kaos..

Idag ska det flyttas, känns ju så där när man mår skit..

SOOL

Solen skiner som "vanligt" numera känns ju toppen, Eller hade gjort om man kunnat njuta av den något mår inge vidare just nu..
Har sådanna kramper i magen och får inte sova på nätterna,
Fick tid hos min BM i morgon så ska gå dit och kolla om de hjälper eller om jag måste gå till läkaren, Orkar verkligen inte må så här längre,..

-bebis kommre om lite mera än fem månader ska ja må så här tills dess eller vad är det frågan om?..

Gnesta...

efter mycket om och men blir det åka ut till kuselinen i gnesta å fiska, kanske tar mig ett dopp tydligen finns det någon slags badplats där..

Ska bli riktigt mys och jag är inte ett dugg pigg på att jobba, Känner mig inte alls helt okej.
men det är bara hålla ut.. tre veckor till semester sen ledig tre veckor sedan går ja hem i slutet av oktober om ja räknat rätt längtar enormt..


Med tanke på hur fet ja blivit redan nu, Vil inte gå upp ett gram till :(
Vill att bebis ska komma ut nu, Eller nej men mitt i sommarvärmen vill ja ha december :d

nu blire slänga i sig tunnbrödsrulle innan kusse hämtar mig..


Godmorgon söndag.

Idag fick jag sova ut hos faster konstigt nog vart jag verken väckt av dammsugare eller musik. vet ej om jag sov djupt eller om hon faktiskt lät mig sova för en gångs skull, Angelica sover som en stock och grannen är här...

Solen skiner och det är kokhett vet inte alls vad man ska hitta på idag som vanligt inte ett skit är jag rädd..


Igår hade ja en underbar dag..

steg upp vid nio dushade och gick en morgon promenad med Cleo begav mig sedan ner på stan och mötte upp Janis och Alvis Jane skulle shoppa lite kläder till lillskruttan så det gjorde vi, Även ja köpte en läcker bebis outfit :D
Sedan lunchade vi på sandys sen åkte vi hem till henne, MYSTE hela dagen och dom bjöd på grillat..

Gud så skönt det är för mig när dagarna bara rullar i väg, även om jag faktiskt bestämt mig för att försöka njuta av den här sommaren kan jag int göra annat än att längta tills den är förbi.
I december kommer ju bebis och det ska bli mysigare än någonting annat, Vill dock ha den nu nu nu..



Någon stark hunk som är ledig och redo för flytt på tisdag?.

Det är nästan med gråten i halsen..

... som jag skriver det här, okej att jag visste att ingenting skulle bli som förr men tanken att det skulle bli värre hade jag aldrig anat.
Hur som hellst så är det så här nu och jag måste göra allt som står i min makt för att hålla mig så långt borta ifrån det som möjligt.
Jag ska ha barn nu och bli mamma har inte tid att fortsätta gräva ner mig i allt gammalt, Heller vill jag inte fortsätta på den låga nivån.

ALLA gör fel absolut, ingen av oss är mer än människor men väljer man att förlåta går det inte att gång på gång dra upp det förflutna,
ärsch jag blir bara så less..

Ska man vara vänner så ska man, Annars kan det lika gärna vara!

Ojda..

Idag är det visst torsdag ( som om jag inte är fullt medveten om det eftersom vi är lediga i morgon) men hur som haver hade iallafall glömt att det var veckomöte idag vilket det numera alltid är på torsdagar!..
Såå ska vara inne till halvtvå, och det är fan PANIK eftersom den där halvtimmen gör mycket, på förmiddagsveckorna tar det lisom en halvtimme för mig att gå upp och vara på jobbet, så ni ser det är mycekt..

Så nu har ja precis varit ute på promenix med Cleo vilket ja egentligen borde gjort innan ja hoppade in i duchen eftersom ja typ är dyngsur av svett just nu.
Måste springa förbi ica turen också och köpa lunch, ( som äts klockan halv sex) pasta alfredo dessutom som ja är en aning trött på, men vad gör man inte när man aldrig orkar laga mat :p

Nej som sagt har en aning brottom,


pöss


'sista dagen för veckan..

