Mobilen





ärsch det här gick ju så där, Orkar inte hålla på.. fortsätter en annan dag.


































 

 


Härlig dag..

Vädret var väl inte det bästa men jag tog mig en promenad ner på stan med Sini Framkallade lite bilder.. Som för övrigt inte alls passade i ramarna jag köpt det var lite synd, Men dom är ju så otroligt fina och jag är glad att dom inte bara finns på min dator.., det är fler som ska framkallas men får ta lite pö om pö.. För ja kommer ju garanterat ta nya kort, Varje dag för att vara ärlig..

Framkallar bara dom som blir bra, Det är väl lite det som är bra med digitalkamera att man kan radera och ångra, fast annars suger det..

Nu har madde W precis åkt, hon kom på en kaffe och vi prata lite det kändes bra har saknat henne... <3
Vi är nere hos Alexsandra, Elias behövde sin dos av henne och Emelie dom kommer ju inte till oss ikväll det är ju liksom onsdag och dom ska ut, vad annars liksom?

Kanske ska va social, hörde dom skulle dra om en halvtimme..., Då går vi upp till oss och ja kanske ska göra något att äta.. om ja orkar dvs.


Framkalla bilder..

Elias sover, jag har nyss kommit ur duschen och har Sini på besök.. Tänkte klä mig och ta en promenad till stan.. Framkalla lite bilder, inte alls många men dom jag vet vad jag ska göra av. Det ska bli skoj..


Vad ska ni göra idag mina härliga medmänniskor?


Bilder ifrån igår

 

 



Hur skulle man kunna vara annat än lycklig?

kärlek

Jag älskar dig, Jag älskar dig MEST

Tänder

Lillprinsen har börjat få tänder, närmare bestämmt 5 st.. en har spruckit upp och dom andra fyra är nära därtill..
Man skulle kort kunna beskriva det som om han inte alls tycker om dt, Han gnäller mest hela tiden och vill hela tiden sitta i mammas famn, vilket är supermysigt.. Men kan vara lite jobbigt när man har mycket annat man ska hinna med, TUR ja inte är hemma just nu, sov ju hos Cissi och nu har vi mellan landat hos Sini och ungarna.. Så nu kan ja gå runt med honom hela tiden utan att behöva tänka på något annat.. I allafall en stund, tills ja kommer hem till det bombnedslag jag lämnade.. huuuuaa...

nåväl, kaffet är på.. det ska bli gott. om lilleman sover så länge dvs.


Hur fick era barn tänder? hur många och hur tidigt? kan ju vara skoj och veta :D

Latsidan..

Det här med bloggandet går så där numera, jag ska bli bättre.. ´.... SNART!

Hur som haver jag och elias är hemma hos cissi just nu, han somnade i hennes knä och jag kikade in en snabbis på facebook.. ni vet sånt där måste numera.

tv, godis, mys och prat.. har inte tid idag heller..

Vi hörs


Sjukstuga

Febern är borta, men ja är snorig som fan.. Jag gillar inte det här, Det är verkligen skit tråkigt..
Helgen har varit härlig, även om ja inte mått prima.. Träffat massa, några roliga och några lite mindre rooliga.
Mår ja PRIMA i morrn ska jag hem till Cissi och fika, samt äta tacos.. verkar som en heldag, och det ser jag framemot jag gillar henne.

Nu ska jag snart åka och handla med Millan och Micke, verkligen ett stort tack! Det behövs nu..
Emelie är här, så lilleman blir hemma, Vi hörs!


Freeeeeeeeeeeeedag!

Planen idag var egentligen att ligga på soffan och bara dö, har känt mig lite hängig sen i onsdags och min hals har verkligen varit allt annat än sig lik.. Men efter att Alexsandra bett mig bjuda på kaffe och jag verklige kollat ut och såg solskenet så orkade jag verkligen inte må dåligt idag, Jag klädde mig och Elias och begav mig ner på stan, Mötte Kim och Carro och vi käka kina buffe hur gott som hellst, Sedan mötte jag upp Cissi och vi stroosa runt lite.. satt på maren och tog en glass även om det inte riktigt vvar så varmt var det endå mysigt, sen kom emelie och en massa andra, träffa massa folk idag om man så säger, lite för många skulle man kunna tycka men det kändes bra tillslut!

Dagen har kort och gott varit något att minnas, Även om jag säkert kommer få sota i morgon för att jag gick ut idag.. Men isåfall kan jag säga att det helt klart var värt det.

Elias kom isäng senare än vanligt idag, Vi var nere en sväng hos grannarna och spela yatzy det var trevligt jag gillar dom, Nu sover han och jag ska väl kolla one tree hill tills jag somnar.. Mår jag inte helt pyton i morgon ska jag städa, Alexsandra lovade att komma upp och underhålla lilleman medans, så jag verkligen får allt gjort utan att behöva avbryta hela tiden, lätt att jag skjuter upp det då. För när han vä sover prioterar jag annat än städning, undra varför?


Nå one treee hill sa vi..

Tjingeling

Onsdag

Imorse vaknade jag med jorden tjockaste hals, den gör förbannat jävla ont.. Möts av ett kaos i köket som jag verkligen inte orkade ta tag i igår efter middagen.. FYbubblan..

Alexsandra kom upp hit strax efter sju, nu dricker vi kaffe allihoppa hon jag och AK...     Blir väl stan idag, har lite ärenden att uträtta även om jag inte riktigt vet hur det ska gå till, jag kan inte sånt där!


Idag är det tisdag.

