Bästa bilden på CILLA EVER

HAHAHA hon är ju så bedårande vacker den lilla tösen är det halloween så är det HAHAHAHAHAHAH


JAa vad ska han heta?..

Överallt och hela tiden blir jag tillfrågad om jag tänkt ut några namn, JAVISST har jag det, hela tiden men kommer inte fram till något.. Tänk om han inte alls ser ut så? och tänk om han emot alla odds inte ens är en pojke? Nu kollar jag på någon sida med namn på och ska kolla ut ett namn som jag gillar på varje bokstav, Sen kan ni gärna säga vilket ni tycker är finast av dom jag skrivit. TACK på förhand.

Amadeus
Bastian
Charlie
Damien
Edwin
Felix
Gustav
Hugo
Ian
Joakim
Kian
Love
Melker
Nils
Oliver
P, fanns de tyvärr inga fina på..
Rasmus
Sigge
Tim
vincent
wiggo

xyzåäö skippar vi,
dom var ju hemska...

så där ja, HJÄLP MIG!!!!

MILTON, säger jaaaaag vh MALIN

Ost, smör, bröd...

Jag har nu varit på Willys med min underbara Jenny ett stort tack till dig... Nu har vi frukost och även middagen är planerad, Blir kyckling ris och någon sås.. Vilken har vi inte kommit överrens om än.. det är ju jag och Malin nu vi lever vårat flat liv...
Mamma och Hasse var förbi här en sväng, men det var ju så där skoj... Dom tog en snabbkoll och åkte sen igen dom har Emilia Sandra och Tony är iväg.. Jag hoppas mamma kommer med min tv ikväll, Vore ju skojj att ha något att göra om man så säger..

nehe om man skulle vara lite social, Carro är här en sväng...

VI hörs då!

HUNGRIG

Malin är inte riktigt klar än det verkar dra ut på tiden de där eller ahh hon var snäll och följde med ett lass till vilket så klart är förståligt. Josse skulle strax träffa becka så något willys verkar det ju inte bli inte än iallafall och inte med henne.
Jag ligger än på soffan med svidande och rinnande ögon är sjukt trött och skit hungrig hoppas hon kommer snart, Malin alltså hon har ju mitt kort så kan itne handla något heller plus att det inte finns så mkt att handla här då tempo som allt annat i vår stad brunnit ner.

På tal om det, har inte hört något på länge om någon mataffär som brunnit, dom kanske skaffat sig en ny hobby eller fortfarande lever på dom miljoner kundvagnar av rökskadad mat dom handla till sig sist till billig peng.
Vem vet, dom kanske tänder eld snart igen.. haha det skulle ju passa mig nu med tanke på min feta plånka...

Gulljenny ringde nyss, hon ställer upp på willys.. nu gäller det och få tag på malin.. omgående..


bbl.

Godmorgon..

Konstigt nog somnade jag hur jävla sent som hellst igår eller morse kanske jag ska säga tror klockan närmare bestämt var efter fem.
Hur som hellst är det inte likt mig, det var någon herre som höll mig vaken och sen kom malin mitt uppe i allt som hade varit på krogen haha hon började snarka mitt uppe i ett samtal, jag babblar som aldrig förr sen när jag säger " eller hur" så sover hon.. jo man tackar..

Hur som hellst känns det ennu mer i kroppen idag än igår efter flytten och det känns ju så där nu när jag måste ta tag i allt som ligger huller om buller i mitt sovrum..Måste sätta benen på sängen och kanske ta mig ut till jysk en sväng måste ha sånt där " dra över madrassen skit"  men det lär nog inte bli idag heller..

Får se om jag tar mig till affären idag Willys eller Ica maxi känns som att min kyl har ekat färdigt HATAR när kylskåpet är tomt, Speciellt nu när man kan bli sugen på vad fan som hellst och när fan som hellst också, Så ska se vad Jospehine har för sig hon brukar vara snäll och följa med mig och handla..
Dock skulle hon träffa becka, men handlingen går snabbt ju.. Ja är inte miljonär men lite frukost och middag ska man väl skrapa ihop haha..

Malin är i väg igen hjälper sin far, Hon har mitt kort och min nyckel med sig... Så hoppas hon inte dröjjer om Josse nu har tid för en sväng till stormarknaden.



Ensamhet

Det är alldeles mörkt och faktiskt jävligt ensamt endå ångrar jag inte att jag valde att avstå krogen för att stanna hemma.Jag har inget ute att göra så enkelt är det bara det finns inget där som lockar och har egentligen aldrig gjort allt jag önskar är att jag borde insett det mycket tidigare, Läget hade varit så mycket annorlunda då!

Jag får lära av mina misstag tidsnog kommer fler än jag förstå..

Idol verkar inte funka..

Idol verkar inte funka för mig ikväll, Så får stänga av mobilen och låta bli att läsa bloggar tills jag sett programet.
Vill ju inte veta vem som åker ut innan jag sett hur dom framför sina låtar?
haha, det är en viktig del av mig det där jävla idol,.. nu tänkte jag kolla andra avenyn istälellt det funkar ju iallafall..

Jävla Carro..

