Badstraden

Idag har vi varit på badstranden hela dagen alldeles underbart faktiskt, Trodde inte det då jag tidigare alltid hatat att vara i solen.. Men iår ska min kropp få smaka på solbränna det tar sig även om det tar tid må jag säga..

Elias mår så där ingen feber längre men är väldigt mammig och visst är det mysigt ibland men ibland jävligt påfrestande också! Hoppas tänderna poppar upp snart så han kan bli på lite bättre humör min så annars glada kille <3

Stranden tar på krafterna må jag säga, Jag är helt fucking död.. Elias sover och jag ska väl också gå och lägga mig snart för i morgon ska vi upp tidigt och dra till stranden igen denna gång blir det nykvarn Jospehine har tandläkaren där så då passar vi på.. Med andra ord uppstigning tidigt i morgon. halv nio ska jag stå utanför hennes garage hur nu det ska gå till det blir roligt att se.

SÅ nu ska ja hänga tvätten ja satte på när jag kom hem, Tanken var att jag skulle städa när jag kom hem återigen ser det ut som skit här hemma men nää ja skjuter upp det till i morgon..åh då ska jag verkligen ta tag i det....


nu soffläge sen sova!

Chips!

Jag verkar vara tillbaka i mitt lantchips träsk, det träsk jag bara får vara i som gravid. åh JAG är inte gravid till er som sett och läst på facebook.. denna status uppdatering får min syster stå för.. jätte kul jätte kul.

<hur som haver har ätit chips för ett fotbolls lag, nu mår jag illa och vill kräkas!!


kräkas.. HAHAHAHHAHA

trött

Midsommar satte sina spår.. Nu drar jag hem mer död än levande, På återseende!


Sällskap!

Äntligen har dom vaknat.. Dock sitter jag endå här ensam Elias leker för sig själv och vill inte ALLS att jag ska störa Robin har gått och handlat så återigen sitter jag här efter att ha gjort ALLT för att väcka dom..
Dammsugit, spelat MUSIK .. Ja gjort ALLT.

När jag väl var klar då jävlar gick dom upp iallfall Robin undra varför? Elias sov ett tag till.. Varför är han så trött????


Nu ligger han på golvet och surrar riktigt stolt över honom första gången han inte protesterat han har nog börjat hajja att det är enbart hans själv som sätter sina gränser hur kul det är på mage, Nu snurrar han i cirklar och det gillas tydligen... Ska göra ett nytt försök åh se om mamma får vara med.

sen bär det nog iväg emot södertälje, Det ser ut så.. Men jag vet inte riktigt än.. nån timmes tågresa känns inte speciellt lockande i denna värme, Den ska njutas av!!!

Vad gjorde ja förra midsommar då? Jo låg på soffan och såg solen innefrån.. Rörde mig inte ur fläcken var en sväng på akuten det kom blod och jag var gravid.. Men Elias är här allt gick BRA och de kommer även denna midsommar göra. :D


Härlig kväll igår..

Igår hade jag en bra kväll Elias och jag befinner oss nämligen i blåsut eller ahh där någonstans. Det var drygt sju år sen jag var här och kaxig som jag är skulle jag promt hitta ifrån tunnelbanan själv vilket jag inte visste var att dom byggt om TA MIG FAN överallt så hitta gjorde jag INTE!.
Hur som haver vi kom fram rätt sent Elias var med och lekte innan han tacka för sig och somnade så gott läs att han FORTFARANDE sover han har enbart vaknat och ätit..
Robin sover också, Vet inte alls hur länge han var vaken till 6 imorse tror jag han mummlade något om när jag försökte fråga..
Han har iallafall varit uppe en sväng och gjort kaffe till mig vilken grabb va?

Visserligen hade jag hoppats på lite sällskap men både han och Elias sover åh här sitter jag.. Funderar på att gå ut och lägga mig på hans UNDERBARA ballkong gud vad jag älskar den.. Det är en sådan ballkong man kan sitta på dygnet runt.. När kvällen kommer och de blir kallt vevar man ner markisen och sätter på värmelamporna.. mysmys.. Där satt vi i timmar igår och pratade om allt mellan himmel och jord, Sådanna där stunder sker allt för sällan..
Idag ska han ha fest här hemma så jag och Elias ska bege oss hem i skaplig tid, det nalkas midsommar mat hos moster Marie Vilken nedra tur att jag shoppade nya outfits åt oss båda igår.. Midsommar fina kommer vi vara..
Han i skjortra och ja i min polkagris dräkt. :D

Hoppas ni andra också får en super härlig midsommar och så hjälps vi åt att hålla tummarna att vädret håller i sig.. Inget är sig likt med vädret numera, Jag menar hade vi snö på julafton borde vi inte ha regn på midsommar det är min teori.


