Min säng

Nu har ja legat på soffan hela dagen även om ja annars tycker den är sten hård har den aldrig varit skönare, fy för sjukhus.sängar, Första hundra timmarna fick jag ligga i en förlossningssäng och dom var inte direkt bekväma när man inte skulle föda barn...     Om dom är bekväma då vet jag iofs inte riktigt än heller..

Hur som havér grannfejden är snart slut och då ska jag bege mig in i sängen MIN SÄNG gud så jag sett fram emot den, Har dock inte kunnat  gå in dit tidigare för ja har ju ingen tv där inne plus att datan inte funkar där.. och ligga och stirra in i taket har jag fått nog av om man så säger...

så godnatt då gott folk




Glömt min laddare..

Så jävla typiskt mig..
Har glömt min laddare på sjukhuset, Det slår fan aldrig fel alltid glömmer jag något vart jag än är..
Hoppas de går att ladda via datan nu och att den ligger kvar där tills ¨på måndag då jag ska tillbaka, dom svarade inte när jag ringde.. Dom har väl fullt upp...

Ursh vill inte tillbaka men vill ha de överstökat.

"sängliggandes"

Jag har väl inte gjort så mkt annat dom senaste veckorna än och legat ner, Ja förutom våran helsjuka tripp till Ikea som jag aldrig mera gör om...
Hur som hellst nu när man blivit tillsagd att ligga ner och vila och bara ta det lungt känns det som om jag har hur mycker saker som hellst jag bör och vill hinna

med, saker som jag visserligen är fullt medveten om att jag aldrig skulle orka endå
JAG menar orkar jag inte ens med min hund, orkar jag inte med det här heller den saken är ju klar...

Hur som hellst kommer Carro hit i morgon efter hon lämnat jacop på dagis vilket känns skönt, Shiit hon har varit här tusen ggr jag är imponerad haha.. tycker aldrig hon ska börja jobba igen :p

nåväl, min kyl är tom.., oh självklart gör det mig sugen påå massa saker som borde finnas där..
men nu får de vara SÅ HÄR,  jag får nöjja mig med mina sega ostbågar och min avslagna julmust ett tag till...

INTE ett skit är det på tv idag heller, visst är dt väl typiskt?




Vi är rätt snygga, Även om det inte alltid syns...


Hur mycket kan man sova egentligen?

Två dygn på sjukhuset och jag var vaken 3 timmar sammanlagt på sin höjd, Sen jag kom hem har jag näst intill sovit hela tiden, Hur mycket är det egentligen möjligt att sova?
Hur som hellst, Cleo är kvar hos mamma vilket jag är tacksam för hade aldrig orkat som det är just nu och visst går tiden mycket snabbare när man sover och det är allt jag hoppas på just nu, Att tiden ska gå snabbare så att det här snart kan vara över..

Ska tillbaka till sjukhuset på måndag för en återkoll, Dom ska se så att njurblablablaAA inte viddgat sig mera och att smärtorna inte kommit tillbaka. Självklart ska jag in direkt igen om dom kommer tillbaka innan måndag men det håller jag tummarna att slippa.
Det kändes konstigt att ligga inne på förlossningen höra hur folk skriker sen se hur dom vankar i gången med sina små bebisar i baljorna, JAG ville ju också att min skulle komma ut, jag låg ju också där och hade ont.. Men SNART så..

På måndag får jag förhoppningsivs veta mera, Tills dess håller jag tummarna att smärtan håller sig tillbaka... Fast endå inte.
v38 räcker för mig, Kan vara bara 2 veckor kvar..., Jag hoppas....


Hemma igen..

Fyfan vilken smärta!

Men jag är hemma igen ifrån sjukhuset, njurarna mår så där men bebis och jag mår bra.
Ska berätta mera när jag orkar...


BLÄÄÄ

Halsbrännan vägrar ge med sig, stundvis är den värre än någonsin... Varför blev det så här bara över natten?
Skönt att ja har lördag varje dag, för den här pisslördagen kommer jag nog inte göra annat än sova bort..



GODNATT!!!

Fyfan vilken natt..

Jag trodde aldrig den skulle ta slut.
Halsbränna och då menar jag UTÖVER det vanliga, jag vaknade av den och nästan gräät sen har jag sprungit på toa säkert en miljon ggr.. Visst hör det väl till men jag har aldrig tidigare haft det så, fyfan säger jag bara..

Inte konstigt att man vaknar så är dags, när man fick somna för natten efter sju i morse..
Hoppas på en bättre dag och kommande natt.. Det här vill jag inte vara med om igen,..


Mitt liv som Elefant <3



HAHA...
Nu är det inte att leka med..



HAHAHA





Tur att jag är vacker, En vacker Elefant..


HA!!


Det vart inga Cheezballz däremot vart det en jävla massa kräftor och julmust som jag nästintill tvingade mamma att åka och köpa. " man kan inte kolla idol utan att unna sig något" haha.. Nåväl det gick hem och jag hade verkligen det supermysigt här i min ensamhet och GOTT Var det vill jag lova...

Käänner mig endå stolt som inte handlade cheesballz och min vanliga ihopplockade godispåse, Det är ju som sagt slut med det nu. En gång för alla! Ursch.. Eller det är ju inte så jävla mycket usch det är ju där problemet sitter..
Men har gett mig fan på att bli mig själv igen, åhh då ska jag fan bli det också.. Julmusten har jag inte sagt hejdå till än, det går ju inte när julen inte ens varit här.., och den försvinner ju endå av sig själv sen ett jävla tag så den får stanna så länge den vill :)

Nu börjar snart Idol igen, Sen blir det sängen!
Skiter i hur dom åker ut numera så länge Erik vinner och Tove kommer tvåa. Så äre bara!!!

Va konstigt det kändes

Jag vaknade upp på soffan för en liten stund sedan utan att ha en aning om att jag ens somnat, Jag låg och kolla på andra avenyn på svt.se sen poff måste jag bara ha somnat, även om det inte var länge var det verkligen hur skönt som hellst.

Nåväl nu sitter jag här i valet och kvalet om jag som alltid ska gå ner å köpa lite cheesballz och julmust till idol även om det är lite av en tradition här hemma funderar jag faktiskt på att låta bli.
1. Jag är helt död och orkar inte gå ner ( även om jag endå måste ut med hunden lite senare)
2. Jag känner inte att det får plats något mer i min mage förrän " the little baby" kommit ut.
3. Det är ju så förbannat onödigt, egentligen.

Jag hoppas mitt " icke sug" håller i sig iallafall tills kiosken har stängt, Även om jag inte vill vara med mig själv sen om jag då skulle ångra mig....

nåväl, Har ju en timme och 45 på mig.. Hur tror ni jag gör?

Går och handlar endå, eller för första gången under den här graviditeten kollar på idol utan tilltugg....

Matlagning..



ja älskar att laga mat men brukar tycka det är dö trist att laga till sig sjäv men jag känner faktiskt inte så idag, Jag trivs här i mitt kök helt ensam med lite musik i bakrunden. ( dansband) självklart!

Lyssnade även på en skiva som Lotta brände till mig när jag var och hälsa på henne i köping, Hade den i bilen på vägen hem, vi dansade ( så gott det gick ) och bara sjöng med.. Gud livet var underbart...
Älskar den skivan, Dock har den som sagt spelats endel och fått sig ett par kyssar, sen var den på villivägar ett tag den försvann i bilen men återkom tillslut, långt, långt efter ALLT!

Nu är maten klar, den gick visst snabbare än vad jag kunnat tro, Nu sitter jag här i min ensmahet med enbart min underbara "tänka" musik och äter. Jag njuter faktiskt..


Städningen

Jahapp det vart visst en lite längre pause än planerat förlossningskliniken är slut för länge sen så det är väl bara fär mig att ge mig på städningen igen, Har golven kvar att skura och ett badrum att göra ordning.. Ska väl inte ta så fasansfull lång tid bara jag kommer i gång någon förbaskad gång. Det var ju så skönt att bara sitta när man hållt i gång hela morgonen samt efter min förbannade tripp till Ikea igår komunalt dessutom ( inget att rekomendera  höggravid)

Hur som hellst var det ju värt det nu när sovrummet ser "bebott" ut men fan vilken pers..hah..

Det är trist att det blir mörkt så tidigt numera, speciellt när ja inte har några lampor i hallen och sovrummet haha ska bli kul att se hur det ser ut på golven i morgon när förhoppningsvis solen ligger på efter att ja skurat och allt sånt i mörkret, Nee det blir nog fint :)

Dock har jag det svinkallt här inne, fönstret i sovrummet och ballkongen är öppna gillar inte alls lukten av alla rengöringsmedel just nu fast det hade varit himmelriket för Sofie.. HAHA
Hon håller också på förfullt där hemnma, julpyntar, städar och bakar hon är så duktig sååå.

Nehepp, kan inte dra ut på tiden mera det blir bara mörkare!




haha en bild på hur man såg ut i mitt badrum innan lampan byttes ut.
HEMSK färg.
Förstå hur det var att sminka sig där inne, man såg ju inte riktigt klok ut när man kom ut i "normalt" ljus.


My baby boy <3



Här råder det inga tvivel.
Jag längtar så.




Linda och Sofie helt enkelt..

 



Min fin, fin, FINA!!!

Har jag inte sagt att jag älskar dig idag, så gör jag det nu.

JAG ÄLSKAR DIG.


FREDAG!!!

Carro kom i "morse" lite senare än planerat men det hade sina skäl... Nåväl vi har hållt på här hela förmiddagen med att bytt ut lampan i min garderob så man äntligen kan se vad man sätter på sig även på kvällen, bytte även lampan inne på toaletten så man numera kan sminka sig utan att se ut som hulken i fejjan...samt att jag slängt alla kläder och allt skräp som jag möblerat i sovrummet med.., Fick hjälp av carro så det var bara att passa på...

Gardiner, överkast och kuddar finns nu i mitt sovrum vilket känns toppen dock är det lite fel stänger dom hänger i men det fixar jag så snart mamma kommer hit med hållare och för att installera min tvättmaskin.GUD så skönt det ska bli att få ordning på den med,. Har ju samlat på mig lite tvätt om man så säger...

Nåväl nu har jag tagit en liten kaffe pause, Tänkte gloo på förlossningskiniken som jag missat hela veckan för jag haft fullt upp..

sen blir det storstädningen igen ska bli klar med den idag =)
bbl

V 36



NU är det inte lång tid kvar och tackafan för det.
Jag är stor som ett hus och trivs inte alls så här, Det gör ont precis överallt och jag är förbannat trött på att hela tiden gnälla.

Ursäkta min snygga stil på tröjjan, men var inte riktigt meningen att den skulle vara knäppt men det var ju lite kallare ute än vad jag hade vågat tro så fick ta till det som fanns för att hålla mina tuttar varma.



Tur att man fortfarande är snygg trots att man är stor.
KOM UUUT NU
jag längtar så <3


Min vän Hakan...



Hon vara mycket fin.
Hon har varit i Fittjaviken idag, det såg jag!


Hos Sofie

Carro kom till mig strax innan 8 i morse efter att hon lämnat Jacop på dagis så det var ju bara att vackert kliva upp, Hon satte på kaffe och vi tinade färska frallor frukost GUD det var inte igår.... Nu sitter vi hos Sofie, Carro behövde skriva på ett pappar som hon har angående Nikki så nu är det avklarat och jag är helt död.. Känns skönt att veta att man har 150 meter hem till sängen, Den lockar.... TRO MIG!!! Blir ingen Ikea idag heller, Jag orkar faktiskt inte.. Vet inte hur jag ska orka innan knoddas kommer, Får nog skicka Sofie eller något ikea är ett språk hon talar haha.. Nej som sagt vara social.. Så länge man orkar, PÖSS och så...

Farfar, faster och kusin..

Jag har ALDRIG träffat min biologiska farfar och det är väl inte alla som gör det i sitt liv, inga konstigheter liksom..
Det som gör det här lite roligt är att vi bott grannar i flera år och sen när jag vart stor och börja jobba hamande vi även på samma jobb.
Visserligen är Astra väldigt stort men endå.

Hur som att han inte vill träffa mig är väl rätt uppenbart kan ni tycka, Men tyvärr tror jag inte det är så enkelt. Hans kärring verkar nämligen mer än lovligt galen ( har faktiskt gått dit och knackat på en gång) men hon smällde igen dörren rakt framför näsan på mig.

- " Vi vill inte ha något med dig att göra" nehe???? alltså hur vet dom det när dom aldrig träffat mig?
Som ni kanske förstått fick min farfar ( vet inte ens om han är värd att nämna som farfar) "tommy"  ett nytt barn med den här nya som tydligen måste varit mycket bättre än min pappa för hon dög ju, Lika så hennes son som kom ett par år efter mig.. Hur kommer det sig egentligen?

Jag har i åratal försökt få svar på alla dessa frågor jag har som sagt personligen gått dit, Jag har även ringt utan respons. Mer än " ringer du igen så anmäler vi dig" JAHA!! tackdå!

Pappa är död sedan 12 år tillbaka det måste varit bästa dagen i hennes liv "tommy" hade inte längre något som knöt honom till sitt förflutna UTOM JAG! Hon kunde då aldrig ana vilken rappkäftad flicka jag minsann vuxit upp till ;) Visst har dom stundvis fått smakprover men inte alls hela " härligheten" än..