Haha förstå måste jag medela att jag sofie och Malin hållt på som djur här idag och packat upp och donat med det som gick, På måndag ska jag ju lämna in lappen om vilka tapeter jag vill ha och vart dom ska sitta det är väl det jag kommer ägna min helg åt.
Sen kom Carro förbi i två omgångar men nu har jag iallafall fått träffa alla barnen hur goa som hellst även om Isabell verkligen inte ville sitta hos mig.. hhaha..

Min mamma skulle komma hit med min tv idag när hennes gubbe slutat jobba men hennes ork var visst nere på noll och när jag endå fått beskedet om att jag för första gången i mitt liv skulle missa idol en fredag så gick jag med på att först gå på förfest med lite tjejer och sedan gå ut på krogen en sväng.. Det var evigheter sen jag träffa folk iallafall flera på samma ställe så visst skulle väl det vara skoj. Men neej nu två timmar senare sitter jag hemma endå,GAV upp. Det var verkligen ingenting för mig att sitta där folk började bli fullare och fullare och det var långt ifrån bara tjejer killarna hade nog nästan övertag där på slutet haha..

hur som, Väl hemma då jag satt mig till ro i soffan och kommit på att jag faktiskt kan kolla på Idol på nätet bestämmer jag mig för att läsa lite bloggar innan ( dom jag alltid läser) och så hamnar jag på Carros och ser något om RABIH.. Jag skulle aldrig läst.. nu är ju halva matchen förstörd haha..
men är endå rätt stolt över mig själv att ja stannade upp att läsa så fort ja såg hans namn, Återgår och läser klart när jag kollat på programet. Hur jag nu gör det via hemsidan utan att se vem som åkt ut.. hmm ...

Nåväl, Får väl se om malin dyker upp ikväll...


Dumma mamma!

Nu är jag arg på dig, Jag ville ju ha min tv ikväll :(

Ska snart åka hem..

Gud så skönt det känns, HEM HEM HEM !!! Mitt hem precis så som jag vill ha det, känns alldeles underbart!
Det är mycket som ska fixas ska åka in och packa upp skiten idag hade jag tänkt, Sen kommer mamma med min Tv, Matta och mitt internet sen är nog allt jag har kvar samlat, Får ta tag i resten senare..

Får se om det blir ikea i helgen, plånboken är ju inte speciellt FET just nu om man så säger.. Men tidsnog stå allt till mitt förfogande och precis så som jag vill ha det.

Knoddas saker är snart komplett iallafall vilket känns alldeles underbart, nu gäller det bara att bli kvitt magen och ta hem honom. Gud så underbart jag längtar mer och mer för var dag som går..

HAHAH nu ser jag en rumpa, Malin dyker i byrån efter kläder! Länge sedan jag såg något så avklätt om man så säger, haha..... När man till o med reagerar på sånt ja då var det länge sedan.., SKÄMT ÅT SIDO

Nu åker vi snart, Vi ses när internet hoppat igång! I kväll, kanske i morgon störst fokus är det på tvn, Det är ju idol ikväll det tänker jag inte missa.. PUNKTSLUT

Godmorgon härliga Fredag..

Snacka om att man är mör i kroppen, Flytten tog verkligen kol på mig men jag är fan imponerad att vi fem tjejer fixade det så galant som vi gjorde. ETT STORT TACK! utan er hade det aldrig gått iallafall inte i den tiden det gjorde, Släpet hyrde vi i tre timmar och visst kom vi lite försent men det räckte lagom...
haha sen när vi väl kommer till macken för att lämna det får vi inte låss det HAHA men det var nån snygging och någon lite äldre som snällt hjälpte till, Det tog lite tid för dom med så så dumma kände vi oss inte endå haha..

Somnade gott i natt vill jag lova, Känner mig utvilad och redo för att åka hem till min fina lägenhet så snart som möjligt, Mamma kommer ikväll med min TV och förhoppningsvis min dator.. Eller den tar ju jag med mig men ahh ni hajjar hemmet blir komplett idag. Med dom sakerna jag har kvar. Får bli ikea någon dag och införskaffa resten av dom sakerna som fattas.

Lite musik och en kopp kaffe till, Tror det gör susen..


han med stort h

Jaa, kanske!

Det är inte okej..

Det är okej att vara blond, ha en paris hilton hund och puta med läpparna om man är 14 år. Men är man över 30 nästan 40 så är det fan inte okej längre.. URsCH säger jag bara!!


Tiden rinner verkligen iväg


Uträkning utgår från dagens datum: Tors 29 okt 2009.
Din graviditet startade Fre 27 mar 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 10 apr 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 217 av 280. (77,5%).
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 6 fulla dagar (v30+6).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 31 dec 2009
Du har 63 dagar kvar till beräknad förlossning.

63 dagar kvar, kanske mindre!
Oj tiden har faktiskt gått rätt snabbt endå, när jag för första gången kollade hur många dagar det var kvar var det runt 180. och nu är det mycket mindre än hälften.
Det är snart dags att föda, det skrämmer mig lite men GUUUUUD så jag längtar, min lilla pojke det ska bli alldeles underbart. <3<3



Äntligen.