Vi tog oss en sovmorgon i morse jag Elias och Annakarin.. Nu har vi alla gjort oss klara och väntar på Mirna vi ska ut till öhmans och hämta hem en hallmöbel som jag har införskaffat mig.. Helt utan att veta hur den ser ut eller hur det kommer se ut.. Men ja hoppas på det bästa...

Nu blire kaffe, Om vi hinner innan Mirna kommer.. JÄÄVLA FITT ALEXSANDRA som inte svarar, haha tänkte hon skulle komma upp och vara här under tiden, Så vi kan bära det snabbaste vi kan.. Det vore ju något alltså =)

nåväl, man är superwomman... Det vet jag !


Skinande sol..

Jag och Elias sov hos Carro och Kim i natt, orkade verkligen inte ta mig hem när snöovädret satte fart igår.. Har svårt att tro det idag för nu skiner solen för fulla muggar och jag gillar det verkligen..=)
Dock har jag väl inga större planer idag, Tänkte slänga mig och grabben i ett bad lite ett "passa på" eftersom vi inte har något badkar hemma...

fast det verkar få vänta lite, han har visst somnat... jag kanske borde ta tillfället i akt och njuta en kopp kaffe på ballkongen, Solen i ögonen.... Jag gillar den här dagen..




Jag och min vän Anderaz




Nytt nr...

Sådärja, Nu har jag återigen nytt nummer.. Har haft mitt innan alldeles för länge .. Har ja missat någon så hojta till.

Allt för nu!

Söndag

Idag är det inte vilken söndag som hellst utan en helt annan söndag, Jag klev upp tidigt och utan protester... Jag känner en viss lycka i hela kroppen... Det HÄR vad precis vad jag behövde..


Elias sover, och jag tänkte kolla på film........ Jag har bytt prisplan på min telefon så jag kan verken ringa eller smsa och är för tillfället alldeles för lat för att ta mig till någon affär, Lika bra tror jag! Låter nog telefon vara idag, Idag vill jag bara vara... För det här kan jag leva på länge,länge, LÄNGE!!!!!

YES!!



Idag är en bra dag,
Den börja bra
Den kommer sluta bra,


Jag liksom känner det ända ut i tåspetsarna...













,,,




JAG är på väg..... Det är huvudsaken.


Godmorgon lördag

Solen riktigt skiner idag, Jag är lycklig över det och mindre lycklig över andra saker...

Jag höll löftet jag hade till mig själv, All in.. Det funka så där men jag gav inte upp, Har inte gjort det nu heller hållelr mig bara lite på sidan av, Även om det är för alltid kunde jag inte vara mer tacksam.


Elias på besök hos sin morfar...



Grattis pappa på 40 års dagen.


Ett brev till dom högre..

Jag håller på, när tid finns.. Snart ska det vara klart och istället för att vara rädd tänker jag stå upp för mina åsikter..



Det får räcka nu


Torsdag morgon

Jag hade ställt klockan på en time för tidigit, Sånt gör mig arg! Hade jag inte högre tankar om mig själv? hade jag verkligen behövt en timme till? Hur som hellst nu är ja nyduschad och lilleman sover fortfarande.. Ska skynda mig och klä mig samt lägga på ett ansikte i hopp om att han sover tills jag är klar, sen är allt fokus på han innan vi ska i väg.

Vi ska nämligen på föräldrar grupp på bvc idag, Vet knappt vad det är men har faktiskt stora förväntningar om inte annat ska det bli roligt att träffa andra med barn i samma ålder.
Jag är samtidigt lite nervös, sånt kan ju vara pinsamt också okända människor ni vet..

Hur som hellst, har inte tid med det här ville bara att ni skulle få en chans att önska mig lycka till =)



Södertälje


Att jag som svensk inte längre får ha en åsikt när det gäller allt som händer i den här staden utan att bli påhoppad och kallad rasist.
Jag är inte rasist någonstans, Men har lite svårt att överlag gilla alla som kommer hit enbart för att utnyttja systemet.

Jag känner mig inte alls speciellt motiverad att efter min mammaledighet börja jobba för att halva min lön ska dras i skatt, Skatt som går till folk som inte ens vill jobba.
Jobba för att dom ska slippa, aldrig! Men visst får dom dra min skatt för att förbättre sjukvården som för övrigt håller på att förfalla och för att hjälpa dom som faktiskt behöver det.

Men vill man inte lära sig språket vi pratar här, vill man inte jobba då dom flesta jobb faktiskt ingår att prata med människor.
Visst att alla jobb inte är speciellt välbeetalda, Men det är ett jobb! och börjar fler jobba kanske skatten nån gång kan sänkas och vi får mera över.

Jag tycker heller inte det är okej att våra svenska skolungdommar inte får vara lediga på deras påsk, då dom är lediga på våran. En fjuttig dag låter kanske inte som något att lägga energi på men vem vill inte vara ledig ifrån skolan? denna orättvisa är sjuk! Vi får inte längre ha något med svenska flaggan på.. Snart är det väl rasisitiskt att hejja på sverige i fotbolls VM, ja numera blir man ju kallad rasist för att man typ säger sverige i en mening...

Alla säger alltid " alla som kommer hit är inte likadana" nej visst är dom inte det, det har jag aldrig velat påstå heller men varför ska vi då inte få sjunga nationalsången i skolorna, för att några som faktiskt är rasister lyssnar på och sjunger den högt när dom går i sina gäng? ALLA var ju inte lika dana? Varför skulle då vi svenskar vara det?