Deras dotter då?
Jo nu ska ni få höra... En sommar för många år sedan träffa jag en kille i nykvarn som var kompis med en tjej som vars pappa varit tillsammans med den här ( min faster) och hur vi kom in på det vet jag inte men när vi förstått att det var samma personer vi talade om vart hon rätt paff, Hon visste inte ens om att min pappa funnits eller att jag fortfarande fanns.
Så för sin kille som hon dessutom skaffat barn med har hon döljt att hon haft en bror ( eftersom han gott bort) är inte det rätt sjukt? Vad får folk att bete sig så här?

All energi jag har lagt ner och tyvärr kommer lägga ner är förgäves det är en sak som är klar, Men likförbannat kan jag inte ge mig. Jag ska ha svar på mina frågor..
Dom ska inte få ta med sig dom i graven och jag tänker inte gå i graven utan dom så är det bara!




Bedrooom make over










Åhh kom hit och fixa mina väggar nu, Kan knappt bärga mig
VILL ha allt i ordning NUNUNU!!!!!!!!


Vrål åket..



Make up store brudarna...







LÄTT snyggaste brudarna som gått in på make up store idag.

Så det SÅ!!


Ett ofyllbart tomrum..

Det är inte förrän någon går bort eller försvinner som man saknar dom där små sakerna man tidigare störde sig på, Hade du funnits kvar här hade jag aldrig saknat ditt tjat om min graviditet men det gör jag nu..
Jag saknar hur du kommenterar alla mina konstiga hårfärger jag haft igenom tiderna och jag saknar hur du ber mig leta efter en wishky du sedan länge druckit upp.

Jag kommer sakna att ha dig vid middagsbordet till jul och jag kommer sakna alla dina skämt.
Jag vet att du finns här mitt ibland oss så som du alltid gjort. Men tanken att jag aldrig kommer få krama om dig igen gör så förbannat ont.

Jag vet att du inte vill vi ska gråta och jag ska försöka sluta upp med det, Men glöm då inte hur jävla mycket jag älskar dig!

PuppPupp..


HOME!!!

Phuu stan två dagar i rad är verkligen något som tagit mina sista små krafter, Hur som hellst var det behövligt har införskaffat den efterlängtade skötväslan nu som jag aldrig riktigt kunde bestämma mig vilken jag ville ha. Så det fick bli en helt vanligt svart trots allt. Det passar mig bäst!

Köpte även en salva till mina bröstvårtor haha! Sen var jag inne på make up store en sväng och därifrån går man ju aldrig lottlös om man så säger.
Nåväl är iallafall hemma nu och det känns toppen all must är som ursugen ur min kropp och nu så här i slutet vill jag faktiskt bara vara hemma.... Det är väl inga konstigheter med det?

Hur som hellst hoppas jag att Lundbergs snart hör av sig om en tid, lämnade ju in lappen igår även om det kommer dröjja innan dom kommer kanske jag iallafall kan få veta NÄR dom kommer.. Jag menar kommer det ta tre månader så kan jag ju faktiskt sätta upp lampa i hallen och lit så, Kommer dom här snarast känns det lite onödigt eftersom dom ska måla tak och fixa väggarna överallt...


I morgon kommer det någon gubbe hit och snackar försäkringar vet inte om jag ska avboka det, Känner mig inte alls speciellt sugen dock är det väl lika bra att få det ur värden.. Men vill att någon smart person är här då så han inte lurar på mig något i onödan ( hur nu en försäkring blir det) men dom kan fan allt dom där " knacka dörrarna"

Jaha onsdag och min sista dag i V 35 det känns skönt torsdagar är dom enda dagarna som jag får bevisat att tiden faktiskt rullar, Då jag går in i ny vecka och ser att det faktiskt snart är dags.. 3 veckor till hade jag tänkt vara gravid sen får det faktiskt vara nog. 3 veckor shiiit haha nu är jag lite rädd här i min ensamhet. TUR jag inte sett förlossningskliniken på två dagar...

'Nu tänkte ja lägga mig i soffan ( som vanligt) kolla andra avenys som jag missade igår eller jag såg men hörde inget, Amber hade ont i magen eller så skällde Cleo.

Killkill i maggropen, nu stänger jag dagboken :P hahaha

"propp mätt"








Som min mamma brukar säga efter jag ätit,,

- Linda, du ser proppmätt ut..
Visst gör jag det efter lunchen idag på stan med Sofie...

Tänk er efter jag fikat med Jennie.


okej att ja alltid ( iallafall ) länge varit fet så slår det här allt med hästlängder,
Jag är inte längre gulligt gravid utan stor som ett hus...

KOOOM UUUT NU!!
v 35


Tanken på min syster

FÅR MIG ATT SKRATTA TILL TÅÅÅÅRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR......

Ny tv..

Jag behöver en ny TV, jag vill verkligen ha en ny tv till sovrummet känner att det skulle sitta finfint.
.Men så klart kommer väl även det dröjja.. åhh jag blir så trött.

Jennie och Amber på besök.

Imorse gick jag upp innan Sofie ringde för att väcka mig vilket gjorde mig stolt, Har annars förbannat svårt att komma upp på mornarna. Hoppasde in i duschen och gjorde mig klar.. Gick till henne lämnade Cleo och vi LÄS promenerade till stan. Det var otroligt skönt faktiskt även om jag höll på svettas ihjäl emellanåt..

Drog förbi FK och lämnade in sjukskrivningen så det nu är klart sen drog vi och käka lunch på cafe valencia Natcho blev det idag =) for vidare till frissan sofie skulle klippa toppar och färga utväxten och jävlar i helvete vilken utväxt hon hade.., Men man såg det inte förrän hon var klar eftersom det var mkt mörkare då.. Förbannat snyggt också.

Mötte upp Jennie och Amber under tiden hon höll på där och trixa var inne på trollmor och kolla ut en skötväska som jag ska in och köpa i morgon. Fick låna en av Anna-Lena men den passade inte på min vagn ( den är så bred) SÅ det var bara passa på nu när dom rear ut hela butiken typ..
Sen ville Jennie äta, så vi gick tillbaka till samma ställe haha hjävligt pinsamt att komma dit igen samma dag, men då åt jag inte mat utan en mockaruta och en cola,.. Jag menar jag är ju höggravid och kan äta hur mkt smo hellst när som hellst ;)

Sofie vart klar, kom dit och vi åkte hem... Hämta Cleo och nu sitter jag och Jennie här hemma hos mig återigen hr vi ätit Pasta å nån bacon grejjimojj.. ( att koka soppa på en spik) Amber har varit så glad här hemma idag, Vilket har varit roligt att se, Kanske för att det inte varit miljoner barn här som alltid hon varit här... *Lillskruttan..

I morgon skulle de blivit ikea, men måste hoppa öve det, Kan bli alldels för dyrt innan jag vet hur tapeterna blir....
Nåväl måste ner till kiosken de stänger snart.

bbl....


Ostfralla och oboy..

Frukosten ligger i magen och nu har jag faktiskt gjort kaffe... Pratar med Sofie och lite gammla minnen WOOHOO!!


Snart dags att bli mig själv igen..



Det är fan inte okej att se ut så här VISST nu är jag höggravid och kan inte styra det speciellt mycket men så fort knoddas kommit ut blir det på med "promenadskorna" Då finns det inte längre några ursäkter....

Jag långt ifrån trivs så här och den enda som kan göra något åt det är jag själv, Jag saknar att vara snygg jag saknar att kunna använda mina kläder som inte är size enorm.
Visst att jag vill behålla mina gigantiska bröst som jag inte är någonting utan, men nu kommer dom endå se ut som skit efter ammning mm, Så inte ens det kan jag skylla på längre för kommer endå bara vilja bli av med dom.. Hänger och inte gör någon nytta är ju inget att sträva efter.

nåväl det är inte långt kvar till bf och efter energin kommit tillbaka efter den blir det promender VARJE dag, vilket det visserligen blir nu med tanke på att cleo måste ut.. Men ska dra det till helt andra nivåer då, det svär jag på!

I skrivandes stund ångrar jag mig nästan godis är gott och jag trivs på min vidriga soffa.., Men tro mig att bli mig själv igen lockar fan så mycket mera den här gången än vilken jävla godispåse som hellst....

Nytt år och den gamla Linda... Jag längtar!!!

Oerhört tacksam..





Cleo är med grannen och Rambo på kvällspromenad,
Tack för hon fick följa med er.


Nyheterna

För första gången på länge har jag sett ett helt program av nyheterna, eller det pågår fortfarande men jag hör med ena örat.
Dom snackar massa tjaffs som jag inte bryr mig om men något jag snappa upp var att julbordet iår skulle bli mycket dyrare än tidigare och det var ju typiskt. I år som jag lovat min familj att jag skulle ha julen här hemma....
Nåväl nästa år är det väl ennu dyrare och då blir den väl hemma hos Marie HAHAHAHAHHA

nej, nu ska både jag och hunden in i duschen... inga smultron här inte!


Ballong Linda på väg till Dop..

Här är en bild, Ser allt annat än folkvänlig ut...



Tråkigt

Att man visst inte verkar kunna lita på någon längre.
Dock är det rätt skönt att äntligen ha kommit till insikt med det så från och med nu blir det till att bita ihop och bara hålla käften blir ju endå bara värre...

Förstår bara inte att det ska vara så förbaskat svårt att låta bli att berätta saker man hört och inte har en aning om, Det får mig bara illamående!

Vandrande lik,.

Känner mig som ett vandrande lik även om jag mest ligger stilla. svettatackerna går om varandra och dom verkar aldrig gå över. Öppnar ja ballkongen så fryser jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig,. '

Malin och Benjamin är här, hon ska snart till tåget och bege sig till " landet långt borta" skämt åt sido det är en hemlis..

Nu ska jag vara social den restrerande halvtimmen och tro mig det tar på mina krafter som inte ens finns...

Erkänn att ni aldrig varit med om någon som klagat så mycket som jag?

Måndag

Idag är det måndag och dom flesta går tillbaka till sin vardag med jobb, skola, dagis osv.. Här hemma är alla dagar varandra lika det händer inte speciellt mycket. Orken är nere på noll nästan minus just nu faktiskt.. Tror nästan att jag börjar bli sjuk, på riktigt den här gången. Skulle ju bara fattas det just nu..

Dryga fem veckor kvar och jag kan inte låta bli att beklaga mig hur otroligt sakta tide går, Jag vill spola fram den iallafall lite...
Även om förlossningen är allt vad jag har fobi för.

* Ligga med särade ben inför en främmande tant/gubbe
* Rädslan att spricka tilll anus
* Sprutor och sjukhus över huvudtaget

Ja litan kan bli lång, vill bara vakna och allt är över, Så man kanske kan få lite ork att skaffa sig en vardag igen det är allt jag ser fram emot just nu, och så klart se min lilla.. undra vem han är lik.. brevbäraren kanske?
hahah..

Nee, nu ska ja diska undan frukost disken förlossningskliniken börjar ju snart...

Det är lite så jag känner att det är ny vecka, HAHAAH


Inga nycklar och Rambo på besök

Simon sov här och fick med sig mina hemmanycklar till skolan TYPISKT! Jag som skulle till stan och ha mig, Konstigt nog gör det ingenting för jag har endå ingen ork,..
Natha var här med Rambo för en liten stund sen.. Hon skulle till skolan så han får vara här så han slipper vara själv hela dagen. Plus att Cleo får en kompis!
Även om hon hellst sover hela tiden haha...

Idag åker Lotta hem, kommer bli tomt som attans men det går väl fler tåg...
Jag ska väl plocka klart här efter frullen sen lägga mig på soffan en stund, Hundarna har nyss varit ute så slipper tänka på det på ett tag.. GUD så skönt..

Juste mamma kom hit med min tvättmaskin igår men dom hade så brottom att dom inte hann koppla in den, Men nu står den på plats iallafall vilket känns jätte skönt..TACK SÅ MKT!¨


Mys i mörkret här hemma,..

Idag har jag inte gjort mycket, diskat och promenerat med Cleo sen typ legat percis hela dagen.. det är ett mörker här hemma idag SÅÅÅÅ Skönt att inte en enda lampa är tänd. Jag och Lotta ligger på soffan och kollar på härliga filmer. Men har tagit en pause nu för att glo one tree hill... Det är ju det söndagarna är till för,

Efter det blir det att gå ner och köpa lite " gott" känner att jag förtjänar det idag.

SNARK!!

Kött pommes å bea..

Jag somnade faktiskt efter promenaden tro det eller ej, KGs dotter var toksöt och jag längtar ennu mera,.!
Nu är köttet på tinig och tänkte ta fram lite pommes och sen får lotta sköta reste medans ja röjjer undan disken.


Som att vakna ifrån dom döda..fast endå inte vaken

HERREGUD!
Man kan väl säga som så att jag är tröttast i sverige idag även om jag somnade runt halv 2 och vaknade för bara en liten stund sedan. Lotta har varit vaken sen innan tuppen och kollat på film och gjort lite ditt och datt jag har inte ens hört henne..
nåväl när jag vaknade skickade jag ett SMS och bad henne plocka fram frukost vilket hon gjorde.. Stekte ägg och lite så där så nu är jag mätt sitter fortfarande och försöker få i mig min oboy.. är verkligen helt död.. hur kan det komma sig?

Vi ska gå en promenad nu med Cleo upp till allaktivitetshuset och kolla på KGs lilla dotter, Minns när jag såg han och hans tjej på stan i sommras då hon hade värsta magen! åhh så mys det ska bli att se resultatet :D

Bäst ja hoppar i en tröja, det är kallt ute det ser jag det....

Vad har ni för planer idag då?
Undra om carro kommer, då blir det väl till att tvätta fönser GUD VA KUL! men behövligt för alla underbara ungar har kladdat ner dom hahah..