UNDERBARA DAG!

Det vart inte som planerat men alldeles utmärkt endå... Tack Patricia och Wilja för en underbar dag i solen <3


Godnatt!

Idag är det första natten jag går och lägger mig utan miljoner tankar i huvudet, Dom är för stunden borta.. det är skönt jag känner mig glad. En enormt härlig känsla, Jag tänker ta vara på den!


GODNATT!


Elias 6 månader!

Idag blir min som jag brukade kalla honom " lilla bebis" HELA sex månader helt sjukt hur fort tiden gått.... Kan knappt förstå att det var ett halvår sedan dom plocka ut honom och att det var på julafton vi fick komma hem ifrån BB.. Det känns som igår varje gång jag tänker på det...

Han är så duktig min grabb han äter ALLT han fått smaka på och han sitter NÄSTAN helt själv.. Eller sitter gör han sen är det bara frågan om hur länge..
Sen har han fått två tänder NERE.. Plus att han GÅR om jag håller honom i händerna.. Hinner väl inte ens blinka innan han benar iväg för egen maskin snart..
Sen rullar han ju hejvillt, Jollrar, och allt sånt där en bebis gör?

Allt han inte gör är vä kryper.. Att ligga på mage är något han hatar mer än pesten, Men det gör inget... VAR sak har sin tid.

GRATTIS i allafal min älskade underbara unge.. ALL kärlek till dig <3


Ingen flytt!

Det blir trots allt ingen flytt!!
Det var en inpuls grej och jag är glad att ja tänkte till både en och två ggr.. Det funkar inte riktigt med allt som det ser ut just nu..

Det är tråkigt, jag gillade lägenheten som fan.. Men ja gillar den jag har nu också SÅDESÅ :D


.........

Försvinn ifrån mitt huvud, lämna mig i fred....

Han förtjänar inte mig, Han förtjänar inte mina ansträningar...
Han förtjänar det han har... Ett jävla helvete!


Nejbur..

Grannar.. Dom är bra att ha.. Speciellt när vädret suger och man inte har något för sig.
<kaffe är gott, men godare när man inte är ensam.. nu jävlar blire käk också se sånt lyx!

Hoppas ni har en bra dag, i allafall lite.


Snuspuss!


Godnatt

Idag har jag gjort mitt sista försök till att laga en relation som gick käpprätt åt helvete i maj nån gång, Ja saknar fanskapet stundvis vi hade roligt och han var som jag..... helt jävla dum i huvudet, det gick så där morgon dagen utvisar om min ansträngning funka..

Godnatt godnatt!
I morgon ska ja prata med lundbergs om de blir byte eller ej!

<3


Godnatt!

Tungan svider av alla salta nötter telefonen ringde så jag missade Wallander och ögonen svider för jag är så förbannat trött.. Vad gör jag då vaken? jo tvingar mig själv att göra saker jag inte har någon lust med, TÄNKA!!
Jag har hundra miljoner saker i huvudet, Hundra miljoner saker att ta tag i.. Hälften vore nog men helvete vad bra allt kommer bli när jag väl tagit tjuren i hornen.. Borde göra det nu, hellst igår..

Nästan varje dag lovar jag mig själv eller skriver här att det är sista dagen " i morgon" då jävlar... Börjar själv tröttna på mina tankar som aldrig blir verklighet eller mina känslor och löften till mig själv som jag inte tar vara på det är enbart jag själv som mår dåligt i allt det här.. Jag kan ändra allt det kommer svida för vissa men lägga sig efter ett tag.. Det känns som det är bättre att att allt ska va skit hela tiden, Detta måste göras!!! ja har försökt men vet nu att jag inte kommer kunna gå vidare förrän det är gjort, Det är tungt det tar emot och jag är inte riktigt redo än.. Förhoppningsvis snart det är till allas fördel............ Tidsnog!

Lördag

Med grillat i magen, turknötter i knät och Wallander på tvn ska jag nu varva ner en stund.. JA återkommer om jag emot all förmodan inte somnar..