Spenat <3

Spenat kan vara något av det godaste jag vet, JAG känner att jag skulle kunna ääta det varje dag utan att ens tröttna.. Mat är gott och jag älskar att laga den, Dock inte till mig själv så i dag bjöd jag över familjen eller ahh Mamma bjöd in sig själv, lillebror dök upp och Hasse liksom ingick haha.. Sorry söstraMi men du vet att du också är välkommen <3

Hur som hellst, potatisen står och kokar ska strax skära korven och sedan göra i ordning spenatstuvningen kan knappt berga mig innan jag får stoppa det i munnen.. Det är så gott så det knullar i käften ( hahaha)

Madde har varit här på förmiddagen, vi har druckit litervis med kaffe och snackat om allt emellan himmel och jord, Jag är glad att man fått kontakt med vissa gammla och att man mognat för att äntligen kunna lägga allt gammalt bakom sig, äntligen!


Nu ska ja fixa klart maten, mamma är snart här...
Lillebror ligger tjurig på soffan för att marie har lånat mitt nitendo WII och han var lite supermario sugen...

Förbannade fitt södertälje..

Jag blir så förbannad!

OKEJ, det räcker nu...

Vi har gett er kyrkor, moskeer, särskilld undervisning i skolan, socialbidrag, lägenheter, you name it.. Ni har kommit hit och vi har gjort så att ni kan fortsätta leva.. Visst tråkigt att ni behöver fly ifrån vänner och familj att ni inte kan stanna kvar i erat bombhotade land, TYP som om det är de ni vill? Där räcker det inte att gå till en läkare och beklaga sig, leva på sjukpenning och håva in pengar svart på nån jävla pizzeria nej där måste ni jobba tio ggr hårdare för tio ggr mindre betalt.. Jag hade också velat åka till sverige då, ABSOLUT!!!


Välkommna hit det är inte något annat jag vill förmedla utan bara vad jag tycker ni borde ge tillbaka till oss som bara försöker hjälpa..

* Känn er inte kränkta för att vi inte tror på era gudar, Våran dog för två tusen år sedan och vi har liksom kommit över det.

* Kalla inte våra svenska tjejer för horor för att vi kan ligga med vilka killar vi vill och fortfarande våga ta oss hem efter det,

* Låt oss sjunga våran nationalsång på nationaldagen, Det är/var våran taddition ta lärdom av den och fira istället med oss..

* Tro inte att vi vill er något illa för vi kollar lite på er när ni går förbi, Vi vill liksom inte känns oss rädd för några vi gjort allt för att hjälpa

* Prata gärna inte erat språk över huvudet på oss, Ni kom hit inte vi till er.

* klaga inte på hur sverige är uppbyggt, Rätta er hellre efter våra lagar här finns det inget som heter hedersmord

* Sluta tävla med oss när det gäller allt, Vi kan ju åka runt i en skruttig volvo varför skulle inte ni?

* Sluta förbjud era döttrar att umgås med våra killar, Även om vi hellst vill ha dom för oss själva så skulle vissa avensjukor försvinna om dom hade samma rätt som vi hade.

* Sluta kom hit för att sitta i fängelsen, Vi har krimminella svenskar också.

* Sluta försök ta över våran stad, Vi tog hit er för att vara snälla inte för att bli av med det vi byggt upp...



Listan kan bli lång, sluta bara med all jävla idioti.
Uppskatta allt vad vi gör för er istället för att hela tiden kräva mera.... och NEJ! Vi kommer inte döpa om våra gator och torg för att ni ska kunna uttala det eller känna er mer som hemma. För då skulle ni snart kräva att vi slutade ha vinter för ni kan ju aldrig påstå att ni innan var speciellt vana vid snö?


Idag är jag jätte glad


Jag vet inte riktigt vad det är med mig, Jag är expert på att ge kloka råd till andra ni vet sånna där råd som man nästan måste pluggat tio år för att kunna ge men samtidigt är så förbannat uppenbara..
Jag är klok och jag vet hur jag vill att mitt liv och mina medmänniskor ska se ut, Frågan är bara varför jag hela tiden går emot mina egna råd och principer?

Ingen annan kan tala om för hur jag ska leva, Ingen annan kan välja hur mitt liv ska se ut.. Det är enbart jag själv som kan forma min morgondag... Jag vet det endå sitter jag och glor, låter dagarna rinna förbi i väntan på att något slags jävla mirakel ska ske..

Jag är intalad på att jag fungerar bäst ensam att jag inte alls är redo att dela mitt liv med någon annan, Jag är för stolt för det.. För stolt för att ,...

Jag är bra dum i huvudet många gånger, Att sitta och tänka kloka saker gör ingen nytta när jag handlar precis tvärt emot vad jag egentligen tänkteeeeeee.. Jag vill inte sitta inne och deppa, varför tillåter jag mig själv då att göra det?
Varför umgås jag med folk jag egentligen inte vill? och varför lägger jag ner min själ i saker jag vet med mig aldrig kunna påverka?

Varje dag säger jag till mig själv, I morgon är det dags för förändring I MORGON är det värsta ord jag vet...

Min syster frågade mig här om dagen vart den glada Linda tagit vägen, jag har återigen blivit en jävla bitterfitta ingenting duger, inget gör mig glad.. har inte lust med något och det är ju så långt ifrån det jag vill egentligen men det är just de där, jag väntar på att saker ska komma till mig, jag är alldeles för feg för att ta för mig av det jag förtjänar, Alldeles för feg för att misslyckas och det är enbart för att så många andra sitter och väntar på att jag ska göra det.......

