Lillördag...

Neej jag är faktiskt inte ens sugen, Ska gå ner till köket och förbereda korvstroganoffen tills resten kommer hem sen blir det att bänka mitt feta på den stora sköna soffan till idol mm.

Ja börjar vänja mig.

Snart är denna måndag gjord..

Jag känner mig inte alls pigg även om jag borde göra det, Har hållt i gång hela dage och vaknade endå rätt hyffsat utvilad.
Har ett viktigt samtal imorgon att ta i tur med, Jag är lite spännd men har en känsla av att det kommer gå bra, Hoppas ni håller tummarna med mig.

För övrigt kanske nya dörrar snart öppnas så att jag kan vara mer öppen här och slipper tala allti gåtor, Jag längtar tills det vänder.


intressant samtal..

Fick ett intressant samtal idag, Tankarna snurrar mer än någonsin och även om det känns långt bort ska jag verkligen tänka igenom det här innan jag verkligen bestämmer mig.

Mååndag...

Hostan börjar ge med sig men har endå jordens hemskaste slemklump i halsen, Måste ner på stan och till apoteket, Men först till banken eftersom mitt kort vägrar komma, Förstår inte vad problemet är har väntat över en månad och dom har skickat ut flera st, Ja börjar ge upp. byter fan bank snart..

HEJ!

One tree hill

Känns som det enda rätta just nu, Vem vill inte vara så där kär som dom är? men jag vet det händer bara på tv...


iallafall att det är lika besvarat!

Det är i ensamheten man får tid att lära känna sig själv..

Det är enbart när jag är ensam som tankarna är outhärdliga det är endast då jag tänker i dom djupa banorna som jag egentligen vill låta bli.
Jag vet att det kommer förbli så här en lång tid och att jag inte har så mycket att välja på än att vara stark, Trots allt som hänt den senaste tiden är jag mer motiverad än någonsin och det gör mig stolt, stolt över mig själv även om allt just nu endå bara känns som ett nytt misslyckande är samtalet i morgon rätt avgörande, Det måste gå bra.

Jag har precis ätit och är hur mätt som hellst se där ja, ett problem ur värden!

Ingen gör något åt en..

Folk gnäller hela tiden om att man inte ska vara rädd att be om hjälp när man har det svårt eller helt enkelt bara kört fast,
Men hur blir man då bemött när man väl svalt sin stolthet och faktiskt bett om hjälp? Nej man blir hånad rätt upp i fejjan inte ens hänvisad någon annanstans, Jag menar någon måste väl veta någonting eller vadå?

Hur som man tappar förtroende för dom få myndigheter man hade kvar på listan, Även om jag nått grunden tänker jag inte ge upp jag måste ordna det här och det är snart, jävligt snart!


Hur som haver har jag fått hem min älskling idag min laptop vilket känns underbart äntligen kan jag få vara sjuk utan att vara helt ensam, Det känns liksom mera värt det då.





Kyss!

Flytta?

Hur får man ett slut på det här? Att lämna stan och fly från problemen verkar inte vara en lösning på lång sikt men det är just nu jag måste ta tag i allt och försöka få ordning på det liv som framför ögonen rasat för mig och dom i min närhet...

Jag tänker vara stark, Jag ska klara av det här!
Morfar och min älskade son även om ni inte är närvarande ger ni mig en otrolig styrka TACK För det...


Ja återkomemr nog snart till livet även om det inte är ifrån södertälje, Jag vill inte lämna men det verkar fan omöjligt att få börja om här med en trygg omgivning...


Hejdå

jag säger hejdå för ett tag, Eller det känns så just nu iallafall får inte ord på             saker och orken är lika med noll.


Vi kanske hörs igen.

Kan aldrig be tillräckligt om ursäkt...

Tanken att jag inte kom oftare är hemsk, Jag kommer aldrig förlåta mig själv att jag inte fanns där när du behövde oss som mest.
Jag saknar dig hela tiden och har alltid gjort, Bara varit så självupptagen och tyckt synd om mig själv...Det kommer jag aldrig förlåta mig för.

Jag älskar dig och du kommer alltid vara min bästa vän, Men jag ska försöka nu försöka vara stark det vet ´jag att du hade velat, Förlåt igen och glöm inte att du alltid kommer vara världens bästa pappa,morfar och gammelmorfar även om vi inte längre kan ta på dig, I mitt och alla andras hjärtan försvinner du aldrig det svär jag på..


DET gör så ont..