Nu är den gamla lägenheten tömd på allt mitt i allafall.. det är även inflyttat i den nya vilket känns hur bra som hellst även om det står hullerombuller. Det tar vi inte tag i förrän i morgon eller ja, börjar iallafall....

Sitter nu i soffan glor på inlåst tror nog inte jag kommer komma ur den mer ikväll förhoppningsvis till i morgon Jag måste ju!

Inget matsalsbord än

Mamma har helt rätt, Det är ingen ide att köpa ett som är "okej" bara.. det måste vara perfekt..
Tänker inte ha brottom bara för ATT utan vänta tills jag hittar det jag verkligen, verkligen vill ha...

Hur som hellst, Innom sin tid är allt klart och då har jag fått det precis som jag vill ha det och det är fan så värt att vänta på än att ha något som man endå inte är riktigt nöjd med.. Du är klok du min mor.


Nehepp. Nu har jag nog gjort mitt för ikväll men ska endå inte lova något. Joel kör in oss till Bm i morgon så behöver inte stiga upp kl sju. TACK!

Sen jävlar, börjar mitt projekt det känns toppen..

Åhhhh

Det är så mycket som jag vill säga, Vet bara inte hur eller vart jag ska börja..


När allt det här är över, Då ska jag börja prata igen.. Det lovar jag..

Choklad <3<3

Nu är jag mätt, mätt som en plätt endå lockar min FETA chockladkaka som ligger i kylen och bara väntar på mig.. Helt ärligt hur mycket jag än vill måste jag smälta den goda maten en stund till innan jag kan ge mig på den.. För ikväll ska den ätas upp..

Malin ska snart iväg och visa upp bilen, håller verkligen tummarna att den blir såld så det problemet är urvärlden.. Undertiden ska jag gosa Benjamin iallafall göra ett försök.

Får se om det blir lite sovmorgon imorgon endå, Joel kanske kör in oss han är ju en klippa den där Joel då det behövs..


PHUU..

Idag har jag Malin och Josphine packat för fullt, Allt är nästan klart!
I morgon bär det av är det planerat.. Vet inte riktigt när nyckeln ska hämtas bara men den informationen får jag imorgon.
Inte nog med det, Det är BM på schemat så det blir 9 bussen ifrån järna för att hinna dit till tio..



Snart är allt över, GUD så jag längtar...


Godnatt

I morgon är det som sagt dags för BM har ingen lust ingen ork heller, Måste packa ockå.. så jävla trist..
Sen om två veckor ska malin flytta så då blire operation ta tag i en gång till.. Men sen så, när december börjar ska allt ALLT vara klart..

Ser fram emot december mer än någonsin..

Matsalsbord..

Jag har nu fått svar och det bord jag ville ha fanns det ett ex kvar av , Men jag kan inte hämta det förräns på torsdag så jag håller verkligen tummarna nu att det kommer finnas kvar då, Tänker därför inte vissa det för er än förrän jag är säker på att jag får det, haha det vore ju guld och skulle passa skit bra in i min nya fina lya.. Den öppnaplanlösningen är liksom det ultimata för lilla mig och knoddas.

Hur som hellst, Jag känner mig faktiskt en aningen piggare just nu. Känns väl så där nu när det endå är kväll och så men endå är jag rätt glad över det måste ju hålla mig vaken till andra avenyn det är ju liksom idag. Återstår att se.

Nehe om man kanske ska sätta på lite kaffe, Det kanske var det som gjorde susen återstår att se..


Sofie, Lycka till på ditt prov i morgon det går nog bra...
Har du tid över har ja massa åt dig att göra ;) hahah



Kontraktet är skrivet..

Gud så skönt det känns, Äntligen något urvärlden!
Men det är mycket där till som ska ordnas och ennu mera som ska inhandlas innan allt är klart,phu.. Gäller att hålla humöret uppe.
Tack alla ni kära underbara som ställer upp och hjälper till nu under allt det här det är verkligen guldvärt, något jag kommer minnas i allframtid.

På tal om blåbär sitter jag nu här i tysntaden och väntar på ett samtal ifrån Malin som ska berätta när Joel kommer, om han kommer? haha..
Tänkte bege mig dit i kväll ska till Bm i morgon och kolla hur allt står till egentligen, dock som vanligt vet jag inte vilken tid så måste upp med tuppen och ringa i morrn så att jag inte missar den.

Sen blir det att bege sig till lägenheten och packa för fulla muggar, Det är inte så mycket dock mer än vad man tror så vi bestämde oss för att göra det i morgon iallafall börja och inte ta allt i sista sekund på torsdag som jag föreslog, Tur att ni mina vänner är lite smartare än jag vissa gånger, haha..

Skämt åt sido jag gjorde spagetti och köttfärssås idag den vart lyckad och jag är fortfarande mätt...

på återseende gott folk..

PUSS


PS blogg.se är cp, går inte lägga upp bild.. En annan gång kanske!

Hur fan ska man hinna med allt?

Det jag vill ha ska jag ha och fort ska det gå också.. Men när man väl fått det och det gick snabbt, nästan snabbare än man vågat hoppas på så är det ju så klart att tiden inte ska räcka till..
hur fan ska jag hinna med allt? hur fan kommer alllt att bli? blir allt någonsinklart och så som jag tänkt mig?

