Lördag

När jag var liten var lördagar bästa dagen på hela veckan, Man fick godis och hela familjen mös och man fick i princip göra vad man ville, så som vara uppe sent och gå i pyamas hur länge man ville HELT UNDERBART..

Egentligen har inte så mycket ändrats, Jag går fortfarande i pyamas hur länge jag vill fast nu mera äter jag väl godis lite när jag känner för det, måndag som söndag.
Men det där familj myset kommer inte så ofta, Sist var väl på julaton då alla var samlade.Dock sov jag mest då eftersom jag även var sjuk då,

På tal om familjen pratade jag nyss med mamma som var på väg till västerås för att kolla på en fyrhjuling vilket lät rätt skoj så här års,
Hade ju faktiskt hoppats på att hon skulle vara hemma så vi kunnat åka dit och hämta den stora frysen vi har fått så vi kan åka och stor handla någon gång.
Men det får väl kanske bli i morgon, Vill iallafall ha det klart innan måndag och det är dags för jobb igen, För hur jäävla dåligt jag än mår ska jag dit på måndag, Står inte ut en dag til hemma..

Tänker inte ens vara hemma idag även om ja snorar, Vill faktiskt ta mig en titt på ÖB dom har ju nyöppnat ute i moraberg, VI tänkte göra det i förrgår när vi endå hade varit hos vetrinären men det var helt omöjligt, folk och väktare öveallt och det var längre kö än till frittfall på grönan för att komma in,      och riktig så viktigt var det inte..

Älslingen har kopplat ut lite sladdar under tvn som vi inte använder och har nu gett sig på snabeldraken, jag tänkte lägga mig i ett bad  med tanke på att jag återigen är rätt nerblodad trots binda och tampong, INTE fräshast vill jag lova.

Sen får vi se vad som händer runt 4.-5 ska vi iallafall ut till syrran och tony som jag säkert nämn en miljon ggr, äta lite tacos och kolla på film..

Är lite spänd över vad hon ska tycka om våran nya vovvsin,Hon tycker ju aldrig om nått endå haha..

Nee badet kallar, ha en solig lördasg
.


Åh vad jag saknar mitt långa hår,
Även om jag här snart ska gå till frissan och göra något drastiskt.


22 kg snor.

Snor är vidrigt och helt avskyvärt och min näsa är full med det, Jag minns knappt hur det känns att andas med näsan.
Jag är så förbannat trött och utmattad just nu har ingen ork till något, Orkar inte ens förflytta mig ifrån sängen till soffan eller jag menar ju så klart ifrån soffan till sägen, ( ni ser hur trött jag är)

Ifrån det ena till det andra såg jag "så ska det låta" idag och jag håller fortfarande fast vid att Brolle verkligen är urläcker även om hans frisyr är lite "han" skulle jag absolut inte dö om han råkade byta den,

Våran nya familjemedlem Nikki är en aning snuskig hon ska pussas hela tiden och hellst vara överallt PRECIs hela tiden, I sängen får man aldrig vara i fred vi har verkligen jordens minsta hundar och en skit stor säng, men endå får man ligga som en sill i en sillburk, Är det verkligen okej?..

Ne nu blir det antingen rederiet igen eller animal planet, Känner att dom båda börjar bli en vana för tillfället,
Imorgon har jag iallafall bestämt mig för att sluta vara sjuk, TA mig i kragen och ta mig ut till min stora syster och hennes gubbe äta lite tacos och kolla på någon rulle, Visa upp nikki och låta Cleo leka lite i snön, Kanske äta upp deras katt också, har inte riktigt bestämt mig på den fronten ennu.

Hur ser eran helg ut då gott folk?
Snora, äta tacos och se på film för eran del också eller?...

PUSS

Lite besök..

Sofie och Fabian kom förbi på lite besök här för en stund sedan, dom var tvugna att gosa lite med Nikki, Gud så hon mös :)
Dom har åkt nu och återigen sitter man i soffan och kollar rederiet i väntat på att Emil ska komma hem,
Idag ska vi iväg en sväng för att se hur det går, Jag har knappt gått utanför lägenheten på snart en vecka mer än med hundarna och dom är som mig, Går inte mer än nödvändigt.

