Inget bloggmaraton ikväll

Jag erkänner är död, orkar inte skriva som jag brukar om ABSOLUT INGENTING!!             


Så godnatt



HOMEEEEEE

Aldrig har jag varitr så glad att vara hemma, är verkligen mer död än levande och det märks att jag inte stått upp så här mkt på länge det liksom känns i benen om man så säger.

JAG är svinhungrig, Måsate göra något att äta en karinslasange mättar inte en överviktig gravid kvinna så här länge, I morgon får ddet bli något annat,...

PÖSSS


Hejdå soffan HEJ jobbet..

Jag är klar hemma nu Cleo är rastad och har fått mat nu beger jag mig till Ica och tänkte köpa mig en lassange sen bege mig till jobbet,
Ha en bra dag allesammans hörs väl vid 11 snåret om jag fortfarande är människa är ju som sagt helt död...


Idag sér jag ut som en tjej..

Min syster skulle nog knappt tro sina ögon om hon såg mig nu, Känns så där att hon är i turkiet..
får se om ja håller kvar vid det här när hon kommer hem det är ju trots allt ett tag kvar men jag gör mitt bäsa..


PÖSS

Godmiddag..

Helt ärligt, Jag är helt utslagen även om jag sovit så där runt nio timmar..
Näsan är fortfarande täppt men känner mig annars helt okej, Tänkte ta och hoppa in i duschen snart sen äta lite frukost i lugn och ro.
Om två timmar ska jag bege mig till jobbet, Men först måste jag ner på stan och köpa matlåda blev inte mycket till matåda igår.
Käkade ju middag hos Sofie, SÅ hade ju inte direkt någon lust att ställa mig vid spisen när jag väl kom hem.

Vad ska ni hitta på idag då?

Helt ärligt GODNATT

Jag blir trött på mig själv när jag har så här tråkigt, Ja har letat upp bilder så jag har något att skriva om skulle kunna hålla på ett par timmar till men vad ska jag sen använda mig av då?  att tänka frammåt var ju det mitt nya liv gick ut på.
Sen skriver jag ju så här mtk för jag vet sofie stör sig på det, hon har ju min blogg som bokmärker som många andra, å jag vet att hon tycker det är jobbigt att ha "olästa"  och att klicka på alla miljoner inlägg ja skrivit får hennes dag att börja toppen hahaha..

men nu orkar jag inte jävlas mer, eller jo men kan inte
så godnatt..


Vad hände egentligen?..

Living like a rockstar..





Familelinda..



Visst klär det mig mycket bättre?

Även om de på bilden är min kusin, Är vår bebis snart här <3


Gamla bilder är alltid skoj





HAHAHAH helt ärligt,
Jag minns hur jävla nöjd jag var med den här bilden och hur jävla snygg jag tyckte att jag var det är det som gör det hela pinsamt,
Kanske just för att man kunde ha sånna linnen utan att bry sig och tuttarna fortfarande satt på plats den tiden är ju lite förbi nu, Med tanke på att jag lagt på mig ett par kg på här och DÄR..
ni minns väl hur jag berättade om frukostmackan jag lätt gömde utan att märka den?

Hur som hellst, saknar faktiskt att vara femton ibland då hotzone var allt man gjorde på sin lediga tid,
Att jag ens berättar det, nu ska jag lägga huvudet i kudden och både skratta och skämmas ett par minter,

Annars, är jag ju söt som socker när jag ler, och det sitter ju kvar..















Eller?


Jag vill men kan inte sova....

Ni minns väl den meningen ifrån sången mamman sjunger i ronja röverdotter?
Hur som, Jag är inte ett dugg trött men vill sova för att verka utvilad i morgon, Det är ju trots allt måndag och det är dags för jobb..

Ska ta en sväng med Cleo nu hon kommer inte gilla att bli väckt..




Jag är snygg!


Bloggar jag läser och varför.....



Saganomcaroline.blogg.se
En hel mysig trebarns mamma och skriver så man bara inte kan låta bli att kika in flera gånger om dagen, tack för stunderna du ger mig..

Metrobloggen.se/jennymangs
Min älskade vän Jenny hennes blogg är också jätte mysig och eftersom vi inte hinner ses så mycket känns det bra att hon bloggar så man endå har koll..

Sojoha.se
Min underbara Sofie, Även om hon typ aldrig bloggar kikar jag in där några gånger om dagen i hopp om att hon skrivit något, Ibland förvånar hon...

Metrobloggen.se/Alvinsmamma
Jessika en ung och stark tjej som snart har två barn, Gillar att följa det hon skriver och så har jag som sagt koll ,)

Blondinbella.se
Vet inte varför, Kan väl bara inte låta bli jag menar en dag är jag också så där rik..

Kissies.se
Nästan pinsamt, haha men kan inte låta bli så sjukt underhållande skrattar och håller mig för munnen flera gånger om dagen

Stellberg.blogg.se
Min älskade lillsyster, hon har knäppa ideer för sig och klart man måste ha koll på syrran då vi inte ses?

Mmgott.blogg.se
Carla, En tjej som jag knappt känner men gillar att läsa om hennes lilla familj och så är hon en go tjej de vet jag...

Kika in vettja, Dom har nog alltid något som kan intressera....

Läser så klart flera, Men det är dom där som jag verkligen har sten koll på och kollar som sagt flera ggr om dagen precis så som ni kollar min ;)


Linda ska bli tjej igen..









Jag vet inte riktigt hur många stilar jag haft i mina dagar, Fula och några som jag faktiskt trivts i men det går inte att hålla på så här när man går på stan är det så svårt att shoppa om man inte riktigt vet vilken stil man egentligen har.

Jag menar.. Jag kommer aldrig svika mina UNDERBARA mjukiskläder aldrig helt men den här "rockiga baggy" stilen jag fått för mig lägger jag på hyllan en gång för alla..
Även om det är dom enda jeans ja säkert kommer kunna ha i slutet så ska jag fanimej gefan it. Jag har bestämt mig för att godhjärtat gå in och bli tjej igen rå om mig själv med nagelvård, hudvård sköta mitt tjocka vackra hår ( som ja klippt av ) och ha kläder som passar där till.

Jag har köpt ett par knähöga stövlar, Det du syrran du kommer inte känna igen mig när du kommer hem, Nu väntar jag bara på att knoddas i magen ska vilja komma ut så kan kan sätta igång med operation komma i mina jeans grejjen..

Jag känner mig motiverad till tusen, Kanske just fört att det är ett BRA tag tills jag kan dra igång på riktigt, hoppas bara jag då står fast vid det här och inte går tillbaka till det där "slappa"
Jag menar,Jag älskar smink och kläder, förstår inte riktigt vad ajg hållt på med. och vart fan har allt mitt smink tagit vägen,
När jag och Emil var tillsammans shoppade jag smink på make up store för tusentalskronor i månaden som helt plötsligt bara är borta, JAG blir så ledsen..

Hur som HEJDÅ rockiga Linda, Jag menar det är ju dansband jag gillar kan inte låssas längre..



Mätt och belåten...

kycklingen smakade fint och jag är hur mätt som hellst, nästan för mätt om jag ska vara ärlig..
Är helt sänkt nu och tanken att jag har en bussresam hem framför mig känns så där om jag ska vara ärlig..Funderar på att ta bussen direkt när vi går till spel och video och köper mjölk annars känns det som om jag aldrig kommer orka..
Har endå lite att stå i hemma, i vardagsrummet står det en IKEA säck med rena kläder som jag ska vika, En lång och varm dusch står även på schemat och så trött som jag är kommer detta ta evigheter..

Återkommer när jag är hemma, Börjar bli dags.

MAAAT

Sofie står vid spisen och lagar mat som "aldrig förr" känns så skönt att sitta här och " datanörda" vid köksbordet och bara se på när maten tillagas, Jag menar det är jag ju rätt duktig på har jag hört ;)
Hur som ska det bli supergott med en riktig måltid, blir inte så mycket på den fronten hemma... Förr älskade jag att laga mat, Mamma och Hasse älskar min mat och jag gör mer än gärna mat när jag är där,men det är helt annat då, då är vi minst 5 st som äter. inte BARA jag och en Cleo som suktar efter min mat och strejkar och äta sin för att hon oftast råkar få smaka lite...

Nej att laga mat till sig själv SUGER, Även om jag inte riktigt är redo för ett förhållande ( inget nytt iallafall) mitt gammla är mer än välkommet.. SÅ vill jag endå ha någon som kan komma över vid middagstid och äta den goda maten jag faktiskt egentligen kan laga sen kan dom gå igen.
Jag menar jag måste ta tag i det här igen, Det går inte att slösa tusentalskronor i månden på att äta ute hela tiden, frukost lunch och middag..