Jag kommer misslyckas med mycket här i livet, Hur ska ja annars nå dit jag vill? Jag har inte stora krav det enda jag vill är att nå mig själv bli den jag vill vara.. Någon jag skulle kunna stå ut med att vara livet ut, Har inset nu att jag behöver hjälp med det och det är ingenting jag tänker skämmas för utan börja göra någonting åt...












Vad beskriver ordet lycka bättre än....












Smekmånaden är över..

Med det menar jag sovmornarna =) Elias steg förut upp precis när jag ville att han skulle göra det, Eller så sov han mest hela tiden för att han var nyfödd man kan se det lite som man vill, Jag väljer iallafall att tro att han gjorde allt detta för sin mammas skull som var slut efter en marddröm på sjukhuset och handdikappad efter snittet, TACK min son ...

Hur som hellst jag är inte helt slut efter sjukhuset och jag har inte alls ont eller några men efter snittet längre och det vet han minsann, För ni behöver han inte sova på morgonen längre han kliver gärna upp 2 timmar innan tuppen UTAN problem och håller sig vaken till 10-11 nån gång för att sedan ha SOVMARATON mitt på dagen, Vet inte riktigt hur dessa fula vanor gått vidare.. känner nämligen igen de där.

Hur som hellst vi har haft en härlig "morgon" även om det i mina ögon fortfarande känns som mitt i natten..

Han kliar sig lite i ögonen nu, vem vet... Kanske känner han på sig hur trött jag är? En timme till skulle jag vilja sova, För sen då ska nästa upp..




PS falskat alarm, Jag slår på kaffe....

Stöd min vän Mathias =)

Åhh, han är så duktig att jag ibland vill slå han på käften... Han borde vunnit de där jävla idol.. INTE Agen, inte Darin, Inte Markus, inte ERIK... Eller jooo Erik så klart.. men inte dom andra.. Eller visst dom hade väl också fått vinna men HAN också..

http://www.lovegeneration.se/Video/ff96772b-0fd5-4890-b2c3-4ae5e59d7410


Lyssna på han själv, Även om ni tycker han suger ge han fem stjärnor för han är min vän och JAG älskar honom <3

Kameran älskar oss <3







Visst är vi fina ??? =)


Måndag

Jag somna duktigt igår skulle man ju kunna säga, Igår ville jag inte att idag skulle bli jag var osäker hur det skulle kännas men det känns jävligt bra faktiskt precis som vanligt tror inte riktigt jag fattat än jag lever fortfarande kvar i min " kanske" bubbla.. Verkar inte bättre..

Hur som haver, jag skulle förbi sini idag ANTAGLIGEN men först å främst måste jag ta mig till Ica maxi med Mirna för hon börjar jobba sen och ja måste inhandla lite blöjor och dyrligt.. Lika bra att passa på så att säga =)

Nehepp Lilleman tar sig en lur, jag ska passa på att dricka kaffe medans det är varmt, det var ju ett tag sen sist...



Godnatt..

Min tidiga uppställning i morse börjar ta ut sin rätt, Jag ska maraton kolla one tree hill för i hopp om att somna så snart som möjligt, Hur nu det kan vara möjligt.. Det är ju så förbannat bra även om ja sett det en miljon ggr..


Komma på andra tankar kanske??



HOME!!!

Det vart väl inte direkt nå vidare promenad vi hamna i en ISBACKE  här lite längre bort, Att bara ta sig ner var ett jävla projekt vill jag lova.. Hur som jag hade att beklaga mig på och det behövde ja verkligen lite synd om Sofie bara som fått höra det här ungefär en miljon ggr, Men hoppas det är över nu! Jag har sagt mitt och tänker inte älta, det är emot min religion..

Hur som hellst, bilderna vi tog blev nog fina iallafall på Elias jag ser väl som vanligt lite små skum ut ska bli kul att se om Sofie nu sätter in dom på datan innom en snar framtid =)

Elias sover, Jag gör ingenting väntar på min moster och CO som ska komma med kläder till gossebarnet sen kommer min ohängda syster och hennes förbannade hund JÄTTE kul när min dammsugare lagt av, Kanske inte så konstigt den är väl typ lika gammal som mig men rätt lägligt om man så säger..

En jävla massa bloggande idag, JOJAGVET!!! men vad fan ska jag göra för att hålla mig sysselsatt för att inte.......??? Har ni något annat förslag så säg det gärna, promenad funkar inte, Visst att snön är borta men nu är det isgata och jag tror fan nästan det är värre, HELVETES JÄVLA PISS SKIT!!!



Det blir promenad..

Jag vet, jag borde göra mig redo för en promenad med min älskade vän och Elias älskade gudmor Sofie.. Men det är förtillfället en aningen svårt för han vägrar sova mer än när jag gungar honom i babysittern och det är jätte svårt att klä på sig samtidigt, mycket kan ja men det är jag mindre bra på...  Sen smink på det, Smink är något jag inte alls är speciellt duktig på, Önska jag kunde hoppa över det men den tiden är förbi om man så säger, Passar inte alls utan speciellt inte på bild, och det är just bilder vi ska ta i dag =)

det kan sofie, smink kan hon också.. Undra vad jag kan och är bra på som hon inte är???
Det blir mitt " dagens ta reda på" ska utmana henne i allt jag gör, 




Blev ingen mera sömn..

