En valborg för länge, länge sedan...




herre min jeeeeh.. Kan inte ens minnas hur länge sedan de här va, Tessa och jag hade alltid så otroligt roooligt, Kryssningen ska vi inte prata om tänkte slänga upp lite bilder ifrån den också här..

Nu fram över ska jag slänga upp lite minnen..
Det behöver jag.


Dagen <3




Snar åker vi..

Nu sitter jag och Elias i soffan och myser vi väntar på Sandra och Tony som ska hämta upp oss på vägen hem till mamma, Hon fyller år idag hela 42 år.. Ska bli gott med lite grillad mat,
Skulle egentligen varit där lite innan och hjälpt henne men det hände lite saker, Jag vart arg! typiskt mig...

Nåväl, snart åker vi och vi ska BARA ha trevligt <3

Grattis älskade bittra mamma <3

Potatis och majs pure..

Elias har ätit lite " smakportion" så här för en stund sedan det var inte alls lika uppskattat som igår, Men det tar sig han har fått in snitsen om man så säger min duktiga lilla pojke.
Snart börjar det bli dags att sova "Lunch" för honom då kanske man skulle passa på att väcka den andra som sover, Göra i ordning lite "Frukost" till oss..

Ja vi får väl se,  Det låter som om det kommer ta tid att få liv i karln och vem vågar egentligen väcka en björn som sover???


TAADAAA!!











Sååå där ja, Jag är rätt snygg även om kvaliten på mobilen suger...


FÄÄÄÄÄRRDIIIG!

Gud vilken underbar dag!

Steg som sagt upp tidigt även om det inte vart lika tidigt som tänkt ( hann ju iallafall) har varit hos Carro och Henke hela dagen och haft super trevligt, snackat,ätit och fixat mitt fågelbo till hår.
Först avfärgning, sen en toning sen slingor på det samt klippning jaaa med snack, rökpauser, mat och två barn så tog det ta mig fan heela dagen.
Inte gjorde de något inte, Nu har ju denna dag gått och jag har en jämn färg i mitt hår, Eller ahh slingor!
Jag är inte ljusLJUS men jag är ljusare... SKA försöka lova mig själv att inte färga svart en gång till, inte på bra länge iallafall aldrig hade jag kunnat ana att det var ett sånt här jävla projekt att bli av me " skiten" nää nu får det dröjja..
Jag är i allafall helt slut, Elias sover redan han somnade i bilen på väg hem och jag ska också hoppa i säng snart i morgon fyller mamma år, så vi ska dit och grilla blir upphämtad när hon slutar jobba =)

Så även morgon dagen ser ut att bli riktigt trevlig, Sen på natten där kommer min älskade Jenny GISSA om jag har saknat henne?
ALLT händer på samma gång, även när det är positiva saker det är något jag gillar!!!


Carro the friiisöööör!

Jaha kl fem imorse vaknade jag av Elias och var rätt pigg halv sex ringde klockan och det var meningen att även jag skulle kliva upp då för att hinna, Men neej jag var inte alls sugen Elias somnade som och jag kunde ju inte vara värre jag.
Kl 8 vakna jag igen, trodde inte klockan gått så snabbt nu hade jag ju fan brottom kl 9 skulle jag vara i brunnsäng och tro MIG ja hann kom till o med tidigare..

sitter nu hos Carro och henke, håret håller på att bli snyggt!
Nu ska de sköljas ur, håll tummarna...


tro mig jag återkommer...


En smula lycka...



Det är inte bara vårkänslorna som sprudlar innom mig just nu, Mammalyckan är stor, större för varje nydag och även andra känslor befinner sig där inne..., Det känns bra, fruktansvärt bra speciellt nu när man vet att det verkligen är på riktigt <3


Jag ska berätta för er, mycket snart.. men det får vara LITE hemligt ett litet, litet tag till...




Jag är ju bara för snygg alltså...

Min syster har med sig sin kamera ÖVERALLT, och det är bra.. För jag har börjat glömma min sen är ju hennes en smula bättre så det är också okej, Idag har vi haft en bra dag.. Den började tidigt jag steg upp med tuppen satte inte ens på datan ( för då vet jag att jag inte hinner klar i tid ) jag gjorde oss i ordning dusch/bad och allt där till.. begav oss ner på stan mötte upp Lotta, Patricia, Mimmi,Sini fikade på sandys jag käka en HET GREK sen gled vi lite på stan Elias fick en ny filt så numera har han massor sen fick han även en ny jacka en jeansliknande fast lite mjukare ifrån lindex. Tyckte det var dags, Vädret börjar bli varmare och han har bara tjocka overaller samt sin adidas dess, men det känns som om den tvättas hela tiden då han itne haft något annat.. Så det var skönt att äntligen hitta lite att växla med. Ja sätter ju inte på han vad som hellst.. Allt ska ju va så puttinuttigt hela tiden, jag gillar´t inte alls.. mitt barn är en coool grabb inget djur, eller tiger fan..

Hur som hellst, tiden rullade iväg folket droppade av en efter en och tillslut mötte jag upp min älskade syster som jag ifrån början egentligen skulle träffat även vi gick på stan i uppdrag att hitta en pressent till mamma som fyller år på torsdag, med andra ord är det nästa torsdag jag fyller år.. Lite ångest över det faktiskt gillar inte alls att fylla år, Hatar att önska mig saker.
det blev iallafall inget till mamma vi kom fram till att köpa något helt annat än vi först tänkt och det får bli lite närmare...
sedan kom jag på vilket datum det var, pappas "årsdag" idag är det 13 år sedan han dog.. Vi gick in på blomsteraffären men inget föll mig i smaken så det blev en sten med texten " älskar" på.. Jag och Marie gick hem till henne gjorde mig i ordning och promenerade upp till kyrkogården, Jag vet inte riktigt hur det gick till  men någonstans emellan blomsteraffären och kyrkogården har jag förlagt påsen med stenen vilket jag så klart märker väl framme där, Så han fick ingen sten men jag var där iallafall och det var för mig huvudsaken..

Marie hade kameran med sig, så vi tog ett par bilder där istället.. Även om han nu inte fick något vet jag att han var glad att vi var där.. Tänkte visa bilderna nu..

enjoy!