Det känns så fruktansvärt fel óch sitta här och tycka synd om sig själv, Jag vet att du har det bra nu och att du aldrig mer behöver lida över något min älskade Morfar men jag kan inte låta bli. Jag älskar dig över ALLT!

Solen har lyst hela dagen..

Jag vet att det är du morfar Som ett slags " jag mår bra nu" GUD vad jag saknar dig, Älskar dig  och förlåt än en gång att jag inte kom oftare och hälsade på.

Om drygt tre månader föds min son att jag inte får dela den glädjen med dig gör så ont, Men du har det bra där du är, Det måste du ha annars hade du aldrig lämnat oss det vet jag. 


Jag älskar dig av hela mitt hjärta tack för dom här 21 åren med dig och jag lovar att göra så du kan vara stolt där uppe, Tills vi ses igen....


2009-09-20 Ture Walldemar Stellberg

Förlåt mig..

Förlåt att jag inte kom så ofta, Jag var så otroligt självisk...
Nu är du borta och jag kommer ALDRIG få se dig igen,

Tack för alla stunder du gett mig.
Jag kommer alltid att älska dig morfar.



Nu vet änglarna att det har hänt...





Allt som kan rasa i ett liv..

Även om jag vill fortsätta ha mina ögon slutna tills allt detta är över kommer jag ALDRIG sluta kämpa, Jag är INGEN liten lort och är fullt bestämd att klara av och mig ur det här.
Snart, Snart så är allt bra igen det svär jag på... Innom en tid kommer mina ögon vara öppna igen och återigen glänsa så där vackert dom annars brukar göra, Det lovar jag er.






Men det kommer ta tid.


Bita i hop...

Det är allt man kan göra tills allt detta är över, Om det någonsin går över dvs..


Jag finns inte mera...


Hoppas på att jag snart är tillbaka, i mitt liv.

Jag finns inte mera...


Hoppas på att jag snart är tillbaka, i mitt liv.

FITT BANK!!!!

Idag med posten kom den där AVIN som han på banken sa INTE Skulle komma för jag haft eftersändning av posten, Gick dit och fick ut ett kort.. Glädjen var ju dock inte långvarit... Bankomaten tog mitt kort för han på banken sa att det här kortet inte skulle komma, SÅ NU FÅR JA VÄNTA ENNU LÄNGRE!!! blir så jävla förbannad jag måste handla hur mkt som hellst har knappt mjölk hemma men jag vägrar att stå i den där jävla bank-kön en gång till, Dom är ju helt sjuka i huvudet på banken...

Om dom inte skickar en AVI om man har eftersändning på posten varför kan man inte säga det då? Varför säga något när både avin och kortet kommer iallafall :S

Hur som gick till swebank idag och beställde ett nytt kort där med, Om ja endå har konto där kan jag väl lika gärna utnyttja skiten?

Nu är jag arg, Ska duscha och göra mig klar rättegång i morgon KUL!!!
men först måste jag vila lite, Min mage är inte som den ska..

Sjukskriven..

Nu är jag sjukskeiven ett par veckor och har ntligen tid att bearbeta allt jag tidigare blundat för, I morgon ska jag boka tid hos min gamla psykolog för första gången känner jag att jag verkligen behöver henne och att hon inte bara är i vägen.
Jag hoppas på en förändring, JAG vill må bra nu jag vill inte ha de så här längre.....



..

Det där var ett slag under bältet....

BLÄÄÄä

Tack min vän för alla stunder du ger mig,


Piss söndag...

Vaknade i morse och kände mig som en fornaalkolist, Det kändes oerhört konstigt med tanke på att jag snart inte druckit en droppe på ett halvår.
Hur som är jag glad, Glad att jag är ute ur träske och det är igenting jag längtar tillbaka till...

Malin och Benjamin kom förbi här en stund det var faktiskt lite skönt med sällskap även om jag hade bestämt mig för att bara vara idag.TACK för det..

I morgon ska jag tillbaka till läkaren fast en annan och hoppas på att kunna få hjälp eller iallafall bli hänvisad någonannanstans inte skrattad rakt upp i ansiktet och utskickad, :S

BLÄÄÄ


...




Jag älskar ju det här, Hoppas orken snart är tillbaka.


Godnatt..

Jag skulle egentligen, Men har ingen ork och ingen verkar direkt ha märkt något...
Hur som alkoholen är ingenting jag saknar gång på gång får jag det bevisat så fort jag ser en lite för berusad människa vilket ja såg ett par st när jag var ute med Cleo.