Har också fått i mig lite smörgåstårta som min älskade pojkvänn kom hem med på sin rast, Även om jag inte fick i mig så mkt var det hur gott som hellst,

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, är ju en aning blodig som sagt!!!


Nerbäddad i soffan en solig fredag!



Jag känner mig inte bara sjuk utan so 10 igen,
Tacka gudarna för rederiet,

Men gud så ung persbrandt var, Hade det varit i nutid hade jag nog lagt in en stöt ;)..


Fredag..

känns lite underligt att ligga i sängen en fredags som dessutom har skinande sol,
I helgen har jag iallafall bestämt mig att inte gå utanför dörren, ska fanimej få bukt på den här jävla influensan,
möjligen att vi åker ut till storesyrran och hennes gubbe äter lite mat och glor på någon film men det är max.

På tal om något annat trodde ja att jag skulle förflöda i natt, Vaknar av att hela sängen är ett hav och att det rinner längs benen hela vägen in till toaletten och där inne rinner det en stund också och så fruktansvärt ont gjorde det,
Fick iallafall stopp på skiten till slut och som allt annat här i världen överlevde ja,
Dock inväntar jag bara en ny lapp ifrån våran kära granne som säkerligen klagar för man råka duscha mitt i natten,...


Nu tänkte jag återgå till rederiet och äta lite fruktsallad till det
Är man sjuk kan man ju försöka njuta av det,

Hej på en stund,

Ibland är ja stolt över att jag INTE heter Rosing

Av en slump hamnade jag på kanal 5 där dom visar Linda Rosings program där hon desperat söker efter en pojkvänn,
och i skrivandes stund kommer det in en 20årig Hugo ifrån södertälje,
Jag menar vad har våran lilla 20 åring gjort för att vilja hamna i gapet på henne.? Snälla gud förlåt honom för hans synder och slå honom bort ifrån alla dessa dumheter.!!

Trots deras dumheter kan det här nog bli ett rätt roande program, Jag ger det en chans
Vill ju se hur många som inser sina misstag, och vilka som gör bra tv.


Nu ska jag fortsätta medans jag väntar på Emi, han är och köper frukt
Just nu älskar jag att vara sjuk, Fruktsallad och bra på tv




Körkort

Det känns en aning som det börjar bli dags nu men med ett promenadavstånd till jobbet på max 10 minuter och desamma till stan och civilisationen känns det inte så jävla bråskande,
Sen när man tänker efter lite, Vill jag verkligen bo kvar här i "stan" Vill jag inte kunn ta mig dit jag vill, när jag vill? Vill jag hela tiden vara beroende av Emil när det är dags för storhandla?
Nej det vill jag faktiskt inte, Jag vill inte vara beroende av någon alls längre jag är så fruktansvärt trött på det, Jag vill stå på egna ben, Eller jag menar, Jag vill köra min egen bil :D








ni som känner mig vet att ett nytt sånt här inlägg kommer innom kort, Känner mig väl bara mer duktig nu när jag är sjuk, eller nått!!

Att det ska vara så jävla svårt att skita!!

Till en början sket jag inte när han var hemma eller ens på väg hem, Nu har jag sträckt mig så långt att jag kan gå på toa och gör det jag ska med både badkarskranen och handfatskranen på, MEN då har han toa förbud i minst en timme hellst två, ( det är faktiskt inte så kul när man är laktos det :( ) Ja självklart frågar jag ju honom om han behöver gå in där på "ett tag" och i så fall får han ju så klart göra det innan..

Men nu när vi båda legat hemma en hel vecka i magsjuka har det inte varit helt lätt, Det har varit ett helvete rent ut sagt eller inte förräns idag då vi inte skitit utan bara spytt,
Så har vi ju inte ätit något på hela veckan och har väl därför inte kunnat producera någon skit eller nått, Men idag ville jag in dit iallafall och DÅ är tvättmaskinen på, Vilket betyder att dörren inte ENS går att stänga för sladden sitter på utsidan, Det är väl sisådär lagom kul va?..
Inte nog med det när man är så där akut skitnödig, han har tappat upp ett badvatten också, :((

Hur som hellst vi båda överlevde
Jag fick skita med en dörr som var "sladdöppen" han fick vänta en stund men ligger numera i badet,

Vilken tur..