 

Jo justja, efter kyrkogården blev det grillning...

Jag Robert, Marie och Patrik dukade upp här utanför så vi blev mätta även idag...

Nä nu vakna Elias, ska se vad som står på.. sov gott folket

 

 


Love

 









Jag ångrar ingenting, jag har valt mitt sett att leva.

All kärlek till dig mitt barn <3


Elias med mormor och allt där till...

  

 



Snart är han stor, Stor nog att åka motorcykel med mormor och morfar...


Sandra 23 år...

Till min besvikelse hade jag glömt Kameran hemma..
Nåväl efter ett hastigt " klä på" och ett panik letande av Maries telefon gick vi ut till mamma som kom för att hämta upp oss, Sandra fyller år idag och vi skulle så klart dit på lite tårta och kaffe.
Det var mysigt, jag älskar landet och att umgås speciellt så här på våren.. Att stå ute när solen skiner och det är alldeles vindstilla med folk man tycker om är riktigt härligt, Vi var inte där så länge.. Men det var endå uppskattat att få träffa dom.

Elias var så fin i sin skjorta tog lite bilder på det men med mobilen så ni får ursäkta kvalitén..

  

 



Mammas lilla badanka <3

 

Det börjas i tid, Att kliva upp ur " badet" är ingen hitt.. Där i är det ju såå myyysigt..
Ibland blir ja arg på att vi inte har något badkar hemma, Men vafan är det att hänga läpp för nu? Vi hade endå inte tänkt att bo här hela livet, och hittills funkar badbaljan alldeles utmärkt.



Fin låt..



Den här låten gillar jag, bara så ni vet!


Pust..

Vilken dag..
Trots en unge till fick jag endå sova ut, Även om jag var pigg var jag samtidigt tröttast i sverige var verkligen inte sugen på någonting alls idag.. Tog mig flera timmar att komma in i duschen och har ennu inte gjort mig i ordning vilket jag nu heller inte kommer göra.
P gick vid 1 tiden, Jag, Melissa och Elias somnade om framför tvn sen åt vi lite och sedan lekta vi en massa, byggde kojor med alla mina miljoner kuddar i soffan som för övrigt ligger hullerombuller i hela vardagsrummet just nu.. ( har som sagt ingen energi idag)
Sen kom Mirna, Vi åkta först till boda och hem till Carro grejja lite med blöjor har gjort värsta kapet som hjälper oss båda.. toppen!
Sen for vi vidare till blommbacka och lämna hem Melissa och sedan drog vi till farmor grejja lite där, sen till ica maxi för att handla revbenspjäll vilket inte fanns så blev kyckling istället inte helt fy skam och jag är väldigt tacksam att jag slapp laga mat ennu en gång idag..  Dock ser ju diskberget inte direkt mindre ut ska väl ta tag i det där vilket jag sagt ett par dar nu känns det som jag börjar sen kommer det´något emellan och strax efter är det "stort" igen förstår inte hur jag lyckas.. Nåväl får diska ALLT i morgon sen inte laga mat på flera dagar så kanske det håller sig?

Skämt åt sido, Mirna åkte nyss hem.. jag har kollat körslaget samtidigt som vi suttit och bubblat om alla emellan himmel och jord, alltid trevligt med sådanna samtal.

Nu ska jag, hmmm inte en aning hellst ingenting. Lotta har ju tagit hem sin hårddisk hon glömde så nån film har jag väl inte, en massa tomma fodrall undra varför??? Fick visst med mer.
PÅ tal om det, dags att ta tag i allt nu orkar inte ha det " ogjort" vill gå vidare helt, helt, helt.. Inte behöva tänka på det..
Jag lever mitt och dom sitt. Då ska de vara så på alla plan inte att man behöver höra av sig angående onödiga saker.. Den dagen man väl stöter på varann och hälsar ska de va för man vill de, inte för man måste..

Tiden utvisar!!!


Hemmet..

Hemmet börjar få sin form, Jag har införskaffat en del saker precis sådanna som jag hela tiden velat ha..
En hylla, lite ramar mm.. i morgon ska jag åka och köpa en taklampa till vardagsrummet sedan är den delen av lägenheten i princip klar.. Det känns skönt, Det har tagit lite tid.. Enabart för jag inte haft någon större lust...

men nu jävlar, Snart fyller jag år och tills dess vill jag ha så mycket som möjligt klart, iallafall vardagsrum/köök och hall.. Sovrummet tar jag sist, Har inte riktigt bestämmt mig gällande det än.., Det mesta är ju till Elias.. Det enda som jag behöver ha där inne är min säng och en tv, Så nästa grej är väl en tv....        Blir antagligen den ja har i vardagsrummet så blir det en ny dit in... Får se helt enkelt =)
Känns iallafall jävligt bra, jag ser slutresultatet framför mig ÄNTLIGEN!...

Ska även till Ica Maxi runt sex Mirna kommer och hämtar mig, Först ska vi släppa av Melissa hemma sen hämta upp blöjor sen handla och sen hem hit och mysa, snacka skit och bara vara.. Mirna är en bra tjej, Jag gillar henne kan prata med henne om ALLT, och det är bra.. Så är hon ROOLIG också.., härligt va?

Nåväl, Nästa helg, valborg blir det mösspåtagning min systers för att vara exakt.. min älskade Jenny kommer på besök ifrån kalmar, Det ska bli trevligt, väldigt trevligt.

Nej nu, kanske få något i magen.., Vad nu de skulle vara? jag är så förbannat sugen på ÄGGMACKA!!! får bli ikväll istället när vi varit på ica maxi..

tjingeling

............

Underbara, Gosiga, pussiga MORGON!... Jag gillar´t skarpt...



Någon som är sugen på en Brio sing?

(lånad bild)

Någon som är sugen på en Brio sing? Både liggdel ( blå) och sittdel ( svart)

Hör av er...


En LITEN fråga...

Nu har jag en sån där fråga igen, Som jag skulle UPPSKATTA om så MÅNGA som möjligt kunde ta ställning till..
Det handlar om BARNVAGN, Hur länge anser ni att barnen behöver sitta i vagn??

