Gott nytt år!

Jag och Elias tog oss till Lina hage och  min faster och co.. har ätit gott och bara myst i soffan med alla barnen som praktiskt taget slagits om vem som ska få hålla honom, Så söta!

Elias är jätte fin idag, har nya fina tröjan ifrån Jenny samt ett par jätte fina byxor han fick ifrån jennie och Amber...
ska visa bilder i morgon, vill inte lägga in dom här hos heidi då försvinner dom ifrån kameran har redan gjort det misstaget en gång..


Får se hur kvällen slutar, här eller hemma..

GOTT NYTT ÅR IALLAFALL alla mina kära! Ingen ide att skicka runt något sms det kommer ju aldrig fram i tid endå, Så skippar det...

PUSSS ifrån OSS

Mycket sent..

Så här sent var det mycket länge sedan jag var vaken men det är lika bra att hålla sig vaken idag så jag kanske kan sova lite längre i morgon med tanke på att det faktiskt är nyår och då bör man ju inte gå och lägga sig innan 12 liksom...
Hur nyår ska firas är ennu inte klart, om de nu ska firas liksom..
Mela har inte hört av sig, så blir nog faster trots allt men inge fel i det liksom....


GODNATT

Sista dagen på 2009

Hade inte Elias kommit det här året hade det här året varit det värsta i mitt liv, Vilket det var tills han kom.. Är så glad att han är ute och att året snart är över.
det nya året är mer än välkommet och jag ska se till att det blir det bästa någonsin, Det svär jag på!

ÄR så grymt besviken på vissa just nu, Hur svårt kan det vara egentligen??

Helt ofattbart...





Denna LÅÅÅNG hemska graviditet kunde sluta så här vackert, ahh jag förstår inte..

I morgon var han beräknad men är redan här, jag är så lycklig!



All kärlek <3


*Inväntar BVC

Så där ja, nu är allt klart disken, jag och Elias har fått av oss pyamasen och hoppat i dagens outfit samt att jag lagt på en mask, Nu är det bara invänta BVC som skulle vara här till tre så dom kommer väl vilken sekund som hellst.

Idag tappat även Elias sin navelsträng vilket känns hur bra som hellst, Den är nog något av det vidrigaste jag varit med om i mitt liv, TACK och lov att den är borta.. Hoppas bara det ser bra ut, jag menar jag kan ju inte sånt där.....
8 dagar satt den iallafall.

I morgon är det nyårsafton vart vi ska vara är ennu inte klart, Mamma och dom skulle visst i väg tjejerna ska festa på alla möjliga håll, Inget som faller oss för smaken direkt. Mela kanske skulle kommit hit men hennes gubbe ändrade sig visst i sista sekund, så vi får väl se helt enkelt.
Faster kanske, hon brukar ju inte göra allt för mycket... Men vi får väl se.. Annars stannar vi hemma och bara myser, inget mig emot även om nyår kanske inte är något man vill "fira" själv då godmat gärna lagas till flera.


Nee, nu är det dags att utfodra lilleman. Sen är dom väl här...


Godmorgon onsdag..

Vaknade av mess ifrån Lotta hon hade glömt sin påse här hon hade shoppat urläckra underkläder, Man skulle nästan kunna tro att hon skulle gifta sig som även hon på affären sa ;)
Hon kom iallafall förbi och hämtade dom och myste lite med Elias, Sen kom ett mess ifrån Bullan som stod utanför vi har hittat en gratisparkering här utanför så nu behöver mina gäster inte ens betala för sig, lyx va?????

Lotta har åkt, jag och Bullan sitter och snackar lite om jordens undergång vad tror ni när det gäller det där egentigen eller tror man egentligen något?

BVC kommer hit runt 15, Får vi se om lilleman har gått upp i vikt som han ska, han rasade ju rätt mycket på BB så jag håller tummarna..
Återkommer senare, Tänkte slänga i mig en kopp kaffe och göra mig vacker... Iallafall se någorlunda "okej" ut nu när jag fått hem alla mina produkter som ska hjälpa mig på traven... Kommer lukta körsbär och mitt ansikte kommer glänsa som solen själv... TRO MIG!!!!

Synd att man inte har skor innomhus i sverige, För ja köpte ett par skit snygga SKIT höga igår.. OJOj när vädret tillåter kommer jag vara skit snygg!!!

Tuttvärmare

Ja det har jag införskaffat mig idag, mjölkstockning låter inte som något jag vill ha om man ska lyssna på vad folk berättat, så hoppas verkigen dom här hjälper till att förhindra det, någon som har erfarenhet????

Det har annars varit en rätt rörig men helt underbar dag TACK tjejer... och TACK Lotta och Patricia för dom fina pressenterna till Elias, Han kommer bli superfin i dom =)

Hur som haver hade jag lust att strypa min lillebror idag.. Efter alla hade gått hör jag hur min ytterdörr öppnas och jag har ju tusen ggr berättat om hur det spökar här jag sitter i soffan och ammar helt förstelnad men tog tillslut mod till mig och gick ut i hallen, vagnen stod lite i vägen men jag ser att någon står där och självklart trodde jag det var någon av tjejerna som glömt något men personen ifråga säger inget och visar sig inte heller, JA klämmer fram ett hallå lite försiktigt och där står min bror av alla människor, höll på tappa hakan.. Då hade mamma sagt till honom att skrämma mig, JOTACK MAMMA!!!

Hur som, nu har ja äntligen fått hem min mysfilt ja fick i julklapp samt alla luktagott grejjer ifrån bodyshop som jag längtat efter dom.. Tack mamma och bror för erat spontana besök det uppskattades även om det säkert bara var för ni ville gosa bebis haha..

Neej, nu har jag lagt mig för kvällen BVC kommer i morgon har väl lite att styra med innan dom kommer efter alt besök och tvätt av bebis kläder..

Godnatt då!



En besöks måndag



I morse ringer Sofie och väcker oss här hemma, vi hade verkligen sovit supergott och vi båda var utvilade till max även om jag såg ut som en zoombie..
Hon och fabio och hundarna kom över och nu har även hon fått känna på hur det är att ha en pissnisse, MEN inte så konstigt alla lukter av tikar som brukar vara här hemma... GUD så jag saknar min lilla Cleo :( Men det går inte att ha henne hemma just nu, jag är alldeles för rörelsehindrad för det och har efter en dag hemma inte hunnit komma in i alla nya rutiner ennu men snart hoppas jag kunna ta hem henne igen hon är ju en i familjen liksom och min motivation till alla långa promenader jag lovat mig själv att börja ta.

Hur som, Dom var inte här allt för länge fabians jobb ringde ( som vanligt) alltid när jag är med dom ringer dom honom, får han aldrig vara ledig stackarn?
Sen kom Jenny och William strax efter med jätte fina pressenter till Elias en boddy,mössa och en natthållare TACK så jätte mycket.
Vi fika lite, eller ahh drack saft och snackade i mängder och hon gosa bebis och jag tog massa kort, älskar min kära kamera, tack syster för den fina julklappen den satt som smäcken.

Sen kommer pernilla och Nellie, fika igen men den här gången med muffins och kaffe. ennu mer prat och skvaller det gillar jag :D
sen var ju jospehine här också, jätte mysigt hon åkte precis...

Det låter som det varit fullt hus här idag vilket det har, men det har varit i omgångar så det har gått superbra, Elias är så duktig han är liksom så lugn å mysig hela tiden... Jag är verkligen superlycklig.




TaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacK!!!

Tack för ALLA gratulationer era underbaringar.

Vi är nu äntligen HEMMA och det känns HUR bra som hellst även om jag röjjt runt här som en virrig höna mest,
gått igenom alla papper i från sjukhuset samt tvättat upp alla nya fina babykläder.

Elias verkar trivas även hemma vilket så klart känns skönt, ;)
han sover mest hela tiden och då menar jag HELA TIDEN gjorde era små det?

Förlossningsberättelsen får nog vänta tills i morgon iallafall Marie och Robban kom förbi men hon glömde skivan med bilderna( dom få vi hann ta) Så får ta det en annan gång men snart så...

Nej, nu måste jag röjja lite här..

ALLT ÄR SÅ UNDERBART JUST NU <3


Godnatt

Idag har det varit en sån här mysardag har inte gjort ett skit faktiskt, ätit gott och bara varit =) Det är så otroligt skönt att kunna äta igen, otroligt skönt.

I morgon ska jag och lilleman vara på återbesök kl 10 så det blir att gå upp innan tuppen för att hinna med promenaden till sjukhuset, Sätter mig inte på bussen nu med alla hemska baciller!
Efter det ska vi hem, hem till OSS för första gången känner mig redo för det nu har inte alls så ont som jag trodde är väl lite rörelsehindrad men även det ska väl snart gå över.

Dock ser det väl inte riktigt okej ut hemma med tanke på paniken ja hade efter allt jag skulle ha med innan jag åkte in, Men det gör inget.. har all tid i världen längtar hem MASSOR!

Missade Erik på stan idag, Det känns lite men vafan liksom...

Godnatt och håll utkik efter förlossningsberättelsen i morgon ( Har tänkt hinna med det då)

Puss dah!


Underbara natt..

Natten har varit alldeles underbar vi gick och la oss strax innan ett halv sex vakna jag av att lilleman NUMERA en Elias gnydde lite och ville ha tuttis, Strax efter somnade vi om och vaknade av att Farmor ringer kvart i 10. SÅ jag är utvilad till max och kände för en härlig promenad idag i snödrivorna men ångra mig så snart jag kollat ut, Snön praaktiskt taget VRÄKER ner, och trotoarerna är omöjliga att ta sig fram på :(

I morgon kl 10 ska vi  på återbesök på bb för att göra hörseltest och ta bort mina agraffer, Hur är fortfarande ett mysterium..


Nåväl, Nu ska jag kolla lite på tvn och försöka se något positivt med att snön vräker ner nu när julen liksom är över.

Hej på en stund.




2009-12-22 <3


Mina sprängfyllda bröst

Jag som gnällde om att mina bröst inte satt på plats och allt vad det nu var, Nu skulle man väl kunna säga som så att dom sitter mer än på plats och typ lite mer än så..
Dock är dom så hårda att dom säkert skulle räknas som mordvapen om man testade, Ont gör det och har säkert suttit en timme och bara pumpat nu..
Trycket har lättat, GUD så skönt....


Lite julfin <3



Världens bästa julafton.


Juldagen


Just nu får jag inte riktigt ord på dagen, Jag älskar hur den bara är.. Vi myser, myser och myser.


Min älskade son!

















Kärt återseende


Klart jag saknat henne, Jenny alltså missförstå mig rätt nu men så HÄR mycket trodde jag inte saknaden hade varit..
Det var verkligen inte en dag försent att vi sågs, det var skönt att bara vara och kunna prata om sånt där gammalt som man egentligen inte vill minnas men endå gör i smyg, Att så här på äldre dagar inte längre skämmas för saker man förut gjort utan nu istället kunna skratta åt dom, Ja det var som sagt behövigt.

Det var sent och nu äntligen ligger jag i sängen en aningen försent med tanke på min fullspäckade dag i morgon, Vet inte alls hur jag ska hinna med eller ha ork till allt men det är ju som sagt ett måste, Bara i morgon ja har på mig och införskaffa dom sista och ända julklapparna jag tänkte köpa samt att se till att allt annat är ordnat ( som jag tagit på mig) När allt det är klart bär det av till mamma där även julen ska firas..
Ska bli riktigt mysigt även om jag inte alls tror att det kommer bli något julfirande för mig ( där av jag varit så anti hela tiden) av min magkänsla att tyda kommer en liten herre titta ut när som hellst, Ni anar inte hur nervös jag är...
Hemma tänker jag inte vara iallafall, det är en sak som är säker..

I förrgår var jag inte längre nervös för förlossningen ont kommer det göra och det är jag inställd på, men nu vet jag verken ut eller in längre, vill inte alls vara med.
Jag kommer aldrig överleva det här, det är mina enda tankar..


väck mig när allt är över, det är väl lite så jag känner!

ursch kan inte gå djupare in på det där nu vill inte skrämma upp mig själv, Måste göra allt för att somna klockan ringer tidigt i morgon säkert innan jag ens hunnit somna om man ska utgå ifrån senaste veckan,
Håll tummarna att jag somnar snarast ikväll behöver jag det mer än någonsin..


STRESS!!!

Phu att skjuta upp allt till sista sekunden har nog alltid varit min starka sida och jag ångrar mig lika mycket varje jävla gång, Nu sitter ja här två dagar före julafton och har inte köpt en enda julklapp, inte fixat med något alls inför julen faktiskt..
Eller jo lite julpynt åh så.. Sug på den ni haha det trodde ja aldrig om mig själv, =)

Jenny och Danne är här vilken sekund som hellst och jag är inte ens klar, även att göra mig ordning verkar jag vara duktig på att göra i sista sekunden..
Bäst att skynda sig, Måste vara klar när dom kommer..

Allt detta borde skett för länge sen, Jag älskar mitt sett att hantera tiden på.


haha.

Denna eviga väntan..

Trots att jag hatar å vänta så känns det rätt bra att för en gångs skull vänta på något annat än att vattnet ska gå, Jenny och Danne har varit på väg ifrån kalmar i evigheter nu känns det som.. Dom kommer ju fasiken aldrig fram..

Hennes mobil är stendöd också, hoppas dom hittar hit!

Prata med mamma nyss, får se om det blir lite äventyr i morgon trots allt..
PUSS

Godmorgon södertälje

Ligger fortfarande kvar i sängen är helt död, Ska gå ner till affären och köpa lite bröd behöver frukost i mig idag känner jag..
Hoppas dom tar kort där nere bara, annars blir jag skit ledsen..
på återseende.


Gör ett försök till lite sömn

Nu har jag kollat på film, tog ungefär en hel film innan jag fattade att ballkong dörren stod på glänt och att det var därför det var iskallt här hemma.. Nåja hoppas inte jag har förkylt mig nu skulle ju inte direkt sitta fint iomed vad som komma skall, julafton och allt där till samt föda barn hellst här idagarna..

Tänkte iallafall hoppa i säng nu ihopp om att fittgrannen inte kör igång med något jävulskap ikväll med, imorgon får jag besök och vill gärna känna mig som människa då SAMT hunnit plocka undan lite ÖVERALLT.


Antagligen hoppas jag på för mycket även om grannen är tyst vet jag att jag inte kommer kunna somna, vet inte vad det är för jävla fel på mig har aldrig haft problem att somna tidigare,snarare problem att ta mig upp.