Var i väg en sväng och handlade

Åkte och handlade mer vätska samt lite shampo så man äntligen kan ta sig en dusch och duscha bort alla baktetier,
Åkte då förbi både Willys och Ica supermarket och det är så sant som det var skrivet det finns verkligen ingenting kvar av det, rivninsarbetet var redan igång på Ica, Undra vad som kommer här näst,

undra om alla andra mat affärer är lite skitnödiga nu?..

Snart är hela södertälje nerbränt!

Nu har inte bara ICA maxi, coop och något solarie i brunnsäng brunnit utan även willys i weda, någon ica där och någon affär i saltskog vilken säkerligen är tempo.
med andra ord så har i princip ALLA våra mataffärer brunnit innom kort, FÖRLÅT mig men vem är det som är så pass fattig att man måste bränna ner alla mat affärer för att få handla mjölk för 70 procent billigare?..

Inte för att vara sådan men jag som alla andra undrar ju vem det är som tänder på och den enda affär som inte brunnit är ju "deras egna" Lidl mycket konstigt..

Jag menar till och me ÖB har brunnit, Känns väl kanske inte som att det kan bli så mycket billigare där?..

Fan vad arg jag är just nu,
Ligger sjuk hemma och när jag frisknat till ( säkert i morgon då jag snart legat en vecka) vill handla mat eftersom det var löning igår finns det inte ett skit kvar i hyllorna eftersom det varit 70 procent på allting och våra störta familjer och vanliga varit där och tömt rubbet.

Nää jag går fan och lägger mig igen och hoppas att det här bara är ennu en marddröm..

Jag dör snart,

Min förbannade feber vägrar ge med dig, Var femte minut fryser jag ihjäl och dem andra fem svettas jag som en medelåldersman..
Jag står inte ut längre, Jag skulle i skrivandes stund göra PRECIS vad som hellst för att slippa det här, Jag vet helt ärligt inte om ja har någon fungerande lever kvar efter alla miljoner alvedon jag knaprat, Hur länge kan det här hålla i sig egentligen?..

Nee nu har jag varit uppe alldeles för länge och hundarna har fått sin kvälls kiss så nu kryper jag ner i sängen igen,

Sov gott!


Nikki är hemma nu...

Nu är nikki hemma och allt går toppen trots att vi alla mesta dels ligger och myser i sängen allihoppa.
Känner mig faktiskt lite piggare idag även om halsen är ett helvete, Känns som ett öppet sår och febern vägrar visst ge med sig, :(
Emil är i gång och spyr igen, Känns inte som någon vanlig magsjuka direkt, jag spyr inte längre så vet inte alls vad det är
Nu ska jag hoppa i säng igen och kolla unga mödrar, sen nån dokumentär kl 20.

Bild på nikki kommer senare, Känner inte att jag har ork till det just nu :(


onsdag

Sjukdag nr 3.
Ja har nog aldrig varit med om värre minst fem ggr i natt ville jag hoppa i från ballkongen :(
Nikki kommer hem idag, GE MIG LITE STYRKA!!


Surtisdaag!

Nu har man legat i sängen i snart två dygn, Mår fortfarande piss även om jag inte fryser längre gör min hosta så förbannat ont och jag kan knappt lägga pappret på näsan för att snyta mig, är så jävla röd :(
Emil verkar vara piggare idag han har faktiskt inte spytt sen 1 i natt så håller tummarna att han kanske får i sig något nu snart,

själv tänkte jag fortsätta ligga här, äta min isglass och kolla animalplanet,

på återsende.

Ja tror vi dör snart,

Både ja och älsklingen är kanonsjuka,
önskar fan ingen det här, SÅdan jävla plåga..


Ett stort grattis till Malin och Björn

som i eftermiddags fick en pojke, 
Grattis, Grattis Grattis


Om det bra kunde bli onsdag..

I flera dagar i rad  nu har jag varit och gosat med min älskade Nikki och på onsdag kommer hon äntligen hem, Längtar verkligen så jag håller på att dö.
I morgon är det förmiddags vecka och måndag sen äre bara tisdagen kvar,, Vet inte om jag står ut.. VILL JU HA HENNE NU :(

Annars gjorde jag och Carro sushi idag vilket smakade smaskens, Men nu börjar Beck och ja måste krypa ner i sängen för att komma upp i morgon bitti..
Kl fem ringer klockan :(

Sov så gott


Söndag

Mina i vanligt vis så hemska kkusiner har varit helt underbara, Känner knappt igen dom.. ja är så glad även om Emil inte är lyckligast då han inte fick sova ut något i helen, FÖrst dopet sen de här, :)
hur som ska jag Emil, Julia och lilleman snart till Carro och Kim och gosa lite nikki och fika carros GOODA BULLAR!!...