Idag jobbar jag sista dage för veckan som alltid när jag jobbar eftermiddag, Känns inte helt okej att gå in i huset när det är så här fint väder.
Hoppas verkligen det håller i sig tills i morgon då jag är ledig och ska spendera dagen med min kusin Jane Lunch på stan sedan ut till henne i pershagen.

Annars är allt okej,  Går snart in i graviditetsv 15 och det känns nästan som om tiden står stilla...
Om man bara kunde spola fram den lite, Ja menar det känns ju sjukt att längta till december mitt i sommaren?..


ha en bra dag gott folk..

sool


:(

Jag saknar och älskar dig överallt...

Allt känns så jävla långt bort..

Jag har verkligen gjort allt som står i min makt och lite till medans ingenting duger, Jag visste att det skulle bli så här absolut men någon slags respons hade man väl trots allt endå hoppats på.
Jag kan inte göra så mycket annat än och fortfarande kämpa och aldrig sluta hoppas även om allt känns väldigt borta så får jag inte sluta tro på mirakel för det är allt som kan ändra allt detta ett jävla mirakel..


Det blev ingen stan i dag med min moster hennes knodd hade hållt i gång sedan fyra i morse så hon hade ingen ork så jag passade på att sova vidare, nu är jag vaken och har fått i mig lite kaffe ska hoppa i kläderna nu och dra till bussen måste hinna hem och fixa matlåda och duscha och byta om..

Ha den bra dag gott folk ni få iallafall som lyckats få tag på lösenordet hit...
känns riktigt skönt med en lung blogg tråkigt bara att man ska behöva låsa den för att folk inte ska hålla på.
Hoppas det lägger sig snart så man återigen kan öppna den för allänheten..

Orken är liten..

Känner ingen lust till något just nu och tanken att jag jobbar eftermiddag näsa vecka skrämmer mig, Jag kommer aldrig hinna göra det jag vill och verkligen måste få gjort.

När skall detta få ett slut? Aldrig verkar det som och tyvärr förtjänar jag det här.. :(


Lördag

Idag mår jag lite bättre har fått vila ut och chocken har lagt sig, Allt gick bra på akuten som tur var...

Nu drar jag till min faster, Orkar verkligen inte ligga hemma på soffan längre,
godkväll

Lösenords skyddad blogg

Numera är min blogg som sagt lösenords-skyddad så har du lyckats komma hit så har nog jag eller sofie gett dig lösenordet,
Allt detta just för att allt ska få ett slut och för att jag ska kunna skriva precis vad jag vill i min egen blogg, Så nu jävlar börjas det blogga på allvar.


Kvällen att göra och har gjort..

Har gjort

*vaknade av klockan utan att stänga av alarmet
* Åt jordgubbar till frukost
* Stämpla in på jobbet i en alldeles lagom tid
* Jobbade satan till lite mer än behövligt
* Promenerade hem i regnet.
* vilade ca 20 minuter
* promenerade med Cleo
* käkade potatisgratäng
* städade.

Ska göras.

* Fixa kläderna som kommit upp ifrån tvättstugan
* ladda ner någon film och jag ska kolla på med mina spräcka hörlurar
* köpa batterier till min kontroll
* slänga soporna
* Dränka heidi i diskvatten.

Så där ja mera orkar jag nog inte med idag, Alltid när jag ska skriva upp vad jag gjort ser listan så liten ut men det känns fanimej som jag hållt i gång hela dagen vilket jag visserligen har då klockan ringde kvart i 5..


Ps jag har inte druckit kaffe på flera, flera dagar!..




kanske skulle ta och palla mig till frissan min annars ascoola frisyr är ju allt annat än cool för tillfället,
Men jag liksom hatar att gå till frissan det tar en jävla massa tid och så ska dom hålla på och föna och ha sig och det är nog det absolut värsta jag vet.
Mitt hår är det ingen som får pilla på, det gör ju för fan skitont.,.

Förbaskade regn.