Vem fasiken bor över mig egentligen?

Alltså helt ärligt funderar jag på att gå upp och kolla läget där uppe av ren nyfiken het skulle jag vilja se hur det ser ut hos dom med tanke på att dom antingen borrar tusen hål åt gången eller möblerar om.

Vad ska man med tusen hål i väggen till tex? och hur orkar man släpa runt möbler precis hela tiden?
ahh jag håller på att bli galen iallafall, jag börjar ju på för mig saker här hemma nu när jag är ensam och det är mörkt,
det borde nästan vara olagligt att ha ett sånt här lyhört hus eller hyra ut lägenheter till djur, något fel är det ju den saken är klar,

på måndag när jag ska lämna in tapterna som jag fortfarande inte gjort, fråga mig inte varför ska jag fasiken fråga vad det är frågan om där uppe., Dom måste väl kunna kolla upp det?
Jag menar det låter i hela mitt hem, till o med duschdraperiet fladdrar.. så det måste gå riktigt villt till där uppe och klockan är endå mitt i natten?

tur att lotta är på onkel och kommer snart, för nu har jag suttit här och skrämmt upp mig själv., är lite små rädd faktiskt.

Godnatt gott folk...

Svårt att vara kär?

Nej absolut inte, Vet bara inte hur fan man visar det på rätt sätt..
Jag menar skrika och gapa funkar tydligen inte..

Gråter med ena ögat..

Nu har jag förstått det där med att " gråta lite grann" det måste ju vara det jag nu håller på med när jag sitter här med ETT tokrinnande öga?

Allt hände när jag och Cleo var ute för bara en liten stund sedan ( jag orkade inte vänta längre) när vi kommer runt husknuten blåser det till utavhelvete och något skräp träffar mitt öga och hur mycket det än rinner verkar det inte försvinna och med tanke på ljuset i mitt badrum hittar jag inte ett skit heller, det har typ försvunnit in bakom ögat eller något för det slutar inte rinna..

Cleo verkar inte protestera att kvällspromenaden vart lite tidigare än vanligt idag hon verkar helt död..Hon har redan tagit plats i soffan och börjat snarka. Undra vad simon gjort med henne när vi var iväg på dopet?¨
När jag kom hem sov dom... Ska fråga han om han kommer tillbaka hit ikväll efter bion och den där " lilla kött biten" han prata om.



Undra vad jag skulle göra utan min blogg nu när jag sitter hemma och beklagar mig hela dagarna, Hur skulle jag kunna göra det om jag inte hade haft den?
Hundra ggr om dagen om precis ingenitng! DET är exakt SÅÅÅÅÅÅ jag vill ha det.
.
Nu ringde Malin, pösss

Kan knappt hålla mig vaken..

Det är för tidigt att gå ut me cleo nu och jag är hur trött som hellst... Måste hålla mig vaken så att cleo kommer ut någorlunda tid så att jag kan sova längre än till 8 i morgon.

Fast snart ger jag upp, och går ut med henne och ställer klockan tidigt i morgon...
Vad som hellst bara för att få sova..

egentligen vill ja vara vaken till 22 20, då börjar bäck!


MAAAAAAT

Nu är jag ensam, Lotta drog iväg med en kasse bärs och simon slängde i sig maten och drog iväg han skulle till sthlm och gå på bio med några gamla klasskompisar.. Det låter ju helt sjukt skoj! Dock nog aldrig något som skulle hända med våran gamla klass 9b,

Jag är proppmätt borde kanske väntat med att äta lite var fortfarande rätt mätt sen tårtan på dopet nu mera får det ju inte plats så mkt i magen på samma gång...

Nehe, operation diska då!


höst depp

Är det så konstigt? Det blir liksom mörkt redan kl fyra?
Nåväl Lotta är tillbaka hos mig och jag känner mig allt annat än social, är helt trött och har ont överallt :(

Lite ledsen är jag också faktiskt..

Home sweet home


Dopet och kyrkan var fint, dock snacka prästen ett språk som iallafall inte jag förstod... Rätt snabbt också samt att han och tanten pratade i mun på varann men det gjorde inget, vem lyssnar egentligen på vad som säger? alla är nog där och bara önskar att det snart är över.

Trots det fina vädret var det stundvis endå rätt kallt, typ på promenaden till bilen som verkligen kändes som en evighet.
Fikat hölls på klubben där luktade det bara skit konstigt, typ bensin och massa olja..., Kanske alltid gör det? Minns inte var så länge sedan jag var där, Tack och lov!

Tårtan var god åt en bit trots allt den kommer säkerligen göra uppror i min lilla mage om en väldigt kort stund, men nu är jag ju hemma så det gör inget!
Mamma och Hasse hade brottom till vändelsö, Kan inte riktigt berätta vad dom skulle dit och göra än.. Det blir en suprise om man så säger..

Jag frågade ju tidigare vad man skulle ha på sig på ett dop men fick aldrig något svar så jag satte på mig ett par jeans och en vit skjortliknande tröja.. Såg dock mest ut som en ballong vilket man kanske får göra nu när det bara är fem veckor kvar till BF.
Hur som hellst gjorde det inget att ni inte svarade för även om jag såg ut som skit, var jag inte ensam! Dop har visst ingen speciell "klädsel" åhh nu vet jag det..
.
Något jag också vet är att ha ett dop innebär allt jag inte klarar av, Alla dessa kameror ( hatar att folk tar kort på mig ur dom vinklar jag inte vill) och uppmärksamheten som man får, det klarar jag fan inte av.
Sen ska man stå och öppna paket, samt läsa upp korten som folk skrivit så fint.. Det där med läsa högt är inte heller min starka sida, jag stammar och blir alldeles röd i ansiktet..

Det är ett tag kvar, Så jag ska nog hinna lära mig tills dess..
Och man måste väl kunna skriva på inbjudan att det är kamera förbud? haha dock hade nog inte min mamma kommit då, hon är ju helt kär i sin kamera lika så min syster.. nåvä det ordnar sig..

Nu ska jag luta mig tillbaka, hoppa i ett par mjukisar och njuta av att den största förlusten inte är min..Även om det sved ett tag i början så gick det faktiskt över, Det är jag glad för...

Klar i tid.

Antingen får jag stressa röven av mig för att hinne vilket jag oftast brukar föredra då jag HATAR att vänta mer än pästen, Hur som hellst tackvare Lottas jobb var ja vaken flera timmar innan förväntat så det var lika bra att göra sig klar.
Hon har åkt nu iallafall Sandra kom och hämtade henne, då det är fullt i våran bil.. Mamma, Hasse, Linnea,oskar och så jag.. Hela "familjen taikon" Nåväl jag ringde mamma runt nio och kollade så dom var vakna, Det var dom men nätt och jämnt! Så nu håller jag tummarna att dom är här i tid eftersom dom ska hämta barnen i järna innan... Dopet börjar 12 och är i Salems kyrka.. Ska bli spännande har aldrig tidigre varit där, Dock är jag väl inget fan av kyrkor direkt.. Men vad gör man inte,.

Nu kom lillebror upp, Han sov ju här i min säng... Fyfan vilken hemsk natt, sprungit upp och ner som en jävla jojjo..vatten, halsbrännatabletter,toa och sen stå på ballkongen och få luft,. så där har jag hållt på. Ursch.

Nu talar jag med Annakarin på skype HAHAHAHA hon snackar engelska med en thai, Det låter så där måste jag säga haha..
Nåväl.. Mamma kommer snart!!
pöss


Förbannade Lottas jobb..

Hon är ledig HELA helgen och komma i södertäje på besök, Hemma hos mig dessutom då ringer man väl inte kl halv sju på morgonen och frågar om hon kan jobba? Inte nog med att detär en jävla bra bit för henne att ta sig till jobbet, Utan vi ska på dop idag och hade gärna velat sova ett par timmar längre än dom tydligen ville, Dumma donken i köping, dumma, dumma!!!!

Hur som, Jag ska ju inte låssas att jag gick upp kl halv 7, men kunde inte riktigt somna om efteråt låg och vända mig och snarka till ibland, fast jag var vaken. haha..
Lotta somnade aldrig om, Hon har kollat Harrypotter, duschat och hunnit prata med Sandra.. Vad hände med det där " åhhh vad skönt det ska bli att sova till nio?"

Nu spelar det ju ingen roll, är nästan lite stolt att jag är uppe före klockan ringde... Nu är ju bara den STORA frågan vad fan man ska ha på sig på dopet?
Hur klär man sig på ett dop? Ja joo det hade väl varit lite lättare om man inte hade jordens kula på magen... Så jag får helt enkelt ta det jag kommer i...
Eller jag kommer i allt, men det ena är mindre snyggt än det andra.... Jag kommer nog på något.. Hade t o m kunnat visa när ja väl hittat rätt OM inte min syster förstört hela datan..
Camen är borta, Så det går tyvärr inte!


Nee nu blir det dyka in i nin STORA garderob utan lampa.. Ennu lättare att hitta kläder då TRO MIG!

Linda rörd till tårar..

ÅHhhhh idol fick mig fan att börja böla idag när Reza fick se hälsningen ifrån sin mamma då kunde jag inte hålla mig längre, haha man är fan inte alltid så jävla kaxig.

Sen får jag ju inte glömma tillägga att jag FORTFARANDE är kär i Erik, åhhh om han bara hade haft lite rakare tänder  och haft tio kg till på kroppen hade han passat finfint till mitt bröllopskort..

Men neej, Inte det inte .... Kanske senare!!!


Nu ska jag vänta på idol reklaman ska ta slut, sen hoppa in i duschen sen gå ut me Cleo eller tvärt om.. Får se hur det blir.. Beror på när lotta ätit chips klart hon är ju här nu WIOHOOOOO


BBL

Maten klar.. väntar på gästerna..

Nu har jag i evigheter fixat med disk, dammsugning och alla grönsaker som ska hackas samt stekt köttfärsen.. GUD så duktig jag varit..
Dock sitter jag återigen här och VÄNTAR, inväntar dom hungriga gästerna som snart borde vara här.. Sa dock ingen tid haha..
men messade nyss att dom borde ta och komma hit nu. Dom är och tittar på någon bil, en sån där volvo stadsjep.. men den här var blå och min mamma vill ju ha " den svarta faran" såå jag hoppas hon lyssnar till sina egna råd " vänta tills du hittar det som verkligen känns rätt"

Lillebror ligger här också han kom i "tid" utan att ha fått någon tid han skulle vara här.. duktigt gjort.. SÅ ska det vara man ska inte behöva säga något.

Kolla på alla filmer, När dom säger " vi ses vid lunch" så är dom där samtidigt utan att ha sagt någon speciell tid..hur går det till??


nåväl, det är så mysigt här nu.. alla små lampór tända även ljus och rökelser så det luktar till och med mysigt, Något som malin fått för sig att smitta av sig med.

IDOL ikväll, glöm inte det gott folk

Handling CHEK!!

Sådärja.. Då har jag handlat samt varit på stan med mamma och fixat med dop-pressenten tills i morgon.
Nu är det bara ställa sig och hacka alla jävla grönsaker och steka köttfärsen.

Min lillebror kommer hit också, mycket trevligt!
Sen får vi se när lotta dyker upp... Har inte hört något ifrån henne än...



Hatar och vänta..

ursch det finns nog fanimej inget värre än att bara gå runt och vänta, vänta på att klockan ska gå så man blir hämtad och får göra ordning maten, väntar på att dagarna ska gå snabbare så det hinner vara både dop,julafton och nyår.. för innan det kommer han nog inte vilja titta ut det lilla gossebarnet..

Dock känns det som om jag börjar vänja mig mer och mer med dom här smärtorna jag har dagligen, Jag har nog vant mig vid att jag inte kommer kunna stå, sitta eller ligga på ett behagligt sätt på jätte länge..

Ikväll kommer Lotta hit, och det känns skönt har saknat henne massor och jag behöver någon att beklaga mig till haha..
Hoppas hon inte hinner läsa det här innan hon kommer, då kanske hon vänder eller " blir sjuk" haha hon om någon vet hur det är när jag  väl sätter i gång och beklagar mig, eller alla vet väl det vid det hrä laget..

nu piper telefonen det är nog dags att bege sig, äntligen har jag väntat klart på något,



Städa, diska och laga mat..

Mamma kommer och hämtar mig efter jobbet och kör mig till Willys så det blir middag idag, Jag hatar att det inte finns någon affär här och det gör nog hon också.. Med tanke på att jag inte tar mig till willys utan henne.
Visst kan jag små handla och så där ensam men inte fan åker jag buss och handlar för hela veckan till mig samt till en hel stor middag haha det orkar ja verkligen inte bära, inte åka två ggr heller..

Hon var lite kinkig ett tag, men min goda mat lyckades väl övertala henne..
Nu har jag ialalfall kommit i lite kläder och plockat undan efter allt paj ätande här igår... Ska egentligen ge mig på disken men tänkte göra det under tiden jag lagar mat.. det går lättare då och jag kommer endå behöva stå i kökt hela tiden...
Så jag samlar lite krafter nu om man så säger, Sitter på mitt " feta" och bara njuter av allt dansband och schlager på spotify.
Snart kommer hon och då är det dags att sätta i gång, ( tiden går så snabbt när man har roligt) Funderar på att springa ut me Cleo nu innan..

Jaa det gör jag nog, lite tidigt men har mycket att göra...
bbl





Fredag...