Emil ska bara bli klar med det han håller på med, Vad det nu är

Hoppas ni får en bra dag..
Hörs senare..


pusspusss


Lördag

Idag  hade vi hemma med barnen, och jag är helt död ja förstår inte hru man orkar med tre barn daligen,
FAST dom har verklien varit helt underbara..

NU ska jag sova så jag orkar upp med minstingen i morogn..


pöss

PÅ ONSDAG KOMMER HON :DDD

Inge götebor, Inge mer päls!!

Ja tror knappt det är sant snart har jag min lilla naken tik och jag är obeskrivlit lyckli..
Aldri mera ska jag behöva sitta på blocket och leta efter en vän till Cleo, ALDRIG! Och det bästa av allt är att hon bara bor några hundra meter bort just nu, Satt ja är inte beroende av någon för att hämta henne,

Jag är typ gladast i hela världen,  Nä nu måste ja göra mig klar, Vi ska på dop :D


Haa det toppen,
hej på en stund ;P

Kanske göteborg..

Jag har precis mailat på en hund nere i göteborg som jag tror skulle passa oss och Cleo alldeles utmärkt, dock ingen naken hund men endå.
Sitter här och väntar med alla mina tummar hållna, Hoppas verklgien på det här nu så mitt blocket beroende kan få ett slut någon gång.

Är ledig i morgon men måste snart krypa i säng då jag kanske ska med Lovisa till stallet då hon stuka foten idag på jobbet.
annars kommer Sofie hit runt 11 och då blir det ju inte direkt någon sovmorgon heller,

Sov gott allesammans..

PUSS!


Sällskap till Cleo

Jag sitter på blocket varje, varje dag och söker efter en kompis till våran lilla Cleo hon skulle verkligen uppskatta någon att leka med men sen äre det där att vi måste komma överrens om vad för ras det ska vara.
Självklart måste det vara en liten ras som inte trampar sönder henne i lekens minut men vilken?..

Jag vill ju ha en naken hund då det varit något jag velat ha sedan barnseben dock är inte Emil så pigg på det, Han känner väl att hans manlighet sjunker en aning om han ska ut med först Cleo sen en sådan samtidigt..
Men hans så kallade " manliga hundar" är inget som kommer på frågan då dom för det första är alldeles förstora eller kräver alldeles för mycket, och ingen av oss har tid med det just nu då vi jobbar som vi gör..

Det är ett jävla dilemma det här men med lite diskutioner ska nog vi komma överrens..
Och jag vet att det kommer bli hur bra som hellst borde nog slut vara orolig....




Visst är han bedårande?..

TRÖTT TRÖTT TRÖTT!!!

Nu är jag hemma, ska kolla klart på blocket ( vilket jag alltid gör på kvällarna) sen ska jag krypa ner i sängen, Känns lite som min älskade sitter här bredvid mig och väntar på att vi ska gå och lägga oss tillsammans.. Blir ju inte allid så ofta när vi jobbar som vi gör...,

I morgon jobbar jag iallafall sista dagen för de här veckan, känns helt underbart!
Påtal om jobbet är tidrapporter något som ger mig magsår, JAG Minns aldrig alla koder som ska in både här och där,
OM någon bara kunde ta tag i det där åt mig, VORE JAG TACKSAM!!

En ennu försenad lön är inget jag vill, :(

GODNATT!!




Jag älskar dig, JAG ÄLSKAR DIG!!

Färdig..

Eftersom jag för första gången i min livshistoria är klar i tid tänkte jag sätta mig på ballkongen med en kopp kaffe och njuta av lugnet innan det är dags att bege sig till jobbet,
Hooppas ni andra haft en härlig morgon och får ut det bästa utav dagen..

Jag är ledig på fredag, Ska vi ses?..

Grattis Jennie och Mikael

Till sommaren kommer det komma en liten flicka, Jag önskar er all lycka.

Underbara grannar!!

