På väg till BVC



Lilleman är nu 65 cm lång och väger 7280 g

och 5 månders sprutorna är tagna...

BVC gick bra, SKÖNT!


Rullunge <3

Nu är han inte rädd längre, Nu rullar han runt för fullt här hemma... Jahapp då blir det att skjuta in min säng till väggen nu då.. För av någon konstig anledning vaknar vi båda där VARJE morgon..

Underbart mysigt :D


Tidigaste morgonen..

Idag väckte Elias mig strax efter halvsju och kvart i sju var det ord och inga visor han var pigg som en lärka och ville bara leka och leka..Så vi klev upp och har precis ätit lite frukost =)

Men ja känner mig endå rätt utvilad. :D

Sweet dreams!


Nä, nu går jag och lägger mig..
Det är ju en dag i morgon också och då jävlar i mig ska vi till BVC det är dags för spruta! URSCH!!!!!

Undra vad min lilla prins väger nu, Han har ju blivit så stor...

Godnatt!


MORSDAG!

Idag var det min FÖRSTA morsdag.. Elias var så gullig och kom hem med en bukett handplockde blommor och nådant skåp han hade gjort i träslöjden. Nää nu ljuger jag.. Han plocka inga blommor och han har inte träslöjd men han var alldeles alldeles underbar idag. Vi sov ju hos moster hela helgen för att vara exakt och idag kom mamma dit,vi fira henne med lite paj och paket mycket trevligt.. Men nu är vi hemma igen och Elias har krypit ner i sängen..
Grannen är här för att hålla mig sällskap vi ska käka lite middag och MYSA!....




PS: Jag älskar min nya hårfärg... Jag är förbannat nöjd och känner mig hur SNYGG som hellst...

Elias är också glad, glad att ha en snygg mamma..


LUKAS 25 ÅR!!!!

Som ni redan vet var jag hos mi vän Jenny mangs igår vi hade en liten suprise för hennes karl Lukas som nyss fyllt 25. Det var trevligt, Jag höll mig i skinnet.

Hur som hellst hade jag ju så kart med mig min kamera vilket ni facebook spanare säkerligen redan kollat in men tänkte även visa lite här för er som inte har tillgång till min populära facebook. ENJOY!





Ärsch det gick så där, Här har ni iallafall födelsedagsbarnet..
Försöker igen senare, annars kan ni ju gå in på nån kompis facebook och kolla mina bilder.

ETT tips bara!


Elias kör lite soffhäng!






Dagen efter!

 

Tu att jag gick hem åh sov, Annars hade man ju vaknat bredvid nån lyckligjävel, Visst?

KLAR!








Var bara tvungen att skryta lite.. FÖR ja är så förbannat SCHNYGGG!!


PEACE!!!!

Vem fan behöver smink när man är så här NATURLIGT vacker?



Känn ironin ;)!


PEACE!!!!

Vem fan behöver smink när man är så här NATURLIGT vacker?



Känn ironin ;)!


Tandvärk!


Jag kryper ner hos Elias nu..Jag har sådan tandvärk

Ni ser väl själva?

mig är de synd om....

 

 


eurovisionblaaablaa..

Okej ni svenskar är inte med i år, TRIST och helt ofattbart.. VAD fan hände egentligen?

Hur som hellst, Vem kommer kolla på det endå?

Utan att veta, Håller jag ju så klart på norge, NORSK som man är :D

Freeeeeeeeeeeeeeda!

Jag och söstra mi hann avnjuta en tacos innan hon foriväg till elstokholmo med tha girls, hon lämnade mig med en STOR skål pistage nötter som till en normal människa hade räckt precis hela kvällen, säkerligen endå blivit över..
Men ahh den är slut nu, några få ynka nötjävlar kvar.. dom som man knappt får upp skalet på nivet??

Snacka om att jag är så mätt att jag vill kräkas.


Helg!

I dag åker vi på mosterbesök, Vi sover kvar där..!

Hon ska iofs iväg.. Så nå vidare sällskaplig kommer hon inte att vara, men vi. Vi kommer minsann hemifrån och det är allt vi vill, Idag är vi trött på allt vad " hemma" heter.

Medans Elias sover middag ska jag ta och röjja här, Vem vill inte komma hem till ett fint hem på söndag eller ja när det nu blir?


LYSTRING

Idag gott folk har jag ätit frukost jordens mest innehållsrika omelett och det smakade faktiskt finfint, Dock mår min kropp så där.. Kanske borde vila lite tills den värsta chock har lagt sig??

JAAAaa, det gör jag.

Men först vill ja gratulera MOJO och MYRAN som fyller år idag.. GRATTIS FUKKERS

Barnkalas

12 Juni ska Elias få gå på sitt första barnkalas det är nämligen prinsen Oliver som fyller 2 år, Det ska bli så mysigt jag verkligen älskar barnkalas.., Minns ifrån när vi var små, Alla var så glada speciellt den som alla paketen fick denna gång är det Olivers tur..

Det ser vi fram emot =)


TRISS I DAMER!


 

Vi är vackra, vi är bra.. och framför allt..

VI ÄR MAMMOR <3


För att jag förtjänar det...

 



Detta inlägg är ett tack, ett tack till mina tidigare misstag...


Dom har lärt mig mycket, precis allt..
Dom har format mig till den jag är i dag..
Idag är jag STOLT, stolt att vara JAG!