Att storhandla är ju något av det bästa jag vet, Men nu har jag inte ens en frys som tillåter det, har en pytteliten som man inte får plats med något i helt jävla världelöst...
Och kylskåpet ahhh handlar jag det fullt ( vilket det inte finns något bättre att ha,än en full kyl) så blir det inte annat än gammalt...
Ursch vad tråkigt det här är, Jag saknar mitt gammla liv..

Men jag måste endå vara själv ett BRA tag till, Behöver verkligen få känna att jag kämpat för det jag kommer nå fram till, För jag vet att den dagen snart är här..

Allwaya and forever, Remember?

Ullared...

30 oktober är det spikat, Ullared här kommer vi :D

Krogen något som verkligen känns långt borta...

Den förr så charmiga partypinglan har blivit en riktig soffpotatis och konstigt nog trivs jag mer än någonsin, Borde kommit på hur underbart det faktiskt kan vara hemma en aningen tidigare då jag verkligen hade chansen..
Hur som, Jag är så glad att ja kommit på vad det är jag vill göra med mitt liv och att jag har alla förutsättningar att nå dit,

Jag har världens bästa vänner, Även om jag valt bort en del nu när "kroglivet" inte längre är något för mig.
Ja har dom vännenr ja behöver, Som finns där och som nu känner mig för den Linda jag egentligen är, Utan alkohol och det där påklistrade skalet.

Om 17 veckor är jag mamma eller är iallafall beräknad att vara det då,Att det faktiskt känns läskigt kan jag inte sticka under stolen med även om jag har haft och göra med barn så länge jag kan minnas har jag ju faktiskt inte en aning hur det är att ha sig en alldeles egen, hade det varit för inte alls länge sedan hade jag nog aldrig kunnat tänka och se mig själv vara här där jag är nu. Medans jag nu ser fram emot det här mer än någonsin..
Även om jag är en aningen rädd för förlossningen är det väl bara bita ihop haha..

Hur som hellst är jag säker på att det här kommer bli hur bra som hellst, Ja längtan är enorm ifrån båda hållen och det är de som betyder mest.

All my love <3



"Min" hund är mer än lovligt galen..

Jag vet inte riktigt vad det är med henne, hon skäller hellst på allt och ingenting och gärna hela HELA tiden..
Vet inte riktigt vad det är för fel på henne,När man är på sämst hurmör har man bara lust att slita ur hennes stämband så hon en gång för alla är tyst..

Det här verkar som ett jobb för hundpsykolgen, Kanske skulle ringa min mamma!!!

Godmorgon världen..

Jag vaknade för ett tag sedan och känner mig faktiskt en aning bättre även om natten varit något av det jobbigaste på länge, Ena sekunden svettades jag och andra frös jag som en gris..
Visste inte riktigt hur jag skulle bete mig för att få till det på ett bra sätt....

Vädret är rätt okej idag vilket känns skönt så jag kan ta mig hem då jag inte tog någon jacka igåg när ja åkte.. vet inte riktigt hur jag tänkte.. Kanske trodde på det som stod på löpet " bad väder i september" jag menar vem fan har jacka när det är badväder? visserligen är det inte september än men man kunde ju tro det...

Min mage är inte riktigt med mig idag heller, Kanske för jag alldeles nyss åt en STOR tallrik havregrynsgröt med en massa mjölk kanske inget att rekomendera om man har min mage..

Idag vet jag inte hur jag ska göra, bara ta det lungt i morgon SKA jag till jobbet och jag så ska krypa dit, känns okej att det är eftermiddag mornarna är verkligen hemska åhh DÅ menar jag VERKLIGEN..

nu tänkte jag sätta på lite musik luta mig tillbaka och zappa på tvn..

I bee back

Godnatt fuckers....

Äntligen ligger jag nerbäddad men har datorn med mig, lite det som är hela grejjen med en laptop Mohaha...
Ska iallafall försöka sova har min sjukdom inte lagt sig när jag vaknar imorgon måste jag ringa sjukvårdsrådgivningen, ÅHHH håll tummarna nu orkar inte med timmar på akuten iallafall inte en söndag efter en helg i den här stan..

Nåväl sov så gott allesammans..

Ps ett tips häng inte på stan, ni kanske är som jag mottaglig för allt och det är fan inte värt å må så här...


Ja känner mig som både Blondinbella och Kissie SAMTIDIGT

Jag gjorde mig en kopp te vilket jag sett bloggare gör om kvällarna dom riktigt skriver hur mysigt det är, Sen kände jag väl att det kanske skulle vara en aning snällt emot min onda halls. ( Lite blondinbella över det hela) Sen är det ju så att jag är klädd i rosa, Och det är väl ingen annan än Kissie som är det?
Haha, Jag är rätt pinsam men vad gör man inte för att roa sig själv när man är sjuk?

Kan ni förstå hur fruktansvärt trött jag är på att vara sjuk just nu, Skulle kunna byta det här emot vad fan som hellst..

Åter till min graviditet folk säger hur mysigt det är att vara gravid, Helt ärligt hur fel det än låter men jag kan inte hålla med, Jag mår verkligen pyton hela, hela tiden..
Först spydde jag fram till typ v 20 vilket jag säkert skulle göra nu också om jag gick upp så tidigt som jag egentligen borde, Men inte kan för att JAG hela HELA tiden är sjuk, Vart fan är mitt emunförsvar när jag behöver det?
Ska jag gå runt och må så här ända till nyårsafton, är det meningen?
Sen har jag moderkakan i framvägg eller vad det heter vilket resulterar i att jag inte alls känner bebisen så myket som jag borde, Visst vill jag känna men eftersom ja har sånna problem med allt annat och nästan aldrig får sova på nätterna endå, Kanske jag ska vara glad att han inte har disco ( som jag känner) För är det väl börjar kännas gör det väl det enda fram.?
JA jag har inte nå vidare erfarenhet av att vänta barn, Men jag hoppas att man snabbt glömmer hur de är att vara gravid, För ska jag minnas det här tror jag fanimej ALDRIG at jag kommer göra om det, Och det är ju klart att han måste få ett syskon innom sin tid.

hur som hellst, är jag trött på nu mobil är död laddaren vägrar funka ska försöka ge mig in på att försöka lösa det känner mig faktiskt rätt handdikappad även om ja har min kära blogg och facebook HAHA...

NU är sofie iallafall inne på varm.mark, Känns tryggt då hennes sjukdom nog kommer vara tio ggr värre i morgon MIN med, me den turen jag har..

Återkommer väl snart igen Visst är jag snäll som håller er sysselsatta?

När jag är sjuk märks det här först..

När jag är sjuk gör jag inte så mycket annat än och sitter vid datan och är jag inte inne på facebook sitter jag här fast oftast gör jag faktiskt båda delarna samtidigt.
Det är rätt svårt att komma på vad man ska skriva när man inte har gjort något speciellt att berätta om..Men med tanke på hur många sidvisningar jag har så känns det som en självklarhet att hålla bloggen i bra skick, Även om det är en aning snålt med kommentarer numera..

För tillfället sitter jag iallafall ute på Sofies ballkong inkurad i en mysigfilt och det är alldeles mörkt i min omgivning.. Sofie sitter mitt emot mig med sin nya macbook i knät och om jag kikar över min skärm kan jag tyda hennes små ögon " långt" där borta.
Vi har det rätt mysigt, Så här en lördags kväll..

På tal om lördag, när man sitter så här i hemmiljlö händer det rätt lätt att tankarna rusar iväg, och lördag är just ett sådant ämne dom gärna rusar väg i.
Mina tidigare lördagar såg absolut inte ut så här, Visst satt jag ofta på ballkongen mitt emot sofie men inte direkt så här nykter, Inte alls faktiskt
Det känns faktiskt jävligt bra att ha lämnat dom bakom sig, Det var inte så roligt när man väl tänkte efter men man hade ju inget annat för sig...

jo det hade man, Men var för rädd att vårda de..
Nu höll ja på att bli djup lite för djup.. Återkommer jag senare ikväll kanske vi kommer in p det nu ska jag återgå till facebook har lite apstinens HAHAAHH så jävla rutten..


För länge sedan..

Det som är pinsammast med att kolla på gamla bilder är när man verkligen minns hur snygg man trodde att man var, har letat upp en del bilder som jag tog när jag hade min "snyggaste" Då jag bodde i eskilstuna..

Säger bara en sak NJUT.. Sånna här tillfällen vet man aldrig när dom dyker upp igen,



Sen kan vi ju avsluta med en bild på mig som typ tre år, Jag måste ju varit något av det sötaste på 90 talet....


Linda Stellberg 17 år..