11 dagar kvar till bf, 11 dagar kvar på det här året.. Kunde inte längta mer till båda delarna det här året vill jag bara bli av med, bara massa skit utom knoddas då om han nu tittar ut iår,Jag hoppas det.. hellst igår..


Godnatt..


TUTTAR!!!

Som ni alla vet eller iallafall BÖR veta så har tuttar alltid varit mitt stora intresse, Speciellt mina egna.. Kan titta på dom i timmar eller ahh kunde, Numera är det inte speciellt myckt att se.. Men förr..
Hade hoppats på att dom nu under min graviditet skulle fyllas upp och hissas upp ett par våningar iallafall för en liten stund och bli dom där "perfekta bomberna" jag så länge velat ha.. och förr hade..

Men till min förvåning, Dom har inte fyllts med någon mjölk och därför heller inte flyttat upp ett par våningar, Dom vilar fortfarande "fint" på min mage.. Dom verkar trivas där..

Inte nog me det, UNDRA hur dom ser ut efter graviditeten? Ärsch det vågar jag inte ens tänka på..
Hur som hellst gillar jag inte tuttar längre, iallafall inte mina egna....


Jag får helt enkelt lära mig...

Borta hela dagen...

I morse klev jag upp i protest, FÖRBANNADE jävla FITT grannar alltså.. Vet inte vad dom håller på med där inne i natt lät det iallafall som om dom hade trummkonsert för några nere i göteborg.. Och inte FAN vågar jag gå och knacka på och fråga vad som försegår, vet ju inte vem som öppnar liksom..

Hur som, klev upp hoppa i sminket och drog ner på stan mötte upp Jenny för Kusin Jenny kom inte idag, dom är kvar nere i kalmar och väntas komma i morgon,
På stan käkade vi på kringlan Lax och potatis sen drog vi en vända till Hm där ja mötte min faster och kusin, Min faster gick med sin kusin och dom såg precis lika dana ut haha att dom inte skämms...

Jenny hitta en skjorta till wiliam hoppas den passar nu då, haha sen körde jenny hem mig och josphine hämtade upp mig och vi drog till Malin på besök, Besöket började hos Carina där det bjöds på mat, Malin gjorde WOOK som smaka toppen men fyfan va starkt det var.. tro mig om värkarbetet sätter igång i natt haha...
knata sen vidare hem till malin, Fy helvete vad snö det är på norrtuna trodde knappt mina ögon riktigt mysigt faktiskt...
sen blev de kaffe, å massa lek med barnen.. mysmys..

nu är jag äntligen hemma, eller ahh äntligen och äntligen tycker faktiskt om att bege mig iväg så här ibland är riktigt glad att jag fått lite ork tillbaka för det uppskattas när ja kommer hem efter en hel dag borta..

Inte hört något ifrån Carro idag, eller hon ringde i morse och då sov jag ( som vanligt när hon ringer) men hon ringer nog häör efter 8a skulle ja tippa på, det är då hon brukar sluta haha..

Med tanke på att ja blivit bjuden på middag idag behöver jag inte tänka på det, TACK igen.. Så nu kan ja bara konsentera mig på att njuta av tystnaden och försöka varva ner.. Tänkte försöka lägga mig innan grannen hittar på något nytt, kanske slipper det är ju trots allt söndag ni håller väl tummarna med mig va?

Vad har ni själva gjort idag då mina underbara läsare? Ni säger ju aldrig något men blir bara fler å fler... trist..

PÖSS

Jora men så att ehh...

Snubblade in mitt i ett robinson program fattar inte att jag kolla klart på det, Skit tråkigt är det...
Verkar inte finnas något annat sevärt på tv så funderar faktiskt på att krypa till kojs i hopp om att kanske få sova lite i natt.
Natten till idag var ju HEMSK, Det var verken bebis, halsbränna eller femtioelva toa besök som höll mig vaken utan den där förbannade grannen som tydligen valt att spöa på sin kärring även den här helgen...
Jag ringde polisen men några andra grannar hade tydligen redan ringt, Så ja tacka för mig och bad dom skynda sig av ljudet att tyda verkade hon inte ha många minuter kvar att leva.. Hon skrev ju för fan som en stucken gris.. Hur som hellst måste jag och grannarna hört i syne eller så var det helt inkompetenta poliser, för inte förrän 8 i morse var det tyst på dom.. Undra vad som försegick egentligen...

11 vaknade jag av att Marie ringde och frågade om jag fött barn, Nej det har ja tyvärr inte.. Lika bra var det ju att gå upp då.. Idol var ju på stan som sagt.. Hade kunnat vara utan det, även om ja faktiskt hade rooligt Mela gjorde det hela helt klart.
Sen fick ja ju middag serverad och lite sällskap.. Så jaa visst var det värt att ta sig hemifrån..

I morgon kommer Jenny och Danne, Har dock inte hört något ifrån dom idag.. Får se när dom ringer i morgon..
Om ja inte minns fel stiger hon upp med tuppen så de kan väl bli lite när som hellst, Så som sagt jag gör nog bäst i att krypa i säng....

eller får se..


Hemma...

Nu är jag hemma igen Fredrik körde hem mig, TACK FÖR DET hade aldrig orkat gå ner på stan ifrån Mela och Jocke för att ta bussen efter att ha glidit på stan hela dagen, Helt  i onödan idolerna sög och ja hitta inte en enda julklapp..
Visserligen köpte ja toffsar och en mössa tilll mig själv, som jag inte alls passa i.. provade aldrig TUR den var på rean haha..

Pratar med Carro nu hon står och väntar på en buss som aldrig verkar komma, härliga december!


Inte en anda julklapp...

Hitta inte ett skit, Vet inte ens vad dom vill ha...
Tänker inte köpa något bara för att, Så får vackert palla mig ner på stan nån dag nästa vecka även om det vra det jag hellst ville slippa med tanke på att det var kaos på stan idag, vad äre då i nästa vecka?..

Idolerna idag var helt okej, Inte som jag trodde men det är ju som sagt en tradition för mig det där...
Sett alla idoler som kommit hit =)
Hoppas som sagt jag inte missar Erik, Det var ju han jag ville se och hade hoppats på skulle komma...


Så tisdag, onsdag äre väl dags för stan igen I morgon kommer jenny min älskade kusin och hennes GUBBE ;) om jag inte minns helt fel, Ska ju bli alldeles supertrevligt att äntligen få träffa han.


Nehepp, dags att inta soffan igen. Är hemma hos Jocke med Mela har blivit bjuden på mat vilket uppskattades MASSOR, slipper laga när jakommer hem åh det känns toppen...

Hörs när ja kommer hem, Om ja kommer så långt snön slutar ju aldrig...


Till min besvikelse

Jag har sett fram emot den här lördagen länge nu, Trodde ERIK ifrån idol skulle komma och sjunga på politikertorget men nu när jag går in på länstidningenshemsida ( efter lite hjälpa av matte) så står det att han inte ALLS kommer utan det är bara Tove, Eddie och Calle.. Det kändes som en kniv i bröstet..... Visst att han kommer hit den 26e december, men bara för det kommer jag säkert FÖDA barn då, Jag är en smula orolig....

NE min lill knoddas där inne, du får hålla dig inne ett tag till, det är så kallt här ute och jag måste ju faktiskt hinna se Erik på stan, Jag ser ju alla idoler där VARJE går.. Kan ju inte låta bli nu när den BÄSTA vunnit?
Håll tummarna, Annars kanske man hör ifrån sjukhuset det är ju rätt nära.. Om inte alla på förlossningen skriker som dom brukar..

Nej jag är inte 14 år, har bara mina speciella traditioner!

Iväg igen..

Josephine kommer snart och hämtar mig vi ska hem till Fredrik åhh min älskade fredde, Ska bli skönt att träffa honom var verkligen länge sen...
Han är visst lite på snusen varit ute med jobbet, Men men får se.... en stund så här på kvällskvisten kan de va skönt med lite sällskap.. Det är ju trots allt fredag


Offentligt slut..

Nu är det offentligt slut emellan mig och Carro, Hon svarade inte när jag ringde för att berätta att vi gått ett livs här i saltskog och det var mycket viktigt för mig att kunna informera direkt jag fått reda på det, Hur som hellst ringde hon upp femtioelva år senare och vi bestämmde oss för att fortsätta som bara vänner, Det känns skönt att vi äntligen pratat ut om det, Jag menar hon har ju endå alltid haft Kim vid sidan om.. Så ahh det här var bäst..

Som ja nämnde vi har fått ett livs här i saltskog Tempo brann ju ner långt innan ja flytta hit och en affär har verkligen varit efterlängtad speciellt nu när man i princip är låst i sitt eget hem, åker direkt inte ner på stan för att få lite frukt och sånt, Det är ja alldeles för lat för... Och enligt mina senaste prover på sjukhuset måste jag äta mycket banan som innehöll något som ja hade brist på, vad minns jag ju så klart inte...

Tur var väl det, för jag gillar inte banan om ja inte minns fel fanns det i avocado också, och det älskar jag däremot och till min förvåning hade dom det här nere på "livs" fast dom var stenhårda så lät bli, Köpte dock lite potatis, saft och mjölk sen gjorde ja ordning egna pannbiffar, potatis och SUPERFET gräddsås så nu är ja proppmätt, Ingen direkt fredags mat men så här i graviditeten blir man liksom sugen på vissa saker och den tar inte alls hänsyn till vad det är för dag, det är bara vackert göra den maten kroppen suktar efter och när man är ensam får man ju bestämma helt själv, alltid något..

Hur som hellst är det disk överallt, Att göra mat med så lite disk som möjligt är för mig omöjligt... OCH Helt ärligt tänker jag inte ta tag i den just nu säkert inte ens idag är helt slut, har ju varit nere på stan åkte vid 13, mötte Jenny och William på köpmangatan sen mötte vi upp Oj, ja minns inte vad hon heter men hon har två GÖR söta tvillingar iallafall sen Ellen och Nellie gjorde dom sällskap till Hm där min syster kom också, det var verkligen STORMÖTE och det var inte speciellt många som tog sig förbi oss ostraffat må jag säga haha..

Sen jävlar hörru köpte ja två strutar knäck på torget julgodis stånd, och fyhelvete vad gott det var...
ÅT alla själv utom två, dom fick min syster...

Minns jag inte helt fel skulle vi baka nån dag, Jag och carro fast mest hon tror jag.. Jag är inte så duktig på sånt där, speciellt inte när det gäller knäck och som gravid med tanke på mina hjärnsläpp precis hela tiden.. Förra året gjorde jag ju som sagt SKIT goda då jag och Sofie baka en massa julgodis hemma hos mig.. Även ungarna var med, det var mys..

HAHA vad äre här för jävla inlägg? har nog fått med mer än vad jag skulle och säkerligen helt osammanhängande, men det skiter jag i, I min blogg får jag ju skriva precis hur jag vill det har vi ju kommit överrens om allihoppa visst då?

Jo en sak till, Har också varit på Rusta Carro skulle köpa julgran hur hon fick med mig dit vet jag inte, jag tänkte nog inte klart innan vi redan var på väg.. Julgran köpte hon och en miljon saker till.. FATTAR inte hur hon får med sig allt hem, Nåväl ja köpte två smörknivar, en sån där rensa slasken grejj och grythandske det var väl typ det jag orka bära..
Sen på jysk köpte ja nya tabletter till mitt bord, som inte ALLS passa men det gör ju inte dom jag har nu heller, så nya är ju alltid trevligt.

Han trycker på kissblåsan nu mitt lilla gossebarn, lika bra att avsluta här å gå och tömma blåsan.

har ni tagit ner igenom enda hit så har ni fan inte mkt för er, ;) PÖSSS

Färdig gräddad..

Nu  mitt lilla gossebarn räknas du som " färdig gräddad" och du får mer än gärna titta ut jag LÄNGTAR så <3



V 38+1
Iomed att barn föds mellan v 38-40 så går man ju inte och gör annat än och hoppas på att han snart ska titta ut, Även om det är december!
Jag är så nyfiken och förväntansfull och inte alls rädd för förlossningen längre
Vill bara ha dig här, HÄR hemma...

Att jag snart får det, känslan är obeskrivlig


även om de känns som tiden står stilla


POSITIV INFO

Som ni alla redan vet ( ni som är vän med mig på facebook) har jag kommit på en positiv sak med min graviditet, Trodde aldrig det skulle ske men nu jävlar har jag gjort det.

Min navel har faktist ett slut, trodde aldrig det för ett tag sen.. Hade fel och är hur glad som hellst att den inte är oändlig, Så nu vet ni det.

Hoppas ni delar denna glädje med mig, :D

22:00

Nu är jag tillbaka i sängen igen konstigt nog är jag trött kanske beror på att jag för en gångs skull hållt igång hela dagen, Det händer ju inte ALLT för ofta om man så säger.
I morgon är det fredag och vet inte riktigt vad jag känner inför det IDOL är slut och det tynger mitt lilla hjärta en aning, Vad ska jag nu underhålla mig med och se fram emot i veckorna? Jag menar den här knodden verkar ju ta god tid på sig om man så säger, JAJA det är en tid kvar innan det är dags men ni fattar..

I morgon blir det ingen ikea, lika bra kanske!
Men vad ska man då hitta på? Malin nämnde något om att åka runt till olika leksaksaffärer jo det låter ju skoj, speciellt när man har så många att köpa leksaker till hah, Men jag får ju iallafall komma ut lite skulle nog sitta fint :)
Får se vilken tid dom bestämt sig för att åka och om jag somnar i tid kanske jag för en gångs skull är uppe tills dess.
Sen på kvällen vet inte, men kanske skulle besöka min faster det var ju inte igår sist var när hon fyllde år och de är nog över en månad sen, Hoppas hon bjuder på godmat med tilltugg, kanske lite knäckbak också?
Får nog ringa henne i morgon och informera om mina planer, om hon inte hunnit se dom här vilket vi hoppas att hon inte gjort..
ärsch hon sover väl endå vid den här tiden gammal som hon är..

Så mina kära vänner, håll nu tummarna att jag snart somnar....
Annars hörs vi väl om en stund igen, annars godnatt!

Känns otro skönt..

Nu kan jag lägga mig på soffan och bara vara EXAKT hur länge jag vill, Städningen är klar sedan länge, den sista maskinen är tömd och upphängd plus att jag ätit middag och diskat undan disken.
Behöver inte göra ett skit mer i dag, En otroligt skön känsla...

Dock såg kläderna inte speciellt vackra ut när jag tog ut dom, Min gröna kofta har hårat av sig på precis alla kläder, så i morgon när dom torkat blir det att rolla dom innan dom kan läggas in i garderoben, Känns som ett roligt arbete..
Den där förbannade gröna koftan ska fan ut ur mitt hus, den bara ställer till  massa problem fy för den skit trasan....