Lilleman somnade om en stund, jag borde gjort detsamma men fassna så klart vid datan... Strax innan 8 vakna han igen och den här gången piggare än någonsin, Även om ja hunnit bli pigg innan han somna om var jag nu även piggare än på länge, Efter en timmes sömn är det de man kallar auto pilot? Hur som haver, jag gick upp satte på kaffe, satte på musik och drog en sväng med snabeldraken..även om ja inte gjorde annat än använde den igår lyckas tamigfan solen alltid hitta något nytt damm.. Sånt suger, !

Elias är nyduschad och klädd för dagen själv sitter jag kvar i "pyamasen" ska väl vänta på att han somnar om igen och sedan hoppa in i duschen och klä mig jag med, Vad den här dagen har att erbjuda vet jag inte än, Har stora tankar om den iallafall.. Tänkte ta mig någonstans.. Med buss dock då min remsa är på vift och mitt bakomatkort som vanligt är ur funktion, Undra om dom på banken ens har skickat hem något nytt? tycker det borde kommit för länge sen nu..

Nåväl, Elias har tröttnat på att inte göra något, Bäst hans mamma kommer och sysselsätter honom... Det gillar han minsann..


Tjingeling


GÄSP

05:20  Slog lillprinsen upp sina STORA blå och tyckte livet lekte, hans mamma som enbart sovit en timme var mindre lycklig, Hon hade ett hopp om att han bara ville ha lite mat för att sedan somna om.. Hon hade fel han är fortfarande vaken och ligger här bredvid och jollrar bäst han kan... Visst är det mysigt, alldeles underbart och nu får ha gärna vara vaken för nu är hans mamma faktiskt pigg igen...

Psst.. kikar jag lite till höger där han ligger ser det ut som han börjar ge upp, nu får det kämpas för att hålla ögonen öppna.. Jag håller tummarna... Skulle vara mysigt att få sova till åtta i allafall, Jag menar då brukar vi ju ringa och väcka folk, Sover inte vi sover inte någon är vårat motto men så här dags visar vi trots allt lite hänsyn, duktiga vi...

haha bara svammel, jag är sjukt trött.. Lite tutte på och dom där trötta ögonen borde göra susen



Bara våran lördag

Idag har jag enbart umgåts med min son, Vi har myst och busat så gott vi kunnat precis hela dagen.. Eller ja dom timmarna han varit vaken, Annars har jag ägnat min tid till städning vilket inte syns nu ett dugg när jag kikar efter, Får trösta mig med att jag städat på sådanna ställen som man inte ser ja ni vet, under soffan.. Bakom soffan i skåp och lite så där..
En härlig dag med min son, samt ett mindre dammigt hem.. Jag är helnöjd faktiskt =)








Bilder ifrån i morse
Han är ju så förbannat söt den lilla krabaten inte konstigt att man vaknar på ett strååålande humör =)

Ja jag vet, korten är tagna med min mobil, Men kameran är ju inte lika nära som den alla gånger..
Måste bli bättre på kort med kvalite samt att faktiskt framkalla alla dom hundramiljoner jag redan tagit..


Godnatt mina vänner, Nu ska ja mysa ner mig en sväng...
lilleman somna runt halv nio, så skulle tippa på att vi kliver upp strax efter halv åtta i morgon...

Sweet dreams.


Godmorgon lördag

Vaknade av en superglad son och solen i ögonen, Det kändes verkligen toppen att stiga upp idag FRAM tills vi kommer ut i hallen och ser ALLT skit som fanns i gaderoben igår.. Idag blir det att fortsätta rensa.. ALLT skit ska bort..
Lillebror är kvar, han ska få följa med mig ner i soprummet och slänga lite.. tycker det är en aningen läskigt att gå ner dit själv man vet aldrig vad som väntar.

Annars blir det en relativt lugn lördag, Ska bara vara hemma och VARA idag.. plocka, städa och jaa tvätta upp allt som dök upp igår sånt som liksom bara varit " spårlöst" försvunnet.. ni vet hur lätt hänt det är i en stor garderob..

Nu är dansbandsmusiken på på " högsta" GODMOOORGON LÖÖÖRDAG

hmmm..

Retar du upp dig på saker som är små,
är du väl inte större än så.


städ pause!

10 FAVORITER
  • Dialekt: Norrlänska
  • Mat: thai
  • Låt: ...
  • Film: Bröllpos fotografen
  • Tecknad figur: Trötter
  • Sport: ....
  • Komiker: Magnus Betner
  • Veckodag: Fredag
  • Glassmak: Vanilj
  • Soloartist: ...

9 FÖR TILLFÄLLET

  • Humör: Glad
  • Tanke: När fan ska ja blir klar med städningen
  • Kläder: Mjukisbyxor och Tshirt
  • Bakgrund: Svart med bild
  • Känsla: Bra
  • Tid: 15:05
  • Bästa sak: Min dator
  • Irritationsobjekt: alldeles för mkt


8 FÖRSTA

  • Bästa vän:  Malin
  • Husdjur: Lillen (häst)
  • Utlandssemester: Marocco
  • Piercing: Öronen
  • CD skiva: Robyn
  • Bil: Har aldrig ägt någon
  • Ord: Mamma/Pappa anar jag

7 SENASTE

  • Telefonsamtal: Elle
  • Mat: Korvstroganoff å ris
  • Dryck: kaffe
  • Biltur: Macken
  • Tv-program: efterlyst
  • Spelad låt: Pernilla Wahlgren, låten från melodifestivalen 2010
  • Köpta klädesplagg: Body och byxor till Elias