Anledningen att jag frågar är att jag bor i en av få städer där man åker gratis på bussen med vagn, Vad jag vet är det enbart i 08 området? Hur som haver, här kan man stöta på alla möjliga åldrar även tomma vagnar... Vilket i mina ögon är att utnyttja systemet, Vet inte hur många ggr dagligen man får vänta på "nästa" buss för att barnvagnsplatsen är full.. Okej att många är ute samtidigt ,men när man ser att någon har en sån där "Paraply" vagn med en 4-5-6 åring i och man själv har en liggvagn med ett spädbarn är det mer än lovligt irriterande.'

nåväl, TACKA gudarna att det börjar bli fint väder så man kan promenera..


Men som sagt, NÄR tycker ni att barnen är för stora för att sitta i vagn??????

Helveeete!!

Jag hade sett fram emot PENGAR idag, Hade planerat där efter.. STORA planer dessutom.. Nåväl 25e är på söndag och tydligen gör FK sin utbetalning på måndagen då, vilket jag inte hade någon jävla aning om... Det suger iallafall, Nu blir det ändrade planer.. iallafall endel.

Jag ska ut till öhmans och hämta hem en hylla med Mirna, Jag ska ner på bvc kl 12 och träffa Sini.. SÅ mycket annat blir det nog inte, Inte idag... Det suger ju, Vädret är verkligen underbart och jag hade sett fram emot att fixa allt..

Men men, Ja är ju ledig på måndag också, så får väl ta det dåå... Synd bara att inte så många andra är lediga men vafan...


Nää nu vaknar Elias, TUR Att ja hann duscha!

Dagen..

Natten var hemsk, kräktes ett par ggr men verkar inte va nån magsjuka för nu mår jag prima.. Måste ätit något konstigt, Säkert den där förbannade kebaben igår? Aldrig mer kabab iallafall inte i södertälje, Skit smakar det och duger inte till annat än " efter krogen mat" vilket inte längre blir av de heller.. Så inge mer kebab..

Hur som hellst, Detta gjorde att min natt inte va den bästa, Elias sov som aldrig förr vilket var tur för att söva honom och springa på toa var inget jag såg fram emot, tur att jag slapp.
Trött som ett ägg var jag när han slog upp sina blå, men jag steg upp utan protest vi hade en mysig morgon lekte på golvet och han snurrar och har sig, skrattanfall hade han också när han skulle äta så fort jag tog fram tutten och närmade mig brast han ut i asgarv vet inte riktigt hur jag ska tolka detta? hahahah...

Sen kom Emelie förbi en sväng, slängde sig på ena soffan och vi uppdaterade om allt som hänt/händer i vår omgivning man måste ha sånna samtal ibland när man inte ses allt för ofta vilket var trevligt. Sen drog hon, jag påbörjade städningen som jag hade avsatt den här dagen för men tänkt skjuta upp eftersom jag skulle träffat Johanna och Mickis idag vilket inte blev av efter nattens bravader ( visste ju inte vad som stod på) Sen när ja kolla på kylskåpet såg jag att ja hade mammagrupp idag, vilket jag inte heller gick på.., Elias uppskattar inte massagen endå, Även om det faktiskt var rätt trevligt att bara sitta där, dricka kaffe och snacka skit med andra ..

Iofs snacka skit och dricka kaffe gör jag väl dagligen, Så egentligen missar jag väl inget mer än nya trevliga ansikten vilket alltid är trevligt, även om det känns som om jag inte har tid med fler nu.. Hinner knappt med dom jag har ibland.. Ledsen för det.

Sen kom även Ullis förbi när hon endå var i stan hon har ju sedan snart två år flyttat till märsta med sin boy, eller till sin boy kanske man ska säga.. Det var väldigt trevligt att se henne snacka lite om sånt som man gjorde förr, Tänka tillbaka lite på när man var "ung" vi kom iallafall fram till att hon skille fixa sin gamla dator så vi kom åt alla gammla bilder, Det vore skoj att se.. ennu roligare att spara undan minnen är ju allt man har, det finaste man har också..
Vi käkade tillsammans behövde verkligen få något i magen så ciliconcarne stod på menyn jag har äntligen börjat lära mig att äta det.. Vuxenpoäng till mig.  Kanske inte är så vuxet att äta det, men att prova nya saker är för mig något nytt jag som annars ALLTID är så kräsen och till o med vägrar smaka har lärt mig, Egentligen det kan ju itne vara mer än äckligt? bara smaka på haha..



Även Ullis har åkt hem, Elias har lagt sig för natten och jag har intagit soffläge.. 2 1/2 män ärpå tvn som är på i bakgrunden, Datan i knät jaa allt är precis som vanligt!
Även om jag snart måste resa mig upp och hänga tvätten som snart borde vara klar, eller kanske redan är klar har inte kikat efter riktigt än..,

som ni förstår en riktigt latdag idag.. I morgon däremot ojoj då äre FULLSPÄCKAT SCHEMA! Hoppas min mammapenning kommer in i morgon, Har inte riktigt lärt mig när den kommer än, Ena säger att den kommer efter min födelsedag vilket är den 6emaj vilket är tidigt och betyder den 25e och andra säger att det är efter Elias födelsedag som är den 22a vilket inte alls är tidigt?

Skulle nån vänlig själv vilja tala om för mig hur det egentligen ligger till? min födelsedag eller hans?
visserligen får ja väl veta det i morgon när jag vaknar och loggar in på banken men vore ju endå rätt skönt att veta innan, så jag inte går upp tidigt för att hinna med alla ärenden om jag endå inte kan utföra dom...

ärch de här inlägget vart långt, men de va skönt att skriva.. skulle kunna skriva trippelt till men håller verkligen på att kissa på mig så avbryter nog här...
känner jag mig själv rätt är jag nog snart tillbaka..


Tjingeling!

Ofattbart!

Här står vi idag, UNDERBART!




4 fantastiska månader.

Det är nästan så jag får kolla två ggr vad det är för månad/datum jag kan inte för något förstå att min lilla, lilla bebis redan hunnit bli fyra månader. Det känns som jag nyss vaknat ur en lång vila, Att jag inte alls fått vara med, För mig känns det ju som det var igår det var julafton och vi kom hem ifrån BB. HELT SJUKT!