BARA för att man har lite tid över att inte göra ett skit på visar dom inte ett skit på tv, Varför slår det aldrig fel?
2 1/2 män börjar väl snart, säkert med avsnitt man sett tusen ggr men det är iallafall det bästa att välja bland, Sedan äre bonde söker fru och sen av min utmattning att läsa blir det nog sängen, Jag är sjukt trött och att få somna i tid i kväll vore ju inte helt fel, Med tanke på att IMORGON hade jag tänkt försöka ta mig ut om nu bussarna åker, men det tror jag. Ett dygn räcker väl för att få ordning på skiten ????


NCIS, dö trist.. Men de får duga!


Då var det mörkt igen då...

Nu är det mörkt igen jävligt skönt att jag hann klart med allt jag skulle innan man inte längre kan se något, Dom förbannade målarna har inte hört av sig ang när dom ska komma, Ett jävla datum måste dom väl endå kunna säga?
Carro berätta att dom varit hos hennes syster och dom bor ju bara rakt över gården tänk om dom glömt bort mig?
Hur som blir det ikea i morgon blir det att köpa lite lampor så här mörkt går det inte att ha det hela tiden, Även om jag faktiskt gillar mörkret.
Folk som kommer på besök klagar ju hela tiden att dom inte hittar skorna i hallen osv haha det tycker jag är skoj!

Tur att vi gjorde korvstroganoff på en hel korv igår så att det finns kvar till idag, Är inte speciellt sugen på att äta samma men är endå glad att slippa laga mat idag igen så det är bara trycka i sig, om en liten stund.




Lite fel tvättprogram tror ja allt..

Förlossningskliniken är slut och maskinen är inte klar, Måste satt på fel program för inte fan skulle väl jag räkna fel på tiden, INte alls.

Nåväl får väl köra igång dammsugaren innan då, Innan det blir alldeles för mörkt GUD Så skoj ja har här hemma,
poppar lite nordman också faktiskt, det gillar jag!

I full gång här hemma...

Prata en sväng med Carro efter jag stigit upp och sen ringde ja farmor stoppa i handsfreen och sedan börja röjja här hemma, Bäddade sängen med både överkast och kuddar ( vilket inte händer allt för ofta) drog upp ... på alla fönster för att släppa in lite ljus och POFF var det alldeles ljust här hemma, minns knappt när det var det sist...

Ute är det jätte fint, men som sagt håller mig inne idag, säkert i morgon också..
Tvättmaskinen är på med en ljus tvätt trodde det var det jag hade mest av men efteråt när jag gick runt här hemma hittade jag tio ggr mera mörkt så de blir väl att sätta igång en maskin till sen senare, Skurvattnet är upptappat och badrummet är skurat, Ska ta resten av lägenheten också efter den blivit dammsugad...

Men först och främst ska jag ta en pause nu och kolla förlossningskliniken, DET hör ju min vardag till om man så säger =)

PS: Sveetten bara rinner, så den här pausen är efterlängtad.. Kan ju inte öppna upp alldeles för mycket då snöar det in, huuuligen...


Stannar hemma...

GUD så fint det är ute, nu vet jag hur December känns faktiskt rätt mysigt men om sanningen ska fram håller jag mig inne idag, går inte en meter utanför dörren INTE En chans,..

Idag blir det en hemmafixar dag, Byta rent sängen, slänga på en tvätt maskin och jaa se över en kartong ja hitta i garderoben...

det blir nog skoj!




JAG ÄR SÅÅÅÅ TRÖTTT!!!

Ahhh näst intill utmattad och har legat i sängen sen ahh kommer inte riktigt på det nu men länge iallafall och kan för allt i världen inte somna och det är en aningen irriterande min kropp orkar inte vara vaken längre den behöver sömn och det är NU.
Jag vill så gärna bara stänga ögonen men så fort jag är nära blir jag pissnödig eller får förbaskat ont nån stans och poff så blir jag "klarvaken" igen, ÄR det verkligen så här att vara gravid jag har fan svårt att tro det med tanke på hur många som varit det och faktiskt gör om det sisådär femtioelva gånger...

Visst att alla graviditeter är olika men att ha ont och springa på toa stup i kvarten verkar alla lida av, Det känns så konstigt att längta i all den här skiten att det man näst intill plågats av i evigheter kommer bli något fint det är liksom så jävla svårt att föreställa sig..
Sen är det rätt störande ingen klagar så mycket som jag gör, verkligen ingen men jag kan fan inte låta bli det här håller på att ta kol på mig,
i skrivandets stund är det 14 dagar kvar till bf ( klockan har passerat 12) och två veckor som annars brukar gå så fort kommer nog vara dom längsta i mitt liv precis som dom nio månader som redan passerat.
Fy bubblan... Minns ni för bara nån vecka sen sov jag i princip hela tiden ( visst att ja klaga för det då) och jag längtar verkligen tillbaka dit, en hel natt sömn kommer det inte bli på länge, inget jag heller kräver utan att bara få somna in skulle vara betydelsefullt just nu nästan så jag inte minns hur det känns JOHN BLUND har du tappat min nya adress eller vad är det frågan om?


Fattar ni hur mkt ja ser fram emot att bli mig själv igen? så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
mycket och lite till,



kuk snö

Okej ligg kvar till jul för ungarnas skull men sen DRAAAA min vagn är inte anpassad för dig kan du förstå det vaaa?????


Jag saknar dig!

Jag saknar dig, Mest hela tiden.....

Men tiden är fel, jävligt fel

Skulle kunna mörda någon

Med tanke på att jag inte har några värkar eller dyligt är det inte på gång och tanken att det kanske ska vara så här i drygt två veckor till gör mig fan mörkrädd, Det gör så ont en smärta jag inte ens kan sätta ord på den gör mig toksvettig iallafall, det bara rinner!
Kan inte sitta, ligga eller stå på något behagligt sätt och jag är jävligt trött på att klaga.. Men det skiter jag i det här är fan inte roligt...


Hur många ggr är det egentligen okej att kissa efter ett glas vatten??

Duuu det har jag undrat länge nu, eller iallafall sen kanalen ifrån njurarna inte är lika "klämd" Spelar fan ingen roll hur lite jag än dricker jag kissar ju fan i MÄNGDER och flera ggr i kvarten det här är fan inte mänskligt??

Inte nog med det, jag är törstig hela tiden så kan ju inte låta bli heller, det är jävligt störande..

Bara för det måste jag dricka igen såå omsisådär två minuter har jag nog hunnit pissa tre fyra gånger, Livet som gravid är ju UNDERBART!!

Mor och dotter

Jag älskar dig Mamma



HAHA inte snyggaste bilden direkt,
Konstigt nog så idags läget ser min mamma yngre ut och jag äldre ( än på bilden )
hur kommer det sig?

Bilden är iallafall tagen i Dalarna hos "bonden" där jag mamma och Tessa spenderade valborg för
en sisådär 5 år sen?

Lite dans på altanen, Mammas födelsedag vare nog de där
29 april..


2010

Jag längtar!


Kiss unge haha..

Haha Carro och Jacop har haft en fight här om att han vägrar sätta på sig sin blöja... Det tog en stund innan han ville ge med sig men då ska ni veta att innan han gick med på det stod han och glodde på henne och lät kisset komma mitt på golvet, Sen fick hon sätta på han blöjan hur mkt han ville, hahah han är rolig den där =)


Men ack så söt...

Nu är det dags snart

Det känns lättare att säga " jag längtar till julafton" för det är ju något jag brukar göra varje år, Att föda barn har jag aldrig gjort heller aldrig haft den här eviga längtan till något. Tiden har rusat i väg även om jag aldrig riktigt lyckas erkänna det och bara klagar på hur jävla sakta den gått dagarna i enda

Nu med facit i hand är det 16 dagar kvar till beräknad förlossning 16 dagar är INGENTING även om risken finns att man som förstföderska går över tiden, Vilket dom sagt att jag ska slippa med tanke på alla besvär som uppkommit så här i sluttampen.
Jag har ont dagligen till och från, Tänk om han vill titta ut tidigare än beräknad? Det vore ju alldeles underbart, Det här året skulle inte kunna sluta bättre även om det faktiskt är lite läskigt att det i princip kan hända när som hellst, Jag skulle inte vilja vara i min egen närhet om vattnet går.. fatta en Linda i panik, spänning och jävligt förväbntansfull och orolig neej gud vad läskigt..

Allt är iallafall klart inför ankomsten ÄNTLIGEN, känns skönt att jag till slut hann med tanke på att det känts som om jag skjutit på allt till " sista sekund" som med precis allt annat..
Till en början visste jag inte om han ville stanna kvar inne i magen, då kan man ju inte springa och köpa allt, Sen visste jag inte vad det var pojke eller flicka och allt i vitt och beige kändes så där ( även om det nästan blev så endå) jag har ju alltid haft lite svårt för det där " blåa till pojke" och " rosa till flicka" och var helt bestämmd på att jag inte skulle ha det vad det än blev, Som sagt blev det ju en blå vagn endå, men jag har faktiskt lärt mig leva med det och känner mig endå nöjd, sittdelen är ju svart och det är den jag älskar haha.
Hoppas bara jag kommer trivas med vagnen så mkt att jag behåller den enda fram tills det är dags för just sittdelen, Annars har jag ju gått emot mina blåprinciper helt i onödan haha..

Sen flyttade jag ju mitt upp i allt det här ståhejjet om vad som skulle införskaffas och inte, vilket gjorde att det drog ut på tiden lite också, Ville ju inte köpa saker som jag inte hade någonstans att ställla.. Men nu har jag det och där står dom också, Lägenheten är så gott som klar! Invänta bara målarna för att få upp tapeterna överallt, Samt lite lampor... I början på nästa år räknar jag med att även det är klart.. Det känns så bra nu..

Carro är på väg hit med LUSSEBULLAR, helt sjukt vad jag är sugen inte ätit en enda iår... Det enda med saffran är dom där längderna jag och mamma köpte för nån vecka sen mendet var liksom inte riktigt samma sak även om dom smaka himmelrike, Sen blev de ju aldrig någon lucia på Jacops dagis då han som alltid blev sjuk.. Men snart så har min mage och jag njutit av årets första lussebulle åh det är lite bäst för henne att dom är goda har liksom rätt stora förväntningar om man så säger hah..
Sen är även Jospehine påväg, hon promenerar hit idag... Hurtbulle, Hade också önskat att jag var det, Jag ska bli, kommer bli även det i början på nästa år..







Hack i häl...

Vissa människor verkar man helt enkelt inte bli av med, Även om man inte alltid ser dom känner man deras närvaro starkt, ibland lite för starkt...

Synd att dom inte skaffat sig nå bättre tidsfördriv men jag får väl bjuda på det då :)

Snart ligger korten på bordet..












Skrattar bäst som skrattar sist

Jag har aldrig varit nå vidare bra på det där med kort...










Herregud alltså, Sicka minnen!
Är så glad att jag har dom även om jag mest ser ut som skit på korten..

Det är så ögonen tårfylls FAN VAD KUL vi hade <3


Home, home, HOOOOOMEEE!!!

Det är skönt att vara hemma även om jag faktiskt haft det trevligt hos systrami, Hon skrattar åt dom mest konstiga saker och springer och kissar hela tiden, liksom mer än mig och jag är verkligen höggravid..  även om det inte vart någon paj och ingen kladdkaka fick jag lite trevligt sällskap samt nära till Bm i morse.. Där såg allt bra ut som det alltid gör, han växer och knakar och mitt HB ligger fortfarande på topp.. konstigt egentligen.....

Nåväl missförståndet som hade uppkommit i min journal är nu löst även om jag fortfarande är jävligt förbannad över det, Tänk om jag aldrig märkt något hade det någonsin kunnat ställas tillrätta då? Inget att grubbla i nu men fan så svårt att låta bli.. Det var rätt allvarligt om man så säger.
Att göra fel är männskligt och det var ju trevligt att se att även andra än jag gör det även om det olyckligtvis skulle drabba mig blev jag ju inte nå vidare förvånad...
Hur som vi sammanfattade graviditeten och skrev förlossningsbrev eller vad det heter och det var ju en bra dag att göra det på när man var på topphumör?  det vart ett kort brev men där med allt sagt också.

Sen frågade hon om jag funderat något över smärtlindring, NEJ det har jag inte.. Har i princip inte funderat över förlossningen alls med tanke på att jag hellst låter bli att föda.. Jag hade ju tänkt att bara vakna och så var allt klart men riktigt så kommer det visst inte gå till..
Smärta är inte min starka sida, tröskeln är inte speciellt hög och sättet dom lindrar den på är inget som heller lockar och att JAG klarar det med ENBART lustgas tvivlar nog även gudarna på..
Konstigt nog skrämmer inte förlossningen mig längre, kanske för att den fortfarande känns så långt bort och att jag är få förbannat trött på att vara gravid, vill bara det ska vara över...

Nå vad tror ni, Att han väljer titta ut och få de här året till ett bra avslut eller kommer han komma nästa år och ge 2010 världen bästa början?...


Jag var arg men det har lagt sig nu..


var hos BM och allt är ordnat nu...
ska berätta sen, måste vila först!


Hjältegalan

Japp, jag och Marie skickade in ett mms med ett leende, Så nu ska vi se om ALLA visas... Vårat lär ju vara snyggast.. Framförallt sprida mest glädje.

Håll utkik!!!

Veta att jag räcker till....

Phu, Nu har vi kommit hem till Marie igen efter en promenad till stan för att gå in på Ica och handla till middagen som man fått tjata om i flera TIMMAR!
Hur som nu är hon igång vilket känns bra, Att snart få mat i magen som man själv inte behövt laga...

Nåväl, under tiden ska ja bara sitta här vid köksbordet och njuta av lite musik och en välsmakande kaffe


TACK Syrran, det här grejjar du ....

hoppas jag

Min syster fes

Ni vet en sån där " oj jag visste inte att du var här fis"  HAHAHAHAHAHAHA.. Gud,jag har inte skrattat så här mycket på länge, man kanske ska våga sig ut lite oftare..Eller vågar gör jag men orkar inte men kanske borde orka...

Det bjuder jag på...






Kom ut nu Mammaväntar på dig....



Inget internet....




Min granne hatar mig, Jag har inget internet längre och min mamma svarar inte när jag ringer... Det här är katastrof, Att vara utan är det värsta jag vet..
Nåväl det ordnade sig, Jag är hos min syster nu ska nämligen vara hos min BM kl 8:15 i morgon och det hade aldrig gått annars..