Många tankar just nu, orkar inte ens med hälften..?

LITE KRAFTER TACK!

Ett steg i åt rätt håll.

Så därja!
då var det avklarat och allt är MITT MITT MITT!!..
Det känns hur bra som hellst även om jag har miljoner saker att köpa och inte alls så mkt pengar som jag hade önskat.
Tidsnog är det precis som jag vill ha det, äntligen :D

Hemsk dag..

Ursch, Känner inte för något just nu.. Mår inge vidare efter allt...
I morgon ska kontraktet skrivas i alllafall och det känns toppen äntligen kanske man ska säga...


Man kan ju inte låta bli att bli trött på vissa..

Folk är bra roliga, Dom har verkligen ingenting annat för sig än lägga sig i saker dom absolut inte har med att göra.. Tyvärr är det här något vi aldrig kommer ifrån gäller bara att lära sig se det och göra allt man kan för att inte beblanda sig med sånt folk.


Tro mig jag gör mitt bästa!

Matsalsmöbler/köksbord

Mitt nya kök är stort eller ahh så stort man vill att det ska vara öppenplanlösning helt enkelt,
Kollat runt lite och jag är ju sugen på att köpa det där maffiga ekbordet med dom där härliga skinnstolarna en gång för alla nu när det äntligen kommer få plats.
Men jag vet endå inte, Det känns som att jag är allt annat än tät just nu. Men vill man ha något får man väl helt enkelt prioritera...

Hur som hellst är jag trött idag precis som vanligt inga konstigheter här inte Tänkte alldeles strax gå och lägga mig och glo one tree hill reprisen missade ju stora delar av veckans avsnitt igår då min mamma tyckte maten skulle bli klar lite tidigare än jag planerat.
Tur att det går att lösas så här, :D

Ursch i dag känns det som det är min sista dag i livet på latsidan, Sen blir det att åka in till stan every day och packa och fixa ordnig. Det är inte långt kvar nu om tiden ens kommer haha. Känner mig faktiskt en smula orolig det är för mig rätt konstigt att allt gått så bra som det gjort så skulle itne förvåna mig och någon jävla käpp hamnade i hjulet bara för ATT.
Hur som, NEJ! klart det går bra.. Jag förjänar det här nu...


One tree hill.

Det ABSOLUT bästa med söndagarna måste ju helt utan tvekan vara One tree hill .. Jag är verkligen super glad att det är söndag idag.
Om 20 minuter börjar det, Tänkte glo klart på det sedan göra mat.. Mamma och Hasse är tydligen hungriga som djur och jag lovade att göra maten.. Men hur lätt var det utan allatillbehör?
Nåväl mamma är och handlar och jag jag väntar..

choklad Jammi, jammi

Info

Du heter: Linda Stellberg

Smeknamn: Linda

Låt som när du är ledsen sörjer till? lugna låtar..

Vad tror folk om dig? Alldeles för mycket.

Stämmer det? Stundvis absolut ;)

Vad får du oftast komplimanger för?.....

Brukar du skratta för dig själv? OJAAAA

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Du glömde din väska i min bil.

Var bor du? Södertälje

Trivs du där: Stundvis..

Äger du några Converse: Inte längre...

Brukar du bli för full: Förr JAAAA.. Men den tiden är förbi..

Är du allergisk i mot något: Nej det är jag inte, men ahh..

Har du haft sex idag: HAHAHA minns inte ens när det var sist..

Hur svarar du i mobilen: Hallå?

Antal timmar sömn inatt: inga alls tror jag..

Sov du ensam: Tack och lov...

Brukar du komma i tid: Jaaa då, oftast så..

När mår du bra: Det krävs rätt mkt..

När blev du fotad senast: Hmm, förra lördagen hahha

Hur känner du dig nu: Helt slut..

Vanligaste färg på dina kläder: svart

Vad tycker du om fötter: mest ingenting..

Vad saknar du: Att graviditeten ska ta slut..

Hade du en bra kväll igår: Ja det var trevligt med snack och sällskap..

Favoritdryck på morgonen: Juice ( blodapelsin för tillfället)

Rakar du benen: Inte som jag kanske borde, HAHHA

När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag inte längre kan hålla ögonen öppna..

Är du blyg? HAHA, Börjar bli mer och mer faktiskt..

Sysslar du med någon idrott: Skulle inte tro det va,

Vill du hellre ha mail än brev: Brev vore skoj, hur länge sen som hellst..

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, Helt klart!...

Har du spytt offentligt: Ojaa..

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Helt klart ligga med en tjej..

Är du nöjd med ditt liv: Det tar sig..

Är du bortskämd: Inte lika mycket längre, Det känns bra..

Vad gör du i morgon: Så lite som möjligt..

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? oij alldeles för mkt..

Vad längtar du till? Min bebis kommer ut :)

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja helt klart. Tänker inte klaga <3

Vad är det finaste du fått? Han som inte är kvar..

Hur gammal är du: 21.

Tycker du om någon just nu: Tyvärr..