Att komma hem ifrån jobbet och känna att det är helg är nog ibland dom underbaraste känslorna som finns, Även om midsommar är allt annat än planerad så känns det endå jätte bra, :)


Nu är det bra

Att inse sina egna problem är inte alltid det lättaste och att jag själv skulle ha problem med alkoholen var ju något jag verkligen måste vägrat inse, Jag menar födelsedagar, nyår,julafton, lillördag mm är ju en dag då alla festar på? Det var absolut inga konstigheter att jag hela tiden var ute med olika folk var heller ingenting jag ens slängde en tanke åt.
Men nu med facit i hand, När jag verkligen insett att jag faktiskt hade problem blir jag nästan arg.
Var jag så jävla trongsynt att jag inte lyssnade eller var folk för mesiga och inte vågade säga till ordentligt eller syndes mina problem inte så tydligt som man i efterhand hoppats?
Tänker inte av psykiska själ forska mera i det här för jag har äntligen bestämt mig för ett helt nytt liv, Ett alkoholfritt liv.

Nu när jag inte kan dricka alkohol varsig midsommarafton eller någon kompis student blir det  inte en enda droppe till. Jag har verkligen min chans nu och en gång för alla ska jag verkligen ta vara på den.


Jag är trött på att leva innom det här hårda skalet som ofrivilligt speglar sig tydligare än klaraste vatten jag orkar inte med det längre jag vill också se ljuset och en framtid.
Vägen dit kommer säkert bli längre och mera smärtsam än vad jag i skrivandets stund har en aning om men för första gången i mitt liv är jag verkligen fast besluten att ge allt jag har.

Jag vill kunna umgås bland folk igen,Vill kunna skratta och vara glad vill också sluta störa mig på småsaker som ja egentligen inte ens bryr mig om. Jag vill så mycket numera men måste ta en sak i taget.

Även om det varit mycket kaos i den här bloggen är det slut på det nu iallfall tänker jag inte bidra till något mera har nämligen för första gången i mitt liv lyssnat på en anonym ( i detta fall en kommentar) som ja citerar " och i detta kaos ska ett oskyldigt litet barn födas"
Och svaret är nej, Det ska det absolut inte göra det är som sagt slut på allt det här nu, Även om jag trots allt inte är boven till allt som skett vill jag ta mig ur det här med ryggen fri och ber därför alla som tagit åt sig i både nödan och onödan om ursäkt för vissa spontana kommentarer i rena ilska.


Får se hur länge bloggen finns kvar, Men så länge den gör det kommer jag göra allt för att den inte ska fortsätta vara så trist och grå, Det är nya tag nu och det svär jag på..


Godnatt och sov så gott allesammans...


Jag har lärt mig väldigt mycket..

Vet inte hur många gånger jag har befunnit mig i den här situationen förut, jag var intresserad av enbart konceptet och han hade  köpt hela paketet.  Jag brydde mig inte ens om han hade ett inre det var hanns yttre som lockade.


Hans begåvning låg inte i att han var intelligent för han var typen som inte förstod saker fast han hade hört vad man sa. Att diskutera med honom var en rätt ensidig affär. Men hans yttre fick en att nöja sig. Då trodde jag det var omöjligt att kunna ha allt. Det var sex månader sen nu vet jag bättre.


Ett tag senare fann jag mig själv för första gången i en position där jag ville ha hela paketet och inte bara ett koncept. Ville han ha det samma? Jag har aldrig känt mig så utlämnad i hela mitt liv. Jag gav honom allt jag hade utan att veta om jag skulle få något i retur.


Det var fem månader sen nu vet jag bättre. Han gav mig mer än jag någonsin gett bort. Han gav mig en framtid och ett förflutet. Det förflutna var det jag ville bort ifrån och framtiden var den jag ville dela med honom.


Jag älskar dig!


Tisdag

Idag har jag hunnit med en hel del

* Jobbat
* Gått ner på stan
* Suttit och väntat på Sofie utanför hm
* Fikat på tratten
* Varit på 3 lägenhetsvisningar
* Hälsat på min älskade morfar
* Gått långpromenad med min älskade Cleo

Tjaa listan kanske inte blev så långt men det tog tamigfan hela dagen haha..
I morgon är det onsdag och arbetsveckan börjar närma sig sitt slut då vi är lediga på fredag eftersom det är självaste midsommarafton.
Hur den skall firas är ennu inte bestämt, Ska mamma vara hemma kanske jag åker ut dit till lugnet annars blir det att åka med Carro och Jaopen till Jakan och hälsa på hennes päron, Känns ju kanske som nått då jag faktiskt aldrig fått ära att träffa dom.