Har fan redan nu lite ångest hur jag ska komma upp så tidigt me tanke på hur jag sovit dom senaste månaderna...

NJUT av Erik under tiden...


Trist men behövlig ensamhet..



Han är het på ett " jag kommer hata mig själv i morgon" sätt...


Mer död än levande..



Så där såg jag ut på sjukhuset för någon vecka sedan och tro mig
inte mkt har hänt sedan dess..

Mina kära krafter KOMTILLBAKA!!!


Denna eviga sömn..

Även idag sov jag till 1 UTAN problem.. Iofs har jag inget att gå upp till med tanke på att mamma inte hört av sig sen i fredags, undra varför?
Nåväl jag är tacksam hade aldrig orkat med hundarna idag så som jag mår, men iallafall har ju lite dåligt samvete men endå är det upp till henne att ringa mig om hjälp behövs.

nåväl har nyss fått i mig en macka och mår inte ett dugg bättre..
Det ser ut som skit här efter middagen med Bullan igår, Borde ta tag i det men just nu orkar jag inte..

Han är helt vild i magen, mest hela tiden det är mysigt men blir typ lika "rädd/förvånad" jag får en spark för kung och fosterland..
Tycker det är dags för han att komma ut nu, eller ahh på tisdag blir bra för idag har jag ju som sagt ett kastastrof hem att ta tag i och i morgon ska jag på lucia firande på Jacops dagis..äntligen ska jag få en lussebulle i magen, det ser jag fram emot..
Kanske är det han vill ha där inne också en lussebulle, Jag menar vem vill inte ha det den här tiden på året?

Snön är borta och grannen bjöd över mig ytterligare en gång igår, jag skämms fortfarande! jag har ju inget där att göra, Lite glad är jag allt att tiden nu inte är för över ett år sedan.. grannar är väl inte min starka sida haha

nåväl, lite vila på de här.. har ju faktiskt varit uppe på benen en timme snart är helt slut...

När inget längre hjälper..

Till en början var det synd, hemskt och rent ut sagt förjävligt
Men det är dags att vakna nu, Trodde det.. Hade fel!

Jag önskar jag har fel så åt helvete fel men tyvärr tvivlar jag, Den här gången är det inte synd "om" utan inget annat än självförbvållat..

Tyvärr det går inte vara en del av dom här två värdarna
SAMTIDIGT!












Jag blir så ledsen


Grann ragg HAHAHA

Som ni alla sett ( iallafall här i södertälje) så har det snöat idag jag och Josephine stod på ballkongen och beundrade den vita backen det kändes liksom helt plötsligt som december..Även om den redan nu är på väg att smälta bort..Hur som haver..Grannen har fest hemma.. ( aldrig sett min granne irl) bara hört att det lever någon där inne, visserligen bara på nätterna typ..
Nåväl, Han har fest verkar som det bara är grabbar där en av dom var iallafall också ut på ballen och säkert beundrade snön..

Han säger hej.. och jag tittar på han som om han var dum i huvudet, Varför säga hej till mig i min toffs på huvudet, stora mjukisbrallor och en STOR nettofleeec tröja? väluppfostrad som ja är, säger ja ju endå hej tillbaka..
 
Aldrig hade jag trott att det skulle leda till ett samtal trodde han mest ville vara trevlig emot sin kompis granne liksom ( med tanke på hur ja såg ut också) Men han ville iallafall att vi skulle komma in och ta en bira, EHHUMM!! Okej att han inte såg min mage, men nejtack! min kostym håller jag bara på hemmaplan och öl är väl inte något som lockar speciellt just nu va?..
Nåväl, Ja skämdes och gick in..
Nu kommer jag inte våga mig ut, Iofs kommer ja inte kännas igen när ja har normala kläder på mig för nu är jag verkligen hemsk

Tänkt fortsätta med det till beck, Sen blir det sängen.... Om man nu får sova med tanke på grabbfesten vägg ivägg....


Mätt och belåten

Josephine kom förbi och det tackar jag för, Jag kom inte bara upp ur soffan utan jag ställde mig även vid spisen och stekte till två kotletter åt oss samt slängde in lite pommes i ugnen med en härlig bea till.. GUD så gott det var med riktig mat i magen, inget "färdigt" det var längre sen....

Att man får krafter att laga mat så fort någon annan äter med än är lite skumt det är ju fortfarande lika jobbigt?
Flockdjur som man är, Det här uppskattades.. Framför allt av min " lilla" mage

Ahh men godmorgon!

Det känns så där att sova bort precis hela dagarna men åt andra sidan är jag ju vaken precis hela nätterna, Springer på TOA, Tar tabletter emot min hemska halsbränna eller bara ligger och vrider på mig för att ryggen gör ont, magen är i vägen och jag inte riktigt vet hur jag ska ligga...

Det känns så skönt att se på kalendern att man är inne i den sista månaden, När december är över är det här förhoppningsivs det också...
Kanske inte att jag får sova på nätterna, Men förhoppningsvis att jag inte har ont längre!

Idag borde jag, men har ingen lust till något...
Det ser ut som skit här hemma av någon konstig anledning? Funderar på att åka ut till mamma men just nu orkar jag inte ens ta mig till toaletten min kropp är tömd på all energi medans mitt huvud är uppe på högvarv och vill göra miljoner saker och hellst samtidigt.. fybubblan..


Nåväl ska väl försöka få i mig lite frukost, Vilket kommer ta tid då brödet är i frysen det som ligger framme har visst legat där ett tag på färget att tyda.. Så förbannat trist att köpa hem saker när man är själv och aldrig hinner äta upp skiten, 'nåväl min stora frys skulle behövas..Hur vore det om någon behagade svara i telefon? Att sitta o trycka på något som tillhör mig bara för att, känns så där!

nåvål ett par min i micron är väl även det andra brödet tinat, idag går det bra.. men sen då?


Saknade njurproblem....

Det låter hemskt jag vet, men just nu saknar jag alla problem med njurarna visst gör det förbannat ont att kanalen till urinblåsan ligger ikläm men det gick ju att härda ut med lite smärtstillande.. Nu när dom inte är klämnde längre och kanalerna helt öppna har jag istället fått känna på hur det är att springa på toa femtioelva gånger per natt, eller som ni ser på klockan natten är inte slut än den har liksom knappt börjat...
Fyfan vad jobbigt det här är, Känns rätt onödigt att ens försöka sova vet att jag snart är uppe och springer igen...
Äre inte halsbrännan som väcker mig är de den här förbannat fulla kissblåsan, URSCH!!!!!

Iofs saknar ja inte njursmärtorna, jag överdrev lite.. Men jag är glad att jag med bara 20 dagar kvar till bf fått dom här kissplågorna, Jag har ju hört om dom som behövt ha det längre!

Nåväl nu ska jag försöka sova....
Blir väl väckt som vanligt i morgon, vilket iofs är tur... Eller ahh annars hade ja kanske sovit tills han vill ut..

Juste, haha min Bm ringde och väckte mig i morse jag skulle visst varit där idag halv 11 hade inte någon som hellst aning om det, Dom på sjukhuset sa till mig att jag skulle på kontroller där nu sista tiden eftersom jag hade just dom problem ja hade och att dom kunde komma tillbaka och bm inte hade alla resurser för att hålla koll på njurarna tex,
Så trodde inte jag skulle dit, men tydligen.. Fick ny tid på tisdag kvart över 8.. Det känns så där! Så tidigt har jag nog inte varit uppe på gud vet när..
Men förhoppningsvis är det sista gången jag behöver ta mig dit också..Håll tummarna att äggvitemängden inte blivit större......

Sweet dreams!

Känner mig typ som 15

Erik vann ( som vi alla visste) och helt ärligt jag glät av både glädje och lycka och skämms fan inte alls för att säga det...

Däremot hade ja aldrig hållt på honom hela vägen om ja hade vetat att han hade tjej? jag har sett ALLA program av idol iår men måste totalt ha missat det.. Eller bara vägrat inse
Trots hans skit fula tänder hade jag kunnat gifta mig med honom men ahh allt gick i kras, så nu får jag väl helt enkelt sluta böla för hans jävla skull och istället vara arg på att han är tillsammans med någon annan, som dessutom inte var något att klaga på.

Jag är glad att han vann endå, kan inte låta bli..
men fan för henne som visst hann först. Frågan är bara om hon gillar hans tänder på riktigt eller om han sjöng till sig hennes kärlek också


VAD TROR NI?????



'ps Patricia, du får ha Calle som vinnare om du vill, jag borde kanske lagt min röst på han istället han är ju iallfall garanterat singel HAHAHAHAHA...


Borta bra, hemma bäst!!

Phu det vart en lång dag trots allt..
Jospehine kom ju i morse som sagt, efter att Sini ringt och väckt mig.. Ahh det gick inte riktigt till som planerat där hah.
Hur som haver tog vi oss till kungenskurva Josephine köpte julklapp till sin syster och ja sprang in på babyland men hitta inte ett skit, en termometer och nagelsax ( sånt ja inte ens tänkt på) så det var väl lite tur att jag gick in där trots allt..

Sen var tanken att jag skulle åka med mamma hem efter jobbet för att inte kolla idol finalen själv, men dom skulle på julbort med Hasses jobb på kalfors så de sket sig..
Åkte istället med Sini och Bullan till sinis mamma där jag läste en så där miljon böcker för Melissa, drack en kopp kaffe och snacka lite...
Drog vidare till sini där ja la mig på soffan och låg där i princip tills idol var över, eller ahh tills möller och bög nyheterna börja..

Nu är jag hemma och väntar på slut resultateet i idol, Även om Erik kommer vinna är ja fan nervös...


Nåväl, Ja har träffat Sinis och Bullans karlar för första gången idag.., Eller Claes träffa ja väl inte, såg han mest sen snacka han i telefon..

trevlig dag, men jag är helt slut....


idolfinal...

Ikväll gäller det håller alla tummar för att erik vinner, vilket han sjävklart gör!
Nåväl är hemma hos Sini och ska se den med Josephine och lite chips och ostbågar... När det väl är över kommer det kännas konstigt, vad ska man nu göra alla dessa fredagar?

tåls att tänka på...


Port telefonen ringer

Snart ringer porttelefonen och Jospehine är på ingång mycket trevligt=)
Ska höra med henne om vi ska sitta här och " uggla" eller om vi kanske ska ta e tripp till kungenskurva är lite små sugen på babyland där och den där, här i stan är den pytteliten och dom har inte ett skit...

Vi får se hur sugen hon är, hör snart hennes steg utanför..

Kanske skulle försöka få i mig lite frukost, Det var ju ett tag sen sist...



Kära grannar..

Det är helt okej att pöka, absolut! Men gör det en aningen tystare TACK speciellt vid den här tiden i det här otroligt lyhörda hus. Eller åtminstonne varna mig först!!

ärsch fortsätt ni, hämnden är ljuv... om sisådär 1000 år eller något.

IDIOT!!

Köp en biologi bok eller googla hur fan det egentligen går till... HELVETE!!!!

Du vet mycket väl vad som aldrig hände men tack för påminnelsen över något jag länge jobbat med att förtränga!


Kniven mot strupen

Alltså jag vet inte hur jag ska börja, Det här programet är ju mer än skrämmande.. Vad FAN serverar folk för mat egentligen? Framför allt vad fan är det vi egentligen får i magen utan att ha en aning?

Nej det här har bara fått mig att bli äcklad ska aldrig mer äta ute på sånna där skumma ställen, Om köttet legat på golvet innan servering skulle inte förvåna mig om det ens är kött...

Gud så jag kommer spara pengar för numera blir det laga mat hemma...

Ursch, verkligen skit äckligt


Jag kan och jag ska..

Idag har jag öppnat mig för både min syster och min mamma dom två personer jag i hela mitt liv haft svårast att visa känslor för, Kanske gick lättare idag för att det var över datan med syrran och telefon med mamman. Hur som hellst känns det bra, Jag är på rätt väg...

Jag menar, Jag kan inte begära att dom ska förstå mig när jag inte säger något men nu har jag gjort det, de var inte alls farligt och dom förstod mig TACK <3


Gråtit en skvätt..

Jag har nyss gråtit en skvätt både med och utan anledning, Nu känns det faktiskt bra och jag känner mig inte alls så där dum och patetisk som jag brukar.. Måste berott på att tårarna idag kom ifrån hjärtat inte alls några gravidhormoner som spelat mig ett spratt.

Det är inget jag är van vid, känslor alltså! Speciellt inte sånna här Arg kan jag bli utan att tveka men så här, Jag blir nästan rörd av mig själv.. Dom tankar jag nyss hade som fick mig till tårar det var inte att leka med...

Jag trivs faktiskt med att vara känslosam även om det så klart för stunden är jobbigt att gråta känns det så otroligt skönt efteråt, speciellt när tårarna kommit av känslor och inte för att jag skrikit så jag nästan spricker..



V 38 ( 37+0)

Barnet:

Vikten är oftast mer än 3 kilo. Barnet räknas som fullgånget och många föderi den här veckan. Det är barnet själv som bestämmer när det är dags att födas. Forskning visar att graviditetslängden finns programmerad i arvsanlaget. Det är nedärvt från dig och din partner och har bestämts efter vad som är en normal graviditetslängd i just ert fall. Har du inte packat din bb-väska är det hög tid att du gör det. Låt den stå redo så att du inte behöver tänka på om du fått med dig allt när värkarna väl startar. Det är mycket barn i magen och moderkakan är mellan 20-25 cm i diameter. Den väger ungefär ett halvt kilo och det är av stor betydelse att den fungerar fullt ut.

Mamman:

Hos rökande mödrar ses ofta kalkinlagringar i moderkakan. Följden blir att den inte fungerar lika bra. Nu när barnet behöver extra mycket näring kan det hämma tillväxten och kanske leder det också till att barnet inte orkar med ett förlossningsarbete lika bra som den annars skulle ha gjort. Du kan känna hur barnet trycker och pressar nedåt mot underlivet. Många barn sjunker ännu djupare ner. Ditt bäcken är något vidgat och barnets skallben har förmågan att omforma sig för att passa in i förlossningskanalen. Det kan vara svårt att hitta bekväma ställningar att sitta och ligga i. Magen är hela tiden i vägen. Du väntar på det första riktiga tecknet på att förlossningen startar. Hur känns en värk, kan vattnet gå utan att jag märker det, vad gör jag om det startar med en blödning? Det är många frågor som din barnmorska alltid kan ge dig lugnande svar på.