Nu när ja går hemma hela dagarna hade jag sedan länge slutat uppskatta helgen, Men det har jag börjat göra igen nu.. Eller det var ett tag sen när idol började.
Det är liksom något att längta till.. mysa ner sig i soffan med lite gott..åhh vad härligt!!

Nej nu ska jag ta tag i disken, Sen får vi se om jag kommer iväg till Willys och handlar i så fall blir det att Mamma och Hasse kommer på middag ikväll, annars får dom helt enkelt vara utan,

I morgon är det dop, Inte en aning om vad jag ska ha på mig.. Kommer ju inte i speciellt många alternativ om man så säger, Men dom två jag har är jävligt svåra att välja bland haha.. Nejdå lite mer än så men inget är väl några  speciella dop kläder, allt är svart och trist..

Vad har man egentligen på ett dop?

Mammas pojkar..

Haha jag måste bara berätta..

Ja oc Marie låg på varsin soffa och tittade på "mammas pojkar" och så är det dags för utröstning eller vad det heter, -Det är ju lite nymodigare än på tiderna när det var robinsson då dom skrev på lappar med kol, här får dom ju faktiskt sms,,

Hur som hellst, Helt spontant säger jag till Marie.

- Tur jag inte är med i det där programmet, Jag hade ju tappat bort mobilen för länge sedan...

HAHAHAH

det är faktiskt sant, jag måste lära mig hålla koll på mina saker..
Även om jag lägger dom på "bra" ställen som folk råder mig till kommer jag ju inte ihåg vart dom ligger endå,

Någon som har några knep, hur man lär sig ha lite ordning på tex
mobil
nycklar
tv dosa
koppel
mm,,,,


Nåväl, här blir det inga barn gjorda..
godnatt..


Gunnar!!

Efter att marie dragit slummrade jag till en sväng vaknade av att jag typ simmade i mitt egna svett Cleo låg så tätt inpå och hade verkligen värmt upp mig.
Hur som helst är det tur att hon gjorde det så jag vaknade, hon hade ju inte fått sin kvällspromenad...
Jag hoppade upp tog en fryspåse ur lådan ( mina hundbajspåsar är slut) och gav mig ut i regnet.. Lat som man är trycker jag på hissen även om det bara är 2 våningar ner. Stora hissen funkar inte så jag skiter i den lilla och går in i trapphuset,.. Jag hör något och blir faktiskt lite rädd men eftersom "den" som var där redan hade hört mig vågade jag inte gå ut igen så jag gick ner.. Lät cleo gå lite före det första jag ser är en rullator vilket skrämmer mig lite mera...För det bor en här som är lite kokko som också har en sån.. Men till min förvåning var det inte han utan en jätte gammal och ensam gubbe,
Jag har Elle på telefonen, cleo i kopplet och soppåsar i andra handen.. Att han behöver hjälp var rätt uppenbart.
Frågar vem han är, vart han ska och vart han varit.. Han är helt förvirrad och säger att han "ska träffa grabbarna" Jag kopplade aldrig till att något kunde vara så pass fel som det var även om han hade en rullator i ett trapphus när det fanns hiss utanför och klockan var endå efter 22.

Jag hjälper han ut ur trapphuset och han sätter sig ner, Tackar för hjälpen och jag går och slänger sopporna och går ut med cleo,
Hinner knappt ut så kommer Natha och Rambo ( snygg tajming) vi går en sväng runt låghusen och när vi kommer tillbaka så sitter han kvar där nere,..
Vi pratar återigen med honom och får veta vad han heter och att han bor i huset vi släpper in hundarna hos mig och går upp till hans lägenhet, någonstans måste man ju hitta ett telefon nr till någon hemtjänst eller anhörig?

Vi fick lets oss fram och hon hittar tillslut en mapp, med ett nr till någon som inte längre jobbar kvar med honom, Vi går ner igen och då har han rammlat men andra grannar är på plats, Anbulansen blir kontaktad och eftersom han inte är avsvimmad tog det en timme för dom att komma till platsen.

Gunnar mår bra efter att ha fått lite luft och fått ligga ner en stund, Under timmen vi väntat har vi tryckt på hans "larmdosa" han har runt armen men ingen har kommit till platsen.. Borde man inte förstå att det är allvar om man tryckt hundra ggr och om man inte svarar när dom ringer upp ?

Hur som hellst när vi sitter där berättar en annan granne som kommit till platsen att hon också sett honom virra runt i trapphuset när hon åkte vilket var ett par timmar sedan. Men att se en granne i trappen är ju inget ovanligt så hon regareade inte på det.

Slutet gott allting gott, Dom tog med sig honom till sjukhuset för observation... Men fortarande ingen nattpersonal som kommit till platsen, Det är fan pinsamt!
Det går miljoner folk arbetslösa som skulle göra vad som hellst BARA för att få ha något att göra om dagarna, Endå går dom så underbenannade på hemtjänsten att dom inte ens kan åka ut på larmen ELLER SKITER DOM BARA I DET???

Ska kolla upp det där i morgon, hur det egentligen fungerar.. Jag menar man vill ju kunna gå och lägga sig om kvällarna och veta att gubben över har den hjälp han ska och inte ligger där hemma och dör fast han tryckt på sin larmknapp.

Ursch vad ledsen jag blir!



v 35



Här ligger jag och Cleo på soffan helt utslagna..
Min mage är stor och jag orkar inte röra mig många meter...

Ett jävla helvete att få upp bilderna jag tagit med min heta cam, Måste spara om och ha mig,..
Hur kommer det sig?

Varför ska allt krångla så mycket runt mig?

VAVAVAVAVA!!!


ARG

ÅHHH  måste bara nämna det en gång till, FAN VAD ARG Jag är på mig själv...

Nåväl, nu ska vi aldrig mera prata om den här dagen... Ursch den har varit hemsk och kostat mig allt jag äger och har på en lång tid framöver..


Så jävla typiskt..

Jag vet inte riktigt om jag tänker berätta det här, Men det kommer väl komma fram endå...
I morse kom malin och benjamin och väckte mig, Vi satt och prata lite och så där hon satte på kaffe som hon alltid gör när hon kommer, visst hon dammsög och diskade lite också....

Hur som hellst, Jag stekte ägg till våra frukost mackor, och skulle hämta datan för att kunna lyssna på musik i "köket" tror ni inte att jag TAPPAR den rakt ner i golvet..??

Hur som hellst, den är helt pajj.. hela skärmen är förstörd och jag har nu en ny.. En skit dator trivs inte alls med den.. Den är liten och svart.. inte alls så där perfekt som min data innan var..

Vill inte prata om det här, är deprimerad som det är'

FATTIG är jag också...



Så du tror att du kan dansa?

Nej inte alls, Därför jag låtit bli...


Med förtröstan långt bort om orden^^


Ett härligt lugn...

Det är alldels tyst här hemma och jag verkligen njuter...... Det har varit en häktisk dag trots att jag inte gjort så mycket, Det mest ansträngande förutom promenaderna med cleo var väl när jag stekte på ett par ägg till frukostmackorna.
Orken är som sagt inte min starka sida just nu, Känner mig mer död än levande.

Vet någon hur man får tiden att gå snabbare när man inte orkar göra något för att få dagarna att gå?
Neej, misstänkte det!


Tro det eller ej men även jag har känslor...



Ibland vill jag bara som förr blunda för allt som gör så förbannat ont, Bara ge mig av till den plats bara jag hittar till där jag fritt kan skrika och gråta ut för att sedan återvända oberörd som om ingenting har hänt..



En otillräcklig känsla..

Just nu känner jag mig inget annat än otillräcklig, Jag vill så mycket .. Fara och flänga runt och umgås med mina kära vänner men just nu orkar jag knappt ta mig ifrån sängen till soffan.
Jag ber till ALL högre makt att den här tröttheten snart är över och att man snart kan ta "vara" på tiden man är hemma och göra allt det där man aldrig annars har tid för, Då det är jobb och vardag som gäller.. Men har börjat inse att det kommer ta tid, iallafall MINST dom här sex veckorna jag ska fortsätta vara gravid plus lite till.. Det är iallafall mitt mål.

Ju mer tiden tiden går ju mera kommer jag behöva ta igen sen, Men det ser jag fram emot vill bara ha min ork tillbaka...

Så någonstans hoppas jag att ni faktiskt förstår
att jag inte undviker er för att jag inte vill vara med er, eller finnas där.. Hur själviskt det än låter så orkar jag faktiskt inte..

Visst springer det folk här näst intill dagligen vilket jag verkligen uppskattar men då är jag fortfarande hemma och kan bara lägga mig på soffan när jag hellst känner för det, och även om jag inte är blyg så och gärna slänger mig på soffan hos andra så är det inte samma sak...

Tidsnog, Kommer orken tillbaka och jag ska ta igen all spilld tid... Det svär jag på..



" Det var det skönaste den här semestern i allafall"

Som rubriken lyder, Det var inge vidare "skön" semester gotland 2006 men endå något jag i HELA mitt liv kommer minnas...
Jag länkade den här Videon till Johan en gång och han tyckte inte att det var speciellt attraktivt.. Men vafan!

Jag sitter på en toa på "kallis"  hade varit pissnödig säkert sedan kriget, Det kan liksom inte vara speciellt attraktivt.Sofie var med inne och självklart fick vi med detta på film. Man riktigt hör hur högt och länge det rinner,

Inget jag skulle spela upp, Men som sagt ett minne för livet... Det bjuder jag på..


Linda 18 år
Det händ er bara en gång, TRO MIG!


Gnällspiken Linda Stellberg

Allt gör ont hur jag än står,sitter,ligger eller rör mig!
Som jag har klagat den här senast tiden kommer väl ingen ta mig på allvar när jag VERKLIGEN har skit ont. ( Jag har ju skit ont nu också men garanterat inte lika ont som jag kommer ha lite längre fram) Ingen kommer väl tro att det är dags när jag väl säger att det är de.

Jag kommer få ringa Sofie hundra ggr mitt i natten då hon säkert tror att jag är något fåningt alarm första gångerna som hon aldrig ens satt på. Sen när hon väl inser att det är JAG som ringer och att det faktiskt är i december och att jag kanske ska föda, Då FÖRST kanske hon svarar.. om hon tänker så långt när hon ligger och sover? Jag hoppas det faktiskt.

Visst skulle allt kunna hända på dagen men det tror jag inte ett dugg på, Allt annat händer ju på nätterna just för at det ska vara så förbannat svårt att få tag på folk.. I slutet får jag nog slå upp ett tält utanför förlossningsentren så att jag är nära jag menar tänk om det är på nyår ( som jag faktiskt är planerad jag menar det händer ju faktiskt att man föder prick på dagen) och så har jag Comviqs jävla bög kontant kort och är överbelastat i princip hela dagen, HUR ska jag ringa då? Med röksingnaler kanske?

Ärsch jag ska sluta sitta här i min ensamhet och komma på konstiga tankar, Det är trots allt 6 veckor kvar och det är en evighet, Det tänker jag hålla fast vid.

Jag är INTE alls rädd, inte nervös ALLS.... Inte skulle väl jag? Jag älskar sjukhus, sprutor och allt där till VERKLIGEN!
Tanken att en klump på mellan 2-4 kg ska ut ur det där lilla,lilla tampong hålet skrämmer mig INTE heller, Varför tror ni ens det? Jag är lugn som en filbunke, speciellt när jag sitter här i minensamhet. Som sagt sluta stressa upp mig var det...

På tal om blåbär, det är måndag och inte ett skit bra på tv... Folk snackar om dom där förbannade desperata hemmafruarna och det är verkligen ett program jag ALDRG kollat på, Tänker inte göra det heller.. Håller mig till mitt andra avenyn även om det bara varar i 45 minuter har dom ingen reklam.. Helt klart värt det.. Så är det svenskt också och en jävla massa intriger... Gillar´t



Osammanhängande och skit trist inlägg, Men jag sitter ju som sagt hemma och bara skrämmer upp mig själv.. Det blir lätt så då...




Nej inte alls skrämmande!

och sån där liten mage, Har man ju bara på bild..
*klagar lite mera*

En liten låt..


VAR MED OCH TYCK TILL...

Det är en het diskussion i mitt vardagsrum just nu om analsex... Och jag är verkligen ingen fantast när det gäller det, inga erfarenheter alls..
Mår nästan lite dåligt att ens prata om det, Men ni mina kära!!!

Fram med korten på bordet, Är ni analfantaster?



Läkarbesök..

Idag hade jag tid hos läkaren, Jag älskar verkligen honom... Dock verkar han inte älska mig då han rekomenderade en husläkare...
Tanken att jag tillhör hovsjö vårdcentral nu är så där, Har BVC i luna ialllafall.... Ska se hur det blir.. för vi håller på att lägga upp en plan på lång sikt..

Men han tror på mig, Jag kommer klara mig ur det här... Det känns bra!!!!
Jag behöver det..

GODNATT!

Nu ger jag upp, Armen gör skit ont och endå kan jag inte låta bli att utmana smärtan och endå röra på den lite extra..
Med andra ord är det lika bra att jag går och lägger mig..

Godnatt!




MIN KÄRA SYSTER!!

ÅHHH ibland vill jag bara strypa henne både en och två ggr iallafall slänga hennes kamera i tusen bitar..Hon tar verkligen kort HELA TIDEN och när man minst anar det, ( eller jag anar hela tiden när hon väl har kameran i handen) hur som hellst HATAR jag att vara med på kort, Speciellt när andra tar dom, Jag menar dom vet inte hur man fotar mig utan att få med alla dubbelhakor och liknande, Så därför ber jag er låt bli..