...

Jag skulle aldrig ändra mig för att behaga någon annan, Jag har heller inte ändrat mig.. Jag är fortfarande jag Linda en jävla bitterfitta som det näst intill är omöjligt att få nöjd, Jag klagar på det mesta, drar mig undan och gillar att försvinna ett tag..
Men däremot har jag lärt mig att knipa käft vissa gånger då jag tidigare sagt det jag tänkt.. Tankarna finns kvar, jag tänker dom ofta men säger ingenting..

Min energi är för dyrbar.. Jag har kommit på det nu efter att länge ha slösat med den.
Mina fina sidor, trot om ni vill men dom finns dock har bara få fått uppleva dom och enbart i korta perioder.. Jag trivs inte så.. Inte nu, Jag är alldeles för stolt, för stolt för att vara omtyckt för stolt för att tycka om någon..


Tids nog är min tid här, Tiden då jag låter isen smälta.. Dagen då jag släpper in någon på livet..
Ibland längtar jag dit men det går ofta över lika snabbt.



Nån dag men inte nu, Det har ni mitt ord på!


Mitt lilla tandtroll <3

Nu är gaddarna upp 2 st för att vara exakt, lillgrabben börjar bli STOR och han älskar att bita sin mamma i fingret.


Jag orkar inte längre..

Jag försöker, jag gör allt.. Allt för att behaga, behaga helt fel person det här suger musten ur mig jag orkar inte längre..Gjort är gjort det som varit går inte att ändra på framtiden däremot det är det enda vi kan förändra, Jag förväntar mig ingenting mer än att denna jävla hemlighet försvinner... Det är endå inte hållbart!

Jag vill kunna gå vidare med mitt/vårat liv helhjärtat..


Jag vet att jag gav dig ett löfte det var förhastat...Förlåt!


Hej då älskade soffor

Det är med gråten i halsen jag tagit de här beslutet men jag har nu förstått att sofforna inte får plats..
Är det öppen planlösning så ärdet, Det är inte fint att stänga av med soffan.. Det får helt enkelt bli en divan soffa som jag hittat och blivit kär i.

Så här är dom.. Inte värdens bästa bild men det får ni leva med.. Någon som är intresserad av JORDENS djupaste, största och skönaste soffor?

Trean



Tvåan !!!



Måndag

Helgen är över, de mesta är nu över.., Jag har fått tillbaka mina saker smärtfritt och helt över förväntan TACK så mycket :)
Annars rullar livet på segare än önskat men jag jobbar på det, har varit så otroligt trött den senaste tiden vet inte alls vad det beror på.. Elias växer så det knakar och sover fortfarande hela nätterna samt två långa stunder på dagarna.. Han vet hur man handskas med en trött mamma han.. Älskade unge <3

Julia åkte med mig hem.. Idag har vi inte gjort ett skit Marie och Simon kom förbi det var länge sedan jag såg dom små liven så de var trevligt, carbonara bjöds det på.. Alla åt upp sånt gillat vi :D

Nu blir det film, chips och mys med julia..... Dieten går som SMORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Unge vaken och väskan snart packad

Nu inväntar vi nicke, sen drar vi hem..... Det är dags!


Inget sker av sig själv

Under en längre tid nu har jag glidit på en räkmacka.. Suttit mest still och väntat på att miracel ska ske, Helt jävla idiotiskt och bortkastat med tid. Inget har hänt ennu mindre ett mirakel.
Det är dags att ta tag i det här nu jag har varit hemma och mammaledig i snart ett halvår och jag har fortfarande inte en aning om vad jag vill göra sen. Plugga, jobba ja visst men med och till vad?

Den stora frågan idag är om jag verkligen kommer bli lycklig igen i den här staden, med det här umgänget.. Med dom här funderingarna och med den här bakgrunden,
Det känns som ja gång på gång försöker, ger mig verkligen fan på´t för att sedan efter en tid trilla tillbaka i det " gammla" igen.
Det är inget fel på de gammla, det är inte det jag säger.. Jag är otoligt glad att det finns frågan är bara om det inte räcker nu.. Om jag inte borde vara redo att ta steget vidare.. Slita mig fri och göra det som jag vill göra, Det som gör mig glad och kanske tidsnog komma till ro för att även kila stadigt.

Kilastadigt, det är något som är väldigt, väldigt långt borta.. Men ju mer jag drar ut på det ju längre bort glider det just nu mår jag bra ensam,Eller gör jag verkligen det?