VACKRA VI








Du är och kommer alltid att vara, mitt absolut bästa beslut i livet <3


My lööövly NEJBUUUUR!!



Vi är
*Grannar
* störda
* Inte som alla andra
* Lite mindre vackra..

Men FRAMFÖR ALLT..., vi är
VÄNNER... <3


Underbara morgon..

 





 



 

För att bli gammal och vis, behöver man vara ung och galen!

 

 


Lika rädd varje gång..

Jag blir lika rädd varje gång de knackar på dörren, Jag bor ju i ett hus det tamigfan är omöjligt att ta sig in i så länge ugnarn inte hänger i porten och snällt öppnar.
Men inte klockan sju på morgonen, mitt i natten jaa ni fattar... Men i morse knackade de på dörren kl 7.. EHum, Jag vart ju lite rädd att vårt säkerhetssystem inte funka innan de slog mig SÅKLART det är ju grannen KAFFE i solen, Vilken härlig mooorgon :D

HOME SWEET HOME!

SOM alltid, Mitt hår tar tid... Som jag redan informerat er om i mitt tidigare inlägg men nu är jag iallafall hemma igen.. Elias sover, Jag är helt slut och betydligt ljusare i håret helt klart nöjd!

Nu ska jag, ehum. jag vet inte.. Är lite ledsen dock att det inte är nå andra avenyn :( SAKNAR de..

Men ahh. väntar med spänning tills lördag, WOHOO!

Hair DAY!!!

Egentligen skulle det inte ta lång tid, men mitt hår.. DET är hur mkt som hellst inget jag tänker på förrän nån stackars frissör sätter klorna i det de tar verkligen evigheter att ta sig igenom alla dessa slingor.. Nu tre timmar senare sitter dom äntligen på plats och ja ligger här och skriver av tiden..
KARRO och JENNY gick och handla, Jag och Elias vi ligger här på sängen och myser han har nämligen precis vaknat.. med andra ord skött sig galant även denna gång min duktiga pojke =)

Jag skulle ju iväg och käka med min underbara vän Andreaz efter de här, Inget batteri i telefonen har jag heller.. Hoppas han gör som han brukar.. ALLTSÅ läser det här...

IM SOO SORRY baby, Men att glida på stan me folie i hela håret känns så där..... kan vi skjuta upp det lite, lite BARA lite???



Det vart ett KÄRT återseende..

Vi sågs idag och pratade för första gången på riktigt, utan gåtor och massa jävla trams.. Vi betedde oss för första gången som vänner och det känns riktigt bra, I allafall att vi kunde skiljas som vänner precis som vi alltid brukade göra..

Tänkte bara tack för pratstunden och skryta lite med att även idag går jag och lägger mig med ett leende på läpparna.

Tids nog faller de man vill på plats, och det är ju ENBART då man märker att mödan varit värd!

Godnatt mina kära, Det är en dag i morgon också!

Ny tand och hål i örat!

Ni alla som har förmånen att även följa mina mijoner uppdateringar på Facebook vet redan om att jag efter miljoner år äntligen tagit hål i öronen.. SJÄLV dessutom, Sen att man nu kan se/skymta en ny tand i lillemans mun.HEY här går det undan..

Så nu vet ni andra fuckers det också, misstänker att ni skulle bli ledsna annars =)

Hur som haver, hela familjen är på bättringsvägen.. Vi båda är feberfria och det känns skönt, Fast endå inte... Så fort vi är friska kommer ja bränna ner på stan och bränna pengar på massa skit, precis som vanligt.. Men det är skoj..
PÅ tal om köpa saker, Idag kom mitt paket hemifrån Swedenrock shop.. Elias har nu mkt coola nappar samt nappflaska. Det gillar jag...


Sen är det hemmet som lite slantar ska läggas ut på denna månad, Även på MIG själv.. I morgon ska ja till min underbara frissa CARRO och bli en aningen ljusare i håret, Det ska bli nice.... Faktiskt och träffa henne också GOSGOS. Efter det tar jag och Lilleman och beger oss till my lovley friend Andreaz ( stavade jag rätt nu?) Det ska bli mys, gud så jag saknat honom.. Alldeles för länge sedan vi sågs....

När ja endå håller på åh babblar om allt kan jag ju fortsätta på " kärt återseende" Kanske även blir ett sådant idag..Jag håller mina tummar, Det behövs.. Jag saknar! Prata behöver vi om inte annat.. Det blev lite fel sist, och nu är allt skit.. Vi var goa vänner prata om allt.. Vem vet, kanske inte är mer än att man skakar hand och skrattar åt alla fjanterier.. Ja hoppas det. Även om de är lite i smyg.. Även denna karl lider av svartsjuk drake på hemma fronten huuuuuaaaaaaaaaaaaa.


Plikten kallar, Mitt lilla deggelmonster har slagit upp sina blåaaaaaaaaaaaa Dags för lite nammnamm i guess!

Garderob KATASTROOOOOOOOOOOOOOOF!

Det var inte länge sedan ja tog min en riktig " klädvikar dag" heller inte länge sedan Lotta städade och vek allt..
Jag förstår inte, det går så snabbt.. jag provar så många olika plagg innan ja går ut.. JAA de här är fan inte roligt..



" walk in" my ASS.. här kommer man inte in om man så skulle vilja...