Det är snart dags för smakprover,  ALLTSÅ ska han sitta i sin stol och äta? Jag har inte längre ett spädbarn utan en bebis, Jag som knappt vant mig att ha ett spädbarn.. Snart springer han, Snart pratar han, Snart börjar han skolan..













All my love!


Läsa bok.



Elias uppskattar när jag läser även om jag är URUSEL på att läsa..
hoppar över ord, lägger till och hakkar i rösten,
Men för hans skull måste jag ju lära mig eller vänja honom med att det
alltid kommer låta lite halvdant när mamma läser bok.


Min farmor Elias gammelfarmor..




Farmor vid 38 år
Gammelfarmor vid 60 år

Jag älskar dig farmor, är oerhört glad att du finns...


Min kamera.

Jag har med mig min kamera precis överallt, Jag får nästan panik om jag inte känner den ligga i fodert på min jacka ( fickan är sönder) Jag tar bilder på alla precis hela tiden, speciellt på Elias. Han är fyra månader i morgon och jag ljuger nog inte om jag redan knäppt ett par tusen bilder på honom.. Det finns ju inget finare att ta kort på. DOCK blir jag så ledsen, Det är ju nästintill omöjligt att framkalla varenda bild jag tar, och hur i hela fridens namn ska jag kunna välja ut vilka jag ska framkalla? Det går ju bara inte :(


Jag hatar digitalkameror man tar kort, lägger in dom på datorn och så ligger dom där till gudvetnär.. Typ tills datan pajjar eller något, LAGOM Roligt!
Nåväl, innan datorn pajjar och jag inte hunnit framkalla tänkte jag bjuda på några ifrån idag...

Jag och Elias drog ner på på stan, träffa min farmor, faster,farbror och kusiner för Jimmu ( min kusin) är hemma på besök, inte träffat honom på evigheter så vi alla gick och käka för att träffas tillsammans.. hade förväntat mig plankstek eller liknande men ungfan ville ha kebab, haha södertäljes kebab är något speciellt även om jag fortfarande inte hittat nån godare än linköping.




    

Mikael Elias Stellberg





GULLIGAST I VÄRLDEN!!!


Förbannade fittsnö väder.

Jag fick sällskap i natt en stund sov vi alla tre i sängen, Kattis stanna kvar vilket var mysig...
Elias somna tidigt igår runt sisådär 18:00 så han slog upp sina blå runt 08:00 då var det bara kliva upp slänga han i badet och mysa lite. Han somnade dock om för en liten stund sedan han gör alltid så där, VAKNAR tvingar upp mig åh sen när jag väl är pigg och redo för att leka då somnar han om, kul liksom?

Tur som sagt att Kattis är kvar, Även Madde har hittat hit... Mysigt att dricka kaffe i detta väder man får liksom inte ångest för att man sitter inne.. Idag vill jag inte ut men självklart MÅSTE jag ner på stan och käka lunch med min Farmor, faster, farbror och Angelica.. Jimmy kommer nämtligen hem på besök åh han ville käka med oss alla.. Han har nämligen aldrig träffat Elias och det är dags nu den lilla parveln blir ju HELA fyra månader i morgon det är sjukt hur tiden gått..

När jag kommer hem ikväll tänkte ja sätta mig och skriva ner lite om honom so far liksom hur han växt och vad han kan och lite så där, Lite som en uppdatering för mig själv och er som är nära men endå så långt bort..

NU ska ja socialisera mig... TJingeling!


PS de snöar!


Solen skiner och jag med den...

 






REDO!!!



* Kliv upp: CHECK
* Dricka kaffe : CHECK
* Väcka Elias : CHECK
* Ge Elias mat : CHECK
* Duscha oss : CHECK
* Klä på oss : CHECK
* Packa skötväskan: CHECK
*Sminka mig: CHECK
* Föna håret : CHECK


NU är det bara låta tiden komma i kapp
För en gångs skull är jag redo långt innan jag behöver..

Det har faktiskt varit alldeles underbarta att inte behöva stressa även om stress är en del av mig
känner jag nu att jag mår BETYDLIGT bättre


När jag låter bli =)




Underbara morgon...

Jag klev nyss upp lite trött men HELT utan protest... Solen lös i genom " rullgardinen" och jag kunde verkligen inte bli annat än lycklig.
Så fort vi är klara och stan öppnat ska vi bege oss ut i det härliga vädret ni vet det är ju barnbidrag idag, Då måste ju alla mammor glida på stan? Speciellt i detta väder JUST LOVE IT.. haha..

Skämt åt sido, Elias behöver verkligen en VÅR mössa och jag har hittat en på Hippo kids som jag vill att han ska ha, Hoppas bara innerligt att den finns kvar, Annars är ja säker på att dom har något annat där som faller mig i smaken det har dom alltid.



BILDER TAGNA AV MARIE STELLBERG




Söstra mi <3

I förtroliga samtal om kärlek och lycka
vill man ha någon nära som kan råda och tycka

En som ofta vet svaret på alla bekymmer
en som lyser upp vägen när det kvällas och skymmer

När man känner sig lycklig, glad eller dyster
finns hon alltid till hands - allra käraste syster!


<3

Skulle önska att himlen hade en telefon så jag kunde höra din röst igen, Jag tänkte på dig idag, men det är ju inte något nytt, Jag tänkte på dig igår, och dagarna före det också. Jag tänker på dig i stillhet, Allt som är kvar är minnen och ett kort i en ram, Ditt minne är hos mig för alltid, Gud har dig i sina armar...... Jag har dig i mitt hjärta.



 Elias på " besök" hos morfar.


Mikael Johan Johansson <3


Hitta stilen..

Åhh jag har sagt länge, " nu ska ja bli tjej" alltså klä mig som en tjej, liksom så där flickigt som alla andra men lika snabbt är jag tillbaka i min antingen Rockiga stil igen, Jag vet inte alls vad jag vill... Men att hålla på fram och tillbaka är skit jobbigt, Jag vet inte vad jag ska köpa när jag går på stan,... Vilken stil saknar jag mest en outfit till..