6 HAR DU NÅGONSIN

  • Dejtat någon av dina bästa vänner: ja
  • Brutit mot lagen: Ja, alla är vi små rebeller.
  • Blivit arresterad: Nej
  • Badat naken: Ja
  • Varit med på TV: Nja, kanske.
  • Varit med i tidningen: Ja


5 NEJ TACK

  • Skolämne: Fysik/kemi
  • Mat: bruna bönor 
  • Musik: Klassiskt
  • Dryck: whisky
  • Djur: Insekter, ussh


4 SAKER

  • Du gör när du har tråkigt: Surfar..
  • Du gjorde igår kväll:  Datakväll/ Tvkväll
  • Du kan höra just nu: Tv och tvättmaskin ,musik
  • Du inte kan leva utan: Min familj självklart : )


3 PERSONER

  • Du kan berätta allt för:  Sofie, Jennie, Jenny
  • Du tycker om: Familjen och vännerna
  • Du inte gillar: Falska människor
2 VAL
  • Coca cola eller fanta: CocaCola
  • Hund eller katt: hund

1 ÖNSKAN
  • Att alla i mina nära ska ha ett lyckligt liv

Besök hos farmor...

Elias och jag har haft en mysig dag med Kim och Carro ätit HUR MYCKET SOM HELLST som man alltid gör där, sedan myste vi ner oss i soffan, drog ner rullgardinerna och titta lite på film.. Klockan sprang i väg och det vart helt plötsligt dags att bege sig till Farmor ( Elias gammelfarmor) men Carro försökte hålla mig kvar, ja hade velat stanna jag trivs där och hade inte en aning om vilken promenad ja hade framför mig.. Fy i helvete säger jag bara.. SNÖ vallar överallt, Tog mig inte fram någonstans, fick gå tillbaka tusen ggr samt gå femtioelva omvägar...
Hur som en promenad som vanligt vis ska ta 15 minuter tog nästan 50... Duktigt jobbat!

väl framme TRO mig om ja kände mig som en svettig karl, även om ja hade skinnjacka på mig... Inte alls speciellt fräscht!

farmor bjöd på mat, spagetti å köttfärssås.. det var gott men det sista ja behövde är man hungrig när man kommer ifrån Carro är det något fel, Ja var inte hungrig men åt endå... för de var ju gott =)

Nu ligger farmor på golvet med Elias och leker, jag ska också lägga mig med dom.. Risken finns dock att ja somnar, är helt slut..Skönt att Farmor är här, Blir väl hämtad om ett tag runt sex eller strax efter skulle ja tippa på då blir de hem å städa.. slänga på lite tvätt och så där jag lämnade hemmet i ett bombnedslag när ja drog igår vilket jag alltid gör när jag ska i väg.. Att klä på oss båda på morgonen är inte det lättaste ja provar hundra plagg samt att hitta något till honom som passar mina kläder, ja ni förstår vilka morgon problem..

sen kommer Lotta idag, vi ska spela TP.. försöka iallafall allmänbildad är det sista jag är och allt beror ju på vad klockan blir luftslottet som sprängdes står på schemat... Åh den är rätt lång har jag för mig? och klockan ringer rätt tidigt i morgon om jag inte hoppas för mycket...


Kim och Carro

Mela vart ju inte långvarig hemma inte, OTIPPAT och onödigt att hon kom även om det visst var skoj att träffa henne någon timme innan läggdags.

Ja och Elias tog vårat pick och pack och begav oss till Kim och Carro, Va inte så där sugen på att sova hemma i natt, Ville inte va hemma als faktiskt.
Gick åh la mig igår med allt ordningfixat men lämnade hemmet i dag i ett kaos, jag förstår inte hur ja lyckas... varje dag ta mig fan.
blir skoj att komma hem i morgon, NOOOOOOOOOOOOOOT!!!


nee nu soffläge och umgås!


Jag mår bra..

Just nu mår jag så jävla bra, Har bara lite svårt att hantera det på rätt sätt samt att visa det. Uppskattning har aldrig varit min starka sida, Att visa känslor vet jag inget om! Men jag vill och jag försöker...

Det får vara slut på det här nu, det där hårda skalet och den där fasaden jag så länge försökt stänga in mig i och gömma mig bakom, bara så jävla onödigt!
Allt jag vill är att visa vad jag känner, vad jag tycker och vad jag vill.. Att jag låtit någon stoppa mig kan jag inte förstå heller inte varför jag varit så förbannat rädd för att visa mina känslor, Jag kan inte styra dom ingen kan klandra mig för dom eller ta dom ifrån mig oavsett hur dumma dom kanske många ggr varit eller kommer bli.

Att prata om saker har jag heller aldrig varit speciellt duktig på, Gåtor är min specialite och jag blir nästan arg på folk när dom inte förstår vad jag menar igenom att bara titta på dom.. Hoppa in i mitt huvud, ta reda på vad fan du vill bara jag slipper säga det, Ja jag ser hur löjligt det låter.. vad fan tänkte jag med? Tänkte jag alls?

Hur som igår var igår, Tänker inte lägga energi på igår något mera har inte tid med det inte alls..

"livet är för kort" Jotack alldeles för kort... därför slut på dumheterna, Ta vara på det bra och njut av det... Inte leta fel i allt, För även om inte mkt är felfritt blir det lite vad man gör det till....




Ja ler, enbart för att jag tillåter mig själv att göra det...


...

Det finns inget annat misslyckande
än att sluta försöka.