Jag skämms verkligen på riktigt nu, Vill hellst flyga ut igenom fönstret, ALLT för att slippa passera min granne...
I går när min älskade stod och gjorde frukost kommer det in något i brevlådan vilket han så klart tror är morgontidningen med tanke på tidpunkten. Han tänker väl inte så mycket mera på det utan fortsätter med sin frukost när han sedan ska till jobbet ser han att det itne ligger någon morgontidning på golvet utan en lapp.

På den stod det:
" SOVER NI ALDRIG OM NÄTTERNA"

Ehum, Jo visst gör vi väl det,?
Jag visste att det var lyhört här men FAN INTE SÅ LYHÖRT!!..

Hur som så skämms jag satan nu och ett tag till framöver....

Telefonförsäljar satan..

När man jobbar kväll och har möjlihet att sova ut vill jag faktiskt ha den, NEEJ då ringer dom hur tidigt som hellst och hur pigg är man? Jag gick iallafall på det och har säkert blivit hur lurad som hellst och vad det än kommer kosta så får ju emil iallafall ett par vita kallingar och ett par svarta strumpor.Haha...

Nee nu när jag är uppe i tid tänkte jag passa på att ta ett långt bad istället för en stressig dusch, med tanke på att matlådan redan är fixad och allt annat är gjort.

Nu ringde Sofie tänkte ta en cigg innan,

/Senare!!

Dagens fråga,

Har någon något tips om en spåkärring, Känner mig rätt sugen att testa på det faktiskt..

Inte sånt där man ringer till, utan en sådan man besöker!

Tack på förhand!

Sur Tisdag!!

Om en timme ska jag bege mig till jobbet, Humöret är på topp idag trots att det är surtisdag, Kanske bara för att kvällen igår var helt okej, Vi dansade och sjöng och alla va glada.
Hoppas på en lika härlig kväll idag.

Hoppas ni med får en toppen kväll,

PÖSS!



Sommar och rosa pantern..

Fyfan vad jag längtar efter sommaren,Finns inget som slår en varm sommar dag på en uteservering, Snart är den här och jag kan inte låta bli att längta!


?

Något mera?


GODNATT!!

har mailat på något jag vill ha idag, håller tummarna!

Nee godnatt nu,
Orkar knappt hålla ögonen öppna..


Måndag

Gud så utvilad jag känner mig, somnade efter beck igår och sov till halv tolv idag.
äntligen kan man komma till jobbet fulladdad, Det lär nog vara fler än jag som chockas ordentligt.
Ser fram emot jobbet idag,Känns helt okej att bara jobba fyra dagar den här veckan. :)

Nu ska jag hoppa i kläderna, Dricka en kopp kaffe gå ut med Cleo och sen bege mig,
Hoppas ni andra också haft en underbar morgon/förmiddag!

På återseende....


Blåbär och hallonpaj!

Ger mig in på operation baknning, Önska mig lycka till!!!


Louisa!

Här är en bild på charmtrollet som jag har gosat med hela dagen, Helt underbar...


Godmorgon söndag..

Helgen har varit helt underbar inte allt så där vild som den brukar, Jag är fortfarande trött så ser verkligen fram emot att jobba eftermiddag i morgon :D

Nehepp dags för frulle lilltjejen här är nog super hungrig..

/Senare


NEEEJ...

Jag tänker inte låta  mig påverkas den här gången helller....


Mina kära fula vänner

Idag ska vi umgås för allt vad det heter, :D


Det finns människor till allt..

Man kan inte vara alla till lags och det är lite skrämmande hur vissa fortfarande strävar efter det,
Ska det  vara så svårt att våga stå på sig och inte ta någon skit man inte förtjänar?..Att jag står på mig, inte låter mig tryckas ner är något folk haft svårt med i generationer men även hos mig rinner bägaren över, ibland för små saker men också utav stora anledningar.
Folk har alltid en tendens att prata hellst om saker dom inte har en aning om, Det ger visst lite spänning som vissa verkar gå igång på helt..

Nu när folk inte längre förvånar mig kan jag gärna bjuda på det hoppas bara att dem någongång lär sig att se skillnad på sanningar och lögner,
har så otroligt mycket jag egentligen skulle vilja ta upp här men låter bli i respekterande själv iallafall för den här gången,
Nu tänkte jag äta lite frukost och ringa min lika fula vän,
Ha en underbar dag allesammans ;) !!