Regndansen

Ledsen mina medmänniskor men igår tog jag all den lilla kraft jag hade kvar och dansade regndansen i hopp om fult väder idag.. Hör  å häpna ja lyckades, Det känns bra.. Idag kan jag vara hemma och vara sjuk med ett gott samvete, jag kommer inte gå utanför dörren och behöver heller inte klaga på att jag är sjuk när solen skiner som bäst.. Tack all högre makt.

Elias är också fortfarande sjuk rosslig i halsen men febern börjar ge med sig och det är jag glad för stackars liten..
Han sov i allafall hela natten vaknade endast en gång och käkade lite roligt att se då förra natten verken blev något käk eller sömn.

Han använder sin lilla energi nu till att leka lite önskar att jag hade någon till att leka med honom men ja ligger här helt fucking utslagen på soffan och kan knappt röra mig.. Dåligt samvete eller vad?

Har jag någon energi i kväll bara en liten gnutta kommer den gå till " friskdansen" för hur vädret än ser ut i morgon vill jag fanimej vara frisk.. Även om ja inte missar något vid väder idag, missar jag min brors födlesedag och det känns i hjärtat.

GRATTIS min älskade underbara, fina lillebror på 17 års dagen.


Obeskrivlig kärlek

När allt annat känns svårt när jag är nära och ge upp kommer jag på vad det är jag kämpar för, Älskade underbara UNGE.. Älskar dig över ALLT..






22 maj



Här har ni lilla sjukprinsen som idag blir HELA 5 månader





Sjukstuga

Lilleman är dålig för första gången och det är verkligen hemskt på alla sätt.. Det är första gången jag ser honom så här nere och hängig, Det är första gången han vaknar på nätterna och inte kan somna om.. och värst av allt.. DET är första gången jag kännenr mig otillräcklig :(

Nu sover han iallafall de lilla gossebarnet så skönt för honom hoppas hostan håller sig borta under tiden han sover i allafall, varenda minut är världefull efter natten som varit....

Även jag börjar sjukna in.. Det känns så där, Har inte tid med det här.. Jag har inte varit sjuk sedan han kom är lite nervös hur det ska gå jag blir ju så förbanant sjuk när det väl bryter ut.. Hur ska det då gå om han också är sjuk samtidigt och vill ha all uppmärksamhet hela tiden??
Ja håller ju så klart tummarna att det inte bryter ut men om det gör det, Någon som känner sig manad att komma och underhålla en sjuk unge? Hojta till i så fall så jag vet vart jag ska vända mig om ja sjuknar in på riktigt.

snart beger vi oss hem ifrån Salem, SÅ ni vet

Fredag!


Det är bara helgen kvar sedan är veckan slut, Precis som mycket annat SLUT, SLUT, SLUT.. Äntligen har stenen fallit ifrån bröstet och jag har slutat oroa mig för framtiden... Även om den är rätt oklar idags läget så skrämmer den inte mig längre och det är för nu huvudsaken.



Långsamt är också frammåt, Han är trots allt hans pappa!





Allt känns bra, Jag mår bra.. VI mår bra...


Nu vet ni!


Underbara gårdag...

Igår var jag ute precis hela dagen knata runt, satt i solen, fikade,osv.. Kom hem jätte sent åhhh var varligen lycklig, dagen hade varit till min belåtenhet ABSÒLUT!



Min syster VID namn Marie Stellberg tog dagens bild självklart på mig och Elias ENJOY!


Lovley

Idag har jag varit mig själv den RIKTIGA Linda, fy så sköööönt det känns att komma hem efter en hel dag ute med mina nära och kära det är precis så här jag vill känna mig varje dag riktigt lycklig även om jag är blek och bär på ett par KG för mycket, Idag gjorde det mig ingenting jag gick till och med i t-shirt och det händer inte allt för ofta må jag säga..

Solarieöarna är dags att åka till ett par ggr iallafall så kanske leggingsen tidvis blir en aningen kortare för var nyans kroppen får.. Det är ett projekt jag tänkte sätta i gång.. men vill inte lova allt för mkt gällande saken.

I morgon är det barnbidrag och det kommer vara kaos på stan, Självklart måste jag ner dit endå! Har tusen saker att uträtta samt äta lunch med min syster och MY. Ja ni ser, livet som mamma ledig är alldeles underbart.. speciellt så här års JAG ÄLSKAR DET!!!


Jag och "jag"

Jag vet inte hur jag på bästa sätt ska kunna förklara det här så att ni förstår, JAG förstår nämligen knappt själv...

Det är iallafall så här enligt min egen teori och spekuleringar..
Jag är typ skitzo kanske inte på riktigt men nästan. Jag har nämligen två peronligheter som jag pendlar emellan den första är

En "supersnyggochfräsch" ny bliven mamma som älskar livet och allt vad det innebär att vara mamma är det bästa som absolut hänt mig och ja vill göra saker HELAHELA tiden.. Ja ni vet, njuta av ledighetn och all tid med min son...

Men vissa dagar, tyvärr OFTAST vill jag inte göra ett skit.. vill BARA vara hemma med Elias.. Vill inte gå ut, vill inte prata med nån, vill absolut ingenting. Drar ner rullgardinerna och låtsas som det utanför inte finns.. Inget lockar, Jag är bara allmänt bitter.

Det är ju egentligen inte jag, men hur kan jag bete mig så, så jävla ofta??? Jag mår ju som bäst när jag varit ute, träffat mina vänner och min syster.. Dom som betyder mest för mig...