Plötsligt händer det..


Hos Sofie..

Jag lilleman och Mela packa i hop oss lite snabbt och begav oss på morgon kaffe till Sofie, Våran mjölk hemma var nämligen slut... Hennes med, det drabbade dock inte oss utan bara Fabian som fick åka till macken....

Nehepp, youtube och lite Magnus Betner nu... Han är jag ju lite förälskad i må jag säga!



För ett tag sen..

Var ja ung, Jävligt ung..... Rätt söt också!






Det var tider det, Tider som aldrig kommer tillbaka...

Tur är väl det...
Man kan ju inte se ut som 12 hela livet...


<3


Underbar start på veckan...

Elias väckte mig kl fem, DÅ flyttade jag över honom till min säng och vi somnade om så gott.. Klockan ringde halv sju... Det var bara att stiga upp, GUD så trött jag var... Hade inte alls någon lust men när ja hörde kaffebryggaren puttra så där som den alltid gör på slutet vart jag genast på ett strålande humör, Solen lyser och den här dagen kan inte bli något annat än bra..

Mela kommer idag, hon sa det igår iallafall och det vore ju trevligt! hon har varit borta ett tag nu saknar na ett smul...
Men innan det ska ja me Sofie på stan, Sola står på menyn..., Om ja solar får vi se.....


Neee, frukost nr 2 för lilleman.. Sen hoppas ja han somnar om så ja kan ta en dusch åh göra mig klar... HEY, Måste fundera ut om ja ska sola först... Då är det ju ingen ide..



Min glada pojke är vild...

Elias har aldrig varit otröstlig, ALDRIG någonsin.... Nu vet jag inte riktigt vad det är, Det gör lite ont ihjärtat att ingenting duger... :(

Som jag misstänkte..




Söndagen har absolut varit till vår belåtenhet.. Jag och Elias steg upp runt 8 mös lite och gjorde oss i ordning tog kvart i 11 bussen ner på stan där vi mötte upp Sini dock utan barn dom fick va hemma med pappsen idag, Vi gick raka spåret till BR och hämtade Elias musik mobil och sedan till "baristan" och tog oss en lunch.. Hälsotallrik för min del, Inte för att den var nyttig dock utan för det inte fanns något bättre.. Skit ställe

Dit kom också ANNAKARIN! herregud vad länge sedan och man skulle väl inte kunna kalla att hon var klädd för årstiden, Men det blir väl så efter ett halvår i thailand?
Vi var inte där så länge, jag hade ju gäster som var på väg.. Anderas och Therese skulle komma på fika vid tre tiden, Så vi begav oss hem till mig.. Jag Elias och Annakarin Sini åkte hem hennes syster fyller år idag ( grattis)

Hemma, gjorde vi väl inte så mycket Annakarin hjälpte mig å sätta i hop den musik mobilen.. Det vart riktigt bra.. Även om den ser lite plastig ut var det den enda som både blinka, spelade, och hade hängsaker PLUS en dosa till.. Av lillemans ljud att tyda just nu, verkar han inte speciellt intresserad av den, Hoppas det kommer annars låter vi bli att berätta det för hans mormor ´..

Som sagt, fikabesöket kom.. Det var trevligt kaffe, te och paj stod på menyn.. Jag skippade dock pajjen med tanke på min nyttiga lunch tänkte väl kompencera det med lite ostbåga till wallander ikväll, vi får se...

Alla har gått/åkt nu iallafall Anderas körde dom till Lina hage.. han är snäll den karln..
Snart kommer nytt besök, Ett lite längre sådant....                                            Det ska bli skoj






Lägg märket till vinterskorna!








Stan...

Nu är vi klara för att bege oss ner på stan, Jag och Elias.. Vi ska hämta ut den där musikmobilen han fått ifrån sin mormor sen träffa Sini och Alicia en sväng sedan hem och fika med Andreas och hans brutta..

Ja känner att den här söndagen kommer bli bra, Riktigt bra =)

Elias tackar mormor sin..

Innan jag skulle stänga ner datorn för kvällen ville Elias chatta lite med sin mormor som så flitigt börjat använda Facebook.. Vilket var ett bra drag ifrån grabben min, Han pratade till sig en NY musikmobil till sin säng, En som har en massa härliga finesser.. Jag ska promenera ner på stan i morgon och införskaffa den.. Hon bor ju ute på landet numera så vi tackar väl gudarna för internet banken...

Pajjen är klar, Kvällen kunde inte slutat bättre.. Eller?


Återstår att se klockan sex i morgon bitti..

Äppelpaj och sovande bebis...

Elias har börjat sova så där mycket igen, Känns nästan som om han inte vill umgås med mig längre.. Han kan ju inte redan tröttnat jag är ju hans mamma...


Hur som Emelie och jag har också legat hela dagen sen vi kom hem imorse så idag har det väl varit okej att han sovit mycket,Energin har varit som bortblåst hos oss alla i dag tror jag.. Men den är tillbaka nu.. Jag har städat.. Dammsugit, skrutat golv och lite sånt där, putsat luckor och ja gud vet vad.. Nu funderar jag faktiskt på att baka en äppelpaj, Vart lite sugen på det när jag såg äpplena i kylskåpet förut när jag var där och rota lite..

Preggo Emelie gillade min ide, Så ahhh nu blir det äppelpaj för hela slanten.. Som ni kanske förstår ligger Elias återigen och sover.. Älskade unge..





Tre veckor kvar...


REN LYCKA!!

Du är det bästa jag vet, UNDERBARA unge...