Härliga fredag

Som alla andra dagar den här veckan har allt på jobbet gått skit verkligen ingenting har gått som det skulle, Alla maskiner har gjot helt tvärt emot vad vi velat och anpuller har gått sönder hit och dit..

Nu är jag iallafall hemma efter att ha jobbat 10 timmar och agerat sällskap i stallet.
Emil kom nyss också så vi ska dra i väg och handla lite, Vad nu det skulle vara? på tal om handla och för liten frys fick vi en större frys igår så vi äntigen, Äntligen kan stor handla ordentligt..
Den lilla som sitter i hop med kylskåpet här kommer man ju ingenstans med..


Utöver alla tröga människor lite överallt verkar allt flyta på förvånadsvärt bra numera, Äntligen kanske det återigen är på väg åt rätt håll,
Tiden utvisar och jag har absolut inte för höga förhoppningar jag menar dom slutar ju aldrig direkt att förvåna..

Nee älsklingen börjar bli otålig bäst jag skyndar mig..

/Senare!!


Mamma dag!

idag har jag och mamma umgåtts sen jag slutade jobbet. Hon åkte precis.
Vi har städat och ätit god mat kändes alldels underbart..

äntligen, äntligen kan vi uppskatta varandra..

Mamma jag älskar dig!

Mamma dag!

idag har jag och mamma umgåtts sen jag slutade jobbet. Hon åkte precis.
Vi har städat och ätit god mat kändes alldels underbart..

äntligen, äntligen kan vi uppskatta varandra..

Mamma jag älskar dig!

Jag och Cleo

Vi ligger redan i sängen trots det är tidigare än vanligt har jag hunnit med hur mkt som hellst,
Jag har plockat in disken, dammsugit, druckit kaffe, spelat supermario3, tvättat, ätit mat och umgåts......

I morgon ska jag ringa och höra om hunden, Jag är hur super nyfiken som hellst!

Sov gott allesammans och önska mig en snar sömn!

Ansikts mask..

Nu jävlar säger vi hejdå till våra kära grannlandsinvånare i min fejja!!!

hannah montana..

Åh så var man nere på lekis nivå igen :s


GOD NATT FUCKERS!!




HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAH.


Jag säger bara en sak!!!!!

Det inte dem andra kan, DE kan vi <3


Jag säger bara en sak!!!!!

Det inte dem andra kan, DE kan vi <3


Efter 13 år

Står vi återförenade, :D




Jag är ju typ bara för snygg :D

Dom tolv stegen

STEG ETT:
Namn: Linda
Smeknamn: Kärt barn har många namn
Födelsedatum: 6/5-88
Födelseort: Södertälje
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: svart
Längd: 162
Skostorlek: 38-40
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: oxe

STEG TVÅ

Skor som du bar idag: Gymnaskor
Rädsla: Clowner
Målsättning: ta körkort
Svagheter: jag kan inte sjunga
 
STEG TRE
Din första tanke när du vaknade idag: Varför snoozade jag!?
När somnar du: Alldeles för sent.
När du inte kan sova: datanördar.

STEG FYRA
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
McDonalds eller Max: max
Singel- eller dubbeldejt: Singel
Lipton Ice Tea eller nestea: Nestea tror jag!?
Choklad eller vanilj: Vanilj

STEG FEM
Svär du?: ofta
Sjunger du? nej, det kan jag inte
Duschar du varje dag: ja
Röker du? ja, för mycket
Är du förälskad?: Ja
Tror du att du någonsin varit kär?: Nu är jag
Gillar du skolan?: nej.
Vill du gifta dig?: japp
Tror du på dig själv: Japp
Blir du åksjuk : att jag blir
Tycker du att du är hälsosam?: verkligen inte
Gillar du åska?: ja, det är mys
Spelar du något instrument?: Inget

STEG SEX
Har du under den senaste tiden..
Druckit alkohol?: förmkt...
Rökt?: jao
Kysst någon?: min bejb
Shoppat?: nej.
Stått på scen?: Ouch,
Blivit dumpad: nej
färga håret?:  i fredags


STEG SJU
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: jaa
Blivit nerslagen?: Nej, men nära!