HAHHAHAHA ibland är man bagra för snygg, Vet inte ens om jag hunnit fylla 17 vet iallafall att jag var i sthlm och skulle träffa Fredde för första gången.. En jävla rolig prick det för övrigt..:S

Ursäkta kvaliten, Men hade väl inga direkta megapixel på min mobil kamera på den tiden, HAHAHHAAH

HAHAHA

Skrattar bäst som skrattar sist, Helt ärligt jag är så jävla uttråkad febern börjar släppa och jag känner hur mkt spring i benen jag har efter att ha legat snart en vecka med den här hemska influnsan..

sofie håller på installerar sin nya data vilket verkar ta hela jävla kvällen, Undra om man skulle hugga in på kräftorna omgång nr två?
Jag menar vad ska man annars göra, Finns inte ett skit på tv ens.. Och det är väl självklart nu när man äntligen kan kolla...
Hur som haver har ni inget att göra kolla på 17 again den filmen är as bra, Jag böla hahah.. ( skyller på mina hormonmer) då jag egentligen är en hård människa..

Jo juste, har tagit lite bilder idag, ÅHH helt ärligt jag ser bara as vidrig ut. Tänker inte ens lägga upp dom.. funderar på att lägga på mig lite smink och ta bilder på riktigt, Kanske är något att roa sig med nu när dom håller på där inne i sovrummet :O


Är hos sofie...

Nu är jag hos Sofie och sitter och smyg trycker på min nya dator, Det känns helt underbart att snart vara ägare till en laptop. Äntligen kommer jag få bort datan ifrån vardagsrummet och kommer kunna utnyttja det till fullo.

Jag har fått i mig lite kräftor idag och det var hur gott som hellst gav till och med upp, Så då kan ju ju själva lista ut hur mkt vi köpte..

Näsan är fortfarande täppt men jag tror febern börjar ge med sig, Vilket känns otroligt skönt jag vill verkigen jobba på måndag.
Känns som tiden börjar dra ihop sig, har inte så fasanslång tid kvar på astra, Även om det är päst och pina ibland kommer jag aldrig att glömma min tid där..


Hur som, nu ska jag ut på ballen ett tag, Snacka lite skit med min vän..
Återkommer om en sväng..


Undra vad alla gör idag...

Cilla är väl bakis..







Marie är i turkiet och simon passar Alba


Heidi är i luxenburg och lever livet..



Ak glassar också i turkiet..


Förstår ni nu hur jävla kul det känns att vara sjuk?...


Hur snygg är man när man är sjuk?...



observera mina Oplockadeögonbryn och mina härliga ringar under ögonen..¨

lovley!


Kräftskiva inställd..

Det är inte bara jag som har ett par kg snor i näsan även kvällens värdinna har blivit sjuk, Kräftskivan är inställd eller ja framflyttad tills alla känner sig bättre.
Det kändes trots allt bra, Med tanke på att jag är långt ifrån kry..

Jag ska snart hem till sofie, Behöver låna hennes  hemtelefon och ringa vårdguiden är lite orolig jag menar man hör ju så mkt nu för tiden...
Så det är lika bra att vara på den säkra sidan.

Cleo mår bra Jennifer var här ifrån och tog en långpromenad med henne hundra kr fick hon visst är jag för snäll :)
Nu ska vi som sagt bege oss till sofie, Jag behöver som sagt ringa har tusen frågor någon slags tablett måste jag få, Det är inte okej att inte kunna äta på flera dagar speciellt inte nu.,.
hade läget varit annat hade jag itn tackat nej till att förlora ett par kg, Men nu nu ska ja jag jui för fasiken gå upp?.

PÅ återseende..
Kanske sitter på min nya data då mohahaha ;)

Jag älskar dig!

Pga av mitt beteende är jag den enda som kanske fortfarande älskar för inte alls länge sen älskade vi båda precis lika mycket. Vi lovade varandra att kämpa att aldrig låta något komma emellan, Jag klarade inte pressen jag vek mig och gav mig av...
Även om det resulterat i att jag idag står här utan dig kan jag inte ångra mig, Även om jag sårat dig gång på gång verkar det som det var de jag behövde för att verkligen inse, Inse att det är dig jag älskar

Mitt liv är så annorlunda nu, Jag har inte gjort det helt än men är på god väg att hitta tillbaka till mig själv den Linda du en gång blev kär i. Den Linda jag så gärna och egentligen hela tiden har velat vara. Var ínte stark nog då men idag är jag det där av jag nu kan erkänna allt det här.

Klart att det känns i hjärtat att ni gått tillbaka till varandra, men det var också det som fick mig att se ljuset igen det var liksom det som bevisade att man faktiskt visst kunde bli förlåten för sina misstag.

Jag älskar dig Emil även om det är långt borta är tid allt jag har.



Jag saknar min vardag

Jag saknar mitt jobb och allt där till, orkar fan inte ligga på soffan som ett jävla paket längre
min nässpray hjälper inte ett dugg, står inte ut.. I fortsättnignen kommer jag inte göra annat än klaga!!

Svin-skiten..

Min min vanliga tur är det säkert den jag åkt på, Skulle inte förvåna mig ett dugg.. Hur som har vi ju inte landets bästa sjukhus här därför har jag nu gjort valet att ska jag dö, Ska jag göra det hemma..

Haha,

Torsdag

Jag är svettig som en hårig karl mitt i högsommaren irriterad som ett argt bi och helt jävla alone.
Vet inte om det är en så bra kombination, MEN snart så borde det väl endå vända?..

Helt otroligt...

Förkylningen är av den högsta grad och febern säkert också, Har ingen temp så kan tyvärr inte ta reda på det..
Hur som hellst önskar jag ingen de här..

Jag vill vara frisk, frisk och må bra så jag kan jobba så tiden går snabbare för nu om något vill jag ha jul och nyår..:(

Inte allt mått bra idag

Ibland suger det att bo på stan, Har inte mått bra alls idag men behövde endå gå och handla för att få något i mig samt svänga förbi apoteket i hopp om at bli lite bättre.
Men när man bor på stan går man ju förbi en och en annan affär som man bara inte kan låta bli när man väl är där, Det är inge vidare.
Det är näst intill synd, Jag är sjuk och borde ligga hemma.. Vilket ja gjort största delen utom den halvtimmen jag handlade halstabletter, och frukost och dom där ridstövlarna jag bara inte kunde låta bli,,


" man mår som man förtjänar"

Det är ett uttryck folk och även jag själv ofta använder men nu håller jag inte riktigt med.
Så här dåligt som jag mår och mått den senaste tiden har jag nog aldrig tidigare gjort hur mkt jag än vänder och vrider på det.
Och jag vet att jag inte förtjänar det då jag inte gjort annat än bra saker den senaste tiden.

Hoppas på en vändning och det är snart, Orkar inte med det här längre

Deprimerad blogg..

Ja det har inte varit många glada ord i den här bloggen på väldigt länge tyvärr måste jag medela att det nog kommer dröjja innan det vänder.
Det är mycket just nu och det är saker jag inte riktigt kan dela med mig av.


Hoppas ni andra har det bra, Håll hårt i dom ni älskar då kanske det slipper bli så här!

Inga bilder på magen idag heller

Idag har jag haft fullt upp eller ahh egentligen inte men det har verkligen sugit musten ur mig det lilla jag gjort.
Gick upp strax innan sju gjorde mig ordning åt ltie frukost gick ut me Cleo och drog till jobbet, Som jag tidigare skrev kände jag mig otroligt utvilad.
Hur som dagen idag gick rätt snabbt trots allt, Var hemma strax efter fyra då var det bara varva ner lite efter trapporna gå ut igen med hunden och poff ner i tvättstugan.
Där har jag hållt på i princip hela kvällen men nu är det mesta rent,Iallafall det jag behöver.. Allt annat ska nog slängas endå ingenting som jag använder.
Det är något att ta tag i så snart som möjligt.

I morgon är det återigen " kurs" lagsnurra eller vad det nu heter och ja börjar kl 8 vilket känns toppen....
Jag ska väl duscha å lite så där, Sen lägga mig framför en härligt film att somna till..  Men först ska jag sätta på lakan i sängen igen, Vill ha dom ja tvättade dom luktar så gott :D:D


åh bildr på magen vart de inga, Har inte hunnit å nu hittar jag inte sladden till kameran laddaren alltså..
Gör ett nytt försök efter stan, Har en del ärenden där att göra..

Jag saknar ord för vad mitt hjärta känner...

Kors i taket klev jag upp ur sängen utan protester emot väckarklockan, Vi har lagsnurra med jobbet idag och börjar därför kl 8 tänk om jag alltid kunde få börja då och alltid känns en sån här pigghet?..
Jag hoppas det håller i sig hela dagen så att jag får ut det av dagen den är tillför.

I morgon är det löning och det känns inget annat än underbart..




" Det livet vill oss lära är att framtiden är vår"

På ett sätt som bara någon kan...



Ibland, rätt ofta faktiskt vill jag bara rycka på axlarna och faktiskt ge upp ge upp allt jag hela tiden håller på och kämpar för, Ge upp mig själv som jag sakta men säkert hittat igen.

Hur man man ens tänka så? Aldrig någonsin vill jag gå tillbaka till det helvete jag hade med mig själv aldrig.
ALDRIG.