Hon har lagt sig i sängen redan hon var helt slut, Jag ska göra henne sällskap....

Godnatt!

Lördag

Härligt att man måste limma på ett fejkat smile för att ge sig iväg på sin treåriga kusins kalas, Många kommer vara där folk med frågor i drivor. Jag har ingen ork och vill inte..
Men han fyller bara tre en gång, Så det gäller att bita ihop. Och har ju gått med ett fejk smile dom senaste åren så ska nog klara även idag, Men sen får det vara bra. Som ni ve det räcker nu...

NU ÄR JAG ARG..

Jag var inne på banken FÖRRA tisdagen och beställde ett nytt kort och för ett par dagar sedan fick jag min nya kod,, Som dom LOVADE mig att jag skulel slippa ville ju så klart behålla min gamla? Nu när ja äntligen kan den..
Hur som har inte fått något kort och är jävligt trött på att springa på banken och sitta i den där förbannade kön för att få ut lite pengar, men vad fan ska jag göra då? när dom säger att jag skulle haft det i onsdags..

Jag vill inte gå ut idag, Vill inte visa mig för någon endå blir jag tvungen att sitta säkert i timmar på banken för att få lite mat i magen.

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Det känns...

... så långt borta..

Alla dagar verkar vara den andra lik..

Vart tog omväxligen och all glädje i mitt liv vägen?
Dog det ut med allt annat kanske, Jag har så mycket jag undrar över men så några som kan svara på mina frågor.
Det kommer förbli så här ett bra tag förstår inte ens varför jag försöker, Det sårar ju bara mig själv ingen annan men det är väl just det jag är van vid, Såra mig själv med tanke på att jag inte släpper någon annan in på livet, Någon som kan såra..

Varje dag säger jag att det får vara bra, Att jag ska göra mitt bästa jag gör det men helt utan resultat verkar det som, Snart vet jag inte vad det finns kvar att göra är det någon som vill byta liv med mig? I allafall bara för någon dag, Så ja kan få känna hur det är att verkligen få vara lycklig, För just nu har jag glömt hur det känns blir lätt svårt att satsa allt på att nå dit då.

Visst har varje tunnel ett slut, Men hur länge orkar benen bära?

Idol gör mig iallafall på bra humör..

Just nu känner jag mig lite skadeglad, Det är visst inte bara mina drömmar som blir krossade framför precia hela jävla svenska folket,
Och jag som alla andra skrattar åt det, precis så som ni skrattar åt mig.

Hur som hellst, Känner jag mig som en påske skridskor kokt i bajs, men det vet ni väl vid det här laget. Jag lovar och ska föröska göra allt för att den här bloggen ska bli allt annat än deprimernde men just nu är det rätt svårt tyvärr.

Godnatt gott folk, Jag orkar inte hålla mina ögon öppna längre eller så ljuger jag bara för jag är så jävla less återstår att se om ja återkommer redan ikväll trots allt.


Drar täcket över huvudet..

Idag är det inte min dag, Allt har gått åt helvete precis ALLT.
Jag lägger mig nu ett tag med täcket över huvudet eller ahh så länge som det tar innan jag inser att jag inte kan göra något förräns på måndag.

Jag hoppas på det bästa, Jag orkar inte längre

bussen till oxbackskliniken

Jag orkar inte gå, jag orkar ingenting.. Men snart är det dags att bege sig..
Jag måste göra det här jag måste försöka få fram svaret varför jag mår som jag mår och känner som jag känner och eftersom jag inte klarat av det själv finns det ingen annan utväg än att ta till hjälp.

JAG vill så gärna att allt det här går så snabbt och smärtfritt som möjligt, men den tiden är redan förbi nu är det dags för MIG att bita i det sura äpplet och helt enkelt gilla läget. Som mitt liv är nu är det ingen dans på rosor och vägen dit är otroligt lång om den ens går att reparera efter sprängningen som gjordes för inte alls så länge sen...


Nu vill ja gosa bebis , MIN bebis..

Det känns så långt borta, Kan någon slå mig i huvudetg så att jag iallafall sover 10 veckor...

Idag är en hemsk dag..

Välkommna till södertäljes kanske världens mest deprimerande blogg, Men vad gör man när varje morgon är värre än den andra när man inte vill öppna ögonen, lämna sängen eller visa sig ibland folk.