Nu får du gärna komma ut, Jag skulle bli så glad då!...
Men snart så och jag längtar ihjäl mig typ...

Vissa misstag

Lämnar betydligt större spår och tomrum än andra..
Men det är bara inse att dom kommer bli fler och hoppas på att jag en dag blir stor nog och förstår att kärlek faktiskt kan vara något fint.


Tack och lov..

Nu gör det inte så förbannat ont längre dvärgen som förr körde upp en meter stor dolk i hugget på mig verkar gett sig av, det tackar jag för...
Hoppas han inte kommer tillbaka igen iallafall inte förrän det är dags.. Jag var trött innan men TRO mig om jag säger att jag nu är mer slut än någonsin...

Jag vet inte om det bara är jag, men jag tycker det här är skit läskigt.. Jag har inte en jävla aning om hur det ska kännas verken förvärkar eller sammandragningar förhoppningsvis annat än de ja precis kände iallafall...

Har fortfarnde svårt att tro att ja märker när det är dags, Jag vet ju inte hur det ska kännas...
Men så känslig jag är, är jag nog inne på förlossningen långt innan jag ens borde ringt in... Tur är väl det för fan det är läskigt alltså...

Nee nu lite tv, Håll tummarna att dvärgen håller sig borta eller att det lilla gossebarnet get sig f*n på att äntligen komma ut :D


Helt vild..

Mitt barn, min älskade son.. Vad har tagit till dig?
Du är helt vild inne i magen och verkar inte riktigt kunna bestämma dig hur du ska ligga..Säg inte att du är på väg att vända dig?

Det gör fruktansvärt ont och det känns som om någon stark jävel kört upp jordens största kniv i hugget på mig..
Varför känns det så här?

Är det här några slags förverkar eller någon påhittad sammandragning? i såfall kommer jag aldrig klara av dom riktiga verkarna när det väl är dags DET ÄR EN SAK SOM ÄR SÄKER..

Det kan liksom inte vara dags nu eller snart, jag kom ju nyss hem ifrån sjukhuset? Fan ja blir lite orolig....

avvaktar ett tag till...


YES!!!!!


Jag behöver inte ligga inne, jag FÅR gå här hemma och ha ont istället vilket faktiskt känns hur bra som hellst....
Har samma smärtlindrande här hemma som jag hade fått där och det känns rätt betryggande att mina värden gått upp så att dom slipper hålla koll på mig så att säga, Det är ju trots allt jul och jag vill försöka vara med på den vilket det verkar som jag kommer få, Njurarna hade dragit ihop sig igen vilket är ett stort plus även om smärtan fortfarnde sitter kvar. nu behöver jag inget sånt där rör emellan som dom tydligen "opererar in" Heller inte tömma njurarna med en slang dom går in i via ryggen...

Självklart kommer kontakten vara tät tiden som är kvar för att se att mina värden håller sig i så god form som dom var idag, Inget blond på urinstickan heller samt att mitt blodtryck låg på topp.. Det känns skönt....
Dock innehöll urinstickan lite, lite äggvita men eftersom jag endå ska på täta kontroller och blodtrycket var bra behövdes ingen vidare återgärd idag......

så nu är jag hemma igen, Det har varit en lång dag men helt klart värt det..
Har fått nya tabletter emot halsbränna också så nu är ett problem ur världen och jag kommer få se min älskade idol final hemmaifrån i min soffa och det gör mig lycklig...

Hur ont det än gör, är det nu bara "rida ut stormen"


vafaaaan hahaha...

Jag hatar när jag är trött och ställer klockan för att HINNA och så sitter man endå här klar 45 minuter innan det är dags, Jag hatar verkligen att vänta..
Men antingen är det så här eller så är jag ute alldeles för sent så det var väl kanske lika bra..

Nerverna är inte på topp, men jag försöker....


Godmorgon

Nu slog klockan prics 8 och jag har varit vaken ett tag ( iofs hela natten) hunnit duscha och sätta på kaffe.. Till min förvåning är mjölken slut??? Ja dricker aldrig upp mjölk här hemma när jag är ensam speciellt inte sånna där en och en halvlivet? nåja, drack ju ett par glas till middagen igår kanske var därför.. Så sitter här med en kaffe kopp utan mjölk som för övrigt smakar SKIT.

Kläderna hade trokat som jag hängde upp igår vilket var bra, Tanken var ju att jag skulle ha min gröna kofta åh det ska jag också...
Resten ligger nerpackat eller ahh snart iallafall.. önska mig lycka till..




Sängen....

Så där ja, vart ingen " jag ska bli stjärna" hade ju helt glömt bort andra avenyn tur att Elle ringde och påminde mig, Dock måste jag ju missat förra veckans andra avenyn eftersom jag såg de där stjärnprogrammet då? hmm, Ska nog kolla efter på svt.se för säkerhetsskull om inte annat är det ju något att somna till, för sova måste jag göra och det är rätt snart... Ska upp runt7 och kan fan inte minnas när jag gick upp så tidigt sist, nån gång när jag sov hos Carina tror ja och skulle åka med Joel hem till mamma innan han börja ahh då ka nu tänka er, evigheter en med tanke på att ja har bott i min lägenhet en och en halv månad, GUD så snabbt tiden gått egentligen när man tänker efter, jätte snabbt!

I morgon är den stora dagen, eller ja iallafall fram tills...
Vet inte alls hur det kommer gå till och jag är en aningen orolig för njurbäknet faktiskt men det ska inte vara någon fara eftersom jag inte fått ondare, smärtan har ju varit den samma och på den nivån var det ju under kontroll liksom.
Ser iallafall hellst att jag får åka hem vilket jag så klart får frågan är bara om jag orkar gå hemma och ha så här ont fram tills, Får helt enkelt se vad dom säger och vad vi kommer fram till..
Tänkte iallafall ta med mig datorn i väskan ifall att, sen får mor min komma in med mitt mobila internet som min bror lånar just nu.
lär ju behöva det om jag blir kvar, med tanke på att jag inte vet hur det ser ut på tv fronten där och på fredag är det idol final och det tänker jag inte missa, inte emot något i världen...

Nåja, nu ska jag väl kolla andra avenyn, inte kollat upp än om jag missat något men om inte får jag se kvällens avsnitt igen, hade ju Elle på tråden hela tiden så säkert missade jag något plus att ja knäppte över efter det hållt på ett tag...

Godnatt!


Inte riktigt som planerat...

Tanken var ju att jag efter middagen skulle diska upp det jag använt samt det som jag sparat sedan frullen som jag åt vid sisådär kl 14 idag haha, Nåväl det blir inte riktigt så inte nu iallafall efter middagen somnade jag visst som en stock och vaknade för bara några minuter sedan mer död än någonsin och vilken värk ja hade, Skulle kunna byta rygg med vilken gammal gubbe som hellst just nu. Fyffaaan...

Tröck i mig en tablett och inväntar nu att den ska börja verka, Äntligen hemma sedan blir det jag ska bli stjärna sen bums i säng. Klockan och Carro ringer strax efter tuppen i morgon måste nämligen hinna duscha då det inte blir av ikväll i brist på ork samt att jag hängt kläder på tvättställningen i duschen plus att jag måste packa klart väskan med sånna saker som jag kommer behöva i morgon bitti.. Även om jag kanske har tur och får åka hem igen är det lika bra att vara förberedd med lite trosor,strumpor, sköna mjukisar och ett schampo som luktar gott liksom.

Nåväl reklamen är snart slut borde hinna lägga mig tillrätta tills dess, Sen bara vänta på att tabletten gör sitt så jag kommer upp och kan ta mig in i sängen.

hej på en stund..




Sådär ja.. Snart klar...

Phuu inte nog med att jag sov bort hela förmiddagen utan jag var inte direket piggare när jag väl vaknade, Hur som haver har jag hållt på här hemma sen dess, plockat och haft mig, Även om det inte hunnit blivit stökigt sen min städ dag här om dagen vill jag endå att allt ska vara PERFEKT innan ja beger mig imorgon, Har ju inte en aning om, Om jag kommer hem själv igen Då måste ju allt vara på sin plats..

Visst vet jag mer exakt när igångsättningen är nu även om jag valt hålla det för mig själv, Så har jag ju inte en aning om jag kommer vara hemma tills dess eller om jag blir kvar, Allt beror på hur ultraljudet på njurarna ser ut i morgon. Håller tummarna, Borta bra hem hemma bäst!

Känns så skönt nu att det snart är över, Jag är lycklig och längtar mer än någonsin det kan ingen smärta ivärlden ta ifrån mig.. <3<3

Om "några" dagar är jag mamma, Helt sjukt :D

Trött

Hade glömt stoppa i laddaren i natt så telefon var stendöd vilket gjorde att jag sov till strax efter 1. skönt kan man tycka, visst vare väl det men ja har sjukt mkt att göra idag, i fall ja blir kvar på sjukhuset imorrn..

Jag menar då är det ju sista dagen jag är hemma själv idag, jag är nervös....

Fucking jävla kuk december


Just nu är jag inte deppig bara arg, jävligt arg.

När jag har ont blir jag arg och nu på senare tid är det mer ofta än vanligt, men snart så.. SNART!


Mycket riktigt..

Inte ett skit är bättre farbror doktorn "sy in mig" som han så fint uttryckte sig men helt ärligt jag vägrade...
Det är ett par dagar kvar tills igångsättning och då går jag hellre hemmaa och har ont än och ligger där och hör hur folk skriker för sitt liv om nätterna, nej tack!

Jag fick som jag ville iallafall tills på onsdag, ska tillbaka då för ett nytt ultraljud på njurarna och sen nya prover osv osv.. Blir antagligen inlagd då med tanke på att det här inte går åt det håll vi ville det skulle göra, men vad säger man med min tur var det väl inte speciellt oväntat?

Fick smärtstillande som jag skulle ta, och med mina smärtor var det hemskt att bara ta sig till sjukhuset när jag skulle hem visste jag inte riktigt hur det skulle gå till med tanke på att jag var tvungen att svänga förbi apoteket på stan innan. INTE nog med det tabletterna fanns inte där så jag fick promener upp till sjukhusets apotek så återigen fick jag pina mig upp dit, Bussen var ingen ide liksoom en station men det var hemskt att gå, sen väl inne på apoteket på sjukhuset trodde dom inte tabletterna fanns där heller men då hade han kollat efter fel? ursäkta men brillorna han hade på sig var det mest för syns skull liksom? Sen kläcker han ur sig när jag står där med magen i VÄDRET " du får absolut inte ta dom här i samband med alkohol" Ehumm JOO ja hade tänkt och gå förbi stanleys, dricka tio öl och liggga med en vidrig bartender? VAD fan tror han? haha.
Han gjord mig mer arg, det gjorde att jag gick snabbare ( även att bussen snart skulle gå) men det gjorde ju bara ondare i onödan för bussen missa jag, så jag fick gå ner på stan igen för att ta nästa, Nu är jag äntligen hemma, ahar fått lite i magen samt en sån där förbannad tablett.. Nu är det bara lägga sig, hoppas smärtan lindras en aning och sedan invänta onsdagen...

Vill inte bli kvar där, Då jag vet när det är dags för igångsättning... Samtidigt som jag bara vill de här ska få ett slut..
Även om ja är grymt förbannad just nu pga av smärtor överallt känns det trots allt bra att jag kan säga att det snat är över.


Morsning!

Nervös..

Jahajaaa.. Då var det dags att snart bege sig emot stan för att sedan infa den utsatta tiden uppe på förlossningen, Undra vad dom kommer göra? Säkert sticka mig me tusen nålar bara för dom vet att det är det värsta jag vet, Även om jag faktiskt börjar bli bättre på det.

Hur som haver, Frukost på tratten blir det innan eller ahh " fruost" kan man ju kalla det runt 12 tiden om man vill, Eller om man sover som jag ;)

Håll tummarna att det snart är över och min lilla älskade får komma ut:D

Ärligt stulen

69 saker du kanske inte visste!


1. Namn? Linda
2. Exakt ålder? 21
3. Vart bor du? I södertälje
4. Bor tillsammans med? Ingen men snart min son
5. Husdjur? Min älskade Cleo
6. Färg på ditt hus? Tegel
7. När är du född? I maj 1988
8. Klass? första klass ;)
9. Vilket år tar du studenten? Tog visst aldrig
10. Något jobb? Adecco ( astra) Nu mamma ledig
11. När ska du sova ikväll? Försöker så gott det går. 
13. Duschat idag? Ja
14. Kramat någon idag? Ja! min mamma
15. Pussat någon idag? nopp
16. Vad har du ätit idag? Frukost och middag o kvälls macka ;)

17. Dagens klädsel? Leggings och ett linne
18. Dagens smink? Inget,
19. Dagens sötnos? Jag själv..
20. Dagens roligaste? Kniven emot strupen haha
21. Har du många vänner? nej men dom bästa.
22. Hur många har du kysst? Borde man veta det vid 21?
23. Vem kramade du senast? Min mamma
24. Hur många har du haft sex med? oj...
25. Hur många har varit otrogna med dig? Ett par st iallafall
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? Malin
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Jennie, en hel bok haha

FAVORIT :

31. Film? Vet ej
32. Låt? för många
33. Mat? Kött
34. Drink? Rosa pantern
35. Färg? svart
37. Stad? Järna
38. Land? cypern HAHAHA
39. Ämne i skolan? Svenska
40. År? 2010


SENASTE :

41. Personen du tänkte på? Morfar
42. Personen du kysste? Tysken
43. Gången du spydde? Isöndags
44. Gången du grät? Igår
45. Pizzan du åt? Oj, förra veckan men innan de länge sen..
46. Gången du var i Göteborg? 2005?
47. Gången du var i Stockholm? 2009
48. Gången du var full? Min födelsedag 6 maj 
49. Gången du var hög? 
50. Personen som såg dig gråta? Mormor

ANTINGEN ELLER :

51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Nu mera hemma mys heltklart,,
54. Tv-spel eller datorspel? Tv spel
55. Singel eller upptagen? Singel förr nu säger ja nog upptagen
56. Hångla eller puss? Pussas är mysigt!
58. Ragga eller bli uppraggad? Ragga, är totalt världelös på det dock..
59. Big Brother eller Paradise Hotel? BB  
60. Svart hår eller blont? svart alla gånger
61. Blåa ögon eller bruna? Blåa
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Cola!
66. Pizza eller kebab? inget..
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas? Båda
69. Leva eller dö? Leva


Sängen

Phuu äntligen ligger jag i sängen satte på en maskin till lite bara för att sen är det ju så klart hur skönt som hellst att bli av med skiten, även om det typ återstår en till innan dess..
Hur som haver ångrade jag mig nästan lite så fort den hade hoppat igång jag var ju hur trött som hellst och behövde egentligen inget annat än sömn efter min " göra dag" Men maskinen gick snabbare den här gången hur jag gjorde har jag inte en aning om, tog väl rätt program helt enkelt hehe... Men nu är den klar och upphängd iallafall så visst var det bra endå att den fick komma igång, Jag har bestämt mig att sluta upp med att skjuta på saker hur jobbigt det än är är det bara göra det på en gång, med tanke på att verken disken eller tvätthögen blir mindre av att man väntar liksom..