Egentligen är den " flickiga" stilen inget som passar mig, Jag ser bara löjlig ut.., Men ta mig fan endå ska jag försöka mig på det gång på gång.. Jag borde lära mig bättre!

Hur som hellst, Det är vår.. Det är dags att bli vårfin.. Men vad ska jag ha för färg på mitt hår? Nu ser det ut som skit, alla möjliga färger.., Innan det hade ja svart och innan det hade jag KNALLRÖTT.. Jag gillar både mitt svarta och röda hår, men det är så jävla jobbigt nu under Vår/sommar..  Man kanske skulle bli Blond igen? inte så där blond som alla blonda, utan liksom lite ljusare bara?

Hjälp mig nu..

VILKEN FÄRG???

Jenny Mangs seee hit..



Liten har blivit stor..

Tack  Jenny, Lucas och William <3


Vår dag =)














Hos Dessi och Nova..

Vi begav oss till torekällberget vid 12 tiden, kolla nykommlingarna samt stod i kö ca 1 1/2 timme till ponny ridningen så Nova skulle få rida, åhh när vi nästan är framme kläcker dom ur sig att dom ska ta ut en till häst så det går lite snabbare, JOTACK! kul för dom bakom men vi då som stått där i evigheter? man tackar..

Sen drog vi ner på stan, Snabb fika på tidermans med AK sedan en raskpromenad hem till Dessi som för övrigt var första gången för mig.. aldrig varit här, inte ens i rosenlund.. Då kan ni tänka er hur ofta vi ses? eller umgås kanske man ska säga.. stöter på varann gör vi hejvillt...

Nu är vi här, och har nyss ätit middag som bestod av korvstroganoff.. En av mina favoriter faktiskt så de tackar vi för..

Ska väl bege mig snart, min lilla börjar bli trött efter en lång dag då han till största delen varit vaken i vagnen utan protester dessutom, ja är lycklig. :D

Får se om ja åker hem sen, lutar inte åt det ;)

Min glada skit...



åhhhh ja får aldrig nog..

älskade UNGE!


Baby Linda



Haha jag rotade lite i garderoben och hittade ett foto av mig som liten..
Det känns som Elias börjar bli mer och mer lik mig..


VAD tycker ni?????


Nattinatti..

Idag har jag haft fullt upp, Jag har haft besök hela dagen av släkt och vänner det har varit mysigt även om jag inte gått utanför dörren på hela dagen.. Kan inte ta mig ut heller, inte efter kl 6.. Har förlagt mina nycklar någonstans här hemma två par dessutom. Så allt ja har nu är min " överlåsnyckel" och me den kommer jag inte in i porten.. kul va?
Så det blev talang idag, men utan chips... Det känns så där även om ja slipper promenera i timmar i morgon.. Fråga är bara vad jag då ska göra..???


Min älskade son!






















Bilderna tagna av min syster, Marie Stellberg

All my love <3













Fredag..

I  morse vaknade vi tidigt, iallafall första gången.. runt sex någongång men inte för att gå upp ikkesa nicke vi somnade om strax efter och sov till hela 09:30 älskade unge. PRECIS vad en trött mamma behövde, Det var inte ens han som väckte mig utan mosterBella som ringde och fråga om jag ville med ner på stan, NEJTACK.. nå sånt var jag inte sugen på idag, Idag var det pissväder och jag har städning att ta tag i, Egentligen ville jag skjuta upp det ytterligare en dag men när Bella sa att hon och mormor kommer förbi här efter stan blev det till att göra idag iallafall, Lite tur endå kanske det må va så där tråkigt nu, men jag kommer vara glad i morgon när jag kliver upp och ser att det redan är gjort.

förutom att mormor och Bella kommer förbi har jag inte så mkt som står på menyn talan kl 20 är ett måste men vart den skall glos på har jag inte riktigt bestämmt mig för än.. Hemma kanske, beror på om Mirna kommer eller inte.. Har lite grejjer på gång, Massor faktiskt.. men lite får vara hemligt ett tag till ÄVEN för min nyfikna lillasyster, det gillar jag.


Disken är snart klar.. Dammsugning nr 1 är klar.. bara resten av disken och skura golven och dammsuga en gång till som återstår.. och så klart trycka i gång maskin som jag precis laddat... duktiga, duktiga jag... härliga, häriga fredag <3

Mammabarn mys..




Jag Elias sov kvar hos min syster i natt.. Det var riktigt mysigt på rätt många sätt..
Va där hela dagen, orkade inte ta mig hem förrän mitt batteri dog på telefon då fick ja brottom hem minsann..
Glömde min kamera hos Marie, så får lägga upp bilder hon tog ifrån igår.. men det får bli vid ett senare tillfälle Elias vakna nu.. Ska se till att han somnar om sen slänga mig på soffan och inte göra ett skit, ´Det är verkligen ett sånt humör jag är på idag.





Igår var det fint väder..





Och jag var snygg som vanligt.


Hos Pernilla..

Sooolen skiner och jag sitter hemma hos Pernilla och Micke och dricker kaffe tog mig hit när Sini gick hem för då fick jag lite sällskap samtidigt som Sini fick sällskap.. Bra va?
Jag ska förbi Carro sen, Men det blir lite senare än jag tänkt hampus mådde tydligen inte så bra, åh att lillpöjken ska bli sjuk är det sista jag vill i detta fina väder.. Så ahh Jennie och Amber kom också hit, Så här sitter vi.. Kafferep som vanligt.. mycket mys..

Ska socialsera mig lite, var bara tvungen.. haha


...

För trött för det här nu, ville bara tala om det!

Har mobil igen om ni undrar den behövde nog bara torka efter allt dreggel nu funkar den som den ska, iallafall för stunden.

SOV GOTT


...............................