Hur som hellst, Hon tog en bild idag på bara magen eller ahh.. mina extremt sexiga kläder också! Tajts och en tjocktröja i storlek ENORM. Inte nog med det det är CLEO hår över hela också.. Ni ser hon är verkligen urDÅLIG på att ta kort!

Hur som hellst, hon har lagt upp den bilden på sin blogg, Därför tänker jag också lägga upp den här! Så vill ni se hur en tjocktröja med cleo på ser ut, ENJOY..

Magen är iallafall idag v 34.




En lite " längre" kvällspromenad

Idag fick Cleo en lite "längre" kvällspromenad än vanligt till sällskap hade vi granntjejen Nathalie och hennes hund Rambo, Det var riktigt härligt även om jag inte trodde jag skulle orka med..

Cleo är glad och helt slut dom sprang rätt duktigt dom små söta, Cleo är ju gammal och inte riktigt i hans kondis men som ett "första möte" tycker jag det gick galant.. Hon fick någon att sätta på plats och han någon att jävlas med.. Precis så som det ska vara.. Killarna jävlas och tjejerna sätter på plats hahahaha.

Hur som helst det här känns som något att göra om det gjorde nog både mig och Cleo gott, Vi både behöver komma mer i "form" om man så säger..


Det gjorde faktiskt lite ont i hjärtat..

Ni som såg Mamma till en mördare, Vad tyckte ni?

Mamma till en mördare..

Idag kl 21:00 Börjar en ny serie Mamma till en mördare som jag bara INTE får missa,

Någon mera som ska se den?

ÖM ARM!!

Jag har inte tidigare tänkt på det och så läser jag en kommentar ifrån Patricia att jag kommer ha ont i armen och eftersom jag INTE haft det känner jag ju så klart på det området hon tog sprutan på, och VISST HELVETE är jag öm.. Förstod väl att jag inte skulle ha sån tur, Jag hade faktiskt nästan hoppats på det ett tag.. Menmen nu är jag helt inställd på att det bara kommer bli värre och så känslig jag är kommer jag väl inte göra annat än och klaga i morgon. ( håll utkik)

Mia Daniella Nathalie och Elina har varit här på kaffe idag, Nathalie är min granne och bor två våningar över mig mycket trevligt att träffa någon i det här STOORA huset. och Mia jaa.. Hur känner jag henne egentligen? gemensamma vänner och Facebook är nog det enda rätta svaret på den frågan.. Se internet funkar ju till allt?

Nåväl, Även o det inte alls var länge sedan jag åt känner jag mig nu faktiskt lite små hungrig IGEN! det är enbart för jag är ensam och det suger, Så här mycket brukar jag inte äta.. och jag mår ju bara sämre efter jag ätit när jag inte behöver, massa illamående och skit..
Får nog åka hem till Malin ett par dagar, när jag är bland folk är jag inte alls hungrig så här hela tiden...

Tur att det blev stuva potatis kvar, kanske skulle ta sig lite? ett kg salt så smakar det ju strååålande...

Nåväl, Väntar återigen besök.. Men det besöket är hemligt!


Nu har jag tagit sprutan..

Besöket hos Barnmorskan gick bra, Min lillasyster Marie var med mig och hon trodde Kicki ( som barnmorskan heter) skulle slå mig i magen med den där trätratten hon skulle lyssna på hjärtat med. hahaha.. det var lite gulligt sen vart hon lite tårögd den lilla söta haha.. Trätratten gick inge vidre han brukar inte vilja visa upp sitt hjärta, Det brukar ta tid att hitta men med maskinen gick det galant till slut och hon bad mig påminna henne nästa gång att den var över naveln i hopp om att vi inte skulle behöva leta lika mycket nästa gång.

Hur som hellst nu har jag tagit den där jävla sprutan smärtfritt konstigt nog jag som är så förbannat spruträdd, Idag var det som bortblåst!
Nu är det gjort iallafall och förhoppninsvis slipper ja allt jävla tjat, är så förbannat trött på all hysteri om denna jävla inflensa..

Nåväl, Vi är här nu hemma hos mig, faster, farmor och min syster... Tanterna håller på med maten och jag bara längtar till min dillstuvade potatis,..

På återseende...

VAKEN!

Farmor ringde och väckte mig kvart i nio, Är faktiskt inte så trött som jag trodde men orken är som vanlig lika med noll....
Hur som hellst måste jag till BM då jag missade mitt förra besök, Sen blir det march hem igen!!

Ha den bra dag!!


Tv med ett gott samvete..

Trots att orken är på noll har jag diskat och dammsugit inför i morgon så nu kan jag äntligen gå och lägga mig på soffan ( igen) med ett gott samvete. Heartbreak hotel börjar om dryga tia minuter hade det inte varit för att Cleo måste gå ut hade ja varit lika förbannad som ALLTID när dom visar filmer på fyran som börjar kl 21. Det känns så där nödvändigt då det är reklam två ggr och nykterna i loppet av en timme.. Hur fan tänker man egentligen?

Hur som, Cleo måste ju endå ut!
Det var nog det dom tänkte på, Om dom nu tänkte..

Prata med Jenny nyss! jag saknar henne massor hörde att hon kommer upp ett par dagar runt jul det ser jag fram emot.. Hoppas ja hinner föda och komma hem innan dess bara, Annars med min tur åker jag väl in så fort hon kommer upp...

nåväl.
en timme till, Sen har Cleo varit ute för kvällen och jag kan återigen lägga mig på soffan UTAN att behöva gå upp förrän i morgon bitti.


Lite piggare!

WOHO!! One tree hill och promenaden med Cleo verkar gjort susen jag känner mig lite piggare dock inte tillräcklgit pigg för att ge mig på disken riktigt än, Tänkte vänta lite till med det hellst in i det sista..
Dock måste den diskas ikväll då jag ska upp tidigti morgon och ge mig i väg, Sen kommer dom pedantaste människorna i världen hit.

Hur skulle de då se ut om det stod odiskad disk?
Den brukar inte vara odiskad, men dom här två dagarna har jag varit med död än levnade och det verkar som om det kommer förbli så här tiden ut nu. Bäst att vänja sig helt enkelt....

Nåväl är lite nervös inför besöket i morgon blir det spruta eller inte? Jag är livrädd för sprutor och låter ju hellst bli men orkar heller inte höra allas jävla tjat. Det räcker nu!

Tydligen hade någon 8årig pojke i ronna skolan dött( jag beklagar sorgen) men av vilken anledning verkar inte ha kommit fram än, Folk överdriver så jävligt... Jag blir så less!!!!


En lång VARM dusch

Gud känner mig som en helt annan människa, brukar inte gilla att stå i en varm dusch för länge men idag bet jag ihop och det var klart värt det. Känns som mina krämper i musklerna försvunnit en del och nästäppan sitter inte alls lika hårt längre. Det känns toppen
Cleo har precis ätit fort gick det också, Vet inte riktigt om går på rätt diet det känns nästan inte så men jag får förlita mig på mammas ord ( hon kan ju det där) Dock tycker jag hon blivit en aning tunnare vilket så klart är meningen. Men nu vill jag inte hon ska gå ner mera, Då är hon ju inte så där gosig.. Halva hunden försvann ju när jag rakade henne och GUD så gosig hon blivit...,
När hon hade den där TJOCKA pälsen vägra hon ligga med mig i sängen och gosa, Nu ligger hon där hela nätterna vilket känns toppen, Sängen känns inte lika stor då!

Dock ser hon väl inte speciellt vacker ut, Eller jo hon passar i den nya "frillan" bara någon som är lite mer kunnig hade gjort det, haha.. Jag är inte direkt någno hundtrimmare om jag får säga det själv..
Hade det inte varit så ojämt överallt, Hade jag lagt in en bild, Hade inte inte varit på väg och bli svinkallt hade jag gjort det en gång till men med ett jämnare resultat. Så vi får se hur det blir.. allt beror på vädret.

I morgon är det BM 12.30 har bett farmor ringa och väcka mig halv 9 så att jag är pigg, Eller ahh så pigg jag bara kan vara.
Sen ska hon och min faster komma hit och laga mat. Kanske att faster drar en sväng me snabeldraken under tiden farmor skalar potatis? HAHAHAHA

Nåväl, Nu är det mitt älskade one tree hill.. Ska bädda ner mig under den timmen och bara vara sen måste jag ge mig på disken och gå ut med Cleo igen...
Sen får jag koppla av ett par timmar till, Sen ska hon ut igen och det är godnatt för oss...

Återkommer nog kanske, Beror på vad tvn har att erbjuda!
MISSA inte heartbreak hotel....


Vissa dagar önskar jag Cleo var en katt..

En katt som gick på lådan och bara skötte sig själv, Det är hemskt att må så här och veta att SNART ska hon ut igen, Klart jag gärna går ut med henne hon behöver ju det, Men ibland som sagt önskar jag bara att hon vissa stunder kunde sköta sig lite mera själv.

Nu har vi nyss varit ute igen, Och jag tänker återgå till min soffa och kolla på tv.. Förhoppningsvis somnar jag om igen tills det är dags nästa gång.

Måste vara pigg tills i morgon ska till BM, Sen kommer Farmor och stuvar potatis som jag tjatat om...
Håll tummarna,



vilken dag..

Ursch orkar inte må så här längre..

:(


:(


Borta bra, hemma bäst!

Mamma och Hasse kom hit på middag idag, GUD så duktig jag var.. Lagade mat, Diskade och Sofie dukade på bordet vilket team va?
Sen satt vi lite i soffan dom drack kaffe och jag kollade på ullared vet inte om det var någon repris eller något har för mig att det inte alls brukar visas så där dags? Hur som, Jag blir bara arg när jag ser det och ennu mera sugen på att åka dit.
Jag ska göra som den där familjen, spara pengar ett helt år sen åka ner dit och shoppa för allt vad jag är värld. så nu gäller det att dom ha så mkt saker som jag vill ha efter att ha sprarat i ett år liksom..

Hur som hellst, Mamma och Hasse drog till slut med sina odågor till hundar jag och sofie kollade lite på IdOl men bestämde oss för att åka ner till Cillas place en sväng sofie skulle fota lite och jag kände faktiskt för att kika lite på folk, Gud minns inte ens när jag gjorde det sist..

Det var inte så mkt folk när vi kom så vi gick en sväng till CP och där kände jag inte igen en käft, PLUS att jag blir så förbannat blyg när jag är nykter så det sög även där.
Gick tillbaka till Cilla´s och där hade folk börjat rulla in, drack en kaffe till sen var Fabio där med batterier till kameran, men helt ärligt jag pallade inte stanna så jag liftade med han hem. Tack för skjutsen,.....


PS! Jag är svintrött och alldeles, alldels överlycklig att jag inte ränner på krogarna längre! Folk ser inte ens ut att ha roligt, Dom bara ljuger!


GODNATT

DAGENS



Hur kommer det sig att alla tjockisar alltid går i träningskläder?


Handsfree

Haha mina grannar måste tro att ja är lite kokko som sprungit runt här hela kvällen och pratat med "mig själv" haha inte mitt fel att det är så förbannat kallt att jag inte orkar hålla i telefonen och att jag har en hund som vägrar skita..
Nu är det iallafall klart och jag sitter här fortfarande med Jennie i örat. Hon håller på fixa blogg och frågar mig en massa saker, typ som om jag har en aning? jag skriver ju bara saker som irriterar folk, eller bara för ATT!!!!!!

Nee nu ska jag nog lägga mig, Eller inte riktigt än klockan var visst inte så mycket som det kändes som och jag får inte vakna allt för tidigt i morgon.

På måndag ska farmor komma hit och se på min booning samt göra dillstuvad potatis till mig.. Jag har varit så sugen på det så länge att jag inte vågar ge mig på det själv, då jag aldrig gjort det förr! Att misslyckas vore ju hemskt!

På tal om mat, smällde i mig köttfärssås och makaroner här nyligen IGEN, Fråga mig inte varför men det kändes inte som om det var något att spara på liksom..


Jag bara älskar den..

Så underbart läcker

Njuter av att vara hemma..

För första gången på väldigt, väldigt länge njuter jag av att vara hemma. Även om det är rätt lyhört här i kåken och jag kan tyda vissa ljud hos grannen är det endå alldeles tyst och det enda ljud som hörs riktigt bra är mina turbo fingrar emot tangenterna. Det känns så förbannat bra att sitta här på min stora röv och surpla i mig mitt kaffe som jag för första gången har gjort till mig själv, utan att någon annan är här på besök och också vill ha..

Gillar ju inte kaffe så där så att jag annars brukar sätta på det bara till mig själv, Men just nu känns det så jävla rätt att bara sitta här och mysa med mig själv.
Cleo har intagit den andra soffan( tresitsen) även om hennes lilla stjärt är en aningen mindre än min så gör det absolut ingenting jag sitter så jävla bra här just nu...

Även om jag nu pga av taskigt minne kommer få vänta lite längre än planerat på att målarna ska komma och göra om mina vägger ÖVERALLT så är jag inte ett dugg arg längre, Det får ta den tid det tar.. Jag har all tid i värden, tänker inte flytta på bra många år! Ska stanna här så länge utrymmet tillåter och det är trots allt rätt stort så det ska itne vara några problem på ett bra tag.



Känns endå lite skumt att något jag för inte alls så länge sedan avskydde nu kan kännas så underbart, Det här är verkligen lycka!




GOTLAND 2006

HAHAHAHAHAHAH det här är nog inte utan kommer nog även att förbli en av dom roligaste dagarna i mitt liv, Herregud!