Jag fattar ingenting, LÄS emellan raderna och svara bara på varför JAG oftast stänger alla ute..Det är väl klart jag inte vill vara ensam eller en sur och bitter människa.. Jag vill ju också njuta av livet och vara så lycklig som jag egentligen är???

ELLER????

_Back tooo TOKSTAN!!!!

I morse fick vi sova ut, trots att terroritsten Benjamin steg upp JÄTTE TIDIGT! malin kan de där hon, TACK FÖR DET!
Visserligen låg jag kvar en stund med flit, visste ju att kaffet skulle vara klart när jag väl steg upp då.. SMART som man är och SNÄLL som hon är..
Vädret idag är så där, knappt okej om man jämnför vilket man inte ska göra.. Det duger, vi säger så,...'
Hur som hellst, inget solhattsväder så vi drar oss in till stan i dag Malin och Benjiii hänger med som det ser ut nu äre lunch på stan med AK och FREDRIIIK det ska bli trevligt, Det var ju ett tag sen om man så säger.. eller jag har faktiskt aldrig lunchat med dom förut.. Inte tillsammans =)
Elias har somnat bakom mig hur det gick till har jag inte en aning om Musiken pumpar " negerdunk" och malins högljudda dammsugare svänger runt här överallt. ÄR man trött som är man? GULLUNGE!!
Nehepp, _Nu äre väl dags för en till kopp kaffe eller så.. Sen hoppa i kläderna och invänta skjutsen till tokstan.. Ni vet vi åker ju alltid med Joel.. hahahahah..
Tjingeling, Tjingeling!

Uppstigning med tuppen..

Idag skiner solen vilket fick oss här hemma att slå upp våra BLå i rätt tidig tid, så där lagom till tuppen gal...
Dagen idag är planerad in i minsta detalj en aningen komplicerad men det kommer bli bra, det vet jag!

Jennie borde ringa mig snart vi ska ju till Malin i järna.. Men först ska malin komma hit hämta min vagn som inte får plats i Jennies bil ja som sagt lite krånglig... haha..


Nä nu sover Elias igen..  Ja hoppar in i duschen passar på medans alexsandra är här... Benen måste rakas det säger vädret till mig...

Hej på en stund!

Ja har ett problem..

Jag har nu fått papper ifrån skatteverket, dom jag skickade in hade inte kommit in....  Åh det har verkligen ställt till det uppe i hjärnkontoret på mig..

Vad namnet Elias kom ifrån vet jag inte, Det var bara något som flög ur mig och så blev det men ju mer jag tänker på det känns det bara mer å mer konstigt.. Nu i dag när han är en PERSON, en egen individ känns det bara helt fel.. Han är ingen Elias.

Det känns fel att byta namn på honom nu, Han är endå 5 månader snart.. Men det känns också som att det är NU eller aldrig.

Och även om ni tycker jag är lite knäpp, Måste det väl endå kännas rätt??????????

HJÄLP MIG!!!!!!!!!!

äter, äter och ÄTER

Jág vet inte riktigt vad som har hänt med mig nu på den senaste tiden känns det inte som om jag gör något annat än och äter, äter och ÄTER..
Det handlar inte om godis, chips och bullar.. okej chips blir det väl en del av men i det stora hela är det MAT, MAT OCH MAT.. jag som aldrig förr lagade mat gör det nu hela tiden och flera, flera gånger om dagen vad fan är det med mig?


Det här är inte okej, Det känns inte bra i verken jenas eller tröjjor... och inte nog med det snart kommer lotta åh då ska vi ÄTA igen...


HAHAAHAHHAHAHAHAH!!

Napp kriget är över!

Hör å häpna ELIAS TAR NAPPEN!!!!

Som ja försökt, som han har vägrat.. Men nu funkar det, se själva!!!





Min boxande lilla GRODA!!!


Järna!

Ska strax klä på oss ytterfodralet för att bege ner till bilen, Josephine hämtar oss idag och för oss till järna: Malin och ungarna! Det var inte igår man var där, heller inte man träffade dom alla sammlade, Så det ska bli nice!

Jag är en smula hungrig, nästintill utsvulten faktiskt.. Ja borde gjort något att äta men tiden fanns liksom inte Elias gav sin mamma och sig själv jordens längsta sovmorgon.. Så ah. han är ju prio 1 liksom.. Nu är han klar och om en kvart ska vi vara utan för dörren...

Tro mig när ja säger att sånna här " morgon saker" inte är min grejj... ska allt som borde ske hinnas med behöver ja fanimej flera timmar på mig..

Så är lite nervös hur ja ska kunna va på stan kl 11 på fredag KLAR! shiiit.. måste typ gå upp kl 5 ( ja så illa är det)


Det känns konstigt..

Vissa människor stör man sig på, Att dom ringer lite för ofta och vissa bara går man och väntar på ett enda ord ifrån.. Att det kan vara så olika det där, Förbannat stört.

Jag skulle kunna be om ursäkt om jag bara förstod varför och jag skulle kunna förklara mig om jag visste vad jag behövde förklara.. Jag känner mig precis som igår HELT ovetande om ALLT.




Jag är ingen typiskt brud, Eller jag var inte iallafall....

Im so sorry.. BITTERFITTA!!

Just idag är jag stark...

Som ni berörda vet har jag varit rätt låg dom senaste dagarna, mycket har hänt på kort tid och jag har inte riktigt hunnit med känslomässigt.. Det känns nu som jag börjar komma ikapp och det är huvudsaken.