100 frågor och svar

1. Hur gammal är du om fem år?
27

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Elias, Sini, Josephine, Melissa

3. Hur lång är du?
162 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Wallander

5. Vem ringde du senast?
sini

6. Vem ringde dig senast?
Faster

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"vet inte alls" ifrån min syster

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på, sms tror jag haha

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda

10. När såg du senast din mamma?
Vet inte, Hundra år känns det som.

11. Vilken ögonfärg har du?
blå

12. När vaknade du i dag?
09.30

13. Vilken är din favoritjulsång?
Rudolf med röda mulen.

14. Vilken är din favoritplats?
Sängen.... ;)

15. Vilken plats föredrar du minst?
Kyrkan

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Oj, inte en aning...

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Inget tror jag..

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
samtalet igår på sinis ballkong.

19. Hur stor är din säng?
140×200 får precis plats.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar,

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
med t-shirt

22. Hur många kuddar har du i sängen?
8 tor jag.

23. Hur många landskap har du bott i?
två.

24. Vilka städer har du bott i?
södertälje, järna, nykvar, eskilstuna,.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
strumpor.

26. Är du social?
Lite för social tror jag ibland.

27. Vilken är din favoritglass?
Sandwich

28. Vilken är din favoritefterrätt?
friterad banan å glass

29. Tycker du om kinamat?
love it.

30. Tycker du om kaffe?
Man har väl vant sig.

31. Vad dricker du till frukost?
mjölk, kaffe?

32. Sover du på någon särskild sida?
hullerombuller

33. Kan du spela poker?
ehh nej..

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ibland.

35. Är du en beroendemänniska?
njaee, kanske ibland.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Joel, en barndomsvän... och Maria.

37. Vill du ha barn?
Jag har en grabb, tror nog det får räcka iallafall för nu.

38. Kan du några andra språk än svenska?
Nej.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Oja. klantarsel som man är ibland.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Båda.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Mig själv och Elias =)

42. Äger du dyrbara smycken?
oja..

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
one tree hill LÄTT

44. Kan du rulla med tungan?

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Känner ingen sån..

46. Sover du med gosedjur?
nopp

47. Vad har du för ringsignal?
erikssons orginal.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Det tror jag inte, det brann väl upp när mitt förråd brann i hovsjö om inte mamma har nått kvar men det är tveksamt.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min tröja. =)

50. Flirtar du mycket?
aldrig nykter!

51. Kan du byta olja på bilen?
hahaha.. ingen kommentar.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nopp

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Magdalena graafs bok

54. Läser du dagstidningen?
LT, den kommer ju hem varje morgon.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nopp.

56. Dansar du i bilen?

Vem gör inte till bra musik?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
ingen... radio är skit..

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Minns ej

59. När var du i kyrkan senast?
minns ej..

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Oj, hade nog ingen britt-marie kanske...

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
en vecka.. på gotland för hundra år sedan

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Sini laga mat till mig igår, Det var väldigt speciellt..

63. Vad lyssnar du på just nu?
Sini och jospehine

64. Har du varit med i tidningen?
LT MITT uppslaget så klart, när vi sjöng karoke i skolan =)

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Det vill jag inte veta,

66. Vem såg dig naken senast?
Alexsandra

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Ja har en blå och en rosa.

68. Hur imponerar man på dig?
Omöjligt  nästan..

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Carro, sini, min syster.. beror ju liksom på.,..

70. Har du någon piercing?
Ojaaa.. Överallt...

71. Din största vinst?
500 kr på duka, när ja spela bingo lotto =)

72. Civilstånd?
Det tar sig...

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
facebook och min blogg.och TUSEN andra bloggar....

74. Är du fåfäng?
JAAA nu på senare dagar.

75.  Ångrar du någonting du gjort?

HAHAAHAH inte en chans, Ja är stolt över mina små misstag"

76. Hur gammal är din pappa?
Han dog för 12 år sen, men annars skulle han blivit 40 iår=)

77. Vilket är ditt drömjobb?
hemligt.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
nopp.

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Fisk, katt, sköldpadda, hund, kanin, gris, häst, tjur, och en jävla massa dammråttor=)

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag är kär, jag är snygg och jävligt rik.

81. Svär du ofta?
fan heller.

82. Sverige när det är som bäst?
Midsommar, då det inte regnar.

83. Kan du åka slalom?
aldrig provat, men det tror jag nog.. ja kan allt

84. Vad har du ätit i dag?
mackor och en jävla massa kakor.

85. Vad har du för utbildning?
.....

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
.......

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Det mesta, men får man säga en så brösten.

88. Vilken är din bästa egenskap?
humor.

89. Vilken är din sämsta egenskap?
humör.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
.....

91. Saknar du något?
...

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
beror ju på...

93. Vad gör dig ledsen?
inte mkt nu för tin....

94. Vad gör dig glad?
När Elias är glad, när mina vänner och familj mår bra =)

95. Har du varit gift eller förlovad?
Förlovad.

96. Vad ska du göra i helgen?
Vet inte.. Funderar på att träffa några vänner.

97. Vad är det knasigaste du gjort?
det mesta...

98. Vad har du för laster?
Några extra kilon...

99. Vem är din förebild?
Har nog ingen…

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
gå ut på ballen, ta en kopp kaffe och en ryyyyk...

 

PS, det här var jävligt jobbigt...

 

 


Bilder..

Alltid kul med bilder, speciellt är man inte är hemma där det tar en hel evighet att ladda upp.. enjoy!

Fortsättning....














Daniel fotade mig i köket, Idag är jag inte så vacker..



Man kan inte alltid va på topp, säg det inte till någon...


Godmorgon måndag...












det var bilderna hittills..

undra vad måndagen mer har att erbjuda?...

Man är ju liksom öppen för föslag.


Sjukt trött och fint väder..

Phu...
Elias verkar kommit på hur han får komma upp och dansa till dansband med sin mamma, Han sätter ton för kung och fosterland.. Det är inget jag står ut att höra på, och vem gillar inte att dansa?

Hur som hellst har han börjat ta sig ton även på nätterna, med dom har vi tidigare ALDRIG haft något problem inte på dagarna heller för den delen jag vet inte alls vad det är som är på gång, Eller om ja fortfarande får skylla på hans tänder som håller på och spökar, 1 "huggtand" nere har spruckit upp och framtänderna uppe och nere är på väg.. Kanske är svårt för den lille att hålla humöret uppe hela tiden då? Hur som hellst har nätterna denna helg varit KAOS iallafall jämfört med vad vi brukar ha, för er andra kanske det är en vardag och en guldstjärna till er, verkligen.