 

Jag kommer nog aldrig i mitt liv kunna skratta så djupt ifrån magen igen som jag gjorde då!

Herreminjesus,

 

HAHAHAHAHAH


Det suger att ha saker nära..

Förbannade jävla pissskit Jag skulle för länge,länge sedan lämna in mitt papper där jag skrivit upp dom tapeter jag valt ut till lägenheten samt färgen till hallen. Kontoret ligger 70 meter utanför min port och jag har gått förbi där femtioelva gånger hur i helvete kan jag glömma lappen alla gånger?

Hur som hellst att dom kommer och tapetserar/målar om innan nyår och bebisen kommer ut är ju nu bara och glömma. JÄVLA SKIIIT vad arg jag är just nu...
Nu får jag istället hålla tummarna för att Sofie och Fabio får sin soffa såld och att dom hinner köpa ny innan bebisen kommer så jag har något att sova på under tiden dom är här och fixar. ( Nu vet ni mina planer)
Kanske får investera i ett par hörselkåpor till Fabian då, Som nog vill sova gott innan jobbet hahahhaaahahahahahahh..

Hur som hellst, Ska lägga mig återigen på soffan.... Att sitta upp så här är allt annat än skönt! magen trycks ner och mina meloner till bröst trycker på ennu mera, Ursch vad hemskt det är...
jag längtar sååå mycket tills det är över, Tills bebis är ute.. Även om jag ennu inte kommit på något namn som han ska få. Det står verkligen helt still...
Men det är det sista problemet, Jag har ett tag på mig..

Nu är det tapetseringen jag ska sura för inget annat....


V 34

Vecka 34

Barnet:

Ca 2-2.4 kg tung och omkring 42 cm lång. Foten är 6-7 cm. Det finns 1 liter fostervatten i hinnsäcken. Barnet reagerar på mammas och pappas röster. Sugreflexen är tydlig, en del barn suger på tummen. Ögonens pupiller kan vidgas och dras samman. En del forskare menar att barnet redan nu har en förmåga att fokusera blicken. Det skiljer på ljus och mörker och uppfattar därmed dag och natt.

Mamman:

Nu är magen så stor att din navel kanske buktar ut i stället för in. En del kvinnor har fått en brun pigmentrand, linea nigra, mitt på magen från naveln och ner till blygdbenet. Den bleknar efter förlossningen och försvinner i de flesta fall helt. För många kvinnor och män känns tanken på sex och samlag väldigt avlägset och främmande med den stora magen. Andra, såväl kvinnor som män, får en ökad lust och njutning när de är gravida. Påminn er om att sex inte alltid behöver innebära samlag och att det finns andra sätt att ha det skönt tillsammans på. Men samlag kan aldrig skada barnet. Det är heller inte farligt om du efter en orgasm får sammandragningar eller en lite molande känsla, som diffus mensvärk. Det är över huvud taget vanligt med en del förvärkar vid den här tiden i graviditeten.



 

 

 

 

 


GRATTIS FASTER MALIN

Idag fyller min kära faster 34 år, GUD så tiden går snabbt! Ibland skulle man kunna tro att hon är en aningen äldre jag menar det är väl som dom säger " man är inte äldre än vad man gör sig" och just nu känner jag att hon gör sig äldre än vad hon är.
Alltså inte till utseendet men till beteendet, Jag jagade på henne här om dagen att hon skulle skaffa sig en hobby ge sig ut och träffa folk,kompisar och kanske lite killar.. Jag börjar bli en aningen orolig på den fronten.. Hon blir ju som sagt inte yngre och ju längre tiden går ju svårare blir det väl?..

Nåväl önskar henne all-lycka.
Snart kanske han den där ljusa killen i den röda bilen kommer.. Eller så åkte han förbi då hon satt där på ballkongen med farmor eller någon annan trist person.. HAHAHAHAHA

Som sagt, Hela sverige borde nu veta att hon fortfarande vid 34 års ålder är en ensam mamma som söker!
Dock bara på ballkongen eller på en promenadsträcka ner till stan, Så känner du dig sugen, Ger jag dig ett tips..

haffa henne vid tomtits, Hon promenerar rätt snabbt med en ful liten vit hund.. LYCKA TILL

Jag är vaken!

Jag messade Farmor igår att hon skulle ringa mig strax innan 8 så ringer telefonen klockan känns inte som mer än 6, Sjävklart är det farmor som säger åt mig att gå upp.
Jag frågar lite försiktigt vad klockan är och tillsvars får jag ÅTTA OM 45 SEKUNDER så upp nu,.. HAHAHAHAHAHAAH

Jag är uppe, surplar lite morgon kaffeee all by me self, Det känns så där!


Lyckat!

Jag har ingen laddare till min mobil den ligger i järna och jag har bytt den andra telefonen med min bror! Visst hade den gärna fått dö men nu är det så att jag behöver en väckarklocka i morgon bitti för jag ska till BM och vara där tidigt..
Vet inte hur jag ska lösa det här, Vet inte ens om det går.. Att jag vaknar av mig själv kl 8 imorgon är ju ingen chans!

Dör telefon så dör den ju, Det är bara hålla tummarna att klockan ringer endå!


Ska väl försöka sova nu, Då kanske det finns ett litet hopp iallafall om jag nu somnar...

IKEA!!

Nu är jag hemma ifrån ikea, Kom iväg dit tillslut med Emelie P och Timmy det var riktigt trevlig att få träffa dom samt att även den här dagen äntligen börjar leda emot sitt slut.
Köpte mer än väntat, Nya tallrikar ( lika dana men en viss Carro pajja en ) sen lite större TE muggar några glas lite saxar, skärbrädor, badrumsmatta samt ringar till duschdrapperiet så nu sitter det äntligen på plats.. Nästan så jag tänker duscha igen för att inviga det :P

Sen köpte jag lite ljus som faktiskt doftar gott, iallafall när det inte är tänt.. Om några minuter återstår det att se om det luktar lika gott tänt.
Köpte även två lampor till fönstret, Även om jag hatar lampor är det bättre att ha små tända en dom i taket.. Visserligen har jag inga taklampor för tillfället.. Vet inte vad jag vill ha för några heller, Hellst inga alls.. Gillar när det är släkt endå...

Hur som hellst, sitter här i den ensamma tystnaden Malin och Benji är hos Carina och jag känner mig faktiskt lite ensam men det är väl bäst att vänja sig nu hon får ju sin lägenhet på lördag....

Inte ett skit på tv förrän kl 21, så tänkte kolla Andra avenyn just nu.. Missade ju det igår!

PÖSS


Dom är snart här..

Då var tjejerna J snart här, Dom messa nyss att dom satt på bussen och att jag kunde gå ner och öppna om fem minuter DOCK orkar jag inte det hahaha.. Dom får vackert ringa på min härliga port-telefon som alla andra, Speciellt nu när jag redan varit ute med Cleo.. Ja dom tog ju så lång tid på sig..

Jenny ringde mig i morse

- Sover du?
- Mmmm typ..
- Det gör inget klockan är bara halv 9, Tänkte komma förbi med jessika efter hon varit hos läkaren på en fika
-Mmmm... Ring sen!

HAHAHA ja måste vara jordens trevligaste människa när jag sover, Ett under att jag ens svarade!

Nåväl, Så fort dom ringer på port-telefonen ( om dom vet hur man gör) Så ska jag endå möta dom i trappen med tanke på min skällande hund, Benjamin sover nu.. och känner att han nog kan få sova ett tag till utan att hon ska väcka honom pga av besök.


oj blev avbruten, dom ringde på dörren Cleo skällde men Benjamin vaknade inte som tur var..
nu är han vaken och dom har dragit hem.. Ska fixa lite med mailen.... Sen kolla förlossningskliniken....

BBL

Pengar är så roligt..

Speciellt när dom kommer in på kontot för att vända, Visst är det skönt att ha alla räkningar betalda men sen då?
vore ju härligt med ett fett konto även efter.., Tids nog, Tids nog...

Nu är det bara vackert lee, lee för att man endå ser ut att överleva denna månad också!


FRUKOOOOOST!

Nu är det dags för frukost, JAMMI JAMMI!!

Sen kommer Jenny, William, Jessika och Lilla Leon.. Ska bli skoj att äntligen få se det lilla knytet har ju aldrig gjort det IRL.,

Nee nu åter till frukosten, OBOY!!

Disksvampar..

Nu har jag varit iväg med Sandra och handlat lite skit på rusta, Tanken var väl att införskaffa mig lite påslakan på jysk men dom som jag såg i anonsen var ju så klart slut.
Kanske en annan gång, nu sitter Jennie och matar Amber, Benjamin har precis ätit... Hoppas bara VI snart får lite mat i magen, Vi ska ner till pizzan och äta!
Är verkligen vrålhungrig...

Handlade även en nappflaska och två nappar, Vet inte om ja kommer använda det men det är väl sånt man måste ha i "fall att" liksom, Så check!!!

Såg även en gamalväns far, och om blickar kunde döda!
Att det aldrig ger sig, Jag orkar inte med mer sånt...

Diskberg

Så där ja, då var diskberget borta.. Benjamin röjjer på golvet, Kaffebryggaren är laddad nu är det bara invänta Jennie och Amber som kommer på besök...

Malin sover så sött på soffan haha.. Hon är rätt trött den bönan, Undrar dock hur hon kan sova när jag poppar carola och Benjamin sjunger OPERA på hög nivå...


Surtisdag

Som Lillis på jobbet hade sagt och idag kan jag inte göra annat än och hålla med henne...
Vill ingenting idag,orkar ingenting heller.. Skulle åka ut till jysk och shoppa lite ifrån reklambladet men det är nu en dag gammal och allt som jag vill ha är väl endå redan bosatt hos någon annan...

Mitt tangentbord gör lite som det vill just nu,Undra varför?

Jennie kommer om en halvtimme drygt ska vila lite innan dess, är verkligen helt död...och jävligt irriterad

v 33

Vecka 33

Barnet:

Vikt runt 2 kilo och 43 cm lång. Inlagringen av underhudsfett sker med ca 250 gram per vecka, musklerna utvecklas också. Lagunohåren börjar försvinna, huden slätas ut och är inte längre så rynkig som tidigare. Dess förmåga att reglera temperaturen har mognat. Barnet kan svettas, något för tidigt födda barn inte kan. Därför är dessa mycket känsliga för kraftiga temperaturväxlingar. Barnets organ är nu färdigutvecklade så när som på lungor och andningscentrum. Du kan, om du inte är väldigt överviktig, känna barnets olika kroppsdelar från utsidan av magen. Kanske kan du greppa om en liten fot? Barnet kan vid den här tiden i graviditeten ha lagt sig med huvudet ner i bäckeningången. Brukar ditt barn hicka? Du kan känna hur hela magen rycker till och hur det upprepar sig. Efter den här veckan kan barnets rörelsemönster ändra sig något som en följd av att det börjar bli väldigt trångt inne i livmodern.

Mamman:

Livmodern fyller en stor del av din mage och det kan för många vara svårt att få plats med en hel måltid åt gången. Ät lite och ofta i stället. Har ni pratat om hur ni vill göra med föräldraledigheten? Den blivande mamman kan börja ta ut ledighet från 60 dagar före beräknad förlossning. Det är ofta välgörande att vara ledig några veckor innan barnet skall födas. De flesta mår väl av att få en liten tid för sig själva och i lugn och ro få ställa om sig från ett yrkesverksamt liv till livet som mamma och förälder.

 

 

 


Ett film tips..

Nu så här på kvällstid vill man ju bara mysa ner sig i soffan och kolla på någon bra film, Det är ju inte direkt så att TVN erbjuder något speciellt..
så min fråga är nu, har ni några bra film tips???


Besök...

Även idag är det fullt hus här, Sini, Jospehine, Malin, Benjamin, Alicia och min lillebror Simon som var så söt och kom hit med apelsiner till mig som jag visserligen inte hunnit njuta av ennu, tänkte göra det lite laaater. Även om Simon säger att dom inte verkade helt okej.

Just nu trivs jag med folk runt omkring mig vet inte hur mina dagar hade sett ut annars.... Platt fall på soffan hela dagarna är jag rädd. Iofs jag har cleo så ut måste jag minst 5 ggr om dagen men det är inte på samma sätt....

Jag mår lite bättre nu faktiskt vet inte om det kommer komma tillbaka till kvällen hoppas verkligen inte, För jag vill inte vara sjuk! URSCH..

Det jag hellst av allt vill just nu är och föda barn även om det är dryga sex veckor dit känner det som en evighet...
Håller tummarna att tiden går lite snabbare nu på sluttampen.
Min navel håller på att spricka också, det känns så där må jag säga.. Kunde dom inte sagt det för 8 år sen när jag pierca mig att detta skulle hända? TRO mig då hade jag aldrig gjort det....

Nu håller ja tummarna att inte alla dom få nr ja har på mitt kort försvinner, Simon sitter och pillar och försöker flytta över till min nya mobil.

BBL!


Sjuk???

Det verkar fan inte bättre..




Ett stort tomrum..

Otroligt stort!

Men ska försöka att inte nämna det här igen, Sårar bara mig själv.. och det får vara bra nu..

Önskar bara jag skulle våga, våga visa lite mer vad jag känner istället för att stänga in allt och hoppas att personen ifråga ska märka det själv.. Det kommer aldrig hända.. Det blir aldrig en förändring..

Det är försent!

Inga kanelbullar.