Självklart har jag ju en dröm om hur mitt liv ska se ut, det är bara jag som kan se till att det sker... Som sagt Det finns inga mirakel.


Mycket snart!


...



Finns inte tillräckligt med ord, Underbara unge..
Du gör mamma så stolt.


Skit gris <3



Alla gillar gröt..
Speciellt när den är ÖVERALLT:D


Elias mössan

Som ni vet har jag och Elias befunnit oss i Lina hage ett tag och lär stanna här ett tag till.. Här bor mina "Fastrar" och kusiner.. En av dom den mellersta Lukas kom hem igår ifrån syslöjden med en mössa han sytt på egen hand till Elias.. Gissa om jag vart glad? Älskade unge!!




Elias ser ut att gilla den han också :D
Visst är den fin sydd av en 11 åring?


I valet och kvalet..

Idag tog hela familjen sovmorgon kändes nästan som en söndag när vi vakna.. Det bästa med att sova hos min faster är att kaffet alltid är klart när man går upp =)

Hur som hellst, Funderar på att åka hem idag.. Städa lite sen åka tillbaka hit och vara här ett par dagar till..
VÄRSTA semestern.. Riktigt skönt faktiskt.. Nästan så ja efter de här skulle vara redo att åka ut till mamma ett par dagar, Är det skönt här är det fanimej skönt där!

VI får se, Hem ska jag nog!

TRÖTT!!!!

Dom här två dagarna som gått helt sjukt hur trött jag varit, så trött att jag knappt kan förstå de själv..
Hemma är jag trött men de här är något utöver det vanliga.. Blir nog kvar här ett par dagar till.. Fast endå vill jag hem, det ser ut som skit där.. Måste göra något åt det.. SNART!

Någon som känner sig manad att hämta oss i lina hage och köra hem oss? på bussen får ja aldrig med alla saker..
Nä misstänkte det, vi blir kvar ett tag till. haha

Tisdag!

Ser inte ut som de kommer bli nån hemgång idag heller, Angelica ska på avslutningsbal i skolan och behöver låna min kamera och som ni vet går jag inte speciellt långt utan den, och att åka hit  en gång till när jag väl kommit härifrån lär ju dröja..

Jag dyper upp här lite emellanåt är här ett par dagar sen drar ja i väg och håller mig borta ett tag..
Jag menar ibland är jag lite sugen på att sakna!


Lovley morning

Elias sov som en kung i natt, Jag också!
Vi vaknade utvilade och med stekande sol.. Idag känner jag av den energi jag igår aldrig vågat hoppas på..
Det är något magiskt med de här Lina hage, Jag trivs verkligen med allt.. omgivnigen, folket .. Att bara vara..
Vi blir kvar här i natt igen jag har ingen större lust att åka hem som vanligt när jag ska iväg drar jag fram miljoner saker så även denna gång står mitt hem där som ett bombnedslag.. Det är lätt fixat man har ingen lust just nu... " i morgon" är det värsta jag vet men idag får det bli så..


Nää nu blir det ett bad man får ju passa på när lillemansover och faster städar..
På åsterseende....


HAPPY MORSAN!


The little happy baby!




"Det här är Amanda"

När jag klev in hemma hos Heidi idag såg dom lite konstiga ut allihoppa, jag frågar vart Elias är och vänder mig om.. Där ligger han på golvet på madrassen och leker.. Inga konstigheter FÖRTUTOM att dom förvandlat honom till en fucking tjej...

Min lilla pojke, stryk ska dom ha.. Men ni ska få se!



Detta får icket upprepas, Men visst är han gullig???


Morgon mys åh Crazy KID!








Vilken härlig morgon, Solen bränner igenom fönstret min underbara unge vaknar på ett alldeles STRÅLANDE humör, Grannen kom upp och snacka lite skit och käka frulle med mig.

Lotta är på väg, Livet är underbart!


Tre snabba, i väntans tider!








Nää nu ska lilleman kläs, Sedan drar vi..

Ha en bra TORSDAG och grattis alla jävla studenter <3


Stolt storasyster!

 Idag är jag stolt, stolt som tuppen.. Min älskade, underbara, vackra lillasyster tar studenten idag och det är en ära för mig att få vara med henne på den stora dagen.