Nåväl det är det jag lärt mig idag och ska försöka hålla fast vid.

Känns skönt att gå och lägga sig med gott samvete även om det är skit att jag kommit på att mitt internet funkar i sovrummet nu, Det tar liksom lite längre tid för mig att somna då alltid är det något jag ska göra innan jag kan stänga locket och är det inte det så skaffar jag mig något eller så skriver jag något onödigt här, bara för att!

Måndag i morgon = Nervöst!


GODNATT

( tror jag)

Första gången jag gillar

Doften av nytvättat.
Annars brukar jag inte alls gilla ni vet sån här " tvättstuge doft" och brukar heller aldrig känna av lukten av sköljmedlet men de här LUKTAR SÅÅÅ GOTT och nu när jag är inne på andra maskinen har doften spridit sig precis överallt och det är jätte skoj.

Det var inte så farligt att tvätta, första maskinen tog en evighet dock.. Hade visst ställt in den på något evighetsprogram men vafan det var ju första gången liksom haha..

Nåväl när den här maskinen är klar har jag idag

* Tvättat en mörk tvätt
*Tvättat en ljus tvätt
*Dammsugit överallt
*Skurat överallt
*Bjudit mamma på kaffe och frallor
*Ätit frukost" med carro och huliganen
*Gjort och ätit middag
*Dammat alla hemsa svarta möbler som bara sammlar damm


Nå, Det låter kanske inte så mycket men för mig har det tagit i princip hela dagen och jag är nu helt slut!
Men för att vara lat och höggravid är jag faktiskt nöjd med min söndags insats...



Det smattrar ifrån badrummet

H*AAha jag tror jag råkat glömma tömma fickorna på allt jag pula in i maskinen, det smattrar och låter där innifrån, DET luktar oro här. haha..
Antingen kan det ju vara något som absolut inte tål att ligga där inne, eller som tvättmaskinen tål att ha i sig.. Återstår snart att se, Kanske rent av ska låta så där? haha..

Som ni märker är jag inte så van vid det här,, men jag lär mig snabbt.. Så här mkt vuxen poäng ja har nu har jag nog aldrig haft i hela mitt liv, Saker jag tidigare hatat och absolut inte orkat göra är nu en del av min vardag och jag gillar det faktiskt mer och mer allt eftersom jag blir bättre på det, Sen är det väl inte rätt tillfälle att skryta om hur duktig man blivit när man är höggravid och mesta dels är trött och orklös.. Numera tar det lite längre tid att göra allt än va det kanske skulle ta annars och ja tycker endå jag sköter det rätt snyggt, Så ska bli skojjj sen när orken är tillbaka och man återigen kan nyttja sin kropp till fullo.. Det kommer bli helt toppen..

nu är det något mammaprogram på mtv, måste se efter om någon klagar som jag.. HZHAHAH

ÄNTLIIIIGEEN!

Det vart ingen korvstroganoff mamma var utsvulten och orkade inte vänta på att koven skulle tina så det blev frallor och kaffe, haha!
Mycket riktigt det fattades verktyg till tvättmaskinsinstallationen även den här gången men Hasse var så snäll att han åkte hem och hämtade restrerande så nu ÄNTLIGEN är den installerad och även påsatt med en svart tvätt... Det känns hur skönt som hellst att allt bara börjar falla på plats, Dock gör ljuden den har för sig mig lite rädd ibland hhaa hoppar till och hajjar inte alls vad fan det är som låter förrän ja kommer på haha...

nåväl måste väl endå få i mig något mer i magen idag, Får väl bli att tina upp portionen spagetti och köttfärssås som jag har nerfryst sen förr, Är absolut inte sugen på att laga mat längre inte när det bara är jag som ska äta!

I morgon måndag är en stor dag för många, Vi alla får nästan vårat svar jag om min igångsättning och hon om hur framtiden kommer se ut håller tummarna för oss båda så klart :)

Nu är klockan snart kvart i sex och det är kolsvart här hemma, även om Hasse fixade proppen som gick förut.... Håller på att invänta besked om när dom kommer och tapetserar om, Det kommer garanterat inte bli iår iallafall men vill endå veta så jag vet hur mtk energi jag kan lägga på lampor mm. Det är ju som sagt rätt mörkt när "solen" gått ner... På tal om den hur många soltimmar hade vi haft i sthlms området i november 9 va?helt sjukt..

Nåväl, humöret börjar bli bättre Marie ringde och frågade om ursäkten hade nått mig i från B men neej det har den inte, fick något mess igår men tog det inte direkt som en ursäkt, Så det får vara så här ett tag till, All fokus på något annat....

Verkar dock som någon annan tagit åt sig synd, men fick ju svart på vitt se hur den personen såg på allt.. tråkigt tycker jag men vad gör man.. Gillar läget helt enkelt!


Alla blickar frammåt!
one tree hill snart!


Tvättmaskinen

Det har varit ett jäkla tjat om den där förbannade tvättmaskinen här i bloggen på senaste tiden men vafan mamma och dom har ju myror ibrallorna eller något alltid har det kommit något emellan även om dom varit här tusen ggr, Har dom inte glömt nå verktyg så har hasse varit på kryssning eller så har dom bara helt enkelt brottom helt plötsligt.. Men nu är dom iallafall på väg och den ska ÄNTLGEN installeras, Ja jag släpper inte ut dom förrän den går som en klocka haha..
Behöver verkligen tvätta innan det hunnit bli ett berg och att springa i tvättstugan finns det verkligen ingen ork till just nu, Dock är det mest sängkläder och handdukar som ska tvättas sånt som tar sådan stor plats i tvättkorgen, Inge fint liksom.

Nåväl Sen ska ja väl tvätta upp lite kläder som jag hunnit använda under den här tiden, Det är inte mycket eftersom de flesta är mjukisar som jag haft hemma då det är där jag spenderat den största tiden..

Nåväl, Ska bli skönt att äntligen få sätta i gång även om jag inte orkar, Men hur jobbigt kan det vara? den sköter ju sig själv..
Har inte så mkt att hänga på, inte hunnit köpa en sån där golvställning men har ju sån där " handdukstork" som blir varm sen en sån där grejj som hänger på väggen.. Så det ska nog gå bra....
Sen har jag ju köpt nytt sköljmedel som Malin lura i mig, och det luktar verkligen GOTTGOTTGOTT!!

Nee, nu blire plocka fram något ur frysen, Dom var visst hungriga dom små liven.. Det gör bara mig glad så jag får någon att äta med hahah..
Korvstroganoff tror ja, Det blir toppen.....

PÖss

Storstädning.

Nåvä disken är gjord och köket skiner, gick in för att bädda sängen vilket jag gjorde dock slängde jag mig sedan på den och ligger kvar här, min energi är helt borta..
Jag hatar att mitt huvud är mer pedantiskt än min kropp klarar av...

I morgon är den stora dagen, Får veta hur allt kommer gå till... Jag är sjukt nervös men längtar så inåt att äntigen få de här överstökat..

Önska mig lycka till,

nu vila...

Söndag..

Vafan hände i natt egentligen?`runt fyra vaknar jag av en massa jävla skrik utanför och det låter som två skott.. Självklart tror jag att jag drömmer.. Vilket jag inte gjorde iallafall inte med skriken för det höll fan på hela natten...

Nåväl det stod inget i LT, Så skotten tillhörde väl drömmen men en sak är klar nån finngubbe bör vara jävligt hes i dag så som han skrek i natt.

och läskigt var det.

Nåväl känner mig väl på " asbra" humör idag, NOT! Har pratat med mamma om allt och hon sa att jag gjorde rätt, Visst det är min moster men tänker inte ta vad fan som hellst..
Men nu tänker jag lägga de bakom mig, Har varit arg,ledsen och besviken på henne tillräcklig..

nya tag!

Beck

Jag har nu ätit middag kyckling blev det, färdig rätt för att vara exakt så mycket ork lyckades jag tvinga fram att orka ta mig ner till spel och video och köpa mig något så äckligt.. Köpte även ett rör pringles som smakade skit. Som sagt inget är sig likt i dag.

Om tio minuter börjar beck på 4plus, det får avsluta min kväll.
Får dock se hur länge ja orkar, Beck är väl inte heller sig lik om jag ska tyda dagen rätt...

Hörs eller nå..

....

Berättar inte du snart så gör jag det..

Inget kan rädda denna dag..

Det blir fan bara värre.
Dom där förbannade fittgrannarna över skulle jag i skrivandes stund personligen kunna strypa borrar dom inte hundra hål mitt i nätterna, möblerar dom om tiomiljonergånger om dagen eller som nu, Typ spelar innebandymatch, Kan dom bara inte för en gångs skull göra någon nytta med sitt oväsen? dra på nån bra dansbandslåt på högstavolym eller något annat man inte skulle störa sig på lika mycket.

URSCH! ingenting har blivit som jag tänkt det idag, ingenting.. och det får verkligen hela min värld att rasa speciellt nu när jag är inne i en deppoklag period.
Allt jag önskar är att den här förbannade helgen ska vara över, Vill aldrig mer att den kommer tillbaka i sitt like det är en sak som är säker.

Sen vill jag klaga på en sak till FUCKING JÄVLA JULKALENDER!! vad fan är det för fel på folk? Dom vill hela tiden förbättra och göra saker bättre Grattis dom lyckas mer å mer med mobiler, datorer och flytta kärnvapen, ska det då vara för mkt begärt att dom ska kunna hålla julkalendern på en iallafall lika bra nivå som för tusen år nu känns det som....
Dom blir bara sämre och sämre, Ska man inte när min knodd växt till sig vilja visa julkalendern för honom eller vad är det frågan om?
Den hör ju liksom december månad till, men nu har jag inte kollat på den på flera år för den bara suger mer och mer.. Förra året ladda jag ner jul i kapernaum och kolla på, det kändes betydligt bättre..

Sen vill jag ocskå slänga lite hat på det här förbannade vädret, Idag på stan började det bli mörkt kl 12, 12 åp DAGEN vad fan ärde frågan om? Inte så jävla konstigt att man har svårta tt hålla humöret uppe?


Undra hur länge jag ska ligga här på sängen och vara sur och hata idag, säkert tills det slår måndag och jag med nervösa steg ska bege mig till sjukhuset och förlossningen för en förbannad njurkontroll. Självklart kommer allt se så bra ut, dom kommer inte vilja sätta i gång mig i tid utan dra ut på allt precis som vanligt, jag är nästan säker!!!
Jag har ju fortfarande ont, men att åka in innan måndag är ingen ide, tänker inte ligga i den där förbannade sängen en dag till utan att förlossnignen är igång det är en sak som är säker..


Middag???

Jag har ingen lust att laga mat ÅT MIG SJÄLV! så hungrig är jag inte, Förhoppningsvis inte sen heller.. Villkt jag vet inte stämmer om bara någon timme kommer min enorma mage skrika efter allt vad som har med mat att göra, Enbart för jag verken orkar eller har någon lust att ställa mig vid spisen idag.
Igår var helt okej, vi var många som åt och det kändes mer uppskattat.. Visst finns det kvar men neej tror inte jag skulle få i mig det idag, Så jag måste väl laga endå! Eller så går jag ner till den extremt äckliga pizzerian här i centrum och svullar en vidrig pizza, Som jag endå inte får  i mig..HATAR pizza speciellt här nere.. Det är som att slänga pengarna i sjön och jag är väl inte riktigt i rätt stadie i livet för att göra det just nu om man så säger..

På tal om det, Jag köpte faktiskt en julklapp idag till min mamma..
Något som jag tyckte hon skulle ha, och egentligen ska jag ju inte köpa julklappar iår inte fira jul alls bara äta en massa, massa jansson. Men ahh den var perfekt till henne och ahh får väl kanske ge henne den innan jul då, Så det inte blir en julklapp... FÅR se hur det blir liksom..

Känner på mig att om ja springer ner och köper alla miljoner julklappar jag egentligen borde kommer jag endå inte fira jul någon annan stans än på BB och så klart vill jag ju se hur glada alla blir ;)
Nåväl, på måndag efter läkaren då jag förhoppningsvis får besked om jag blir igång satt..Blir jag inte det innan jul får jag väl vackert palla mig ner till stan och köpa dom förbannade klapparna, Eftersom julen då blir hemma hos mig i fall något skulle hända..

Ge mig 24e nu, vill ha jansson och hela julen överstökad...

Saffranslängd...

Jag sitter kvar här dock en aningen lugnare än tidigare bryggde mig lite nytt kaffe ( vilket inte är allt för vanligt att jag gör när jag är ensam) och skar upp ett par rediga bitar av min nybakta saffranslängd. Det här var GOTT och jag känner att jag verkligen gjorde rätt som unnade mig det här, Den här stunden njuter jag riktigt av.. Kaffe och ett par massa goda bullar..

Visserligen återstår disken men eftersom allt som hände idag fick mig att tappa lusten till precis allt jag egentligen hade planerat har jag all tid i världen på mig att ta i tur med den, För jag kommer bli hemma ikväll. Det är en sak som är säker, var redan lite små grinig innan jag åkte i "morse" och för en stund sedan var jag alldels rabiat.. så ahh ni som känner mig och mitt temperament förstår att jag nog gör bäst i att hålla mig lite utanför, Har till o med min mobil avstängd. Den dog och känner inte alls för att sätta på den även om jag måste, Måste nämligen höra av mig till Carro och säga att jag inte kommer i allafall inte ÄN på länge, Och sen är jag endå för trött.. så ahh ni hajjar..

Så medans mobilen laddar upp sig för att kunna sättas på, tar jag mig en till bit ifrån saffranslängden och surplar i mig mitt egen gjorda kaffe..

Tjao

HAT!!!!

Det vart ingen kungenskurva Emil skulle inte med och det var tydligen därför vi skulle dit, Biltema eller något... nåväl trots att stan här nere inte är något att se följde jag med endå jag stod ju redo med skor och allt plus att det var tusen år sedan jag träffade mormor och det var väl det enda som var trevligt med det hela..