Den oändliga resan är iallafall påbörjad dock i sin frånvaro.. Jag gör mitt bästa och jag vet att det kommer vara tillräckligt i slutändan.

Helhjärtat och ärligt det är huvudsaken, Snart kommer alla hemligheter vara uppklarade och livet kommer kunna rulla på, på nytt.
Jag längtar till den dagen jag känner att den är mycket nära..
Ni berörda ska snart få veta hur allt ligger till..

Tills dess får jag tacka för ert tålamod och försöka fortsätta på det spår jag är idag.. De rätt spåret!



Älskade vän...

En vän till mig flyttade härifrån stundvis känns det som igår och andra stunder som evigheter sen, Exakt hur länge sen det var minns jag inte riktigt.. Allt jag vet, är att jag saknar henne GRYMT!

All kärlek till dig, min vän charlotte...






Dancing in the dark

can we try again
to start a new and lovely story
that will shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
of how it used to be
baby you and me
convinced we were each others destiny

CHORUS:
my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
a fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

every time I think of us
my eyes are filled with tears
to think that I gave in to sweet temptation
his words like music to my ears
I hope it's not too late
that you still await
oh please tell me that you're still having faith

CHORUS:
my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
of fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

Hmmm
But faith is not mine
if I could I'd unturn
the hands of time

CHORUS:
my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
I believe we'll make it through
If you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love
never enough
love.


SNYFT!

Det var nästan så jag ville fälla en tår eller tio när Lotta och Josephine berättade att det INTE alls var något Andra Avenyn idag.. Jag som längtat en hel vecka, Det slutade ju så förbannat spännande sist dom kan ju inte bara sluta så där? Det är ju sjukt..
Varför göra ett spännande avsnitt som man vill se mera av om man inte får det? Jag är iallafall en smula ledsen, Men men.. har iallafall sett ett helt avsnitt av efterlyst och det var ju inte igår, Eller ahh., haft det på iallafall, Tycker faktiskt att det är lite läskigt, Det är ju liskom på riktigt.. och ska ja, feg som jag är våga sova i natt äre lika bra att se emellan fingrarna annars skulle det nog aldrig gå...


Vad gör ni i kväll då ere jävlar? ute och super kanske?

Behind every strong girl is an assshole who made her that way.


<3



Mät inte rikedomen
i hur mycket saker du äger,
utan i hur mycket du har som
du inte skulle byta mot pengar.
<3


Maren häng!

Elias och jag har varit på stan idag, nästan hela dagen..
Vi träffa Ullis och hängde lite i solen nere på maren drack en kaffe och snackade lite SKIT!...

Drog även en repa på stan där ja mötte upp Lotta, Linda och Dessi.. Även en kaffe med dom.. Ni anar inte hur JOBBIGT Liv ja har just nu ;) ja verkligen älskar det..

Åter till verkligheten, Är hemma igen och det är STOR städning på schemat.. fyhelvete vad dammigt det blir snabbt när man har svarta möbler och denna underbara sol gör ju så att skiten syns mera...
Så det tänkte ja ta tag i nu.. Lotta kommer snart, då ska Elias få mat sen sätter jag i gång...

Ibland är det tur att man har sina vänner, Så jag verkligen ser till att bli klar med mitt hem idag..
Det är på tiden.

ÄRSCH!

Det som var bra är borta, Det som egentligen inte var något..
Jag vet inte vad ja känner eller tänker över det hela.. Just nu är det mycket som händer runt om kring..
När det värsta lagt sig har väl även de här hunnit göra det..

Tack Per Gessle för den underbara raden..

" Här kommer alla känslorna på en och samma gång"


TRÖTT!

Vi kvinnor förväntas ha: Rådjursögon, Smultronläppar, Äppelkinder, Persikohy, Getingmidja, Pianofingrar, Ben som ett föl, Hållning som ett fullblod. Dessutom ska man dofta som en sommaräng. Äta som en mus. Va trogen som en hund. Vara glad som en lärka. Snabb som en vessla. Spännande som en tiger och k** som en kanin.INTE KONSTIGT MAN É TRÖTT??? ;o)



FUCK OFF!!!

Underbara ungar!!!

Enjoy!!!












Utomhus LEK!


Helt klart en underbar dag i det fina vädret, Ja Carro och BARNEN!
Elias uppskattade det dock inte speciellt mycket, Men att gunga i mammas knä var skoj..
Dock gjorde det en aningen ont på mig, Då min RÖV KNAPPT fick plats i gungan.... Men vad gör man inte?


Jag har aldrig varit bra på någonting..

...Jag har alltid varit BÄST!





Milf morsan i lekparken på stan.. SE UPP!

( Ja menar, Elias är ennu förliten, Så bäst att passa på själv...)


familjen annorlunda














Det var allt för oss....

Nu ska vi ut i lekparken, Vi hörs...


Pappa även på papper..

" Brevbäraren" har äntligen tagit sitt förnuft till fånga,
Det är nu det börjar, framtiden.. Den ser ljus ut, för alla...


Utan några konstigheter, Utan några frågetecken och utan något tjaffs....

21a skrivs papprena på!



TACK för det.



Måndag..

Dagen idag har varit mycket känslosam.. på alla möjliga sätt, Till en början önska jag att jag var i någon annans kropp men tillslut kände jag mig rätt nöjd med tillvaron.
Idag vet jag bättre än för ett par dagar sen, Det är skönt att allt är över.. ÄNTLIGEN!