Det vart inget åk ut till mamma Sandra hörde aldrig av sig men som tur är fick jag höra om omvägar att hon inte skulle ut dit, Ett samtal hade väl inte varit för ansträngande?
Hur som jag Malin och Lukas lagade korstroganoff och bänkade oss framför tvn istället... Det var mysigt även om jag faktiskt sett fram emot mammas GODA kanelbullar...

Nu ligger Lukas för natten efter att ha gosat en massa med Cleo haha dom är så söta tillsammans och kommer bara bättre och bättre överrens vilket är bra med tanke på deras mindre bra start då han typ kleta in hela henne i vit målarfärg HAHA..

Topmodel är snart slut och ensam mamma söker börjar direkt efter.. Sista avsnittet ikväll det går ju inte att missa UNDRA vilka dom väljer? Vilka tror ni..??? ( ni som följer det)

Återkommer nog efter,Om jag hinner! vi ska kolla på Johan Falk tror ja.. Eller Twilight eller hur de fan stavas... Malin har inte sett den så man får väl ställa upp för laget haha...


TYSTNAD!!!

Barnen sover och det lider ett otroligt lugn här hemma, Får man säga att det faktiskt är rätt skönt?



Ska göra mig iordning snart så att jag är klar tills Sandra kommer och hämtar mig, Ska ut till mamma och Hasse och fira farsdag! Mammas nybakta bullar är verkligen något jag ser fram emot.. Hoppas verkligen hon gjort KANEL, Vanilj har jag lite svårt för...
Hoppas även att hon bakat massor så att jag kan ta med mig en påse hem, Det skulle sitta skitfint må jag säga... Så jag Malin, Lukas, Benjamin kan sitta vid mitt nya köksbord äta nybakta bullar och dricka KALL mjölk, Det låter väl som en utmärkt avslutning på veckan?


Fars dag

Idag slänger jag en extra tanke åt min älskade pappa, det var tolv år sedan han gick bort men saknaden är fortfarande lika stor..

Jag älskar dig pappa.
<3 tills vi ses igen...


Frukost på sängen

Gud minns inte när jag fick det sist!
Även om jag fortfarande var trött kände jag mig tvungen att gå upp hehehe.. Jag menar Cleo hade ju redan varit ute ;)

Nu ska barnen ha lunch!

bbl..

Livet..

Jag kan inte sova..

Nu när jag för en gångs skull känt av en gnutta lycka kan jag självklart inte låta bli och tänka djupar in i vissa saker.. och det enda ord jag får ur mig är VARFÖR..

Jag kommer nog aldrig få svar på det, Heller inte ha ork att ens försöka... Nu med facit i hand vet jag ju att det endå inte är någon ide.

Så godnatt.


GODNATT!!

Jag ska sno åt mig ett citat som kommer ifrån Annika eller kanske min faster " hitta hemmet" säger dom alltid när dom varit någonstans och inte hunnit sin dagliga städning innan. Dock handlar det inte om städning i det här fallet ( den sköter ju Malin nu för tiden) Utan det handlar om att jag börjar HITTA MITT HEM så som jag vill ha det och få dit sakerna på plats..
Visst fattas det fortfarande en hel del men det tar sig och det är det som gör mig så jävla glad,

Det jag vill komma fram till är att jag fått hem mitt Matsals/köksbord nu och jag är verkligen supernöjd det vart ett Ekbord med skinnstolar precis så som jag ville ha dom..Tur att jag lyssnade på mamma och inte köpte det andra bordet med tygstolar, Jag menar med alla barn som hänger här och kladdar NEJ NEJ! du är mkt smart min älskade mor.

Vad är det mer som saknas här hemma.. Hmmm Lampor i hall, sovrum och kök... ( sätter inte upp vad som hellst)
Sen är det dom där förbaskade målarna som ska komma hit och tapetsera om, En sängram och byrå till sovrummet sen är jag nog i princip nöjd! Förutom allt krimskrams jag börjat gilla allt mer, Nu när det är lite roligare att ta hem saker... JAG menar nu får dom ju stanna!....


Åhh idag känner jag mig lycklig, Det var länge sen... Men ack så skönt



HAHAHAH

Min syster är störd!







Inget nytt!

Gästbloggare Marystyle!

Linda har bett mig gästblogga i henne blogg i flera månader nu! och ack så snäll jag är så gör jag det. Jaha vad ska jag skriva om då? vad vill ni höra då? lite hemligheter kanske? Jag har massa att berätta men först lite fakta om mig själv.

Jag heter alltså Marie men man uttlar det Mari haha!!
Jag bor som sagt i en takvåning mitt i manhattan och gillar sniglar till frukost. Lunch vill jag heöst ha sallad man måste ju tänka på vikten fruktansvärt mycket. Gud ja. middag äter jag en stor fet pizza för att kompencera lunchen. Ni hittar mig även på min blogg där jag skriver om höstens mode och alla sevärdigheter i södertälje. även södertäljes exlusiva krogar som Stanleys dit måste mna ju verkligen gå, dit går alla som är inne GUD JA! om du har rikigt tur så kommer en av alla klamydiaspridare till bartenders ragga på dig. och slå till, verkligen! gör det bara du kommer aldrig få ångra stämpeln som vidrig i stan.

lite fakta om linda dp, för det är ju trots allt hennes blogg.
Som liten var llinda väldigt väldigt och väldigt bortskämd. BIG TIME! hon fick allt hon pekade på, hon var ju ganska söt så hon fick ju som hon ville haha! sedan blev hon lite vuxen, hittade snoppen på en kille (bildbebiv finns) sedan blev hon en riktig ( måste göra ett avbrott och att berätta att malin skrattar som en gris) tonåring, hon började röka och dricka sig lite full. Sedan var det full fart i hennes liv som var på den tiden gensta. För hon var ju tillsammans med gnesta GAANGSTER hahaha tobias persson. Ja dom var ju förlovade och allt.

Sedan tog det slut där och linda flög runt lite som hon kände fört. äsch man kan ju inte berätta allt men nu som sagt är hon ju GRAVID med en neger!! det ligger alltså en mulatt unge i magen som kommer att komma ut via anus. tro det eller ej., ska fota det hela!

Äsch hon är ganska söt ändå, skulle visa lite bilder om jag hade men jag kan ju inte ta kort för hon är ju så förbannat känslig .

Sista grejjen bara. det fulaste på kroppen är ANUS. over and out!:) HAHAHA

Älskade grisen

Haha gick igenom lite bilder och hitta denna, Dom är ju bara för söta dom där två.. Hoppas det håller livet ut <3


Kanske blir ett bord trots allt..

Mamma och Hasse åker ikväll och tittar på det, Håller tummarna att dom godkänner det och sen kommer hit med det, Vad skulle jag göra utan er? TACK TACK TACK!

Det känns toppen att jag börjar hitta formen på hemmet, Även om det ennu inte är klart går det ifrån klarhet till klarhet.. JAG ÄR LYCKLIG!

Ekbord och skinnstolar..

Att det ska vara så jävla svårt att hitta något som faller mig i smaken! tror nog att jag får vänta ennu längre, typ tills dom varit här och tapetserat om..Så jag är säker på mitt val av färg på trät!

Hur som, nu är det dags för en kisspromenad med Cleo!

rgjknrehgkjen5hn

Jag tror jag håller på och bli sjuk har nog sovit precis hela dagen.. Orkar ingenting! Typiskt!

Kaffe smakar ju fan skit..

Varför dricekr jag den där blaskan vareviga dag? Jag tycker ju inte om det egentligen...

Bara för ATT ska jag sätta på lite nu, det behövs mer än det smakar kan jag ju säga..



Godnatt

Jag är trött, otroligt trött även om jag sovit två timmar på dagen..
Så tänkte gå och lägga mig nu alla ungar vaknar väl långt innan tuppen i morgon så då lär man ju inte få sova...

Sweet dreams!

Känslofylld fredagskväll

Redan innan jag ens visste hans namn pressenterade jag honom som MIN morgonen kom och jag ångrade aldrig mina ord, han blev min men är Tyvärr inte längre.
Hur mycket jag än skulle ha kämpat skulle det fortfarande varit så idag, Det är det som som gör så ont att jag inte kunnat göra något ALLS!

Idag pratar vi inte med varandra tror heller aldrig vi kommer kunna göra det igen dom fina minnerna har vi båda inborrade djupt och ingen skulle nog svälja stoltheten och erkänna dom igen. Vilket är rätt självklart med tanke på att det aldrig kommer kunna föändra något. Ett tag hoppades jag och faktiskt trodde på en förändring, Jag var nästan säker på att det fanns en lösning... dom tankarna är sen länge borta även om jag på djupet någonstans endå vill...

Varför jag vill kommer jag aldrig kunna förklara så någon dödlig förstår, Men det han gjorde för mig och fick mig att inse krävdes det en sådan stark kärlek för att klara av...

Tanken av allt detta gör ont, otroligt ont!
Men det här är en sån grejj man bara måste gå igenom i livet, Även om tomrummet är stort har det gjort mig till den person jag är idag, Den person jag trivs med och vill vara...

med eller utan dig!

Aldrig mer hänga på låset..

Kiosken o vår så kallade affär hade inga frallor... det sög jag som var så sugen så det vart lingongrova istället visserligen allt som fanns utom lite korvbröd, :s
Benjamin ligger i mitt knä å skriker inget duger.. Snart kommer Malin å Lukas sen är det mat och fredagasmys på hög nivå :)

Älskade underbara Idolfredag <3<3

I väntan på kiosken ska öppna..

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att min mamma kom hit med ramen.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Kollade på gubbar som rensa mitt avlopp

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt..

Det sista du sa högt: AJAJ

Det senaste någon sa till dig: Kan du kolla upp nr till toyota?

Vad har du druckit idag: kaffe

Vad var det senaste du åt: ostbågar igårkväll..

Vad var det senaste du köpte: Spjälsängs skydd..

Vad är det för färg på din ytterdörr: Träfärgad

Vad är det för väder hos dig nu: REGN

Godaste glassmaken: oj minns inte ens när ja åt glass sist..vanilj tror ja

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja har gjort!

Sover du tungt: Värre än björnen...

Drömmer du mardrömmar: gud nej, Hur länge sen som hellst.

Favoritklädsel: Snyggt :P

Favoritlåt just nu: hmm vet inte riktigt.

Vad ser du om du tittar till höger: Fönster

Vad gör dig glad just nu: Tanken att det faktiskt inte är så långt kvar.

Vad ska du göra härnäst: Gå ner å handla frallor

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: trött som ett ägg.

Favoritgodis: Choklad

just nu: Svarta mjukis å en enorm fliiis

Sommarplaner: Hmm..  nej inte alls

Hur många kuddar sover du med: 7 tror ja

Spelar du något instrument: Nej

Morgon eller nattmänniska: Natt i så fall, men nu är ja trött hela tiden

Vad är viktigast för dig: Familj och vänner

Är du kittlig: OJJAA

Snarkar du: Rätt ofta..

Stjärntecken: Oxe

Äckligaste insekten: spindel

Längtar du mest efter just nu: Bebis

 

 

sådärja, nu är det dags att gå ut med hunden.... samt köpa frallor


Stoppet borta!!

Halv 8 i morse skulle dom komma och fixa mitt stopp i avloppet Malin hade ställt sin klocka på sju för att väcka mig haha gissa vad hon gör? Skickar ett sms HAHAHAHAHAAH tror ni det går att väcka en björn som sover med ett litet sms? Som tur var skällde Cleo så jag vaknade till..
Hur som hellst gick upp och diskade undan glasen och det ifrån igår så att diskhon skulle vara TOM tills dom skulle komma men inte fan kom dom halv 8.
En halvtimme efter var dom här, och höll på med någon maskin som lät åt helvete undra om grannarna också är vakna nu?

Sofie och Fabio är lite sugna på radhus i pershagen och inte nog med det de är min kusin Janes hus som ligger ut för försäljning och det känns ju bra, hoppas dom köper det då kommer jag känna mig " hemma" direkt det är verkligen superfint och skulle passa dom galant. Så jag håller tummarna både för Sofie och Fabio samt för Jane och Johan att dom snart kan flytta till Trosa eller nykvarn eller va det nu blir.
På tal om dom Alva fyller 1 nästa månad och då är det inte långt kvar till jag ska ligga där och spricka till anus..
Tiden rör på sig och det känns toppen... Det är mycket som händer nu..

Den här veckan är det lungt och skönt, Eller jag ska se till det sen 21a blir det Dop för lilla Emilia sen strax efter det är det alvis kalas som jag väntar på en inbjudan till. Sen är det dags för sista minuten julshopping som jag för övrigt hade tänkt hoppa över iår med tanke på att ja är helt säker på att föda barn där runt om kring.

Hur som hellst, Tiden är knapp! Och det känns toppen jag längtar massor.. Den lilla .... Åhhhhhhhh

GRATTIS TJEJER

I morse fick Jennie och Sonny en liten flicka och nu ikväll fick Nathalie och Per en liten pojke!
Ett stort grattis till er alla fyra.

Hoppas allt gick jätte jätte bra.

GRATTISGRATTISGRATTIS

ps... nu längtar jag ju inte LITE heller...

Stopp i avloppet..

Dagen då jag flytta in här var det stopp i avloppet som Robert så snällt fixade åt mig men nu är det stopp igen helt utan anledning så vi ringde Lundbergs i morse och bad dom komma hit och se över det.
Dom ringde på eftermiddagen och sa att dom kommer i morgon bitti halv 8. Jo tack för den sovmorgonen ...Gladare blir nog benjamin som endå är pigg och glad vid den tiden.