Dom här dagarna kommer ju alltid när man som minst har tid, Idag ska jag till läkaren så hade inget val blevg tvungen att slå upp ögonen, kliva upp ur sängen för att sedan visa mig ibland folk. Förstår inte varför jag blivit så folkskydd helt plötsligt. Det är en aning skrämmande allt är skämmande just nu allt är hemskt och jag ORKAR INTE....
Just nu önskar jag att det är december att jag snart ska föda, jag föder och allt blir bra igen...  Återigen vill jag slå upp ögonen faca dagen och visa mig stolt ibland allt folk, Tror ni på att den dagen snart kommer komma eller längtar ja alldeles förgäves?

Klart att dagen kommer då jag föder om 16 förbannade veckor tiden går så sakta och om det här är hormonellt som folk påstår är det många veckor kvar av rent ut sagt lidande.

Men jag lovar, Jag ska göra mitt bästa....


" Tiden då allt var så enkelt"

Tar oron över mitt liv?

Vart är jag egentlige på väg? känner inte alls  igen mig självl längre jag som var på väg uppåt håller jag på att sakta men säkert trilla ner igen och denna gång djupare än någonsin?
När jag försöker känna efter känner jag mig inte alls orolig men min kropp talar om för mig gång på gång att det är just oro jag går och bär på, Oro om vad som komma skall.
Det är hemskt och jag får magsmärtor utöver det normala. I morgon ska jag träffa en läkare jag hoppas att det kan hjälpa mig iallafall lite, Orkar inte ha det så här längre.

Vill kunna fortsätta kämpa för att vara mig själv, Stark och självständig även om det i skrivandes stund känns väldigt långt borta.
Tänker inte låta det här ske, tänker inte göra så här emot mig själv igen.. Att bara stå och se på..

Hoppas det är hormonellt och har kommit för att gå över, Som sagt ständig oro,. En oro för precis ALLT........


BÖLAAA

Jaa det behöver man ibland, Det är okej nu men fan inte om 45 minuter för då börjar mitt kära idol GUD så jag längtat...


otroligt tankespridd..

Ingen ork till något just nu men att ta tag i det här måste jag, oavsett!


05:10

Jag nyss duschat, Enda sättet för mig att piggna till så gott det går har inte fått en blund i natt.
För ovanlighetens skull har jag tryckt i mig en smörgås här på morgonen, Det brukar inte ge något vidare resultat det här klockslaget. Dom brukar ha en tendens att komma upp igen FORTFARANDE... :( Men det är bara dom här tidiga, hemska morgonveckorna...
Det är dom som inte får mig att stå åt, Ja känner knappt igen mig själv under hela dagarna iofs är den ena dagen inte den andra lik för mig nu under graviditeten flänger det rätt mycket vilket också är jobbigt.

Gúd, Ja känner mig rätt hemsk som bara beklagar mig hela tiden men vad gör man när man mår allt annat än bra?
det är drgyt 15 veckor kvar, och längtan stiger mer för var dag som går SNART är jag mamma...


Lång dag,.

Dagen idag känns lång, jag vaknade och kom till jobbet i tid vilket känns bra med tanke på att det är förmiddagsvecka och det är mornarna som är värst, Hade som jag nämnde tidigare kurs på förmiddagen fram till lunch ungefär eller mer en utbildning kanske man ska säga. Den var helt ok.
Sen drog jag lite tidigare ifrån jobbet idag, Hade ett " möte " på stan klockan halv två , Det kändes väl så där men jag hade inget val...

Ni som vet vad det handlar om vänligen inte skriva något om det i en kommentar, Vi lämnar det ett tag till..

Efteråt gick jag på stan med Sofie, Jenny och William behövde gå till banken å ta ut pengar då mitt kort fortfarande inte kommit, Sen åt vi lite mat på baristan och tog en kaffe på det, Kände att sällskapet var det jag behövde idag. Mår inge vidare efter omständigheterna.Men nu, NU kanske det får ett slut...

Stor dag idag

Jag somnade efter ett tag och är nu vaken igen 19 timmars sömn senare, vilket liv.
Ska ut me Cleo nu och bege mig på utbildning så här på morgonkivisten känner mig en aningen redo...


Sömnlös

Eller ja egentligen är jag väl inte det har bara sovit väldigt många timmar vid helt fel tidpunkt på dygnet så jag får väl vackert ta smällen att vara as pigg just nu.
As pigg var väl kanske att ta i känner mig trött men varje gång jag lägger mig i sängen blir jag det igen och att ligga där och bara stirra i mörkret känns rätt skrämmande just nu vill egentligen inte vara ensam. Idag är en sån här kväll då jag saknar min syster enormt och vad gör hon ligger på plajjan i turkiet, Vissa har det bra lite för bra.