Roligast är folk som alltid klagat och som nu vägrar se en ändringen, Eller är dom bara för stolta för att för första gången i sitt liv geifrån sig lite beröm?
Något jag alltid kommer undra, ALLTID

Ursch

Idag är en hemma söndag känns helt okej då jag inte varit hemma på hela helgen, Eller jo stundvis men har inte ens sovit i min säng vilket känns skönt.
Just nu är jag sugen på precis allting, Fast egentligen inte utan säkert enbart för jag inte har en enda krona.,. Lönen på tisdag känns väldigt långt bort :(

Hos Carro

Nu är vi hemkomna till Carro igen efter att ha varit på stan hela dagen och faktiskt hos mig en stund, Carro har storstädat och ja ha legat på soffan och mått som ett ägg.
jag har ont överallt och en sockernivå som inte jasg är van vid, Verkar inte ta upp något socker heller av någon konstig anledning.

Hur som, Ska kolla på tv nu fritera lite gott det är ju trots allt lördag
Alla andra verkar vara på festival i nykvarn, Känns så där men har inget där att göra..

Tack för i natt min vän <3

Jag är stolt..

Jag är stolt över mig själv att jag verkligen tagit tag i allt nu så klart med hjälp av mina vänner, TACK kommer aldrig kunna tacka er nog.
Resan kommer bli lång men att ha börjat ger mig styrka att fortsätta för den här gången vill jag verkligen mer än någonsin ställa allt och alla misstag tillrätta.


Jag vet att jag kan, Jag är tillräckligt bra.

....

så jag höjer på glaset för det som har varit och fäller en glädjetår för alla som lever som vanligt

Jag älskar er mina små...





All my love <3

(Fredag)

Det bästa efter sovmorgonen på eftermiddagsveckorna är helt klart våran lediga fredag, Med andra ord gör jag idag min sista arbetsdag för veckan och idag ser jag fram emot att gå till jobbet, fick lite uppgifter igår av chefen som jag ska göra, Dom verkar roliga så det ska jag ge mig på nu när jag kommer dit.

Nehe en dusch på det här.. ha en bra dag

Min tvättstuga är läskig

Min tvättstuga ligger i källaren vilket ni kanske inte tycker är konstigt för dom oftast brukar göra det, Men då menar jag verkligen källarnas källare, JORDENS största järndörr för att ta sig in å sen ytterligare en trappe ner, Hur som fixar jag det inte ensam inte imörkret speciellt inte när denna källare ligger mitt på stan,

Fick handtvätta det som behövde bli tort tills i morgon, Sen har ja tvätttid på måndag, då ska jag köra allt som ligger här och skräpar.
Nu ska ja mumsa lite på min mat som blev över för jag har faktiskt gjort matlåda ikväll kyckling å ris... Anledningen att det vart över är väl för jat inte riktigt lärt mig laga middag för en och inte två riktigt än..

Nu drar ja till jobbet

Min morgon har varit helt okej förutom att jag känner mig mera döda än levande, Har gjort matlåda diskat och varit ute med hunden vilket jag är på väg att göra nu igen innan ja beger mig till jobbet

Min lägenhet är varm fruktansvärt varn, Endå känns det skönt att vi har Torsdag idag i morgon jobbar vi sista dagen för veckan..

TACK

Tack L för att du tror på mig, tack för att du ger mig det stöd jag behöver i allt detta mörker jag kommer klara av det här det vet jag och tids nog inser fler än jag att det är som det var som det var meningen att det skulle vara...


Somnade rätt snabbt igår..

Somnade nänstintill med telefonen i örat igår, nu när jag vaknade har jag sovit lite mera än 11 timmar utan att känna mig utvilad.
Måste rusa har matlåda att fixa, Samt en dusch att ta i tur med hann verkligen ingenting igår...

Hemma..

Jag är hemma nu och jag vet att jag egentligen skulle födjupa mig i ämnet " lycklig graviditet" men efter ett par rost mackor och med Carro i telefon känner jag mig inte det enda sugen, Avslutas samtalet innom kort å jag fått tillbaka orken kanske ja gör det senare annars får det bli i morgon..


Konsten att ha " stora tuttar"

Alla vet att tuttar är FETT enbart, Men mina innehåller även en del av min frukost jag tidigare skröt om..
Det har nu visat sig så här minuterna innan jag ska bege mig till jobbet, Jag låg lite halvsnyggt på soffan i en så kallad fosterställning och bröstfixerad som även jag är kikade jag ner i den lilla " oskyldiga urringningen" Där fann jag det jag minnst trodde en bit av min macka?
Jag har inte känt den med tanke på att den lagt sig på en så snyggt sätt att det knappt går att beskvia, Nu  när jag tog bort den kändes det som om brösten sjönk en kupstorlek.

Så låt er inte luras av min så kallade " hylla" Det är tyvärr nog bara frukost som jag lyckas tappa ner där.

HUNDRÄDDA!!!

Jaa visst det är helt okej att vara hundrädd så länge det inte är i min närhet, Där tog jag i men ni förstår säkert..
JAG menar jag var ute med Cleo i vanlig ordning innan jobbet och på halva vägen om det en regnskur hur som hon måste ju få kissa och bajsa av sig men när jag väl kommer tillbaka till porten står där en tant av de slaget som brukar vara hundrädda i min port och tar skydd för dom få regndroppar. HON är hundrädd och menar på att jag inte ska komma i hennes närhet, NEJ visst hade jag väl klunnat undvika det om hon inte stod för dörren till min trapp?

Helvetre vad arg jag blev, Hennes försvar var att det regnade.. JAHA?? det regnade väl för fan på mig  lika mkt?ochg hon hade ju ett val att gå ut i regnet så ja kunde gå in, Eller flytta SIN FETA Röv åt sidan så jag kunde gå förbi.. gissa vilket hon gjorde? INGET!!..

Till slut vart jag så arg, så jag ställde mig på trappen endå med CLEO å då vart det fart i henne men vad fan skulle jag göra då?
stå där tills regnet slutade kanske?



åhh min farliga hund..

Dunder frukost!

Nu har jag ätit två rostade mackor med ost och marmelad och en stor skål vanil yoggi med skivad banan i super gott och jag är supermätt.

Jag måste få lov att gratulera Bella och Rasmus som äntligen fick sin lilla Melvin igår GRATTIS GRATTIS.....

Nu längtar jag ennu mera när folk bara kläcker å kläcker glömmer lätt bort att dom redan gått igenom det här som jag gör nu, Visst är jag lycklig så inhåthelvete faktsiktmen jag tror inte riktigt på det där att njuta av att vara gravid, Ska förklara djupare om det efter jobbet,

Återkommer runt 23 någno gång..

Göra mig redo för sängen

Jag la på luren för att kunna hoppa in i duchen och göra mig helt klar för natten Egentligen hde jag lagt lite räkor på tining som jag hade tännkt mumsa i mig till en härlig film men ärligt dom får vänta tills i morgon jag är helt slut, och Eftersom Carro jobbar natt kommer jag få prata både mitt ena och det andra örat svettigt ikväll.

så inga räkor eller så för mig, Tror till o med jag sparar duschen tills i morgon bitti blir så mkt piggare då, Plus att när jag tänker efter har jag inte så stor lust att skura badrummet så här dags på dygnet.

Pratar vi inte i evigheter skriver jag nog mera om ett tag, för det är ju typ det jag gör pratar i telefon, går ut me hunden, lagar mat eller skriver här.

Vitlöksbaugett senare

Jobbet idag gick okej rätt segt men det gör oftast kvällsveckorna. Nu är jag hemma och Cleo har fått en lång promenad och jag har tryckt i mig en vitlöksbaugett.

Pratar lite med Carro nu, Så jag återkommer om en stund om jag inte somnar..

Vilket ja får göra då ja verken har en kissnödig hund eller matlåda som ska ordnas, Allt det där har jag redan gjort...
Stolt är jag.

Snart...


ÄR DET JAG SOM ÄR KUNG

Godmorgon kvällsvecka!

Idag tog jag sovmorgon utan att veta om det, Hade visst låtit bli och ställa klockan men med lite efter tanke gjorde det absolut ingenting för det var precis det här jag behövde.
Jag är mer utvilad än någonsin och ser fram emot att gå till jobbet NOT..

jag är så jävla rädd att min hemska dag igår ska förfölja mig i dag med, Det skulle jag verkligen inte stå ut med, Hur som ska jag nu hoppa in i duschen gå en långpromena med Cleo sedan gå till Ica och köpa något att ha med till matlåda, Glömde visst bort att laga mat igår, Eller så sket jag bara i det,

Ha en bra dag allesammans och var glada om ni inte får gråt attacker på morgonen för att vattnet är kallt när du ska duscha, Även om det var precis kallvatten du satte på..