Hoppas verkligen dom fixar det där i morrn, Så man äntligen kan diska ordentligt i båda diskhoarna...
De är mitt mål.

nu blir det 2 1/2 män, mammas pojkar, inlåst sedan kvällspromenix med Cleo sedan sängen annars orkar jag aldrig upp i tid i morgon.
Godkväll allesammans.

Ps gud så gott me julmust, dock inte över hela köket! hahahah

Fått tid.

Nu två månader senare har jag fått tid, Tid hos min gammla psykolog! Ja det känns ju rätt passande även om jag tappat lusten att fortsätta där med tanke på hur jävla lång tid det tagit.
Men jag vet jag måste dit har mycket som måste tas itur med och det är väl på tiden nu.. Hur jobbigt det än känns...
Får se hur det blir ska dit den 17onde iallafall...

Önska mig lycka till..
Har några dagar på mig att fundera på hur jag vill lägga upp allt en gång för alla!

Pain..

Jag har ont precis överallt! kan inte sitta, inte ligga knappt stå och ligga!

v 33 nu. Snälla någon spola fram tiden...

Sovmorgon

Det känns så DÄR onödigt att ta sovmorgon när man endå aldrig känner sig utvilad, ångesten att man sovit bort en hel dag är inte värd då man endå är lika trött som om man skulle gått upp nån timme tidigare.

Hur som hellst, Vaknade av ett mess ifrån Natta hennes vatten har gått och hon ligger nu inne på förlossningen SNACKA Om att jag är avensjuk kanske inte just på att ligga där inne men vetskapen att bebisen snart är här, Är så glad för hennes skull även om dom överväger att skicka hem henne över natten. Ursch det är nog det jag fasar över mest att komma in med jordens värkar sen skickar dom hem mig igen., Helt ärligt jag vägrar.. Har jag väl kommit dit tänker jag fan inte gå därifårn förräns bebisen är ute. Det svär jag på!

Hur som haver, Jag ligger här strandad på soffan mår verkligen pyton.. Malin den galningen dammsuger vilket självklart är helt okej. Känns ju så där när man ligger helt utslagen på soffan.. Jag säger som hon skulle sagt till vicky.. Jag har en lista HAHAHAH...

Nehe, om man skulle sova lite middag kanske.. Snart kommer Carro och terroristen Jacop på besök för tredje dagen i rad jag är lite förvånad må jag säga.. Men får passa på nu när hon är ledig.


Efterlyst

Ligger nu och kollar på efterlyst på tv3play hade fullt upp med oskyldigt dömd kl 21, Förstår mig inte riktigt på det programmet ibland. Dom kastar sig in hemma hos folk dom misstänker ha mördat folk helt utan vapen, hur komme det sig att dom i beck inte gör det? dom tar med sig hela insatsstyrkan.. Nåväl det är väl skillnad på folk och fok trots allt eller kanske bara manus skrivare...

Efterlyst är ett program ja alltid tyckt varit lite obehagligt minns när jag var liten och mormor bodde i ronna då vart jag rädd och ville inte sova själv. Lite så känns det nu också.. Visst malin är här bara 2 meter bort men hon sover ju..
Ska kolla vidare trots att det är lite läskigt jag menar det är ju inte som beck det här är ju på riktigt... hahah

Godnatt gott folk
det verkar bli folk här i morgon med! Ja tycker om folk även om jag är trött tiden går så mycket fortare och det är precis det jag vill......

Riskgruppen

Som ni alla vet är jag som graivd i riskgruppen för den här förbannad "gris sjukan" och jag som är mer rädd för en spruta än självaste FAAN själv. Det är så jävla typiskt! Jag kunde fått den förra gången jag var hos BM men det finns inte på en världskarta att jag tar en spruta utan sånt där emla plåser. Så vi bokade in den till nästa besök som är den 12 november.
Kan dom inte bara utrota detta jävla virus? Jag vill fan inte ta nån jävla spruta!



Onsdag..

Sådärja.. Nu har Sofie inte bara hjälpt mig att få upp gardinerna i vardagsrummet utan även valt ut tapeter till hela lägenheten samt färg till hallen.

Resultatet får ni se när det är klart vill inte säga så mycket mera just nu mer än att jag hoppas att dom kommer och gör det så fort som möjligt Lundbergs sa att dom har avtal med målarna att fråm dom får uppdraget har dom tre månder på sig att göra klart. Tre månader är lång tid med tanke på att jag ska ha bebis om 7 veckor.
Vill ju inte ha dom springandes här när man kommit hem ifrån bb. Då vill man ju att allt ska vara klart tills han får komma hem Så nu är det bara hålla tummarna att dom har tid att göra det innan jul även om det inte är lång tid kvar.
Ni får gärna hålla tummarna med mig...

Nu sitter vi och kollar på tvn inte skoj program men funder på att byta till 2 1/2 män det är ju alltid skoj..
Fabian kommer snart det finns mat kvar till honom vi käkade här idag så sofie slipper laga mat till han när dom kommer hem.
Maten gjorde iofs Carro hon och Jacop var här en sväng två dagar irad nu det är fan rekord och hon glömde sin blodsockermätare så antar att hon kommer i morgon WIEE...

Benjamin och Malin kommer sen också, Det känns skönt! det var rätt tyst här i natt även om det faktiskt var lite skönt att faktiskt sova..
även om sofie väckte mig haha... Jag somna inte ens om...

Hörs senare!


Godmorgon..

Jag är vaken.. Sofie var här precis med gardinstänger och Nikki.. Hon ska till skolan och skriva prov sen kommer hon tillbaka, Tanken var väl att jag skulle sova tills hon kom tillbaka men nejnej, jag är uppe och trött som ett ägg.. Men snart så är jag nog människa igen..

Inte ett skit på tv, typiskt!

Inte kan jag städa heller, allt är kliniskt!


Tiden rusar egentligen iväg..

Jag gör inte så mycket annat än klagar tiden står stilla och allt vad det är... Men fan det är inte så förbaskat långt kvar trots allt. Jag ser ljuset <3


Tack älskade moster..

Efter en fullspäckad dag med besök och galna ungar sitter jag äntligen i soffan det enda som hörs är skriket ifrån fotbollen fråga mig inte hur den kanalen kom på?

Hur som haver, Min gullmoster var här nyss med bebiskläder i mängder, Hällde ut allt på golvet för att se vad det var och SHIT det var verkligen ALLT.. tack så jätte mycket vet inte riktigt hur jag ska få plats med allt haha..

Men nu när jag endå inte har något bättre för mig ska jag sortera och lägga in i garderoben.Sen blir det nog sängen är hur trött som hellst..

Allt börjar sakta men säkert kännas bättre, Gud så skönt!

Härliga tjejer..

Som jag tidigare nämnde har haft fullt hus idag Sini och barnen,Jospehine, Sofie,Malin och Benjamin vi snacka lite skit lekte med barnen och druckit kaffe ( som alla kärringar gör) En härlig för/eftermiddag helt enkelt..
Senare kom min syster förbi medans hennes gubbe skulle träna, hon hade med sig en apelsin åt mig som jag fick efter att benjamin dregglat lite på den.. Tur att det finns skal..

Sen eller lite innan var Sofie så snäll och ställde in mina kanaler på rätt plats jag vet inte riktigt hur man gör sånt där, tekniska prylar är inte min grejj riktigt ett stort tack för det min vän, Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan henne. Har två uppdrag till åt henne btw, De ena är att "tejpa" över det gröna kaklet i mitt kök med sånna där färdig skurna saker som gör att man byter färg utan att kakla om... För det vet jag att hon är bra på hon har liksom en ängels tålamod. Sen hjälpa mig med vad fan jag ska ha för tapeter i mitt sovrum.. Lundbergs utbud är inte allt för stort men är endå tacksam att jag får hel tapetserat och målat i hallen...
men vad fan ska man välja, och hur ska man ha med färger osv.. Jag menar kan ju inte direkt ha lila väggar och sedan ska grabben ha rummet i framtiden haha.. ahh ni hajjar vinkeln..eller?

Nåväl nu har Malin gjort TE. som för övrigt tydligen smakar skit enligt henne men blev väl för mycket kaffe under dagen är jag rädd, Så nu ska vi surpla i oss det och "njuta" av dom kalla vindarna på min extremt stora ballkong..
Gud vad jag älskar att bo här, jag älskar att äntligen hittat mitt bo.

I morgon blir det stan har hur mycket ärenden som hellst att utretta blandannat FK, Måste fråga om något papper jag fått hem och fattar noll av.
Sen ska jag till skatteverket och säga att jag flyttat ( alla vet det utom dom) sen till banken och sätta in pengar, gå till lundbergs och få en hyresavi vilket jag inte fått än... Sen ska jag möta Jennie som ska komma och hälsa vi vilket ska bli mysigt..Amber växer ju så det knakar och man missar ju hur mkt som hellst märker jag när man inte sett na på ett tag.. Så får det ju inte vara.... SÖTUNGEN!

På tal om ungen, han kommer snart.. tiden bara springer iväg det blir bara mer och mer spännande ju mer klockan tickar...
Alla grejjer till han börjar falla på plats vilket är skönt med tanke på att det är så jäkla typiskt mig att vara ute i sista sekunden.
Som när jag och Jenny var och handla sist så fråga hon mig om jag skulle köpa blöjor.. VAA NU???? jag har inte något barn än? Det är väl inte så brottom då?
ärsch jag vet inte, får väl köpa det här någon dag så hon blir lugn.. hahahahaha..

som sagt, Te var det..

PÖSS!

Måndag..

ny vecka nya tag..
Tjejer är på väg hit närmarebestämt Sini, Jospehine och Sofie.. Det känns toppen! Att ha massa runt sig i dessa tider..
Hoppas eran måndag börjat bra och hade tänkt och fortsätta så, på återseende,.

Cleo har kommit hem, UNDERBART!!! har saknat henne så....

TRÖTTMÖSSA

Det märks att jag bara blir tröttare och tröttare ju mer dagar som går trodde faktiskt det var omöjligt med tanke på hur trött jag varit hela tiden.
Hur sm hellst känns de bra att tiden börjar närma sig sitt slut.. Åhh så jag längtar..

Godnatt..

YES NU DROG HON

Det blev inget gästbloggande här inte, hon babblade bort tiden och nu sätter hon på sig skorna och är på väg att gå, tack robban för du kom och hämtade henne hon babblar ju som fan den där.., Men inte i början utan de kommer efter ett par timmar..

men hon är rätt söt endå!

YES NU DROG HON

Det blev inget gästbloggande här inte, hon babblade bort tiden och nu sätter hon på sig skorna och är på väg att gå, tack robban för du kom och hämtade henne hon babblar ju som fan den där.., Men inte i början utan de kommer efter ett par timmar..

men hon är rätt söt endå!

YES NU DROG HON

Det blev inget gästbloggande här inte, hon babblade bort tiden och nu sätter hon på sig skorna och är på väg att gå, tack robban för du kom och hämtade henne hon babblar ju som fan den där.., Men inte i början utan de kommer efter ett par timmar..

men hon är rätt söt endå!

Ensam mamma söker..

Nu är jag förbanand, hon kan ju inte skicka hem polisen ifrån sthlm som dessutom är den enda killen i hennes ålder, Nåväl 40 års krisen tog väl över och hon kanske vill ha fler barn då, Med tanke på att hon bara har två " lammkött" utan barn kvar..
Hon må se bra ut för sin ålder, Men inte så snygg att dom ska gå barnlösa hela livet.. det går jag inte med på..

Nehepp.. Nu ska min syster skriva ett inlägg här, innan hon äntligen åker hem! Efter ett par timmar blir hon så uppmärksamhetsökande, det tar på mina krafter.. hahhaha


Phuu vilken dag..

Idag känner jag mig stolt med min insats, vaknade rätt skapligt i morse malin och jag tog tag i mitt hem plockade undan allt som låg där det inte skulle vara, sorterade kläderna in i garderoben och slängde dom som inte hör hemma där.
Sen drog jag med min moster och syster till Ikea där jag köpte lite bestick, tallrikar, muggar och lite grejjer till bebis sängen.
Även till min säng, Lakan och sån där "skydda madrassen grej" även ben har sängen nu fått och är bäddad...
Har börjat hitta mitt hem nu, Det saknas lite som tex. Lampor i hallen, Sovrummet.... sängram och typ nå bryåaktigt även det till sovrummet..
Sen är det ju så klart det där förbaskade matsalsbordet som ska hitta hit men har inte riktigt hittat något jag vill ha en och som min mamma sa, köp inget förrän det rätta dyker upp och det är sant det tänker jag inte göra.. Så brottom är det inte.

Hur som, Min underbara humörsvängande mamma kom hit med min tv idag, Även mattan så nu känns det faktiskt jätte bra, TACK MAMMA och HASSE så klart..

Så nu sitter jag Malin och min syster här i soffan och pratar skit, tvn är på och kaffebryggaren puttrar... Fan vad underbart det här känns.
Jag älskar mitt hem, Jag älskar det jag åstakommit! Jag är redo att börja om igen.., och det känns underbart!


Godmorgon söndag..

Jaha då har även denna vecka lett emot sitt slut det känns skönt, I morgon börjar den nya veckan och jag ser fram emot det har mycket att ordna. Nu tänkte jag ta tag i alla kläder som jag ennu inte packat upp dom liksom ligger huller om buller i hela sovrummet.
Det kommer gå snabbt när jag väl sätter igång men först tänkte jag slänga i mig lite frukost...

Får se om det blir någon ikea idag med mormor, moster och syster.. Har inte hört något än...

PÅ återseende.

RSS 2.0