Nu ska jag äta lite äppelpaj Heidi så fint bakade igår, Sen krypa ner i sängen känner att jag vill vara utvilad i morgon för en gångs skull.

Och som jag sa, Den här dagen har verkligen utnyttjas till fullo ALLT KÄNNS TOPPEN!

Tom himmel

Vart nästan lite chockad när jag vaknade men absolut superglad, "inte ett moln så långt ögat kan nå" Håller verkligen tummarna att det håller i sig, Dock ska jag stå inne och jobba hela dagen, Men förhoppningsvis finns det andra som får njuta av detta.
För övrigt har morgonen varit bra, mår faktiskt helt okej känner att den här dagen nog kommer kunna utnyttjas till fullo och det glädjer mig.





Nu är jag hemma igen...

Nu har jag pratat av mig lite, Känns som det behövdes
Borde dock gjort det för länge sen....

Bättre sent än aldrig..

HAHAH

Om ja hade haft lika mycket färg i håret som på kroppen hade resultatet nog blivit toppen, Dock ser det nästan värre ut nu än va det gjorde innan..
Skulle kanske väntat tills i morgon trots allt så man kunnat få lite hjälp men neej inte det inte..

Heidi sover och jag borde väl också krypa ner, Klockan ringer ju endå klockan halv fem i morgon bitti, Nu är jobbveckan snart igång och jag faktiskt saknar att komma tillbaka, Ska bli roligt att se alla nya ansikten men samtidit tråkigt att så många gamla har slutat .

Godnatt!

Svarta öron

Hahahahahaha så man ser ut, Svart överallt! Lyckat!

Fyfan säger ja bara!!

Idag sattes hjärnkontoret på spel även mitt hjärta slog i hundranitto trodde jag skulle slippa det här, Trodde inte alls att jag hade dom här känslorna, inte över huvudtaget!

Men nu har jag fått det bekräftat och jag vet också vad som orsakat alltihopa, DÄR snackar vi ångest en ångest på hög nivå.
Hur fan har jag så länge lyckats dölja det här för mig själv? Det är helt otroligt kommer nog aldrig kunna förstå det.


Jag börjar jobba i morgon måste släng i toningen i håret ser verkligen förjävlig ut, Måste se ut som en människa i morgon så är det bara.
Skulle behöva gå till frissan också, Men har numera ingen lust med något inget alls faktiskt..
Så någon äppelpaj blir det inte heller, Kanske i morgon..


lkgtheerhy




Aldrig slutar man förvånas....

Jag har en önskan..



Sjunk för fan sjunk..


Jag börjar tröttna rejält!


Hoppa ner i en balja klorin så era missbildade fläckar på huden försvinner förhelvete!!!

Men jag vet att ni endå kommer stanna kvar och få reda på det ni minst anar ;) JAG bara längtar tills hemligheten är blottad för allmänheten!


Godmorgon

Skönt det känns att vara utvilad..
Kände att jag verkligen behövde det fyfan så jag brusa upp igår kväll kände att jag utan tvekan skulle kunna döda både en och två det är väl hormonerna som spökar är ja rädd.

Malin kommer snart förbi på en kaffe eller tio sen tror ja närmare bestämt att även Sofie skulle ta bussen hit.
Heidi ligger fortfarande och sover, Känner att jag faktiskt itne ska väcka henen idag gör det alltid, Aldrig får hon sova ut..
Så får väl passa på nu när andra kommer och håller mig sällskap..



woohoo
Vart har du tagit vägen mina kära byxor..?

Godmorgon.

Jag fick en pressent igår..


Äppelpaj

Jag är s fruktansvärt sugen på äppelpaj med vaniljsås jävla Carina och Anneli, Ska fan gå och handla så dom ska få baka..
´Dock är klockan rätt mycket om Jenny kusin är hos min till tio, Hmm får nog, TJa jag vet inte..