Jag vet inte hur morgondagen kommer se ut, heller inte framtiden men kan idag se på det med en smula hopp..
Jag tror att det tillslut kommer bli bra, Jag känner det på mig.

Det är jobbigt att fortfarande tala i gåtor, jag vet inte hur länge till det kommer vara så.. förmodligen väldigt länge men även det hoppas jag ska få ett slut....

Som jag brukar säga Långsamt är också frammåt.



Elias mår bra, Det är allt som räknas!
och allt som skett, har enbart varit till hans fördel...

Äntligen...







Där med allt sagt...

.......

Idag vill jag vara någon annan, Idag vill jag inte alls stå för allt som sagts eller hänt.. Speciellt inte när minnet är sämre än någonsin..
Allt är svart, precis allt...

Allt jag vet är att jag har ångest, Den största hitills...



Måndag!

Igår var okej... Men idag mår jag skit.. jag har ont i hela kroppen och mitt huvud känns som att det tillhör någon annan, någon idiot, Ångesten börjar göra sig påmind men jag försöker låta bli...

Kattis kom igår, vi somnade i tid strax efter Wallander.. Nu dricker vi kaffe och tar kort.. Kort på hur fan man egentligen ser ut... Inte dagen efter, utan tVÅ dagar efter det är fan då allt är som värst!!!!!

Elias mår fint, han börjar bli riktigt STOR... Han ligger inte still en sekund han ålar sig som en ål och snurrar som en ahh ni fattar.. Hel vild, men jag gillar det.
Han ropar på mig nu, fast på sitt sätt.. Bäst att gå dit han är ju trots allt den enda som håller mitt humör på topp..


och NEJ jag är inte bitter,inte deprimerad eller något liknande..
JAG känner bara att det hade varit okej om läget varit annat.



åttonde maj!






Blandade känslor!

JUST NU!
vet jag ingenting, lika lite som igår gällande den här saken... En är närmare än man tror.. Än vad man vågar tro..¨
När FAN är det över???


Talang..

Har INTE tid med de här, men det var så förbannat skönt att skriva på en riktig dator så TOG mig tid haha..
Är nu hemma hos Jospehine och Claes på besök, vore ju skönt att INTE se talang ensam för en gångs skull, Och bara för ATT är Elias vaken.. Hemma är han aldrig det vid den här tiden.. Men det är bara mysigt när han vill vara med så klart, Speciellt nu när han ska till sin mormor i morgon... men de går nog bra.. Visst??


nee, som sagt.. bara en snabbis.. vi hörs!


Hos Mona

Elias och jag tog oss ner till stan mötte faster, Dessi och Nova... Dock drog min faster lika snabbt igen och kvar blev jag med Dessi och Nova men inte grinar jag för det, vi hade trevlgt.. Sibylla är lite våran grej idag gick det dock bättre att få ut vagnarna.. Vad är det dom säger? övning ger färdighet..

Köpte en klocka idag, borde låtit bli men kunde inte..
I morgon är det stress, stress, Stress.. tur man är småbarnsförälder och van vid sånt..
Ska lämna Elias till min mamma i morgon, är faktiskt lite nervös över det.. men har hon klarat tre barn själv borde hon väl klara Elias en natt? Jag menar han är ju världens snällaste unge..

Robert fyller nämligen 25 år i morgon.. Det ska firas.

Så ahh, jag och Mirna åker och lämnar Elias i morgon FM för mamma har ingen bil den har Hasse.. Sen ska ja hem, ner på stan köpa de sista till robbans pressent, sen hem igen laga mat.. göra oss i ordning åh sen dra dit.. DÄR det händer.

ikväll blire chill, talang hemma hos Jospehine å Claes. dom har flyttat hemifrån, WOHOO!!! granne med mig dessutom..




SHIT! mitt leg är borta igen, Måste leta det också!!!!!


I Tried Being Normal Once. Worst 5 Minutes of my Life.


FETTOOO BETEEENDE!!

Ja det är inte så att man är en size ZERO direkt, men i natt har mitt beteende till mat varit helt jävla sjukt!
Elias har vaknat till ett par ggr i natt men somnat om lika fort igen dock har jag varje gång gått upp och ätit minst två kakor som är kvar stedan igår, Kanske inte låter så farligt. Men när ja nu klev upp i dagsljuset och såg att nästan ALLT var slut känns det inte okej, Med tanke på att det var HUR mycket kakor som hellst och jag är fortfarnade sugen.....


Hade jag inte vetat bättre, hade jag nästan trott jag varit gravid!


UNDERBARA DAG!!!!

Gud vilken underbar dag... Jag liksom ler med HELA kroppen.. Är verkligen på topp humör idag  :D
Tack för alla gratulationer.. JAG blir så glad =)

Har haft lite vänner och familj här idag, även brännt en kladdkaka..  Ätit en jätte god tårta, och snackat en massa gammla minnen mamma deltog och skratta, det var roooligt att se.

Nu när jag helt slut, Elias sover redan han tok decka medans jag och mamma var i väg och köpte blöjor Moster MARIE fixade honom i säng, Så duktig så.. =)

Undra om jag ska fixa mig själv i säng snart, JAG är verkligen hur trött som hellst trots allt kaffedrickande.. I morgon skulle jag egentligen gått på stan för att fixa en outfit till på lördasg, men min älskade syster gav mig en SUPER snygg klänning som jag kommer ha på mig.. TACK! JA kommer nog va supersnygg, det är jag säker på..