Om fem månader: Hoppas jag det blivit som jag tänkt mig...

Du samlar på: Fina minnen.

Gröna eller röda äppeln: Beror alldeles på..

Gillar du golf: Nej usch.. Men grabbarna är okej..

Har du strumpor på dig nu: Helt klart!

Är det okej att gråta: självklart

När grät du senast: Inte alls länge sen..

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Softa..

Bär du glasögon eller linser: Japp, Mest på jobbet..

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Faktiskt inte..

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Går bara upp om jag måste..

Vill du gifta dig: Inget som går i mina tankebanor just nu iallafall..

Vill du ha barn: Är nu gravid i v31 och som de känns nu tänker ja inte vara gravid igen...

Är du bra på att laga mat: YES snitsen är tillbaka.. :D

Hur vig är du: Som ett kylskåp..

Är du musikalisk? Mer tondöv.. Dansband är min grej..

Vad dricker du helst när du är törstig: Kallt vatten.

Tror du på ett liv efter döden: Tyvärr..

Tycker du om sushi: En bit räka är helt okej sen räcker det..

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej,

Har du tandläkarskräck: Nej, så länge dom inte ska sticka mig i munnen..


Har du någon gång gråtit dej till sömns: Alldelss för många ggr..

 

 


HAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH

Dryga fyra dagar kvar..

Det känns så skönt att man äntligen kan räkna ner till något. Om fyra dagar drygt smäller det beroende på allt kärt folk och tidpunkt.. Men absolut senast söndatg ska allt vara klart iallafall på plats..
Det känns underbart, Dock har jag en del att göra fram tills dess, Någon som vill hänga med mig i lyan på stan i veckan och hjälpa mig att få ner allt skit i kartonger kanske? hojta till...

Måste också gå ut me en offentlig ursäkt, SOFIE min kära vän... Allt gick så jävla snabbt i dag vi hade fokus på helt fel basar och klockan var inte alls så som jag trodde att den var.. ställa om och ställa om.. Jag är helt förvirrad..
Hur som, Förlåt att jag inte ringde glömde helt totalt bort det.. Hoppas du glömt mig med och var helt inne i ditt pluggande. SORRY SORRY SORRY...

nehepp, Jag är hemma hos mamma igen nu kollar  " mammas pojkar" repriserna dessutom så skoj har man.. Ingen ork till något annat heller för den delen..

PS ja träffa Carro idag, woohoo '.D

Godmorgon söndag..

Även denna natt har varit hemsk, bara vänt och vridit på mig inte fått någon vidare sömn alls..
Det känns som att de är slut på det nu och att det bara är att vänja sig, Ungarna har levt rövare hela morgonen vilket iofs är bra, Då vaknar man iallafall till..

barnbazzar idag för första gången i järna dessutom har inga vidare förväntnignar hoppas iallafall man kan hitta något.. det är jag sugen på..

På återseende mitt herrskap


Pizza

Jag lovar att jag inte ljuger om jag säger att det blir pizza för tredje gången den här veckan idag, Men vad fan gör man när det antingen inte kommer hem någon, ( ställer mig inte och lagar mat till mig själv) eller när man helt enkelt inte orkar, Eller när man helt glömt bort middagen och har en hungrig mamma som kommer hem och vill ha mat?
ni ser, Det finns ingen annan utväg.

Efter idag får det fanimej vara bra med pizza ett bra tag framöver, Jag tycker ju inte om pizza egentligen...
Men något måste man ju få i magen, det säger ju sig själv..

Dagen för övrigt har varit helt okej, lugn och skön och faktistk jävligt tråkig.. Jag ska åka med mamma till järna sen, hem till malin gosa lite med Lukas som jag inte sett på evigheter, För i morgon bitti ska vi bege oss till barnbasaren som dom har i järna, Rönneberga hoppas sofie och Jenny också hänger med, Inte hört något ifrån sofie idag, Inte ens ett svar på mitt sms.. Hon undviker väl mig till max nu inför att vi blir grannar.. hahahahahhaah

Nåväl, På måndag ringer dom om en tid då kontraktet ska skrivas sen får jag hem pärmen med det otroligt STORA utbudet tapeter dom har att erbjuda... Sen jävlarenamma.. ;)

Åter til barbasaren.. Aldrig varit på sånt tidigare, Attt den är i järna är lite oroväckande är allt stickat och så då eller? Hur som hellst ska det bli skoj att kika.. Något skoj kan man väl hitta?
Vet inte riktigt vad det är jag beböver, Mina saker är ju utspridda över hela landet känns det som.. Ska bli så oroligt skönt att få ha alla saker på ett och samma ställe Utan att någon kan förstöra det, ALLT mitt depp och sur har gett resultat... HOPPPAS JAG!


Ska bara ta tag i det där med frysen och alla tallrickar, SNARAST



DRA ÅT HELVETE

Är det så jävla svårt att lyfta luren och iallafall fråga hur man mår? _Bara för man inte hänger på krogen dagligen är man inte handikappad, Tack för omtanken..


Godmorgon lördag..