Tänkte iallafall göra ett nytt försök här snart att just gå in till sängen och det där mörkret där inne Cleo ligger i sängen och sover för fulla muggar, inte en fena rörde hon även om jag fick klättra över henne för att ta mig ut hit tänk om jag också kunde vara så där trött?`
Jag klagar hela tiden jag vet det, när jag inte är trött vill jag vara det och tvärt om men tänk om allt bara kunde falla in på dom tidpunkterna som jag ville vad skönt allt skulle vara just då.

Innan ja beger mig till sängen igen ska jag ta en promenad ut till köket tugga i mig dom där vidriga halsbränne tabletterna som verkligen smakar urk, Sen gå på toa så jag kanske slipper vakna av att jag är kissnödig om jag nu har turen att somna innan klockan ringer halv sex. Jag trodde ju att jag börja sex men i sista sekund innan klockan skulle ställas kom jag på att jag faktiskt började kl 7 vi har utbildning i morgon bitti vilket känns så där med tanke på att jag kommer vara allt annat än utvilad.

nåväl dags att knapra piller, dricka vatten och kissa...

Godnatt tror ja.

Hemsk söndag

Idag har jag inte gjort mycket nästintill ingenting faktiskt hade det inte varit för Cleo hade jag nog inte gått utanför dörren, Så ska nog tacka henne för att jag till slut fick något i magen. Mår inte alls bra idag inte någonstans.
Men det ska få ett slut nu, en gång för ALLA!

Godnatt.


Helt död..

Ja har sovit hela dagen, Är totalt slut i kroppen



I morgon

I morgon är det måndag och jag ska till jobbet börjar sju för att vara exakt, Sen jävlar är det ärenden som ska fixas. Kan inte sticka under stolen med det längre ju förr desto bättre.


Nu ska jag vila lite till, Som jag sa igår energin jag hade kom inte för att stanna..

Fortfarande mycket upprörd-.-

Låg vaken flera timmar innan jag ens ville kliva upp ur sängen, Låg och funderade och nej det var ingen dröm allt hände på riktigt.
Finner fortfarande inga ord herregud säger jag bara,

En kort lördag

Just nu finner jag inga ord, Inga värda att skriva ner i stunden måste nog sova på saken så att orden blir väl valda även om jag inte tycker att det behövs den här gången.

Evil Table.

Sitter nere hos farbror K på Evil Table just nu och väntar in Cilla och Mattias det blir klubben ikväll trots allt.
Min magkänsla säger att det kommer bli en rolig kväll, Trots att jag är nykter. Jag menar det är ju så mitt liv kommer se ut i fortsättningen och om ett tag kommer jag inte ens att ha tid att ränna runt om nätterna ingen ork heller för den delen.
Ullared är nog mitt sista stopp innan ja föder, Sen ska jag bara ta det lungt är så glad att jag fått min energi tillbaka eller iallafall fått känna lite på den. hade typ glömt hur det känns att inte vara trött en hel dag håller tummarna att det håller i sig.

kl är kvart äver 10. Det känns helt okej.

Hoppas ni också får en toppen lördag, Och tack c-sam för att facebook äntligen funkar igen TACK!

Jahappp

Då sitter man här i valet och kvalet vad man ska ha på sig, Eller ah det kunde varit så men ja har ju inte så mycket att välja på med tanke på att ja inte har så mycket kläder som jag kommer i.

Det blir nog bra det här.


Tjockholmen...

känns som allt gick på en dag *POFF* sa det bara och så var jag stor som ett hus.
Visst gör det inget men tanken på att det är 15,5 vecka kvar skrämmer mig lite
Jag kommer nog inte kunna gå dom sista veckorna, med tanke på att man hade ett par extra kg redan innan.. haha..



Så det är väl tur att man fortfarande är vacker.
Hur hade det annars sett ut?


Jag har fått en stund här på jorden....

Det är nu som livet är mitt 
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanse hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här
Och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nå'nstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Godmorgon lördag..

Nu har jag fått i mig lite kaffe känner mig som en helt annan människa endå dricker jag aldrig kaffe hemma om jag inte har besök, Skulle liksom ALDRIG få för mig att göra ordning till mig själv. Känns väl mer som en social grej..