Snart har iallafall den här dagen gått, Känns som om jag vill att ungefär sisådär sex månader till ska gå, FORT som fan också.

Sverige har gjort 1-0 i fotbollen, Hoppas dom vinner ikväll nu eller nått, Ja skiter it blir ju endå inge fotboll och öl för min del i sommar haha..

Hemma

Nu är jag hemma vi gick till Malin jag och sofie och myste lite gosa bebis och åt lunch, Riktigt trevligt att umgås lite och  bara rensa luften lite.
Fick låna en bok också som jag tänkte läsa, Finns ju inte så mycket att göra när man går hemma längtar verkligen tillbaka till jobbet och på måndag ska jag dit igen woohoo :D

Nu ska jag krypa ner i soffan med min bok och filt i min ensamhet, Kors i taket men jag älskar´e



Måndag

Godmorgon, Härlig sovmorgon och jag känner mig helt okej idag ser verkligen fram emot att börja jobba nästa vecka,
Även om det är kl sex så gör det för första gången inte mig ett dugg,
Synnövve och Gisela, även Gunnel har slutat vet inte riktigt hur det kommer kännas kommer sakna dom enormt..
Jennie har ju också slutat henne kan jag ju träffa endå, Hon ska ju ha bebis här iprincip när som hellst :)

Nej nu ska jag faktiskt bege mig, Ska gå ut på en långpromenad med Cleo, Får liksom passa på nu medans man har orken, Ska bli riktigt skönt speciellt nu när vädret verkar tillåta.

Juste betalade in lite räkningar i dag gud så skönt det kändes, TUR att mamma fick med sig dom Annars hade ja väl blivit tokig,
Vet inte riktigt hur jag ska göra med mina skattepengar med tanke på att Emil verkar bytt nr igen, Så om du läser det här kan du väl höra av dig till mig.
Snarare inte OM utan NÄR du läser det,


Cleo  väntar, Ha en bra dag allesammans,...



Det tar sig..

Idag har jag mått bra faktiskt, All mat har jag fått behålla har till och med ätit fisk och det hör ju inte till det vanliga eftersom heidi inte äter det.
Tur att Malin kom och ät med mig, Spenat också ( typ min lycko dag)

Klockan är 8 och jag är supertrött har nämligen ingen mjölk hemma och affären är stängd, Så har inte druckit kaffe på hela dagen, Stolt men endå jävligt sugen.

Ska återgå till mitt fiskeprogram på ettan ( det är ju allt man har nu mera)


Studenten

Idag när jag och Sofie satt och käkade på Fullhouse efter vi varit hos tantdoktor åkte det studentflak av alla dess slag förbi, Vet inte riktigt hur många det var men hela staden var full, Plötsligt slog det mig att min gammla klass ( som jag hoppade av i april 2008) tog studenten igår,
Visst kändes det lite, Att jag aldrig fick eller kommer få uppleva detta men endå är jag rätt stolt med det jag åstakommit.
Har fixat ett välbetalt jobb vilket känns som det är det skolan går ut på, Jag har min lägenhet en trea dessutom nästan mitt i stan och ett helt nytt liv på väg.

Skolan är viktig jag är fullt medveten om det, Men jag var inte i skolform då och är det absolut inte nu heller, Men en sak är säker jag vet att jag en dag kommer ta mig en utbildning men inte förrän den dagen då jag vet vad jag faktiskt vill bli
Eller det vet jag redan, Vill jobba med folk, Hellst ungdommar som haft det svårt men det är ett par år kvar tills mitt psyke kommer palla det, Plus att man endå måste fyllt 25. Så känner absolut ingen stress, Någon kurs på distans är nog något att sikta på här innom den snaraste framtiden, Iallafall som det känns nu.

Imorgon kan det vara annat,
Nu siktar jag och ser fram emot min lillasysters student vilket borde bli till nästa sommar, Har nog fanimej redan tänkt ut vad jag ska ge henne, Något riktigt fint, Det kommer hon vara värd.,
Så jobba på nu min älskde syster, Nästa gång är det din tur :)

På tal om gymnasiet min lillebror börjar där i höst GUD Vad tiden går snabbt, Känns som det var igår han var liten och mjölkalergisk, HAHA pruttunge

All my love <3

Hejdå bakis-söndagar!!