Spel på facebook

I brist på annat ligger jag och spelar något jävla spel på facebook har gjort det i säkert en timme isträck nu, Endå kommer jag ingenstans på listan, Som bäst hamnar jag sjua men sen står det till och det är liksom en lista ibland mina vänner, hallå har dom det lika tråkigt som jag eller vad är det frågan om?`

Vi kanske skulle ringa varandra och umgås irl istället för att försöka slå varandra i något fånigt gratis spel på facebook?
Min mobil är dock luspank, men ser ni de här vet nu ju hur ni når mig eller vart jag bor.

För i morgon ska jag endå bara jobba, 14-23 :(


Tar jag nu igen alla inhållna tårar?

Jag håller helt ärligt på att bli knäpp har inte gjort så mkt annat idag än och gråtit ibland lite lätt och ibland helt hysteriskt,
Vad är det som händer med mig? och varför håller jag på så här ibland helt utan anledning?

Sakar som jag gråtit över idag.

* Fönstret gick inte att stänga
* Inget svar på ett sms
* När jag gick ifrån morfar
* när jag klev ur bilen
* När jag promenerade till Marie
* När jag släppte Cleo och hon sprang iväg ifrån mig
* När jag kollade på gamla bilder.


Listan kan bli lång men för att inte känna mig mer dum eller börja gråta igen lämnar vi den så här, Tror jag ska krypa ner i sängen snart för nu orkar jag inte med den här jävla gråt dagen längre, I morgon ska jag jobba och jag längtar inte alls att visa mig bland folk speciellt inte om jag ska hålla på så här.

Hemska söndag!

Morfar

Nu har jag bölat oavbrutet i säkert en timme.: Inna kan jag knappt minnas när jag grät förutom igår.
Vet inte om det är mina hormoner eller om jag helt på riktigt har blivit känslormässigt knäckt en gång för allt, Den här hemska känslan jag haft dom här två dagarna är inte att leka med,

Speciellt inte när man har gjort allt som står i ens makt för att försöka lösa det helt utan resultat, Jag får sklla mig själv helt enkelt och det är nog det som gör ondast,. Att inte kunna skylla på någon.

Nu ska ja strax gå över till marie, Sen åker vi till morfar och äter lite kräftor ska bli super gott och jag behöver verkligen komma ut oc bort härifrån ett tag..Även om jag mest av allt skulle vilja låsa dörren stänga av mobilen och lägga mig och blöa i sängen igen.

Men den här gången har jag lovat mig själv, Att bita ihop

Flytta hjälper inte

Att flytta häri från och få en nystart är det enda som snurrar i mitt huvud dag som natt, Men här nu efter en djävulskt kännslosam förmiddag har jag insett att jag inte tänker ge upp, En gång för alla ska jag slåss och verkligen kämpa för allt jag älskar.
Mina vänner, min familj som jag äntligen fått den kontakt med som jag länge saknat,
Det är inte värt att ge upp allt det här, Eftersom det inte är någonting jag kan ta med mig ..

Lika så jobbet, min fasta anställning som jag är oerhört stolt över är inget jag bara kan lämna med tanke på att jag inte har ett betyg på papper är en ny långtlångt borta.

Jag ska bokvar här, Jag ska ta tag i allt och göra det här till den bästa tiden i mitt liv för nu vet jag vart mina problem sitter och är en gång för alla villig att ta i tur med dom trots att jag vet dess motgångar.


Godmorgon min sista helgdag..

Känns helt sjukt att helgen är över och att man fortfarande mår skit,
Ja ska ut me Cleo nu sen ta tag i diskberget och förhoppningsivs lyckas få tag på en tvätt tid men me tanke p hur mångaa som nog vill tvätta idag innan jobbet börjar i morgon känns det rätt kört :(

Typiskt mig

Det vart inte mycket till städning men jag kom endå en bit på vägen vardagsrummet ser helt OK ut och alla andra dörrar är stängda, Så i morgon när jag kliver upp och kommer ut i vardagsrummet möts jag inte av katastrof vilket var det jag strävade efter.
Sen får jag väl ligga här ett tag och sammla mig innan jag berger mig in i köket för att bestigá berget med disk, Som jag måste göra i morgon. Måndag är det jobb och allt där till kvälls vecka dessutom.

Efter undanplockningen somnade jag faktiskt, Kanske var därför tvätten i sovrummet ligger kvar. Hur som vaknade jag ju för ett tag sen och gick ut med Cleo igen eftersom jag antagligen kommer sova lite längre i morgon.

Hon har reda gått och lagt sig igen, riktig tröttis det där
Ska sova med fläkten på i natt då ligger hon i allafall kvar i sängen vilket skulle vara toppen i natt inte så ensamt när man hör alla fyllisar här utanför som nog går hem med både en och två.


haha, M din lilla filur vet nog allt vem du åkte hem med.. ( ja gillar´t)

Godnatt nu!

PS näsan är täpptare än någonsin, Vad fan är det här?.. räcker det inte med hur sjuk jag varit?

Hemma

Nu är jag hemma och det är allt annat än hemtrevligt här!
Tänkte ta mina sista krafter och iallafall röjja lite grann så kanske jag vaknar på en bättre sida i morgon, Jag menar ingen verkligen igen skulle bli glad av att se den här röran det första man gjorde när man slog upp ögonen.

Håll tummarna att min kropp spelar med mitt huvud, Jag önskar, hoppas och ber....

Det regnar och det är snart dags att bege sig hem..

Sitter här i soffan, kvar hos Carro i mina nya leggings som jag fick av Carro hon kan inte längre ha dom det är sånna där som hon hade när hon var gravid, Hur man nu ska tolka det?
Hur som jag är v 21 å på mig sitter dom toppen, :)

Det regnar ute så det blir ingen promenad hem, TUR för shell macken att dom införskaffat bussbiljetter annars hade det blivit knivigt. Bussen går snart å ja har suttit här ett tag så ska väl vara social sista minuterna,
Men först ska jag störa mig på Kisses blogg en stund, Till o med så jag själv skämms!

Lördag i väntan på middag..

Jag är hos Carro tillbaka där skulle man nästan kunna säga, Vi kom precis hem ifrån akuten där vi bara inte blev felbehandlade utan det gick också bra tillslut.

Hur som är vi som sagt hemma igen, Ugnen är på igen och potatisgratängen fick en ny chans att bli gräddad.. Håll tummarna att ja nu får min MAT som jag längtat efter.

Nu ska vi vänta, Maten sköter sig själv...

I beee back!


Jag trivs här på landet..

Vakna tidigt men kände mig endå utvilad åt en dunderfrukost ute på baksidan med solen lysandes på mig, Det var så tyst och fridfullt helt jävla underbart.

Nu har min lillebror vaknat till liv, Han ska äta frukost och jag är snart hungrig på lunch, Vet inte om vi ska koka ihop något som passar som både och kanske.

Får se, Ska ju till Carro ikväll avnjuta potatisgratäng å MASSA KÖTTTTTTTTTTTT,  och så bea sås så klart,
Den här dagen kan inte bli annat än bra, Jag känner det i hela kroppen.


Ska sova bredvid mamma i natt...

Mammas karl är borta i natt så då tänkte jag sänka min ålder ett par år och åka hem till mammsen och krypa ner i hennes stora säng, Nu när jag börjar bli frisk är jag helt plötsligt välkommen men det är oerhört välkommet.

Så nu sitter jag här och väntar in att bli hämtad, Hon ska lämna av morfar som varit där på besök idag.
Honom saknar jag också inte varit där på evigheter, Men har inte mått någe vidare men nu måste ja ta tag i det, Lovade mig och han att det inte skulle bli så här..Förlåt.


Nu ska ja prata klart me sofie, Hos mamma har man ingen mottagning oerhört skönt att bara få VARA!



Min sexiga hårbotten,
Jag kommer bli en snygg morsa!

Orken är slut

ja känner mig bättre men endå inte tillräckligt bra för att städa, Endå ingen som klappar mig på kinden och berättar hur duktig jag varit, helt världelöst!

BM idag

Jag känner mig bättre idag men inte kry men ska endå bege mig till barnmorskan idag kl 11 för att lyssna på bebis hjärta, mäta livmodern och antagligen kolla om mitt socker och järnvärde är lika bra som innan.

Håll tummarna, Det känns som det är lika bra är faktiskt inte lika trött längre om man nu bortser ifrån att jag är sjuk,

Återkommer ju så klart hur det gic, ha en toppen dag!


Någonting håller på att slita mig i tusen bitar..

Det har alltid varit viktigt för mig att inte visa mig svag, att alltid framstå som stark gränsen är nu nådd och jag orkar inte längre.
Nu när det är försent har jag insett att jag inte var gjord av stål.
Men det är inte de som skrämmer mig utan det är den här maktlöseheten jag aldrig haft. Att int ekunna påverka, Rinner bägaren nu över hade jag endå inte kunnat agerat annorlunda!

Det är som att skänka sitt liv till ett krigande land, Där det inte är någonting värt....