Trots all stolthet och alla miljoner fina ord jag skulle kunna skriva ner här lider jag av en smula stress jag har inte en jävla aning om vad jag ska ha på mig, Ingenting sitter som det ska, och ingenting ser bra ut.. Men de gör fanimej inget ALL fokus är på henne idag...

Duktiga, duktiga lillasyster <3

Konstigt

Jag ska åka till stokholm snart, mycket snart!
JAG borde egentligen gjort det för länge sedan men alltid är det ju något som kommer emellan jag är ju som jag är en riktig virrpanna!
Hur som hellst, ni har jag verkligen bestämmt mig.. Patricia och Wilja ska med det har hon lovat mig..Jag hittar inte i stan, Jag minns en gång för många år sen jag och en kompis åkte upp vi hitta inte ens till tunnelbanan det gör jag visserligen idag men det är fanimej ALLT! åhlens kanske jag hittar till om ja lyckas komma upp på rätt plats, Nää storstan är inte min grej.. Men trevligt sällskap och någon mysig park.. Ja de börjar bli dags...

Samt en sväng till thorhildsplan eller vad fan de heter, RÄKOR, VIN och trevligt sällskap..JA de ser jag fram emot..

Nu ska jag bara ta mig tid, Så förbannat konstigt när all tid i världen inte räcker till...


Glass på stan

Jag bullan och Elias drog ner på stan en sväng, vi vart så där TOK sugna på mjukglass med strössel att vi inte kunde motstå.. Inte nog med det, ett par cheesburgare klämde vi i oss också.. Iallafall JAG.. DUKTIGT!



Han är ju för gullig min grabb <3


Nu drar vi..

Elias vakna precis ifrån sin tupplur vilket inte kunde vara mer passande det är nu dags att klä på sig och bege sig ut, Jenny min vän kommer och plockar upp oss innan vi bär iväg till Jéssica och grabbarna =)

Tänkte bara medela att jag lämnar dörren oslåst ifall nån skulle få för sig att kliva in och ta tag i kaoset här hemma...

TJINGELING


Nu slog det mig..

Nej Elias är fasiken ingen bebis längre... Han rullar runt, ålar sig fram och tar tag i saker han inte alls ska...
Nu framöver gäller det att vara på sin vakt,  Jag menar förr låg han ju så snällt där jag la honom och den tiden är nu helt förbi.. Mitt stora lilla monster blir nästan lite ledsen hur snabbt tiden gått men självklart jätte stolt när han är så duktig.

Nä nu ska vi bege oss, ville bara skryta lite snabbt.. Det vi mammor är bäst på <3

SAD FACE!!

En gnutta ledsen, Men det får man vara!

Coffe at my nejbuuuurs place

Det finns inga dåliga väder.. HELT sant. Idag skiner solen mindre men det hindrar oss inte ifrån att sitta på deras uteplats och avnjuta en kopp kaffe, Det är både smaskigt och mycket trevligt.. Dom ska flytta snart mina nejburs twins jag kommer sakna dom mycket!!!

Hur som haver, Jenny och Wille borde komma snart så vi kan dra till Willys.. Har lite som saknas och passar ju så klart på när någon vänlig själ endå åker dit.
Elias blir hemma med Alex det underlättar handlingen en aning, Jag är glad att jag har henne och det är han också han gillar henne skarpt.. vem gör inte?


Kräk.. Ojsan.. tur hon inte är känlig haha


Febergrabben

Elias fick lite feber igår kväll efter sprutorna så han somnade 17:30 och sov till klockan 08:00 i morse vaknade endast en gång i natt för lite käk.. Men nu är han piggelin och som vanligt på ett strålande humör ATT ha sovit bredvid morsan hela natten måste ha gjort susen visst?

JennyMangs och Wille kommer in idag vi ska ses en sväng och som det ser ut nu glida förbi willys behöver lite de ena och de andra.. mitt matvrak till pojke är det vääääääldigt svårt att förutspå hur mycket han ska äta, Samt hans matvrak till mamma äter nog mer än hon borde OCKSÅ! menvafan, det är ju inte mer än att man glider till affären en gång till.. JA har inga problem med det ,ja älskar att handla =)

Malin ringde nyss uppkörningen är kirrad och ja blev stolt. Så nu är hon nere hos min granne och dricker kaffe.. Tänkte också gå ner dit, Så hoppa i kläderna och bege oss.

på återseende! 



Igår var det feber, idag är det bus!


RSS 2.0