Så ahh, kanske åker ut till mamma och grillar i morgon Moster kommer dit, Så de vore trevligt =)

Storstäd på födelsedagen..

Madde kom till mig i morse, Vi har suttit på ballkongen på mina fina skinnstolar och så bar jag ut mitt lilla bord.. Det var mysigt då vädret tillät, Det är varmt och blåser kallt om vart annat.. me det gör inget.. IDAG är jag lycklig, Jag mår riktigt bra.. Det finns nog inte mycket som skulle kuna få mig nedstämmd idag inte och det är e såda känsla jag jobbar på att ALLTID vakna upp med, födelsedag eller inte...

Jag har redan hällt i mig litervis kaffe, vilket har behövts för all städning jag reda hunnit utföra..
Jag har torkat skåp, dammsugit, skurat tänkte slänga på en tvättmaskin också.. tvättberget verkligen bara växer och jag som aldrig brukar ha tvätt, men nu när det är så fint väder har man ju annat för sig än vara hemma och tvätta..

Elias vaknade nyss till, Tänkte att han skulle få sig en liten lunch men han var inte alls sugen.. Sicken rackare..
Nu ska jag leka lite med honom, hans pip säger att han är sugen på mammalek, Sedan ska jag göra mig I ORDNING så jag blir fin..

Jag inväntar besök, GUD Så härligt!


22 år..

Här hemma slog vi upp våra blå rätt tidigt, mer utvilade än någonsin UNDERBART... Hade inga som hellst tankar på vad det var för dag idag, torsdag liksom.. Sen när jag logga in på facebook slog det mig. Det är ju för gudsskull min FÖDELSEDAG jag blir 22 år.... Shiit vad tiden går snabbt! Åhh gud så kul jag haft!


Idag är jag lycklig, Jag mår precis som man ska göra när man fyller år, Solen skiner och det är bara till en fördel.
Jag har köpt lite torra kakor, Tänkte slänga i hop en kladdkaka och gå till ROFFES och hämta hem en smaskig tårta, Så har ni vägarna förbi är ni så klart välkommna på lite fika...




Tack för alla gratulationer.. Min dag kunde inte börjat bättre!


Nu går vi hem!!




.....

 

 Alla har ett förflutet som man medvetet eller omedvetet hela tiden påverkas av, Gjorde ens förra si varför skulle inte den nya göra så?

Mitt förflutna har påverkat mig mer än tillåtet, Det får räcka nu.  Idag är jag både glad och kär ENBART för att jag tillåter mig själv att vara det, Jag tänker inte längre på saker som gjort mig ledsen eller folk som gjort mig illa dom är inte värda verken min tid eller energi. Allt är nytt.. Hela mitt liv är nytt och har fått en helt ny mening och jag trivs verkligen med det.

Idagens läge, även om jag är feg och lite mer tillbaka dragen än förut ser jag inte det som bara negativt idag kan kan hålla käften dom gångerna jag förr sa saker utan att tänka två ggr först.
Jag väger mina beslut, jag väljer mitt umgänge med omsorg... det finns ingen jag vill bli av med och heller ingen som jag skulle vilja lägga till. ALLT är bra precis som det är.

Kärlek är inget jag hittills haft tid för, Jag har varit alldeles för självupptagen och ego för att något sådans skulle fungera, Även om jag inte direkt har nån högskoleutbildning i förhållande har jag sett på så många andra och något sådant är jag inte riktigt redo för, inte riktigt än..
Jag ska fixa i ordning mitt och Elias hem, Se till att våran vardag rullar på precis så som jag vill att den ska rulla.. Jag ska ha tid för mina vänner, så mycket som jag känner är lagom. När jag fått en fungerande balans i allt de där, då först kanske jag kan tänka steget längre.. då först.

Trots alla måsten runt om kring känns det endå som jag lever livets glada dagar, Jag är ju iskrivandets stund faktiskt kär, Så passande va nu när jag precis skrivit att jag inte alls är redo för ett förhållande?
Men för mig räcker det gott och väl med att bara få vara kär, Det ger mig så otroligt mycket......

Dagarna framöver kommer bli precis så som jag vill ha dom, Det är jag säker på..
Jag måste som sagt bara få balans i allt, innan jag tar mig an nästa grej... Det får ta den tid de vill...

Jag har inte brottom, Långsamt är också frammåt!



Tog en pause..

Jag tog en pause i allt vad " dagen måsten " heter och begav mig ut på en promenad, Jag behövde lite energi till att utföra dom mål jag satt upp... Visserligen mest praktiska saker, Städ,tvätt mm...

Är nu hos min syster men ska snart gå igen.. Även om det inte är lockande måste jag hem igen.. hem och göra klart!








fy skäms!



Det är inte jag att gömma mig, att sticka under stolen med vad det är jag känner och vill..
Varför beter jag mig som en jävla snorunge?

Långt ifrån okej..
Jag är så jävla mycket annat än blyg, nu gäller det bara att själv INSE det..


Mitt lilla matvrak

Elias verkligen älskar sina små smakportioner,Han vill hela tiden ha MER, MER, MER



Visst är han väl bara för gullig?
Jo, jag förstod nästan det... älskade unge...


Idag är en sån här dag..