Lördag

godmorgon lördag...
Idag är jag utvilad trots att jag somna sent och vakna rätt tidigt... Det känns skönt.
vad som står på schemat idag vet man aldrig, Om inget står tänkte jag skriva dit något... Solen skiner ju idag med och det måste vi ta vara på.. Känns  inte direkt som en vana numera..
Vad står på erat lördags schema?

Våran morgon <3





















haaa en soooolig fredag <3


That´s my boy




Att det är min grabb råder det inga tvivel om, Attityden är redan på plats...

( Han ligger alltid så där när han äter, lite som "hands off" hahah


.....


High school musical..

Julia och Angelica är här, Vi håller på och plockar lite ... Jag ska snart bege mig till Faster min och hämta hem min baby sitter som hon köpt till Elias.. haha det där lät rätt skoj men ni fattar..

Sen åker jag ner till Bvc, går på det där mötet och sen hem igen.. Solen skiner och jag är på strålande humör idag kan inget stoppa mig ifrån att ta tag i garderobeen.. Det är dags, Jág hittar aldrig något att ha på mig, Blir så less.. Inget passar, inget sitter som det ska.. och allt sånt ska fanimej bort nu..


Nu höjjer vi musiken, äntligen kan ja lyssna på high shcool musical och skylla på julia ;) HAHAHAHAHA

Alice i underlandet..



Igår var det Biopremiär av Alice i underlandet och hör å häpna jag var DÄR Elias var hos sin gudmor och min bästa vän.. Konstigt nog var jag inte alls nervös jag litar på henne till 1000 <3

Vi gick på NIO bion så lillskrutten sov nästan hela tiden, Annars var han snäll.. Det är MIN grabb det där ;)

Filmen var bra, jävligt bra.. Hade väl kanske nu efteråt kanske velat se den i 3D trots allt..Fast jag nöjjer mig som det var, Jag är nöjd.. Dom där två timmarna var nog en av dom härligaste stunderna på länge, Förstå mig rätt.. Det har varit så mkt i mitt hjärnkontor den senaste tiden och där inne var allt som bortkopplat, Otroligt skönt att bara få vara jag för en stund.

I morse när lilleman väckte mig 4 minuter innan alarmet ringde var jag på så otroligt bra humör ( vilket ja oftast är när jag vaknar) Solen sken, ungen var glad och jag visste att jag laddat kaffebryggaren kvällen innan.. Så det var ingen match att kliva upp i morse inte.. =)
Idag har ja en del på schemat, Ska vara på BVC på något möte klockan 14, Vi ska prata om diverse saker.., Vet inte riktigt om jag ser fram emot det då det handlar om allt annat än Elias, Hur som haver.. Det måste göras..



Nee, nu är babygymmet inge skoj längre.. han vill gosa med sin mamma och av ljudet att tyda nog även ha en ny bölja...

Vi hörs!



Min älskade UNGE <3


Onsdag...

Åhhh Emelie, min fina underbara... ÄR så glad för din/er skull.. Du är ett bevis på att ALLT ordnar sig om man bara vill..


Älskade unge...


Älskade UNGEEEEEEEEEEEEEE!!!

Äntligen är han i form igen, tog visserligen bara två dagar men jag han bli en snudd på orolig att smekmånaden var över..

Jo förstår ni...

I söndags somnade Elias kl 14 på dagen och sov till 17 och var sedan vaken till 02:00 på natten med ett par vilor på MAX 10 minuter, Eftersom han brukar sova hela natten tog ja ut segern lite i förskot och trodde han skulle sova i allafall till 8 Thi fick jag, halv fem vaknade han piggare än någonsin och höll sig vaken till ah ja vet inte när, han sov inte alls som han skulle inte ens i närheten,..

Men IGÅR somnade jag och han i soffan runt halv nio, Jag bar in han i sin säng och han sov till 1 någongång, Åt lite och somnade sedan om så vakna han runt sju och då tog ja upp honom och la emellan oss, Då somna han om och vakna inte igen förrän klockan ringde strax efter åtta..  Det jag vill få fram är att jag är utivilad idag, Jag är lycklig att solen skiner och MER än redo att åka till Ikea med Mirna...


Vad ska ni göra idag? Har ni några tips om vad jag kan hitta på i morgon? Ni kanske bställa ett bra väder så jag tar mig någonstans på egen hand?..


Det vore nice!


MENS MONSTER!!



Idag är det blod som står på schemnat mensen är tillbaka, Jag kunde varit gladare!

1. Hur länge blödde du efter förlossning?
2. Hur lång tid tog det sen innan mensen kom?

Om vi säger så här, ja blödde fem veckor säkert tio liter om dagen.. vidrigaste jag någonsin varit med om, Sen försvann det TVÄRT och var borta knappt tre veckor och nu har jag fått min mens, Vadå ska det gå så snabbt? Ska ja ha mens varje månad precis som innan nu helt plötsligt? jag som vant mig utan den.. Den behövs liksom inte längre, Den gör ingen nytta! Jag ska inte ha fler barn, inte på många, många år iallafalll..

Sprial kanske, Någon som har något att rekomendera?




....

Som ni såg innan har ja haft en fullspäckad dag, Jätte mycket trevligt sällskap det är uppskattat...
Nu har dom sista gått hem och ensamheten börjar göra mig påmind jag borde gå och lägga mig.. passa på att sova medans lilleman gör det kanske?

Jaa, det gör jag... Godnatt!

Min dag i bilder...



















RSS 2.0