Gud jag kan riktigt känna huvudvärken jag vaknade med där,
Sedan Idas jävla "negerdunk" till musik FYFAN vad hemskt
Tacka gudarna för dansband och ett glasvatten.


Home sweet home!

Allt har gått toppen, Har till och med hälsar på morfar en sväng i dag med sofie gud så vi skrattade, Behövde verkligen det här.
Han fick oss att vika oss av skratt både en och tio gånger, Herregud säger jag bara.

Nu måste jag lägga mig en stund, Läsa min nya bok och vila är helt yr.

Hoppa i kläderna

Nu sitter ja i ett par jeans, Kors i taket!

Alla taggar utåt...


Godmorgon

Petra kom förbi på en snabbfrukost vilket kändes skönt för då åt jag verkligen frukost, Gör det bara när någon annan gör det annars är jag väl för lat eller något.
Ska vara hos läkaren halv två idag är faktiskt lite nervös för alla frågor som komma skall vet ju inte riktigt hur jag ska svara på allt.
Allt är upp och ner, Allt är som det är me samtidigt är jag ju så fruktansvärt glad vet liksom inte riktigt hur jag ska betee mig, Det är helt sjukt.

Hur som hellst, bör nog ringa sofie nu har inte hört något sedan Fabian kom hem och ja hoppas hon lever så hon kan följa med mig. Själv går ja inte.


Jag kan fan inte sluta klaga,

ALLT är bara fel.
Hur fan ska jag kunna glädja mig åt det som komma skall när det enda du gör är och motarbetar mig hela tiden?

Allt är så frukstansvärt förvirrande och plågsamt, Hoppas du lärt dig av dina misstag!


Sjukt seg dag..

Sov hos Sofie i natt hon ville inte vara ensam nu när Fabian åkt ner till skåne på sin sysslings student,
Skulle åkt ner på stan idag och ätit lunch med Jenny men ja kom verkligen inte upp ur sängen, Hade iofs inga nycklar heller som tur var.
Men fyfan så ja mådde och faktiskt mår fortfarnde, Har typ inte gjort ett skit i dag, När hon kom hem ifrån jobbet kl 13 hade jag somnat om och sov..
Hur länge ska det hålla på så här kan man ju undra? Känns iallafall som att det aldrig tar slut. Inte förrän till jul, nyår kanske..

På fredag ska jag till farbror doktorn igen, Hoppas på att det ska gå bra är dock lite nervös.

Nu ska jag kolla på tv, Lyxfällan eller något.

Hejsvejs..

SOL

Vädret idag har ju varit alldeles underbart ,Dock har jag itne gjort annat än och klagat ( som vanligt.) Nu i fortsättningen lovar jag att försöka låta bli att skriva om jag endå bara tänkt att  klaga...

Dagen har för övrigt  varit okej, Ätit räkmacka och sallad, Känns som det kommer bli 2kg godis när Carro kommer hem, En svag känsla av det bara.
Lite synd efterosm godis är något jag verkligen ska hålla mig undan här nu fram till nyår iallafall, Känns ju som att det är rätt obehövligt.
Lite korvstroganoff kanske? Nej vemfan är sugen på varm mat just nu? och framför allt vem är sugen på att äta själv?

/klagmaja!

Det är på morgonen man bara vill försvinna..

Aldrig mera ska jag gå upp så här tidigt, ALDRIG! Det är verkligen då jag mår som sämst,
Om ja endå bara kunde sluta klaga och lite mera "gilla" läget, Ja menar om ett halvår lite drygt är det ju över, :D

Jag "ser ljuset"

Det är på morgonen man bara vill försvinna..

Aldrig mera ska jag gå upp så här tidigt, ALDRIG! Det är verkligen då jag mår som sämst,
Om ja endå bara kunde sluta klaga och lite mera "gilla" läget, Ja menar om ett halvår lite drygt är det ju över, :D

Jag "ser ljuset"

RSS 2.0