Nu åker vi nog ner till stan och käkar, Sandys eller Nancys får se vad det blir, Känner mig en smula hungrig iallafall =)

Ennu inga bilder, slutade tjata igår när jag märkte att det inte hände något, Hon får väl fixa det när hon har tid helt enkelt.
Nu ska ja Klä på mig känns så där att springa runt me bara armar och till råga på allt är jag vinterklädd när solen lyser som starkast.
Men de är ju september nu och enligt ett par löp skulle de bli badväder i september, Hoppas dom ljuger vill inte ha sommar något mera, Vill hösten ska komma å alla fina tjejkläder, sen kan den me få ta slut julen också sen är det bara nyår kvar det gillar vi..


Känns som att vara hos farmor....

Vi glömde helt bort att vi skulle göra middag så nu först börjar köttfärslimpan bli klar, Jag verkligen älsakr det och sofie gör en supergod det är nästan lite farmor känsla över den maten, Kanske för hennes farmor gör en SUPERGOD hon med.
Jag trivs här får alltid så god mat och gott sällskap och det är så skönt att ha någon att prata med hela tiden, Jag älskar min vän :)

Även om hon fortfarande inte lagt in mina superfina bilder som ja tagit helt själv, Kanske skulle göra ett försök själv?
eller jag vet inte..

åhhh vad mysigt det låter när potatisen kokar, nästan som ett oväder haha..


Im back...

Nu sitter jag hos sofie och känner hur mina fingrar riktigt glider över min nya laptop det är en UNDERBAR känsla ska jag säga er, :)
har till och med tagit lite nya bilder på mitt vackra face som jag tänkte lägga upp när sofie visat mig hur man lägger in dom på datorn.

Dom ser typ lika dana ut allihoppa men det kanske blir så när det är samma motiv på alla? Hur som är de fredag och jag har varit ledig HELA dagen, Jag älskar´t. Denna helg ska jag njuta av till MAX ja känner mig inte alls sjuk, är inte dugg trött vilket inte är speciellt vanligt...

Halleluuulja....

Godnatt

Har försökt logga in över en timme nu, det går inte!
Ja blri arg, typ deprimerad så jag går å lägger mig ska ju trots allt uträtta några ärenden i morgon på stan.

HEJDÅ!

Han är vild



Jag ligger död på soffan ( vilket ja alltid gör efter jobbet numera) och för första gången känner jag VERKLIGEN hur vild han är där inne, Rätt mysigt faktiskt även om han gärna hade fått vara det när jag hade tänkt att vara vaken, Inte så här när jag bara vill ligga å hellst somna.

All my love..


HELG

Kvällen strula lite som vanligt när det snart är dags att gå hem, Men nu är jag hemma och har absolut ingenting att klaga på 3 hela lediga dagar står till mitt förfogande och så fick vi veta idag att vi har utbildning på måndag så vi börjar klockan sju. Den timmen extra på morgonen gör mycket ska ni veta.

hur som, Jag kommer inte in på facebook alltså min dator vägrar visa startsidan ens någon annan med det problemet?


Lite frukost senare..

Känner jag mig faktiskt rätt okej, Jag är trött men inte som vanligt kanske för det är fredag idag på jobbet...
I morgon är jag ledig och det känns alldeles underbart.
I helgen har jag ingenting planerat, På lördag kanske men får se hur jag mår och känner mig...

Nästa vecka är det förmiddag och på onsdag ska ja tll BM får se hur det går, Har haft en aningen oro..Håll tummarna..

hemma..

Helt ärligt orkar inte idag heller, men vänta snart är helgen här då är jag ledig då ska ni få se på bloggande..
mohaha..


Hemma...

Nu är jag hemma, pyste efter fikat!
Är trött men inte lika som jag brukar... Ska nog göra mig något att äta..


Hemma...

Nu är jag hemma, pyste efter fikat!
Är trött men inte lika som jag brukar... Ska nog göra mig något att äta..


Detta fält måste fyllas i


Ja har syndat...

Jag har gjort en dum sak igen, Jag erkänner men vadfan man kan inte begära att man ska förändras på en dag..
Nu är det bara fortsätta jobba..
Förutom det här "lilla" har det faktiskt gått väldigt bra.


Dags för att dra till banken, Var bara tvungen att byta om igen ser ju hemsk ut haha men bara några veckor kvar...



PÖSSSSS


VAKEEEEEEEEEEEN

Hur sover man för att känna sig utvilad?
Hur som, Jag är strax klar och ska bege mig till banken mitt bankomatkort har inte kommit och har lite att fixa med..

Får se om ja hinner hem, Är det mkt folk får jag väl gå direkt till jobbet..

Snacka om att ja har träningsvärk i dag btw :S


RSS 2.0