Härlig kväll igår..

Igår hade jag en bra kväll Elias och jag befinner oss nämligen i blåsut eller ahh där någonstans. Det var drygt sju år sen jag var här och kaxig som jag är skulle jag promt hitta ifrån tunnelbanan själv vilket jag inte visste var att dom byggt om TA MIG FAN överallt så hitta gjorde jag INTE!.
Hur som haver vi kom fram rätt sent Elias var med och lekte innan han tacka för sig och somnade så gott läs att han FORTFARANDE sover han har enbart vaknat och ätit..
Robin sover också, Vet inte alls hur länge han var vaken till 6 imorse tror jag han mummlade något om när jag försökte fråga..
Han har iallafall varit uppe en sväng och gjort kaffe till mig vilken grabb va?

Visserligen hade jag hoppats på lite sällskap men både han och Elias sover åh här sitter jag.. Funderar på att gå ut och lägga mig på hans UNDERBARA ballkong gud vad jag älskar den.. Det är en sådan ballkong man kan sitta på dygnet runt.. När kvällen kommer och de blir kallt vevar man ner markisen och sätter på värmelamporna.. mysmys.. Där satt vi i timmar igår och pratade om allt mellan himmel och jord, Sådanna där stunder sker allt för sällan..
Idag ska han ha fest här hemma så jag och Elias ska bege oss hem i skaplig tid, det nalkas midsommar mat hos moster Marie Vilken nedra tur att jag shoppade nya outfits åt oss båda igår.. Midsommar fina kommer vi vara..
Han i skjortra och ja i min polkagris dräkt. :D

Hoppas ni andra också får en super härlig midsommar och så hjälps vi åt att hålla tummarna att vädret håller i sig.. Inget är sig likt med vädret numera, Jag menar hade vi snö på julafton borde vi inte ha regn på midsommar det är min teori.


Kommentarer
Postat av: Pauline

Vart har du hittat en polkagrisdräkt ?

2012-03-14 @ 15:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0