I natt tog han även nappen vilket han ALDRIG annars gör.. han har ju självklart lite svårt att hålla den på plats hela tiden så i natt har ja fått leka " stoppa nappen i munnen" leken.., Men faktiskt hellre det än detta hysteriska skrik han hade natten innan. Frågan är om han fortsätter ta nappen?

Har era barn napp?
När började ni med dom?


Nee, Elias har somnat nu.. Måste verkligen vila.. Vet att jag borde bege mig ut i de fina vädret men helt ärligt min ork är på noll och man vet inte vad som komma skall, Jag håller tummarna och hoppas så klart på det bästa men med facit i hand gör jag nog bäst i att vara utvilad.

Tjingeling


Söndag...

Neee, ja åter kommer..

Patricia och Wilja på besök..



Först idag när Patricia kom hit med sin lilla Wilja som jag förstod hur otroligt snabbt tiden går. Okej att jag vet med mig att det gått tre månader sedan Elias kom men att han blivit så här stor kunde jag aldrig ens tänka mig förrän jag såg lilla Wilja bredvid honom, Jag minns inte ens att han varit så där liten... Det här är inte okej alltå..

Nu blir det att gosa var enda sekund ja får, Han gillar inte alls att gosa med sin mamma längre han är stor och vill bara sitta, stå och lalla för sig själv jag verkar vara helt ointressant numera.. Det känns ju sådär..

Nu har han iallafall lagt sig för kvällen, Jag funderar på att plocka undan lite efter min och patricias middag vilket bestod av korv, potatis och spenatstuvning hur GOTT som hellst och så klart ennugodare med sällskap.


Svar på anonym kommentar!



Fråga: Träffar Elias sin pappa något?
Svar:
Som det ser ut nu träffar han sin pappa inte alls, Jag vet att det är många som undrar vem han är, Vart han bor och varför jag har valt att undanhålla det.  Men tidsnog hoppas jag att kunna ge er en klarare bild över det hela med lite tur i slutet på nästa vecka.

Att denna fråga skulle vara anonym förvånade mig inte alls, Det är tråkigt att det är som det är... Men snart kommer det förhoppningsvis vända, För hans skull hoppas jag ingenting annat.


Man mår ju så där...

Idag är det fredag, roligt för många kan man tro men för mig gör det ingen större skillnad..... Vi har det lika bra vad det än är för dag, dock är idag ingen bra dag. Jag är trött otroligt trött natten var väl så där må jag säga.. Vi somnade jätte tidigt på dagen och så vakna Elias 1 på natten och ville inte alls somna om, med allt rätt.

Så nu blir de ingen mer gå och lägga oss tidigt iallafall ska jag försöka låta bli, Men att hålla en trött bebis vaken är inte det lättaste vill jag lova. Gjorde ett försök nyss efter att ha väckt honom efter nästan fyra timmars sömn, han måste ju äta?.., Så somna han om direkt.. Hoppas han är inne i nån växtperiod bara, Så att vi snart kan återgå till våra normala tider.

På tal om växtperiod vi var på bvc här om dagen och nu är lilla ( som inte är så liten längre) killen

61 cm lång och väger 6020 g


....

Det blev ingen disk, inget dammsug och heller ingen kaffe med sarah...  Elias vaknade till så ja lyfte upp han och la honom bredvid mig sedan somnade vi båda två, Jag mår inte alls nå bra idag inte igår heller det liksom kommer på kvällen mestadels. Jag mår illa, är trött hela tiden och nee ingen lust med något faktiskt :(

Elias har nu somnat om igen, Kvällsrutinerna vart lite rubbade idag.. Får se hur natten blir eftersom han somna så tidigt. Jag ska väl iofs också krypa ner i sängen snart igen finns endå bara skit på tv och jag känner för att vakna upp utvilad i morgon iallafall för att göra ett försök till det.

Visst ska det bli fint väder i morgon? iallafall håller jag tummarna för det, I så fall vill jag inte vara trött och bara sitta inne. Idag var det fint väder men kallt och bli sjuk igen har jag inte tid med... Om jag inte redan är på god väg?

Som ni alla vet är det 2 1/2 män på trean just nu, Hur många av er tittar på det idag?


Jo just ja, Jag ställer ju alltid frågor till er hela tiden... Har inte ni något ni undrar över? Vad som hellst... Jag ska svara så gott jag kan, Kom igen nu.. Det här kan bli riktigt roooligt =)


Elias säger fuck you.

ÄR det något Elias kan så är det peka finger.




Nu har folket gått hem, phu! Haft en massa trevligt besök idag.. Steffi sov ju här i natt och drog rätt tidigt i morse för att hinna till tåget då strax efter kommer Maddelajnen och strax efter henne kommer Sini med frukost, Så vi smaska i oss det och drack kaffe ( som vanligt) snackalite skit, och ahh sånt som vi brukar när vi hänger, Madde drog ner på stan mötte Sandra Karlsson och sedan kom hon tillbaka hit och hande Sandra med sig, Det var skoj har inte träffat henne sedan vi hängde på järna fritidsgårds discon, åh det var inte igår...

Återigen kaffe, bullar och en massa barnlek Sandra har nämligen 2 döttrar hur söta som hellst.

Elias sover, jag ska också vila en stund.. Att dricka kaffe och vara social tar verkligen på mina superkrafter, Efter min powernap blir det diska!



Tjohooo...


ÄLSKADE UNGE!!!!!!









All kärlek till dig mitt barn.


Gooodmorgon torsdag

Igår kom Steffi och min syster på besök, det var trevligt vi drack kaffe snacka skit och käkade pizza och inte råga på det, ja hade bakat kladdkaka för tredje dagen i rad men säg inte det till nån..

Steffi sov kvar, vi snacka skit.. smsade och kollade på film ja somna som ett litet barn och hon sov på soffan :S Nu har hon dragit till jobbet, jag sitter och inväntar Maddelajnen och sinilinni.. Idag blir det nog massa kaffe i solan, samt en promenad ska ja hinna med.. kvällen får vi se hur den slutar, Jag har mina små planer men det som allt annat är rätt hemligt..