... Då jag önskar alla berörda bara kunde hoppa in i mitt huvud och förstå vad som försegick där inne utan att jag behöver säga ett ord.
Jag är fruktansvärt tankspridd gällande preics allt, Samtidigt som jag är gladare än på väldigt länge..

Mycket i mitt liv har på väldigt kort tid förändrats även om det är till det bättre har jag ennu inte riktigt vant mig vid det, Jag blir mest rädd.. Rädd att hela tiden vara glad har ni hört något så rubbat?  


All my love



Jag önskar dig inte guld mitt barn,
ej heller pengar och makt.
Jag önskar dig modet att vara dig själv,
och stå för vad du har sagt.
Jag önskar dig inte en stenfri väg,
men kraften att vägen gå.
Jag önskar dig kärlek i rikligt mått,
och vänner att lita på.


HAHAHAHAHAH!!!!

 



 

 







Ett gott skratt förlänger livet!

Varsegoda för ett 20 årigt längre liv, Det bjuder jag på!


Min kropp värker..

Dessi har inte längre någon utväxt, Jag var fan rätt duktig på det där ... Däremot har jag skit ont i kroppen efter min och emelies 3 timmars promenad det där med promenader är jag mindre duktig på iallfall just nu, Fråga mig om ett tag då lär ja vara expert om nu det här håller i sig.. Det är tveksamt men jag ska verkligen försöka...

Efter promenaden grillades det för fulla muggar kött, kyckling you name it....
Jag är mätt, alla blev mätta med andra ord helt lyckat även om det snabbt börja gnällas om hur kallt det var, Jävla sol att gå ner så jävla opassande.., Snart så!

Nu äre Roast på berns.. Har längtat en hel vecka förra veckan missa jag.. Var väl fast i facebook eller något annat pinsamt, Hoppas mitt medelande om Redbul gick fram är förbannat sugen MED ALL RÄTT efter ett år utan.


skumt..

Jag vet itne riktigt vad som händer, men känner en skum känsla i hela kroppen :S Om de är på gott eller ont vet jag inte än..
ska ta mig en funderare på det nu när jag beger mig ut på långpromenad... BEHÖVLIGT!!!!



Inväntar Dessii

Dessii är på väg hit, jag ska hjälpa henne med sin förbannade utväxt.. Vilken härlig dag att göra det på SOLEN skiner ju som aldrig förr nåväl man hjälper ju till med de lilla man kan =)
sen blir det promenad med Emelie runt scania nu jävlar har det börjas på riktigt med promenaderna även om ja fortfarande inte hunnit bli kvitt mitt chips intag, men de kommer väl ??

Vilken dag!

Jag vaknade tidigt i morse, Solen trängde sig in i fönstret så det bländade riktigt mysigt.. i morse var det härligt att stiga upp....
Jag har i princip varit på stan HELA dagen idag, ätit mat, druckit kaffe och dricka men största dels promenerat även köpt en tröja.. Det var på tiden, speciellt nu lagom till sommaren på me kläderna, Hatar att visa benen, hatar att gå barfota.. Önskar det vore VÅR jämnt :(

Hur som haver, träffa emelie en sväng sen också det var trevligt sen på vägen hem plocka jag en blomma eller tre lämnade av dom även det hade ju sin charm..

Nu är jag mest på dåligt humör, egentligen utan anledning tänker dock inte lägga nån större vikt i det inte ikväll för nu går jag och lägger mig..

GODNATT!

Hård och fast rumpa?

Efter jag gick Elias har jag väl kanske inte den hårdaste och fasta kropp, Jag gör inte direkt något åt det utan väntar fortfarande på att vakna upp en morgon och vara så där snygg som jag vill vara. Igår trodde jag ett mirakel hade skett jag ställde mig upp och kände på min vänstra skinka, den var hård och då menar jag verkligen HÅRD en gnutta lycka spred sig i hela kroppen tills jag plöstsligt flyttar handen till andra skinkan, Den var inte hård, inte alls..

åter till den vänstra skinkan men nu på ett annat ställe.. Inget mirakel hade skett men den där hårda delen var fortfarande kvar, jag förstod ingenting? Skulle detta mirakel jag fortfarande hoppats på ske sakta men säkert? eller vad var det egentligen frågan om..

JO förstår ni, Jag har fått JORDENS största myggbett på skinkan jag har nog aldrig sett ett så stort i hela mitt liv.. När jag väl såg att det var ett myggbett har det kliat något så förbannt hemskt, Även på foten där jag hittade ett till.. Myggorna älskar mig,Men vadfan är dom redan framme?


Jag är mer än lovligt galen... men lite glad endå, JAG menar en del av min vänstra skinka är hård och fast sen att det är ett myggbett behöver vi kanske inte lägga någo större tyngd i..... Visst då?

Solsöndag.

Sådärja, nu var valborg över och solen lyser för fulla muggar.. Hösten är bortstädad och våren kan äntligen stanna fullt ut.
För bara några veckor sedan, ja kanske någon månad nu var vårt land täckt av massvis med snö, Att den skulle försvinna vågade ja aldrig ens drömma om.. Men borta är den och om en månad är det redan juni, Helt sjukt vad tiden gått snabbt.
Jag menar, jag är långt ifrån redo för stranden....

Idag blir det? hum.. träffa Vorre tror ja hon skulle till akuten först?


1 maj


Nu är äntligen maj här, Det känns fantastiskt precis som mycket annat.



Min älskade unge..




This is meeee

  


RSS 2.0