Vilken härlig lördagsmorgon, natten var desto värre FYFAN säger jag bara.. ALDRIG i mitt liv har jag sprungit så mycket på toaletten som i natt, Aldrig i mitt liv har jag sovit så oroligt som i natt..
Ursch idag tänker jag vara uppe så länge jag kan, Tänker göra allt för att natten ska bli så kort som möjligt..

Hur som, är vaken nu inte ett dugg utvilad men mätt som en ko, har ätit två perfektkokade ägg, två rostade mackor och två glas glodgrapejuice. Det satt finfint...
har även gett valparna mat och varit ute och sprungit med dom på tomten, så nu är jag helt mör i hela kroppen fan vad energi dom har dom små liven, Men ack så söta..

Nu ska jag gör INGENTING tills Sandra och Emilia kommer..




Byebye Niklas

Det var Nickepicke som fick lämna oss ikväll, Jag tycker synd om han även om jag nog trots allt inte kunnat se honom som vinnare, Det enda han är för mig är ju ett par otroligt fina ögon..
Även om jag är tondöv och inte kan bedömma någonsframförande på riktigt egentligen haha..

Ne, nu ska jag franimej hoppa i säng, Animal cops på animal planet kallar på mig... ( Precis som förr)

Jag tänker på dig ibland

Idol fredag

Det bästa med fredagarna så här på hösten är ju helt klart idol.. Direkt jag slår upp ögonen räknar jag timmarna tills det är dags, och nu är det inte alls så långt kvar om man man jämför med för fyra timmar sen när jag vaknade..

jag håller på med mat, potatisen står på spisen vad jag ska ha till har jag inte kommit på än, Men det blir nog bra ska ni se..

Jag är fortfarande hur trött som hellst, Verken mamma eller Hasse har kommit hem än vore ju skoj om ja hann klart med middagen tills dom kom, Kan ju vara skönt för dom att ha maten på bordet efter en arbetsvecka..
Det är iallafall min plan, Känner mig helnöjd med tanke på mina små krafter..

Hoppas iallafall att dom köper med sig en mega godispåse hem, är så sugen på choklad just nu att jag håller på att dö, Jag brukar inte vara det bara ibland...två tre bitar sen kräks ja på det.. Menvafan..

En ny härlighet jag trycker i mig dagligen är blodapelsinjuice, Det smakar toppen och jag känner att den gör sitt jobb uppe i hjärnkontoret.
Sen får vi även se om Sandra och Emilia kommer förbi en sväng och säger hej sen senare, vore ju trevligt inte träffat dom på länge, hon verkar inte ha speciellt mkt tid över. trist!

nåväl, nu kokar det dags att bestämma resten av middagen.
på återseende mitt herrskap.

Ps. hur ser din fredag ut?



Idol fredag

Det bästa med fredagarna så här på hösten är ju helt klart idol.. Direkt jag slår upp ögonen räknar jag timmarna tills det är dags, och nu är det inte alls så långt kvar om man man jämför med för fyra timmar sen när jag vaknade..

jag håller på med mat, potatisen står på spisen vad jag ska ha till har jag inte kommit på än, Men det blir nog bra ska ni se..

Jag är fortfarande hur trött som hellst, Verken mamma eller Hasse har kommit hem än vore ju skoj om ja hann klart med middagen tills dom kom, Kan ju vara skönt för dom att ha maten på bordet efter en arbetsvecka..
Det är iallafall min plan, Känner mig helnöjd med tanke på mina små krafter..

Hoppas iallafall att dom köper med sig en mega godispåse hem, är så sugen på choklad just nu att jag håller på att dö, Jag brukar inte vara det bara ibland...två tre bitar sen kräks ja på det.. Menvafan..

En ny härlighet jag trycker i mig dagligen är blodapelsinjuice, Det smakar toppen och jag känner att den gör sitt jobb uppe i hjärnkontoret.
Sen får vi även se om Sandra och Emilia kommer förbi en sväng och säger hej sen senare, vore ju trevligt inte träffat dom på länge, hon verkar inte ha speciellt mkt tid över. trist!

nåväl, nu kokar det dags att bestämma resten av middagen.
på återseende mitt herrskap.

Ps. hur ser din fredag ut?



trött

Jag håller helt ärligt på att dö, Jag är så trött att jag inte vet vart ja ska ta vägen det liskom spelar ingen roll hur länge ja sovit vaknar jag och vänder på mig kan jag somna om igen utan problem även om jag varit vaken en stund också..

och järnbrist har jag inte heller, mitt järnvärde är på topp alla andra värden också..
Ska väl inte klaga egentligen, dagarna går snabbare så som jag sover hinner jag ju inte ens med vad det är för dag. Men man missar även så mkt av det sociala..

Hur som, ska återigen lägga mig på soffan försöka hålla mig vaken till förlossningskliniken iallafall.. Det gillar jag..

Håller även tummarna att dom ringer idag, Så jag vet hur mkt folk jag ska fixa som bär hjälp... några frivilliga???

Graviditet och sexlust?..

Jag har allt annat än sexlust.