För en tid sedan hade jag kunnat gjort annat för att detta aldrig skulle ske, Men för att inte visa mig svag då, sket jag i det vilket jag nu och mycket, mycket länge kommer att få ångra.



Att en tystnad kan göra så ont..

Jag försöker för allt vad jag är värd att lappa i hop det som en gång var så fint, Jag visste att resan dit skulle bli lång trodde dock aldrig att den kunde vara så här jävla omöjig.
Jag vet itne vad jag mer kan göra för att övertyga, Snälla säg mig bara en endaste ledtråd skulle betyda så mkt



Du anar inte!


....

mitt liv är vad som i ditt liv skulle kunna kallas "en dålig dag", "en hård dag", "en tuff dag", "en dag man helst glömmer". men mina dagar är oförglömliga för mina dagar upprepar dagen före.


Mina vänner..

Det är inte ofta jag säger att jag älskar er och jag är en aningen dålig på att visa det, Men jag älskar er HÖGT glöm inte det!

Vissa saker betyder..






LYYYYSTRIIIING ALLESAMMANS!!!!

Nu är det så här att jag och en kompis har haft en diskussion här på morgonen om hur man äter havregrynsggröt, utan att avslöja vem som äter hur eller något vill jag att NI tar er tiden och svarar på denna fråga så att vi kanske ka lägga ner den här morgon saken någon gång..

så hur äter man havregrynsgröt???????'


Fela är mänskligt..

Jag är inte mer än människa och även jag har begått misstag kanske lite för många men efter lite eftertanke har jag faktiskt lärt mig något av det, även om det kanske inet märks nu vill jag med tiden bevisa det för er och än en gång för mig själv..

Självklart saknar man det man hade sist, Så är vi upplärda.
Nu sitter jag här mitt i natten och bara saknar, jag saknar allt jag tidigare stört mig på hur kan det vara så??  Störde jag mig inte på det egentligen, utan bara behövde något att gnälla på?

jaa, Jag är nog en gnällig person..

Cleo kissa på sofies matta..

Min hund har gjrot två saker idag hon inte brukar göra,
Träffat någon hon saknat och inte träffat på länge, Sen har hon kissat på sofies matta! 

hahahahahah!! hon är gammal och rumsren men jävligt dominant min älskade tjej...
Jag är arg på henne, men det hjälper inte.

Ser rätt skojj ut när sofie ligger på allafyra och skrubbar mattan, Borde jag gjort men jag skyller väl på att ja är tjock å gravid,
Eller det gjrode jag inte hon listade nog ut det helt själv...

Tack min älskade vän :D

Ekonomi suger..

Ja är helt världelös på räkningar, jag hatar det mest av allt kanske enbart för att jag numera ligger så långt efter man bara kan,
jag har en bra inkomst och på något konstigt höger har jag lyckats endå, Har anlitat en personlig räkningsbetalare så att allt nu blir gjort en gång för alla, Det går inte att hålla på så här längre, Har jag tagit mig i kragen på alla andra fronter är det dags för den här nu med En aningen försent, Men ett stort måste..

ursh ja blir deprimerad på riktigt..
all lön jag kämpat för kommer ett bra tag framöver komma in på mitt konto för att sedan försvinna igen i ett poff, jag förtjänar det här jag vet det..

Men jag har lärt mig en läxa, och aldrig mera ska jag se emellan fingrarna eller skjuta upp en räkning, det blir bara en ond cirkel helt jävla i onödan..
Nu har jag gått ifrån 12 000 EFTER betalda räkningar till kanskeingenting, enbart för jag skitit i det, MOGET VA??

jag kunde haft det så jävla bra, om jag bara inte varit så pengarkåt, Men som sagt jag får nu stå mitt kasst när det gäller det här och så många andra saker.

BRA jobbat Linda, BRA jobbat!

Vad fan håller jag på med...

Jag har tappat allt förnuft, Blivit ett monster!
Jag trivs inte alls så här, Jag vill så mycket mera än vad som är möjligt....



Att det ALDRIG slår fel, Välkommen till livets motgångar - man tackar!

V 20

Vecka 20

Barnet:

Ditt lilla barn är ungefär 20 cm lång och väger runt 300 gram. Huvudets diameter är 43 mm. Hjärnan är inne i en intensiv utvecklingsperiod. Flera miljoner nervceller behövs för barnets motorik. Utvecklingen av nervbanorna resulterar i att barnet nu kan göra medvetna och mer koordinerade rörelser, som att suga på tummen och svälja fostervatten. Det är en medfödd reflex som är viktig för barnets överlevnad efter födelsen. Det övar sig inför den kommande amningen. Barnet simmar runt i nästan 1/2 liter fostervatten. Det sväljer hälften av denna mängd varje dygn och förnyar mängden genom att kissa ut det igen. Flera olika hudlager utvecklas och barnets hud tjocknar. Fosterfettet skyddar huden mot skavsår och hudsprickor. Barnets hjärta slår med mellan 110-160 slag i minuten.

Mamman:
Du har nu kommit precis halvvägs i din graviditet.
Livmoderns övre kant når till naveln. Som väl är finns det i dag ett stort utbud av mammakläder för alla smaker och plånböcker för nu kan du antagligen inte ha dina vanliga kläder längre. Är du trött kan en förklaring vara järnbrist. De flesta gravida behöver någon form av järntillskott från mitten av sin graviditet. Du har ökat din blodvolym med nästan 50%. Dessutom är det allt större barnets järnbehov mer påtagligt under den andra hälften av graviditeten. Rådgör med din barnmorska.



HELVETE!!

Vem fan är du och få mig på dåligt humör? och hur fan kan jag tillåta det?..



Svettig som en ....

Cleo har lagt sig under sängen, Där finner hon skugga funderar nästan på att krypa in där jag med, Här på soffan eller i sängen är det hur varmt som hellst, Finner ingen ro att vila svetten bara rinner.. Hur länge ska det vara så här?

På fredag kl 11 ska jag iallafall till barnmorskan få mitt moderskapsintyg ( en aningen sent?) Sen lyssna på hjärtljuden tror jag. Inte en aning kan inte det där så bra. Hur som ska jag nog ta stick i fingret och det ser jag INTE fram emot :(

Nee, Nu ska jag försöka hitta mig en sval plats jag med, Toa golvet brukar cleo gilla kanske skulle prova det en sväng?`..


På återseende.

När jag är sjuk skiner solen

Ibland kan det vara helt okej att vara sjuk, Iallafall när man mår så där lagom dåligt att man fortfarande orkar ta sig upp ur sängen och till toaletten dom få ggrna man behöver det.

Sen finns det dom gångerna man inte orkar ett skit typ som NU.. När hunden som annars är ens bästa vän gått över till någno slags fiende, Hon ska ut å göra sitt flera ggr om dagen utan någon osm hellst respekt att jag knappt kommer upp..
Stackars lilla älskade Cleo, Hur ska vi klara det här?.. Godhjärtad som jag är har jag pinat mig upp trots huvudvärken för visst är det skönare att kissa i skogen än i mitt kök?..


MÄTT

Jag har nyss smällt i mig färska majskolvar med smör och sallt är proppmätt, Riktigt mätt!!

Febern vägrar ge med sig, FAN ja orkar inte vara hemma längre :(

Hur kommer man på ett namn till sitt barn?..

Även om det faktiskt är en bra bit kvar näst intill halva tiden kvar så kommer folk med frågor om jag funderat över namn till min lilla bebis, Jag svarar oftast NEJ men klart jag har funderat MEST hela tiden, men blir liksom bara knäpp på det..

Innan jag visste vad det skulle bli var det både pojk och flick namn som snurra, Nu när jag vet vad det är och det endå bara är pojknamn blir jag endå knäpp.

folk säger att jag vet när jag väl får se honom, Men som det känns nu tror ja inte på det,

Så förslag på fina pojknamn tack!

Idag är jag less å har feber

Idag mår jag skit, har feber och känner mig allmänt irriterad

Önskar så jävla mycket, men blir bara  besviken


Vem är du?..

Bloggens läsare stiger ifrån dag till dag vilket självklart är kanonskoj, Men jag är ju så klart jätte nyfiken på vilka ni är som egentligen läser..

Vi leker en lek...¨


Jag heter Linda vad heter du?..


Stolt över mig själv..

Hej jag heter Linda är 14 år och luktar kiss...


Idag har jag bara inte varit vuxen och tagit ett snack jag aldrig trodde jag skulle våga, Utan jag har skött min hund alldeles utmärkt, Jobbat hela dagen och sedan lagat mat på det.. Till o med diskat fast som vanligt innan maten.

Nu ligger jag mätt och belåten på soffan nästan lite för mätt även om Cleo fick nästan halva portionen som inte alls var något vidare stor ifrån början.