Elias feber efter sprutan har lagt sig, han är inte alls lika gnällig längre utan kommer sakta men säkert tillbaka till sitt glada jag, det gillar jag skarpt... Nu ska ja se om han vill somna en stund.



Det här med otrohet..



Om ni har två vänner som är ett par och ni får veta att den ena av dom varit otrogen, Vad gör man då? Är vän med den ena och håller käften.. Eller är vän med den andra och berättar?

Självklart är det egentligen inte den tredjeparts uppgift men att gå runt och låtsas som det regnar när man tusen gånger blivit tillfrågad om någonting hänt är allt annat än en barnlek, Av egen erfarenhet tycker jag personligen att det inte finns något värre än att stiga in i ett rum känna hur ALLAS blickar skär igenom huden för att dom VET vad som hänt, medans man själv tror att allt är guld och gröna skogar. Det är hemskt!


Det är ett jävla dilemma det där alltså, Självklart kommer sanningen ALLTID fram oavsett vem som berättar. Men den dagen då? Då det kommer fram att man ALLTID vetat om vad som egentligen hände... Det är den dagen man känner sig som värst!


För som sagt den dagen kommer
ALLTID....


Bara en tanke jag hade, Vad tycker ni????


Södertälje








Ibland gillar jag södertälje, Det är fint och jag känner mig verkligen som hemma.,


Gårdagen....















Kaffe och köttfärssås...

Vi steg upp strax efter 8idag och då stod solen som högst.. det kändes så iallafall alldeles UNDERBART....

Nu är vi nere hos grannen, har suttit på hennes uteplats och surplat kaffe och snackat skit om allt emellan himmel och jord, mest om livet och vad som komma skall...
Det är den del stora projekt på gång om man så säger, vill inte riktigt fördjupa mig i det just nu än är det alldeles för tidigt.. Men det ser riktigt ljust ut....

Elias har precis sovit lite lunch och på tal om lunch står min grann(tant) och lagar lunch åt oss just nu, Spagetti och köttfärssås står på menyn, SMASKENS hoppas jag

Efter vi ätit måste jag upp till mig hoppa in i duschen och göra mig och lilleman klara för att bege oss ner på stan, har ett par papper som FK ska ha, sedan är det dags för tremånaders vaccinet på bvc.. Inget jag ser fram emot må jag säga, Jag är så jävla spruträdd.. Även när dom tar på andra, speciellt min lilla, lilla pojke :(

Det går nog bra, får ta me kärringarna härifrån så dom kan hålla i honom.... Jag fixar det inte :(

nehepp, umgås..käka och ha sooolen i ögonen... Det gillar viiiiiiii <3


Detta trodde ja aldrig...



Idag saknar jag
* Min enorma mage
* Att ligga här på soffan och beklaga mig över precis allt.
* Att känna dom små rörelserna som på nätterna gjorde mig galen.
* Att kunna ha kläder, Utan att skämmas för att magen stog ut.

Det är många saker jag saknar med att vara gravid idag.. 
I morgon kommer jag ha ångrat att jag skrev det här, Jag har ju alltid sagt att jag aldrig skulle sakna min mage, Att jag aldrig skulle sakna att vara gravid.

Det tar emot att säga, men ni hade rätt

Även om jag fortfarande känner att jag aldrig skulle ta mig igenom den där nio månaders långa resa igen, Kan jag med ärlighet säga att det HELTKLART var VÄRT var enda sekund.





HAAHAHAHa






Me unt Maddelajjjjnen...

<3


lalalala.

Jag har verkligen ingenting att göra, allt på tvn suger.. Nordman spelas just nu, det är rätt mysigt!

Hur hittade du hit..

Jag har ofta försökt få folk som läser min blogg att berätta vilka dom är och hur dom hittade hit.. Vissa har gett mig svar och andra inte.

Jag är jätte nyfiken då jag ser på statistiken att det är betydligt flera än dom tretal som kommenterat och berättat, Så jag försöker igen..

Vem är du?
Känner vi varandra?      om inte..

Hur hittade du hit?


Kom igen nu då, Det tar inte lång stund.. Jag är trött på att vara nyfiken..

Phust...

Jag och lilleman sov borta i natt, Det var skönt! Även om han vakna och höll mig vaken ett par timmar längre än vanligt så var han lugn, Sånt gillas.
Solen lyste och vi promenerade hem till mig, Dit kom systeryster, lillebror och Robban vi käka lite påsk lunch och umgicks.

Nu har alla gått hem, Elias har lagt sig och ja säcka ihop på soffan proppmättare än proppmättast.. Idag blir det lungt, Filmkväll med Alexsandra om jag inte minns fel.

Hoppas påsken varit till eran belåtenhet, Vad har ni gjort????


Egen tid..

Idag ska ja spendera lite tid med mina vänner, Emelie och marko ska komma hit och sova här så då tänkte jag passa på..
Jag har inga som hellst förväntningar, men jag ska göra mitt bästa för att försöka roa mig.


Önska mig lycka till...

Låååååååååååååång fredag..

Jag vakna väl rätt tidigt och inte av mig själv eller Elias utan av min syster som ringer, Hon är bra rolig ibland.. Nästan så hon förtjänar ett kokstryk.. Ska ta tag i de där såmåning om.

Nu har Elias somnat om, Jag tänkte slänga i färgen i mitt hår.. Mitt hår ser verkligen förjävligt ut och det menar jag verkligen, Frågan är bara om ja klarar det ensam sist ja gjorde det var ja svart över hela ryggen, hela pannan och båda öronen hur ja lyckades vet ja inte än idag, Nu är det dock inte svart jag ska ha utan mörkbrunt.. Känns lite mer som det skulle passa.. Det är snart sommar svart är så trist även om det är de som klär mig bäst. kommer nog sluta på det endå, men vi får väl se..

Kanske skulle ringa och väcka grannen hon uppskattar att bli väckt NOT, men vafan mitt hår måste bli klart idag så äre bara.


Min guldklimp =)



Visst är han för gullig?


RSS 2.0