Hon gick runt i var enda affär,bad om råd som hon inte kunde ta.. Gjorde mig på skit dåligt humör och tro mig det fick jag höra också..

Nu har vi inget med varandra att göra längre, TACK För det.. Jag är glad att jag öppnat ögonen och våga säga ifrån en gång för alla även om det resulterade i det här..

Nu ska jag ställa mig med disken och fortsätta vara arg ett bra tag till, Mormor åkte nyss efter en kopp kaffe någon saffranslängd ville hon inte ha även om den var nybakad hon hade ju ätit så mkt pepparkakor innepå polarn o pyret hahaha...


lördag

Vaknade av att Carro ringde och väckt mig lite som vanligt men den här gången svarade jag faktiskt och inte bara kollade på telefon och tröck på ljudlös.. Jag pratade en stund och klev sedan upp gjorde frukost till mig och min bror som åt och sedan pös iväg, Han ska till Hm och köpa lösfransar till Marie URgulligt! haha..

Nu blir det hoppai  kostymen samt en mask, Min moster och mormor kommer och hämtar mig snart för äventyr i kungenskurva...
Dom ska shoppa, julklappar eller till sig själva det vet jag inte?. och jag ska in på babyland känner att jag måste se efter så att jag har allt nu med tanke på att jag inte alls vet hur det blir på måndag, är jävligt nervös må jag säga..
En baby sitter skulle jag behöva... får se hur det blir om jag hittar någon som faller mig i smaken eller om jag ahh. åter står att se liksom..
Vet inte hru långt dom kommit, men av bellas mess jag senast fick att tyda så borde dom vara här snart, så det är bäst ja skyndar mig, Dom vill nog åka på en gång...


Ha en bra dag och önska mig och mina fötter lycka till för den här dagen, måste ha lite energi kvar när jag kommer hem, har disken ifrån igår att ta tag i..

pöss

Fan haha..

Tog med datan in i sovrummet tänkte somna till en film för en gångs skull det såg så mysigt ut att ligga i sängen med min pyttelilla dator när min bror gjord det, till min förvåning ser jag att mitt internet även funkar i sovrummet...
Det var ju visserligen kul kan man tycka, men idag känns det inte som om jag behöver en lång natt!

Jag behöver sova, eller iallafall vara så långt borta ifrån något man kan kontakta vissa människor på, dvs data och telefon..Min mobil har jag lagt ute i hallen men nu spelar det ju ingen roll när datan visst funkade.

Hur som hellst, jag är faktiskt rätt trött så det kanske går vägen endå..
Vill inte säga för mycket för tidigt och det är lätt hänt när man är ensam och får leka fritt med tankarna


Det här börjar skrämma mig!


Förändring

Detta eviga hopp om en förändring sitter kvar och jag har väl kommit till det stadiet nu där jag insett att den inte kommer ske av sig själv, Det tar emot även om det inte var speciellt oväntat..
Jag har iallafall mer eller mindre bestämt mig och sätta mina planer jag länge haft till verkan även om jag fortfarande är rädd för det kommande,
Men jag behöver det här, mer än någonsin...

Det kommer vara svårt och jag kommer säkert ångra mig både en och två ggr men det är det här som tillslut kommer bli bäst i slutändan om man nu kommer så långt, Vilket jag ska!

nåväl det är med tunga steg jag går emot sängen i natt, i morgon är en stor dag för mig då ska det första i min plan sättas i verkan.
Det kommer nog ta lång tid innan ni "utomstående" märker något men tids nog...

Det här blir bäst för alla.


ERIK!!!

För första gången i idols historia så var jag faktiskt JÄVLIGT nervös även om jag vet att Erik kommer vinna ALLT så trodde jag en bråkdels sekund att han faktiskt kanske skulle åka ut idag, fråga mig inte varför..
Hur som helst jag röstade faktiskt och det känns toppen speciellt nu när jasg vet att han gick till final, helt säker på att min röst avgjorde.. hahaha..

Nu är jag glad, jätte glad.. Idolerna kommer ju till södertälje 19 december åhh då jävlar ska jag vara där om så vattnet ska gå där haha..


YES YES YES!!!

Phuuu...

Det lilla får en att bli SÅÅ trött.. Mamma och ja har flängt runt lite, köpt hundbur, varit på ÖB och köpt lite sköljmedel samt handlat lite på willys...
Sen åkte vi hem hit, jag gjorde mat och mama satte sig med datan iknät på soffan HAHA.. Sen åkte hon och hämta Hasse, han var helt död,. Vi åt lite mat samt efterrätt som bestod av vaniljglass med varma hallon samt nybakad saffranslängd, smaskens..

Typ direkt efter drog dom hem hasse var död och mamma skit trött så INGEN installerad tvättmaskin idag heller, haha börjar nästan ge upp hoppet nu..Men Han lovade att jag skulle få tvätta innan söndag kväll så jag håller tummarn nu..

Lillebror blev kvar här, Skönt att inte vara ensam och han liksom sköter sig själv.. Laddar nån film och liksom bara är.. Jag ska kolla på idol har laddat upp med en påse ostblabla, chocklad och julmust.. Som alltid.. Det är ju så spännande nu att jag dör, ERIK bör ju vinna heltkalrt!


nåväl, Min fullspäckade dag fick mig att tappa min energi.. Så snart blire soffan men först disken :(

Fullspäckad dag..

Efter jobbet kommer mamma och hämtar mig, vi ska till huddinge/ tumba och köpa hundbur till deras nya bil sen åka och handla ( äntligen) sen hem hit och invänta Hasse som kommer ifrån båten samt min bror som kommer nån gång efter skolan.. Dom ska äta middag här idag samt äntligen installera min tvättmaskin som så fint står inne i badrummet och bara väntar på att få användas...

Nåväl, har lite brottom måste hoppa i kostymen och slänga på mig ett ansikte ,är ju inte speciellt vacker så här dags....


Blöjor CHECK!!

Nåväl Vicky och Marie hämtade oss efter en stund vi tog en sväng förbi Willys Malin skulle handla hem lite, Lukkan kommer i helgen och då blir det inte till att fuska med verken middagar eller lunch för hennes del, Det känns bra när han är där han är så underbar det lilla livet " bit mig i härten då" haahaha...

Nåväl jag köpte också lite saker även om jag ska handla med mamma i morgon, Jag köpte bland annat köttfärs som var jätte billig ( innehåller väl galna kosjukan) samt blöjor och ammningskupor, Sånt vill jag inte handla i morgon när mamma är med, Det känns ju jätte konstigt haha..

Jag minns när jag berätta för mamma att jag var gravid, Fast inte hur jag sa det., Minns bara hennes svar " Kan din farmor bli farmor vid 38 kan jag väl bli mormor vid 41 " haha sen var det liksom inte mycket mer med det, Tror inte riktigt hon trodde på mig inte helt fullt ut..
Nåväl hon verkar glad iallafall och det är huvudsaken, Får hoppas min lilla parvel inte är hundalergisk då kommer den nog inte se röken av sin mormor så ofta haha..

På tal om henne, Vi har mycket att göra i morgon.. Skulle dock inte förvåna mig om hon glömt bort det och bokat in något annat, haha.. Hasse är på båten nu, GUD vad skoj med kryssningar haha.. Så mycket roliga minnen att jag knappt vågar tänka på dom. Tänkte vi skulle prata lite roliga minnen i morgon, Behöver nog sova på dom en natt till vet inte riktigt i vilken smaskig ände vi ska börja haha...

Det här blir skoj..

" - Jag är faktiskt lite mörkrädd här bak"
- va?
-Ni hör ju inte mig..
- JOOOO vad sa du?


haha..

Snart, Snart så... <3

Graviditetskalendern


Veckor
1 5 9 13 17 21 25 29 33 37 41
2 6 10 14 18 22 26 30 34 38  
3 7 11 15 19 23 27 31 35 39  
4 8 12 16 20 24 28 32 36 40  
Här är du
Klicka på den vecka som är aktuell för dig

Vecka 37

Barnet:

Ca 2.8-3 kg. Nu räknas barnet som fullgånget. Om förlossningen startar gör den det i tid, varken för tidigt eller för sent. Barnet ökar sin vikt med 200-250 gram per vecka och har mer än en liter fostervatten runt sig. Koordinationen är så utvecklad att barnet har förmåga att gripa tag om saker med handens fingrar. Den tränar inför ett liv utanför livmodern genom att dra in och trycka ut fostervatten ur sina lungor. Den lagrar också näring som behövs för att klara en ansträngande förlossning. De allra flesta barn ligger med huvudet nedåt, endast ett fåtal ligger med stjärten först. Om så är fallet gör man vid den här tiden ett försök att vända barnet.

Mamman:

Du går troligen på ännu en graviditetskontroll. Är det något som fortfarande oroar dig inför förlossningen så prata med din barnmorska. Det är bra om du som skall bli pappa följer med. Även om du skrivit ett brev med dina önskemål kring förlossningen är det vanligt att man också noterar vad du vill i journalen. Denna kommer personalen på förlossningsavdelningen senare att ta del av. De flesta kvinnor känner av allt kraftigare sammandragningar i livmodern. Det är inte farligt utan en påminnelse om att snart startar förlossningen och mötet med barnet närmar sig. Kanske har du slutat arbeta och inlett dina första veckor som föräldraledig. Du kommer att må bra av att få rå dig själv och att släppa arbetet helt. Du behöver också lite tid att förbereda för barnets ankomst och göra de sista förberedelserna inför förlossningen och den stora omställningen till att bli mamma. Nu kan du vila när du behöver det. Ät som tidigare bra mat, gärna med extra kolhydrater så har du lite mer ork om förlossningen skulle starta.



Hemma

Nu är jag hemma, har varit det ett tag Tommy var så snäll och hämtade oss tanken var att jag skulle bjuda gubben på lite kaffe men han hade andra planer så åkte med han hem så tänkte ja hämta lite kläder till malin så jag kunde bli kvar där, men det gick ju inte heller... Jag har ju en kväll planerad med mor min i morgon hon ska komma hit efter jobbet sen ska vi handla som vi inte gjort än sedan hem fixa med djuren (hon ska, jag orkar inte) sen hem hit packa upp matvaror och invänta hasse som kommer med båten, han är iväg på kryssning med jobbet, oh under tiden dom äntligen ska installera min tvättmaskin (berget växer) så ska jag göra mat åt dom, Det är skoj när folk uppskattar min mat, dom är så gulliga när dom ätit upp säger alltid " åhh de här va gott" haha även om de inte alltid blir så lyckat är det alltid skoj att höra. när ja lagar till mig själv är det ju inte så att ja klappar mig själv på kinden å säger " tack för maten"

just det där " tack för maten" är något jag saknar lite.. tid nog har inte tid med sånt nu men ahh sen liksom..

Fan, nu har jag ont precis överallt har nog varit lite mer aktiv än jag borde... Så nu blir det pusta ut ett tag




Jag erkänner!

Jag är nog socialtmissanpassad vissa stunder. haha

Flera hundra läser

Det är flera hundra som läser men alltid samma underbara som kommenterar, Vore ju lite skojjigt om ni som inte brukar iallafall kunde säga vilka ni är iallafall en gång..
Några kommer väl aldrig erkänna, men hoppas några är lite mer modiga =)


Så, Vem är du?...



bild ärligt stulen ifrån Google.se


halsbränna

Fyfan vilken natt, Jag trodde jag skulle hoppa frivilligt ifrån ballkongen så jävla ont har jag nog aldrig skådat en halsbränna i hela mitt liv.. FYFAN säger jag bara..
Carina kom nu med samarin, jag ber till gudarna att det hjälper måste fan in till apoteket kommer inte klara en enda natt till så här de är en sak som är säker och dom får fan säga några andra tabletter än dom jag tidigare fick, för dom hjälper inte längre, inte ett dugg..

skit smakar samarinet iallafall det är en sak som är säker, bara bita ihop... Vad som hellst är fan bättre än det här.



Nu ska jag vara social nu när jag kanske kan prata igen, inget mer kaffe för mig det är nog en del av boven...

Ps, dom säger att har man mycket halsbränna har ungen mycket hår, Det kan vi hoppas på iallafall :D

Igång satt?

Jag har hela tiden tjatat om att tiden går så förbannat sakta, vilket den också gör/gjort men nu när dom börjar prata om en igångsättning och att " gå över tiden" inte alls är bra för mig blir jag genast en gnutta orolig Tiden som jag så länge väntat på är SNART här.. Tror inte jag riktigt förstått det än..

Igångsättning eller inte innom en månad är han här hos mig, Han är så efterlängtad och jag är verkligen lycklig...



Har du mjölk i ditt socker?

Ja hon är rätt vimmsig ibland den där Malin, som ni förstår smakade tet ENBART socker men jaa för att vara " gästvänlig" var det ju bara att dricka upp, fyllde till o med på en gång..

Nåväl kollar på " så du tror du kan dansa" det är egentligen helt världelöst men finns inte speciellt många alternativ utom om sex minuter.. Malin har animal planet GUD så jag längtat.. Vafan ingår inte det i mitt jävla tv paket för? jag blir fan deprimead på rikrigt, Skoja! har slutat me sånt.., tänker inte vara deprimerad längre är så förbannat trött på det, Jag har kommit på vad jag vill med livet tänker dock inte avslöja det riktigt än det är fortfarande rätt känsligt om man så säger..

Kan iallafall säga att det är " inget nytt" så vi får väl se hur det blir, Skamm den som ger sig...


....


TUTTAR!!!!!

Just nu består min kropp inte av så mycket annat än TUTTAR och en gigantisk mage, Det gör mig inget jag älskar tuttar speciellt när dom för en gångs skull sitter där dom " ska" Men det är väl bara njuta av tiden så att säga...

Nåväl min rygg har endå tagit tillräckligt med skada, så det är väl bara tömma dom så snabbt det går för att sedan bara ha dom hängandes där.. Ohh ja längtar!!!

Nej nu en kopp te, sen oskldigt dömd!


Proppmätt...

Joel, Malin, Carina och lilla Benjamin kom och hämtade mig efter dom gjort sitt i stan Malin har köpt en dator som vi ska inspektera sen när vi kommer till henne.. Nu är vi hos Carina som fyller år, Vi har ätit spagetti och köttfärssås och äppelpaj som jag så fint bakade ( lite hjälp av malin dock) Hur som hellst vart den helt perfekt vilket nu känns i magen...

Vi ska väl bege oss hem till Malin snart, har ju inte varit där än sen hon flyttade för vad är det två tre veckor sen? Men det har ju kommit saker emellan hela tiden plus att ja mått som jag mått, men nu är jag snart där..
Vilket borde bli rätt snart, Benjamin börjar bli trött och jag måste hinna till alla serier jag numera tittar på, det blir ju en del när man bara sitter hemma OM DAGARNA.