Hur som ska jag väl ligga här och glassa en liten stund till, Sedan gå ut med cleo igen för att sedan somna i tid, Jag ser verkligen fram emot arbetsdagen i morgon. NOT! den kommer nog inte vara lika soft som idag..


Ultraljud..

Här är bilderna :)
Första bilden går det inte å ta fel på könet va?..




.,







för övrigt är bilderna dåliga, han vägra ligga still :)

Ensamheten är värst

Cilla har gått, hon kom på en snabbkaffe utan kaffe! Kanske var lika bra med tanke på att jag faktiskt snart borde vara i säng.
Halv sex ringer klockan och var sig jag vill eller inte är det bara stiga upp och göra mina morgon rutiner som nu mera blivit, med tanke på att jag kräks som ett djur om jag går upp tidigt och inte äter.
Sen är det promenad med Cleo så hon klarar sig till lunch, Och sedan gå tillbaka till jobbet ursch blirt svettig av att bara tänka på promenaden, Jag menar man är ju inte allt för tränad numera!

Hur som trivs jag inte alls ensam just nu, Känner att sällskap inte vore helt fel och det gör ju inte att man låter bli att tänka tillbaka direkt. Dock har jag lovat mig själv att inte få göra det, så slutar genast.

Allt som numera ska tänkas är framåt, I morgon är det viktigt samtal på menyn hoppas bara jag agerar vuxet och inte skjuter upp det,,



ÄR väl så där just nu, !!

Fick besök endå..

Cilla är på väg på kaffe vilket är det sista jag behöver för tillfället, Jag behöver sova i tid idag och faktiskt leta reda på mitt passerkort så att jag INTE gört det tidigt i morgon bitti, För då kommer det sluta med att jag kommer försent till jobbet och det har jag ingen lust med. kl sju ska ja infinna mig i fikarummet på sexan för genomgång om vad som skall göras, Jobbar för övrigt till 20 i fyra i morgon det ska bli spännande..

Återkommer om cilla inte går för sent,



Visst är hon söt?..


Jahapp... Heidi kommer inte..

Den som väntar på något gott blir aldrig fet som min pappa brukade säga, Och det stämmer ju iallafall för idag hon kommer inte och då blir det ingen onödig glass på donken. Dock hade jag sett fram emot lite sällskap så här sista dagen innan jobbet startar.

Kommer vara arg på henne länge!



För övrigt är vi båda rätt heta,
Har väl inte behövt vänta så mkt..


Duktiga jag..



Jag har städat, Iallafall börjat sen har jag diskat och lagat mat..
Eller jaa, jag diskade innan matlagningen så
måste väl ge mig på det igen snart.

Men är endå duktig
brukar inte...

Jag är hemma nu sen ett tag..

Nu har jag varit hos Marie och fikat med moster, mormor, lillebror , Robert och hans mamma....
Det var soligt och varmt men självklart jätte skoj att träffa moster, mormor, bror och små kusinerna det händer ju inte allt för ofta 'Bella och dom bor utanför gnesta och mormor i järna där har man ju inte vägarna förbi allt för ofta.

Hur som det är skönt att vara hemma, Har lite att styra med innan jobbet i morgon känns faktiskt rätt skönt när man tänker efter att komma tillbaka till jobbet även om det kanske bara är för en dag eller två.
Jag har ju inte så fasansfullt långt kvar att jobba om planerna går som jag vill, Tiden utvisar nu ska jag återgå till matlagningen har inte blivit så mkt av det på senaste tiden men nu är det dags igen matlåda och allt..


Redan 2005 hade ja visst bestämmt mig..

Att göra ett tappert försök att bli lesbisk, undra vad som gick snett? Mer än att det var en av mina bästa vänner?
Inte sexigast på bilden, men det bjuder jag gärna på..

är ju iallafall fyra år sen. å jag var 17 haha


En osocial faster

Ja vet inte ritkigt vad det är för fel på henne, hon ber mig åka med hit eller ahh frågar mig vi möts och tar bussen går in på ica och handlar lite smått och gott.
Jag får varma mackor i magen tillslut och är fortfarande mätt och belåten, Dock är hon inge vidare till sällskap sitter i den där förbannade teelefonen. som en jävla femtonåring.

Hur som, Jag är rätt trött och det är ingenting på tv självklart, när man för en gångs skull har lite kanaler att kolla på.
Om ja får lite bilder av sofie idag, Blir det ett inlägg till annars på återseende..


Godmorgon..

Nu har jag sovit en sväng, är fortfarande helt död och orken till allt är precis som bortblåst.
Tänkte slänga i mig lite att äta och lika så min hund, Hon gillar inte heller denna värme dock verkar det inte som hon fått någon feber.
Hon ligger under sängen i skuggan och njuter av livet, Eller inte!!

Ska ut på en kvälls promenad här snart, Solen verkar gått lite i moln i allafall vilket känns skönt
man ska inte klaga när solen skiner säger dom, Men helt ärligt jag vill verkligen inte ha sommar längre, Dom här svett attackerna är inget att leka med, Det är inget annat än ett helvete

Nu vill jag ha höst som jag hoppas blir kort sedan vinter och julafton sedan vill jag ha ut och hem min lilla bebis, längtar ju mer och mer för varje dag och det är ju evigheter kvar, typiskt va?

Typiskt mig..

Jag har bara glidit igenom hela semestern, Inte gjort ett skit utan mest bara varit!!!
Nu när det är sista dagen att bara " vara" går jag och får feber, Det känns som så där typiskt min tur..
.
Hoppas att det inte är riktig feber, Att den är borta igen om jag bara lägger mig och vilar ett tag.

Tratten..

Ska snart möta Heidi och gå till tratten och fika lite, är helt död och vädret gör mig inte piggare direkt!
Önskar så mkt just nu att hälften vore nog, Men hoppet är väl det sista som sviker människan i guess!

Lördag

Det var länge sedan jag längtade efter lördagar jag menra nu har jag haft semester så dagarna har inte spelat någon roll, Inte tiden heller.. Har varit så skönt att bara få vara och det är med gråten i halsen jag talar om att på måndag är det över, Vardagen är tillbaka och allt ska väl bli som vanligt dock vet jag inte hur länge,

Jag väntar på mitt moderskapsintyg ifrån min barnmorska som jag ska skicka in till försökringskassan vilket alla tycker jag borde fått för länge sedan,Ja jag vet väl inte hur det där funkar?
Havandeskapspenningen kanske inte går igenom, Jag vet inte men jag hoppas det.. Eller både ja och nej ja hoppas att jag ska fortsätta och må bra, Jobba eller inte!

hur som hellst är jag trött, trött och hungrig!


ut med bara ansiktet..

För det är ju sockersöttt..

det är okej att vara gravid..

Men jag känner mig djupt deprimerad att jag är så fet, visst jag har bara gått upp knappt två kg sen ja vart gravid och hade det bara varit min mage som var stor hade jag inte klagat heller,

men nu ä det så att INGENTING passar, absolut ingenting sitter som det ska och om det väl sitter så ser jag större ut än någonsin, Jag vet att jag gått upp 30 kg, Men att det skulle synas så här mkt hade ja aldrig trott under tiden ja druckit massa öl å svullat chips..
hur som är detta inget att ta tag i nu, Men när bebis är ute då JÄvLAR nu finns det inget som kan hindra mig längre, elller ahh då
efter nyår blir det vilket är bra, då man hunnit svulla julbord och allt sånt innan...

Men innan MAJ nästa år då jag blir 22 ska jag vara så där snygg som jag en gång var, saknar det verkligen nu...

Nu är jag bara deprimerad, på riktigt..




depp,depp,depp

Ingen stranden för mig..

Som sagt gick på stan med min kusin Jane idag och min´kusin Jenny vart överaskad att hon var med vilket BARA var roligt, Vi träffas ju inte så ofta men jag hoppas att det kommer bli bättre nu när jag ska bli så " vuxen" sen vill ju jag att våra barn ska ha kontakt precis så som vi har haft när vi var små innan släkten gick åt varsinna håll...


Nu svettas jag, återkommer!

Home sweet home.

Kom precis innanför dörren med  ett brännande bröst och en värkade mage.
Efter jag ätit hos min syster begav jag mig till Malin för att spela lite kort med henne och AK, Det gick så där för jag vann ju faktiskt trots att Björn hoppade in i halva spelet...

Vi började på ett parti till men B blev tvungen att sova för att orka upp till jobbet och efter lite eftertanke var det dags att börja gå hem, klockan var efter tolv och jag ska ju som sagt "hänga på låset" på stan med min kusin i morgon bitti.

Ak sitter här bakom mig och svullar macka, Låter fint i örat ( en riktig sängfösare) Hur som haver bränner bröstet som fan... Vet inte riktigt hur det kommet se ut i morgon och eftersom jag inte ska till stranden hoppas jag nästan på molnigt  väder så jag kan täcka mitt onda bröst så att solen inte kommer åt det, Men vi får väl se..