Jag har inte haft någon som hellst lust till sex sen jag fick veta att jag var gravid, Dom säger att det kan komma och gå och att för vissa ökar den drastiskt i slutet.
Jag känner att jag kommit in i slutet nu, Även om det är mellen 8-10 veckor kvar och lusten är fortfarande nere på noll.
Mig gör det väl egentigen ingenting då jag inte har någon pojkvänn att tillfredställa, Men ni som har det då? hade ni någon sexlust eller var det mera att ni " ställde upp för laget"

Ahh jag har grubblat över det här länge nu,
Ge mig några bra svar mina avlande vänner..

ni verkar ju inte göra något annat. haha

all my love..¨

 



???


9 veckor kvar då!

Vecka 31

Barnet:

Barnet är 39 cm långt och väger 1.6 kg. Det händer mycket varje vecka. Barnet börjar lägga på sig underhudsfett och huden är mer rosa än röd. Det har fortfarande ganska stor rörelsefrihet inne i livmodern och har troligen inte lagt sig till rätta än, även om det finns barn som redan nu lägger sig med huvudet ner i bäckeningången.

Mamman:

Om din graviditet är normal och du är frisk följer du säkert det så kallade basprogrammet hos din barnmorska. Då brukar det vara dags för ännu en kontroll i graviditetsvecka 31. De flesta kvinnor kan fortsätta att arbeta som vanligt en tid till. Har du ett arbete som är extra tungt eller stressigt kan du från och med nu få beviljat havandeskapspenning på hel- eller deltid. Det gäller också om ditt arbete innebär ansträngande arbetsställningar eller om du utsätts för miljögifter eller skadliga gaser. Handläggningstiden kan vara ganska lång så ansök till försäkringskassan i god tid.

Belastningen på rygg och leder ökar för varje vecka. Om du måste bära matkassar eller något annat tungt, fördela vikten mellan båda dina händer så att du inte snedbelastar. En del kvinnor har väldigt ont av foglossning. Be barnmorskan eller sjukgymnasten om tips på vad du kan göra för att lindra det onda. Det är inte ovanligt att sammandragningarna ökar nu när magen blir större. Din kropp förbereder sig långsamt men säkert på att föda.





HÖSTEN





Jag älskar hösten.
Alla dessafärger och hemligheter.
Idag njuter jag, Trots att det spöregnar här utanför mitt fönster..


Vad fan håller jag på med?

Hur kan jag låta mig påverkas av era ord? När jag innerst inne vet hur jävla fel ni har?
Jag vet att jag åstakommit så mycket mera än jag eller ni någonsin vågat tro, Jag är stolt över mig själv och det är precis så här som jag lever nu som jag vill leva och kommer kämpa för.

Behåll era idiotiska ord och råd, Kommer inte låta mig påverkas av dom längre...


Det svär jag på..


snark..

Jag har nu varit vaken ca en halvtimme fåtti mig två mackor och ett glas mjölk, Känner mig som en död sill...
Måste nog sova lite till, hur mkt ska man behöva sova egentligen?

ÅHHHHHHHHHHHHHH

Jag tror ja känner mig en aningen gladare just nu, Jag ser ljuset iallafall för den här gången!!!


Jag blir så jävla ledsen.

Otippat va?
Men vafaan.. Ett litet misstag och hela jävla livet verkar rasa.. Man verkar inte kunna göra ett jävla skit för att ställa allt till rätta heller, Så jävla maktlös.

Som sagt, bara vänta och se..

Ennu en som klämmer före mig..


Min barndomsvän Nathalie är också gravid och så klart som alla andra före mig.. Hon är beräknad i november vilket är inte ALLS långt kvar. Fem veckor innan mig är hon den rackarn..  Men med tanke på att ja är ett år yngre har jag väl jobbat rätt bra endå? HAHa

Se sicken mage hon har, Undra när Liam tittar ut.. Lite innan beräknat va? Det tror jag.. GRATTIS och lycka till <3

Lägenhetsvisning.

Var på visning idag lägenheten var toppen.. Nu är det bara hålla tummarna och vänta!

Det känns som jag är hemma hos sofie!!

Det är nog tredje gången jag bloggar idag, Kanske fjärde jag håller inte räkningen!
det känns iallafall som jag är hemma hos Sofie, Det är bara då jag brukar blogga miljoner ggr.. Antingen är jag på väg att bli mig själv igen, hon som älskar sin blogg över allt. Eller så är det bara en vanlig måndag och jag har tråkigt.
Eller så hör det där i hop.. hahaha.

Jag skulle vilja säga så mycket, just nu! HAHAHAHAHAAHHAHA det här har gjort min dag tack  för dina "vänner"

Peppar-rot-sås....

Mamma är hemma igen, Det känns tryggt! känner inte för att vara ensam nu inte nu när jag för en jävla gångs skull inte är skit deprimerad vill man ju dela med folk, Och den människan är min mamma just nu. Vi behöver varandra även om vi aldrig kommer erkänna det.

( hoppas hon inte läser det här, För då har jag ju gjort det)


Men jag älskar dig iallafall mammi <3


Jag orkar inte vara ledsen mera..