Nåväl, Har väl egentligen inte så mkt att tillägga för tillfället.

BBL!!!

Det spökar fan här..

När jag står och diskar med vattenstrålen och spotify på max hör jag hur det knackar på dörre, För det första kommer ingen in i min port utan att ha ringt p porttelefonen ( om ingen snorunge släppt in dom) och för det andra väntar jag inte besök, heller ingen som skulle komma oinbjuden.. Det hade jag ju så klart inte en tanke på medans jag gick till dörren, Där var det ju så klart ingen som jag trodde... Det spökar här.. Ni ska bara höra hur det låter inneifrån mitt badrum på kvällarna det är inte att leka med, Mitt dushdraperi fladdrar tillomed ibland, Kanske därför ingen ville flytta in här och lägenheten stått tom så länge?

Det börjar iallafall bli läskigt på riktigt, Fan nu vart jag avbruten också jävla spökjävlar...



En energi ifrån ovan

Utan att ens känna efter har jag nu ställt mig med disken, Det måste göras FAN VAD BRA JA ÄR!!!!!

Aj.

Det verkar inte bli någon handling idag Mamma svarar inte på mina sms och jag har inte tid att sitta och vänta längre nu med vinterpälsen borta känner jag mig en aningen lättare i både kropp och själ och tänkte faktiskt ta mig ut till Järna och lussebulls fika, Carina fyller nämligen år hur mycket vet jag inte men äldre blir hon ..HAHA..

Nåväl Mamma har en stund på sig att höra av sig innan jag drar iväg, Tror inte hon är så sugen på att handla med mig egentligen så hon blir nog bara glad om jag skjuter på det lite, Dock vet jag inte när hon är ledig nästa gång och jag kan inte komma hem igen utan att veta att det är dags för handling det liksom ekar här hemma.. iallafall i kylen och det känns inte bra, 'då får liksom frysen vara hur full den vill det spelar ingen roll om man inte har något att ha till..

'Nåväl, Sitter fortfarande i handduk har inte speciellt mycket att ta på mig numera kläderna sitter inte riktigt som jag hade velat om man så säger och inte fan köper jag nya med 2-4 veckor kvar som gravid det är liksom bara gilla läget och egentligen hålla sig inne som jag borde, Men jag står inte ut... En månad bara hemma har redan varit för mycket även om jag känner att det varit behövligt.

´Marie och Vicky ska till Malin i morgon och glo film, så då får jag väl åka med dom hem i morrn.. Om nu inte mamma hör av sig dvs.. jag tvivlar,

ByeBye vinterpäls

GUD jag är helt slut jag tror inte jag ljuger om jag säger att jag stod i duschen i över EN TIMME! å då tar det mig vanligtvis 10-15 minuter att göra allt det jag nu gjorde.
Inte nog med att rakhyveln nu är slö ( läs att den var helt ny) jag fryser nästan lite om benen och mina manliga armhålor var inte att leka med...
Sånt här kanske man inte berättar för allmänheten, Men var då glada att jag bara berättar och inte visar... Kanske skulle gjort, Nu är det dock försent ALLT ligger och har gjort stopp i mitt avlopp.. HAHA

Nu fan blir det att hålla efter, DET svär ja på...

Morrn

Här vaknar man och det är alldeles vitt ut, FYbubblan...  inte snö överallt dock utan typ dimma och frost misstänker att det är svinkallt, Tänker inte gå ut förrän mamma ringer och säger att det är dags att åka och handla..
Om ja bara får igång min förbannade mobil, Min laddare är ju kvar på förlossningen och jag laddar via datan vilket verkar gå SÅDÄR!

Nåväl hoppas hon inte ringt, Skulle nämligen behöva åka förbi Astra och hämta min Vinterjacka som jag har kvar där i skåpet, börjar liksom kännas rätt för den nu.


Tionde gången gillt..

Nee nu ger jag upp ska fortsätta prata med Nicke en sväng sen går jag och lägger mig!


Godnatt!

I morgon

"  I morgon " är ett ord jag älskar! Sopa alla bekymmer under mattan även om det bara är för ett litet tag till så är det så oerhört skönt ibland.
Men nu går det inte längre, JAG måste ta tag i allt som ska tas tag i innan det är dags det kommer inte bli bättre än så här, Jag kommer inte ha mer ork. Det är bara bita ihop...

JAG blir så förbanand på mig själv som inte gjort annat än och klagat mig igenom den här graviditeten men det har inte gått att låta bli, helt ärligt!
Dock har jag nog kommit på att det inte riktigt är graviditeten som varit värst utan allt runt om kring som sen speglat sig i det hela..
Det är så mycket man inte kunnat tala om, Ni skulle aldrig förstå och nog inte jag heller att man faktiskt står här idag,

Imorgon, imorgon ska jag! Jag vet att jag säkert kommer göra mig besviken, Men jag måste ta mig till affären måste införskaffa en del saker Mamma hjälper mig med det, Jag vet det! Men är så trött på att folk hjälper mig hela tiden, Jag måste klara saker själv att det ska vara så förbannat svårt.Jagförstår inte!!!

Allt kommer ske själv endå om en mycket liten tid, Då kommer allt som sker i min vardag ske av mig annars kommer det inte ske, Det skrämmer mig lite hur fan ska jag klara av det? jag tvivlar ibland...

Hur gjorde jag innan? Jo gjorde allt själv förr hade jag ork till att göra saker jag satt aldrig hemma, ville inte! Men nu gör jag inget annat snälla någon säg att det kommer ändras, Säg att jag kommer få tillbaka allt det jag förut hade, lusten orken och glädjen som nu är som bortblåst!
Jag saknar mitt gammla spontana jag som bara kunde ge mig iväg och få en resa till moraberg till ett äventyr, Som bara kunde uppskatta det lilla.. neej nu sätter jag mig på tvären och bara att ta mig ifrån soffan till toan är ett jävla projekt, Jag orkar verkligen inte!

Jag vill besöka mina vänner, jag vill...Jag vill.. Ahh det är mycket jag vill och jag ska FAAA-AN ....  I morgon'!


Graviditet..



Namn:

Linda Maria Belén Stellberg
Ålder:
21
Graviditetssymtom:
Halsbränna, och tusen saker till
Positivtgravtest i datum:
13 maj 2009
Då berättade jag för:
Ak som var med, Sofie och min mamma...
Mina kompisar: 
Ak var ju som sagt med, Sen ringde jag Sofie på en gång
Resten av familjen:
Jag berättade för mamma samma dag. Sen tog det ett tag om hon inte berätta, det vet jag inte..
Mat jag är "beroende" av:
Ingenting
Mat jag inte alls vill äta:
Pizza,donken
Illamåendet började:
Direkt
Och slutade:
Efter sex månader!!
Första bebisprylen:
En Ramons boddy som min kusin köpte på sweden rock
Då jag kände första sparkarna:
16 sep
Tror att bebisens kön är:
En liten pojke!
Namn vi funderar på:
Viggo, Alfons eller Hugo
Grejer som händer med min kropp: 
Den sväller..
Så motionerar jag:
Ifrån soffan till toan..
Konstiga grejer jag gör under min graviditet:
Ingen skillnad från förut.
Konstiga kommentarer jag får höra:
OJ vad ehh stor du är...
Konstigaste bebisrådet:
Nja, inge speciellt? alla säger ju olika!
Värsta gravidminnet:
.......................



Helt tom..

Även om jag inte vet säkert och har alltid vetat känns det tungt när man fått allt svart på vitt, Jag är i en djup tanke bana just nu var inte alls redo för det här så här på kvällskvisiten fy säger jag bara... Men det är bara att bita i det sura äpplet, Det var faktiskt mitt beslut ifrån början jag kan aldrig, aldrig någonsin klandra någon annan även om jag självklart önskat läget vore annorlunda stundvis...

På tal om något annat, Jag har pratat en del med min mamma dom här dagarna det känns konstigt men endå jävligt skönt att vi kommit varandra närmare, Jag verkligen känner hur viktig hon är för mig speciellt nu...
Hon frågade mig saker om jag tidigare förträngt.. Det var jobbigt men endå saker som måste komma tids nog...
JAG saknar inte som det är just nu, Utan jag saknar det som var och aldrig kommer kunna bli igen och det är väl det som svider, att det aldrig kan bli... Det var bara en fasad ett prov på hur livet egentligen skulle se ut om båda bara hade varit redo vilket ingen var inte någonstans...
Han var alldeles för vilsen och rädd för att våga stå på sig själv framför alla andra oh jag var alldeles för vilsen och trasig för att kunna ta till mig av allt det fina jag fick, Men nu efteråt uppskattar jag det mer än någonsin även om ingen märker det är det viktigt för mig..

Det är mycket som blivit viktigt för mig den senaste tiden, även om jag inte nu kan visa och riktigt berätta vad kommer även den dagen det är jag både lite rädd för samt att jag ser fram emot det, ser fram emot att lägga alla kort på bordet.

Magproblem...

Sen jag låg inne har jag haft lite problem med magen om man så säger på ett lite finare sätt, Jag börjar nu bli lite orolig med tanke på hur det annars är ( mjölkmage) Men nu fungerar inte ens det..
Jag har precis pressat i mig en kopp kaffe, skit smakade det också! Men jag hoppas att det blir lite bättre för det börjar göra förbannt ont nu...

Nåväl, Läste lite kommentarer nyss..
Jenny tycker jag ska klippa mig innan knoddas kommer, Men vafan.. Jag vill ju göra en totalförändring när jag väl blivit mamma.. Nu kommer jag endå inte kunna känna mig fin när jag kommer därifrån och det är väl inte hela värden att Sofie får följa med och agera nanny under tiden.. Nåväl tåls att tänka på...

Sen så skrev jessica att jag skulle ta magen och komma dit och mumsa lussebullar, TRO mig även om jag knappt kan röra mig ur soffan pga av alla krämper vore det fan värt det, haha.. Jag menar snart kanske dom är slut :O

Nåväl, Ska kolla 2 1/2 män nu sen plastikblablablaa och sen de där " jag vill bli en stjärna" och sen blir det nog sängen för mig, Det tar sån förbannat lång tid för mig att somna numera.. Toa besök en miljon ggr vilket är bra med tanke på hur det ser ut med mina njurar, Sen den här förbannade halsbrännan mina tabletter hjälper inte längre, Dom är visserligen slut nu men dom hjälpte inte innan heller... Måste ta mig ner till apoteket i morgon och få ett par andra, Det här håller inte... Jag gråter nästan så ont gör det...

med andra ord måste jag upp i tid i morgon, duscha och kanske ta bort en del av vinterpälsen.. TA mig ner på stan och apoteket och vem vet kanske gå in till frissan?..
Sen har ja ett diskberg, ett köksbord som ser förjävligt ut samt en lägenhet att skura... hur fan ska det gå till? plus att jag ska handla med mamma... Ska handla hem lite sånt som inte hinner bli gammalt vilket allt annars hinner bli här hemma av någon konstig anledning, Samt införskaffa dom där efterfrågade blöjorna.. Gud det känns lite konstigt att ens skriva det, ÄVen om det står en baby säng uppställd i sovrummet, garderoben är fullraddad med bebis kläder och vagnen står här i vardagsrummet känns det jättejätte konstigt att ens säga att jag ska köpa blöjor, Tiden är snart här... Har nog inte riktigt förstått det än jag är faktiskt mamma snart, Till en liten pojke åhh gud så spännande nu är jag verkligen nervös..Speciellt med tanke på beskedet jags ska få på måndag efter mitt återbesök på förlossningen..

även om listan för vad jag skulle vilja göra i morgon tror jag det enbart blir handla med mamma, Med tanke på hur rörelseförhindrad ja är just nu är en vända på stan nog bara att glömma oh dom har väl samarin på willys eller maxi? Jag hoppas det.....

haha tror jag fick med en hel del i det här inlägget om allt och lite till. Det blir nog bra orkar inte läsa igenom vad jag skrivit så jag får väl be om ursäkt redan nu för alla stavfel och all osammanhängande text...

Men det var skoj, att bara skriva haha..



haha där ser ja iallafall skitnödig ut, vilket nu skulle behövas
samt
min gräsliga utväxt....

URSCH!!!


Mamma hos frissan

Prata med mamma nyss och hon skulle till frissan efter jobbet GUD jag vill också dit och göra en drastisk förändring i mitt hemska hår, Nu är det mer än lovligt förjävligt... Min förr så coola frissyr är bara helt hemsk ojämn och risig samt världens utväxt...
Sa ju att jag skulle vänta tills efter förlossningen innan jag gjorde om barret men nu vet jag inte om jag kommer stå ut så länge, Jag kan fan inte se ut så här.. visst vem ser mig när jag endå inte orkar ta mig ifrån soffan? Men iallafall det känns bara inte okej att kolla sig i spegeln längre..

Men jag tror det blir att vänta endå, JAG vet ju inte hur jag vill ha det och me tanke på att ja knappt har något hår på andra sidan kommer det bli kort, oh jag är väl inte riktigt redo för det inte än.

Nåväl... Här blir det inga barn gjorda heller ingen mage mättad..
FAN VAD JA HATAR IDIOTERNA SOM BRÄNDE NER TEMPO!!! hade dom inte gjort det hade mitt liv varit betydligt lättare just nu, Jävla idioter...





Suddigt face,
men jag orkade stå på benen iallafall....


GÄSP

Trött och ont, Ja det är så dagarna har sett ut ett tag och lär se ut fram över, Nu vill jag bara att det blir måndag så jag kan få åka in och kolla upp allt och kanske få ett konkret svar hur det kommer bli, Det här är ju bara helt värdelöst att bara ha ont och inte veta ett skit.

Disken står där jag ställde den, önskar jag hade lite ork i kroppen... När jag väl har det har jag så ont att jag inte ens kan stå så det blir väl att vänta ett tag till..
Att få något i magen, Ja det vore ju något även om jag inte är ett dugg sugen ser jag på klockan att det sen länge är dags...
Ska vila lite, vila är allt jag är kapabel till just nu och så klaga då förståss det råder det inga tvivel om....



Bläääää!!!


ingen carro

Carro har inte kommit, har heller inte hört ett ljud man blir lite orolig vad kan ha hänt eftersom hon inte hört av sig? jag menar även om jag nyss vaknat är klockan typ middag hemma hos dom som kliver upp me tuppen..

nåväl, nui är det förlossninskliniken...


RSS 2.0