Godnatt och lite sånt där, Tänkte bjuda på några bilder jag och Marie tog idag....


VARNING för för känsliga tittare!!









Överlevde du?

Mätt i magen trots allt...

Nu sitter jag i soffan hos min syster på andra sidan kanalen, mätt och belåten. Hemmagjorda hamburgare stod på menyn vilket var helt okej då jag inte utan att överdriva inte ätit det på flera, flera år.


Värmen håller i sig och jag håller ärligt på att smälta bort, Vet inte hur jag ska klara det här? Hur som passar jag i mitt solbrända bröst kanske tåls att tänka på om solen skiner i morgon också?

Nu ljög jag, här ska inte tänkas på någonting... Jag ska möta min kusin på stan i morgon vi ska " hänga på låset" Vet inte om det blir fika eller lunch eller om hon kanske har några ärenden att göra. Det har INTE jag, Jag är luspank och kommer förbli det månaden ut.
Men har hellre inga obetalda räkningar, ÄR riktigt stolt över mig själv ( kanske lite över min vän också. ) Inget vi pratar högt om, En dag när allt är klart kanske jag berättar. Just nu  känns det som det går tillräckligt med snack och lite  Att det här vore för mycket för allmänhetens öron.

Hör å häpna min syster har animal planet ( vilket kanske inte är nå konstigt) men för mig som inte har någon antenn sladd så är det rena rama paradiset, Speciellt Animal planet jag verkligen älskar det..
Tänker dock tillbaka på alla mina forna kvällar som ALLTID avslutades med de, Animal cops.......


ingen ide att gå vidare på det där, Det är nya tag nu och jag börjar trivas med livet..

iallafall fram tills söndag, För på måndag börjar jag jobba igen... Både glad och ledsen för det..
Tiden kanske går lite snabbare då.

hej på en stund.

Tänkte laga mat, men ångra mig snabbt!

Det finns nog inge tråkigare än att laga mat till sig själv:
Även om jag inte är någon sambo människa är det just när det är dags för matlagning som jag saknar att ha någon här hemma, Någon som bara finns till under själva matlagningen och medans man äter, Sen om dom försvinner gör mig inte så mycket..
Nyss tänkte jag laga mat och under själva tanken var jag faktiskt sugen, Men så fort jag väntade på att vattnet skulle börja koka tog lusten slut, Känner verken sug eller hunger längre!
Så plattorna är nu avstängda och matlagningen nerlagd, Helt ärligt orkar inte ens bry mig!

Cleo ligger utmattad raklång över " hela" golvet och jag är minst lika död, En hel dag på stranden utan vatten gör en inte på tipptopp vill jag lova med andra ord inget att rekomendera.

Jag är lite vimsig, Det låter som jag varit och vridit på fel platta vattnet verkar fortfarande koka vilket det inte borde göra så här långt efter?..
Köket är längre inget för mig, Blir bara deprimerad!

En oxe är röd som en kräfta..

Fem timmar i solen borde ge resultat. AA kanske om man har något pigment, Men jag verkar inte ha det!
Jag ser ut som en kräfta, Och det svider precis ÖVERALLT, Tror nog aldrig mera att jag lägger mig på stranden....

Åh jag ser inte fram emot natten, Uffaahh

Rädda valarna..

Dags att begesig till stranden, är vitare är vintern..


å j ahar haft semester pinsamt!

Feber

Jag är helt död, helt svettig och känner mig allmänt yr läge att bli sjuk nu när semestern snart är slut?

Ska nog lägga mig vid fläkten, svettas som sagt som en gris!

Åhh min lilla bebis

Det var nog något av det mysigaste jag gjort i mitt liv, Trots att det kändes rätt skumt att inte känna men se ALLA dessa rörelser,
Och jaa jag hade fel det blev ingen flicka utan en liten pojke :) Som dessutom är beräknad på nyårsafton :)

Håll tummarna att ja går över tiden iallafall en dag.


Om en kvart bär det av..

Nu inväntar jag bara sofie och hennes farmor för transport upp till sjukhuset, Den stora dagen är här det är dags för ultraljud, GUD ja är så nervös att jag tror ja dör.

Undra om dom kan se vad det är för något.

Om en kvart bär det av..

Nu inväntar jag bara sofie och hennes farmor för transport upp till sjukhuset, Den stora dagen är här det är dags för ultraljud, GUD ja är så nervös att jag tror ja dör.

Undra om dom kan se vad det är för något.

Kan inte sova...

Åh man är ju så där LAGOM snygg när man är som tröttast


Ultraljud i morgon

Helt sjukt att det verkligen är i morgon jag som har längtat så, Nu känns det nästan BARA läskigt tänk om det inte ser så bra ut som man hoppats?
GUD jag kan inte släppa det ur tanken, Tänk att jag i morgon ska få se min lilla bebis igen :)

Undra vad det är, tupp eller höna?
Frågan är om jag verkligen ska kolla det, Klat jag ska kommer inte kunna hålla mig!!

Godnatt


Jag erkänner jag är FET...



Jag är nu i vecka 20 och jag är större än jag vågat erkkänna.
Nu kan jag inte längra dölja detta för er eller mig själv,
så här NJUT av min  härligt runda mage.




Okej en till..

Fan, Jag kommer bli ett hus!

Idag saknar jag fan fittpetra..



Nu kanske ni förstår varför?
Ja menar när det var länge sedan sist, Kan det här lilla räcka..


Isen är bruten

Just nu sitter jag i soffan rätt tom faktiskt, Men endå känns det rätt skönt att ha fått det gjort även om stämningen var rätt stel så var jag inte förvånad med tanke på hur lång tystnaden varit.
Hur som känns det rätt skönt även om jag inte riktigt hunnit reagera på vad som hänt och på vad som komma skall,
Mkt praktiskt är redan löst vilket känns bra, Just nu kan jag inte göra annat än och vänta ut tiden.

Allt kommer bli bra, Jag vet det!

En doft av smultron

Jag älskar mitt smultron schampo nästan så jag skulle kunna ligga och sniffa på det ända tills jag somnade,
Att kliva ur duschen och känna att hela lägenheten riktigt luktar smultron gör mig så glad, Tänk om dom kunde uppfinna ett skurmedel med PRECIS samma doft, Då hade jag skurat hela dagarna,.

Värsta med det här, är att lukten snabbt försvinner eller om det bara är jag som vänjer mig, Så nu tä nker jag sitta här i soffan med handduken fortfarande på och bara njuta av smultrondoften.

Helvete

Ja har tjatat om min mobil väldigt länge nu, och nu är det katastrof nu hör ingen mig alls
Hur som ska ja ta mina sista slantar å köpa den billgaste skiten som självklart kommer funka bättre än min dyra fina :(

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Idag har jag bara varit för mig själv tänkt, tänkt och tänkt gråtit en skvätt också kanske av lättnad kanske av saknad kan inte riktigt bestämma mig just nu.
Det blev inga vidare disktioner idag iallafall inte som planerat men det känns lite som att isen är bruten och att mötet imorgon inte kommer bli lika spännt som det hade blivit idag även om jag hade en känsla av besvikenhet då jag endå hade väntat.
Hur som något hemskt känns nu vara på rätt spår, Vet inte om det är så eller om jag får för min blåögdhet.

För övrigt går supermario spelandetr helt okej, har fassnat lite på ett slott men det ska nog gå bra, I morgon!


I morgon är det bästa ord jag vet, men bara när jag använder det!


Super mario

Jag spelar fortfarande och konstigt nog går det bra, Har hur mkt liv som hellst och dör knappt.
Undra vad som hänt med mig, Blev jag en tvspels elit bara så där över natten tro? Hur som har jag förövrigt rätt tråkigt, Vet inte riktigt vad jag ska göra, Sofies telefon är avstängd så åt det hållet får  man ingen kontakt Carro svarar inte heller, för ovanlighetens skull å malin är på kalas

Ja det är bara att krypa ner i soffan igen och återgå till väntandet på det besök som aldrig verkar komma,

:(


i väntans tider

Jag är trött trots att jag sov helt okej i natt och sedan middag på det,
Min semester har inte gått till annat än sömn och dåligt väder, Bara en vecka kvar tills det är uppställning på jobbet.
Dags att hålla ut. Inte långt kvar endå om man tänker efter.

Nu ska jag förflytta mig över till andra soffan spela lite super mario och vänta på besök, Är nervös och ser inte alls fram emot det, Kanske efteråt jag hoppas det..


trött..

Otippat att jag är trött? konstigt nog vaknade jag kl sju i morse och somnade sedan om..
Nu ligger ja här på soffan och funderar på att äta frukost fast jag inte alls är hungrig men är rätt rädd för det där sockerfallet jag fick igår, Det var sjukt läskigt.

*Hur som Jennifer är på väg ut med Cleo och ahh jag lovade henne frukost när hon kom tillbaka så bäst och fixa det..

RSS 2.0