Hur som mamma är hemma på lunch snart, Ska försöka ta emot henne med ett leende det var nog länge sedan hon såg det sist, Ja man minns knappt själv när man log sist..
Men det får vara slut på dom här ledsna tiderna snart, Jag orkar inte hur mycket som hellst..

Nu när jag gjort allt jag kan och bara kan vänta, Får jag se till att vänta med stil.

Önska mig lycka till, Väntan är lång och mitt tålamod jävligt kort just nu.

Jag gör så gott jag kan..

Tidsnog lyser det även här över.



Drygt tio veckor kvar..

Även om jag känner mig som en läckande ko trivs jag faktiskt, 10 veckor kvar och jag längtar mer än någonsin...



Här är jag och min kusin Anders igår.
Magen döljer jag lite snyggt, Likblek i ansiktet är jag också.
Men det verkar höra till...



Visning..

Idag var jag på visning i en helt okej lägenhet faktiskt känns bra även om det är långt kvar tills man ser ljuset.. hade nästan hoppats på att den var skit med tanke på att risken att jag får den är lika med noll då det visst varit flera som kollat på den, Badkaret var AS fult så hoppas dom tackat nej pga av det haha..

Neehepp ryggen värken och jag tänkte lägga mig och kolla liv tv innan mamma och dom kommer hem, då blir det att slänga i sig något snabbt innan idol börjar.. Åhh jag har längtat en hel vecka.

I morgon är det dags för avsked av morfar, Det känns hemskt och jag har nog inte riktigt fattat det än..

Så mycket jag skulle vilja säga.

Just nu när man inte vet någonting känns det ingen ide att ens yttra sig om något, Vill inte se hur det skulle blivit om det inte blir så, vill inte hoppas för mkt helt enkelt..

Lever på hoppet nu iallafall och håller alla tummar jag har att det här kommer gå igenom precis så som jag vill ha det, Sen på lördasg är det begravning med.. Ingen lust alls.. Ville aldrig den här dagen skulle komma..


Onsdag

Igår var jag hos Bm och min underbara läkare ibland är jag glad att jag har honom, Det känns som att han förstår mig utan att jag behöver säga speciellt mycket. Vill inte ha det så här och på det spåret verkar han också arbeta.

Hörde bilen nyss, Mamma är snart hemma vi ska åka och äta något ingen av oss har krafter att ställa oss framför spisen även om det den senaste tiden varit min uppgift, Det har varit riktigt skoj att laga mat som annat folk än jag äter, Sen är det ju bra att få in snitsen igen jag har ju tappat den ett slag om man så säger men hittills har allt smakat toppen..

Får se om vi åker nu på en gång, Eller om hon ska komma in och andas ut för att sedan säga att hon inte orkar, Som ni förstår är det övningskörning på G ligger lite på latsidan med det om man så säger, Men även det har sina själ...



i sängen har ja spenderat den senaste tiden och den kommande också ett bra tag till..^^

Jag vill inte mera..

Idag slog det mig att jag absolut inte vill genomgå en förlossning, Jag är SKITRÄDD!!!

Söndag

Det känns underbart att den här veckan nu snart är över jag vill att tiden ska gå mycket snabbare än vad den tycks göra, Vill att allt ska vara över och att saker och ting ska ordna upp sig, Dock verkar det inte göra det av sig själv så jag kanske ska vara rätt glad åt tiden jag faktiskt har, Tror faktiskt inte ens den kommer räcka till..
Men man slutar ju aldrig önska,...

Maten vart helt ok. Lite väl salt men mina smaklökar är ju inte dom bästa just nu ryggen värker fortfarande men inte alls lika mkt som tidigare PEPPAR PEPPAR!

på Tisdag är det Bm och läkare, Hoppas på att det snart blir bättre..


Jag saknar dig

Det går inte en dag utan att jag gör allt för att BARA hata dig och trots allt som hänt går det käpprätt åthelvete, Jag måste erkänna att jag saknar dig mer än någonsin för var dag som går..

Jag älskar dig och vet att du en dag kommer bli en del av mitt liv, Resan dit är lång men aldrig att jag ger upp ALDRIG!

Under tiden kommer jag fortsätta jobba på alla tvivel, Sanna mina ord!


allt verkar gå åt helvete..

har mailat allt som kommit i min väg idag, Snart måste fan turen vända.. Så jävla svårt kan det itne vara!!!!

Frukost..

Äggen är kokade brödrosten slängde precis upp mackorna och tet är klart vilken sekund som hellst, Idag känner jag mig otroligt sugen på frukost, Ska bli riktigt mysigt...

Jag lever..



Nätt å jämt!


Tisdag

Dagarna går hinner knappt med, Vill nog inte det heller egentligen om jag ska tänka efter..
Det är så mkt just nu att hälften vore nog, Men snart så KANSKE.. Jag hoppas...



som ni förstått..

Så har mitt liv rasat totalt på senaste, Men tro mig jag gör allt för att sakta men säkert komma tillbaka starkare än någonsin..


Torsdag

V 28, Jaa det tar sig sakta men säkert. Vill bara att det här ska vara över dock har jag en del att fixa innan dess, Måste komma på fötter igen, Det är en bit kvar dit men ju fler dagar som går ju ljusare ser det ut.

RSS 2.0