STEG ÅTTA:
I framtiden..
Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: 22
Namn på barn?: Hugo, Leo mikael
Ditt drömbröllop?: ...

STEG NIO
Hur ska din drömkille/tjej vara?
Ögonfärg?: Spelar ingen roll
Hårfärg?: Spelar ingen roll
Långt eller kort hår?: Spelar ingen roll
Vikt: Spelar ingen roll
Klädstil: Spelar ingen roll
Plats för första träffen?: Spelar ingen roll


STEG TIO
Antal piercings: 7 men 5 i
Antal tatueringar: 2
Antal saker jag ångrar: den listan kan bli lång

STEG ELVA

FAVORIT..
Färg: Svart
Plats: Hemma
Djur: hund
Serie: one tree hill
Internetaktivitet:

STEG TOLV
VEM..
Saknar du: pappa
Vill du döda: många
Vill du slå: ennu mer
Rörde dig sist: Rand
Kramade du sist: rand
Vill du träffa: Pappa
Vill du bli galet full med: SOOOFIEE:D





Äntligen hemma!

Kurs hela dagen idag och jag har inte alls hängt med på noterna har varit i helt andra tankar hela natten och hela dagen.
Jag orkar helt ärligt inte längre, Vad är det folk vill ha sagt? Vart är det dom vill komma?
Hur många lögner ska dem behöva hitta på för att nå sitt mål och när fan hade dem tänkt att ge upp???

Känns rent ut sagt förjävligt att jag inte kan släppa tanken Jag har inte råd att lägga min energi på det här, Har inte så mycket kvar nu.
Denna hönsgård är fanimej sannslös!

Hoppas iallafall att det folket som fortfarande vill agera på lekskole nivå har gjort sitt nu så man nån gång kanske kan få lite lugn och ro.
För det här var faktiskt droppen.


Klockan är mitt i natten...

Allting är inte alltid lätt.
Ibland uppstår sånt här även emot ens vilja,

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta dem här dagarna känns det som jag gjort både och ungefär en miljon gånger, Borde det inte kännas bättre snart?
En fjäder blev en höna, Hur då? -Alkohol och missförstånd. Varför slår det aldrig fel, och varför befinner jag mig alltid på fel plats vid fel tidpunkt?
Jag orkar inte med det här längre, känns som allting helt plötsligt kretsar runt mig det är mina steg som spioneras, Det är mina ord som räknas och det är mina handlingar som folk bestraffas för, Hur kommer det sig när verken jag eller någon annan vill att jag ens ska räknas i det här?.

Jag har sagt en miljon ggr både till mig själv och alla runt om kring jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. JAG VILL INTE!
Endå dras mitt namn upp i alla möjliga diskutioner med eller utan anledning, Tyvärr kan jag inte bara se det emellan fingrarna utan måste alltid försvara mig i den mån jag själv inte tycker jag gjort något fel och dem ggrn jag gjort det har jag även behövt försvara det och bett om ursäkt i den mån det behövts.

Nu är det så här och den lilla fjäder som blev till höna känns nu som en hönsgård ALLA snackar vissa talar sanning andra säger det som har hört och dem tredje vad dom i sin tur hört. Är det så konstigt att det blir så här? För mig är det inte det längre.Det var länge sedan jag slutade förvånas över hur folk beter sig inklusivet mig själv.

Jag är inte perfekt och kan inte alltid hantera alla situationer helt perfekt och i en sån här situation ska det inte spela någon roll jag har ingenting med det här att göra och vill inte ha det heller, Snälla sluta tävla med mig sluta reta upp mig med flit, Sluta så frön till liknande situationer det här leder ingen vart det blir bara värre, värre och värre!!!!

Hur som hellst,
Den här gången tänker jag inte be om ursäkt, inte ta den skit jag i bristande erfarenhet fick igår heller ALDRIG i livet.

Tack så hemskt mycket!


Jag har lust....

Jag skulle kunna,,,
Men det är fan inte värt det.

Söndag..

Jag träffa Tim igår, Fan va skoj det var vi har verkligen inte träffats på tusen år...
I fem sex år har han bott i närheten, hur sjukt är det inte?.

Snart kommer älsklingen hem, vi ska äta, mysa och kolla one tree hill..

!!!!!!!!!!!!!!

Kommer du i närheten slår jag ihjäl dig!!

Lördag

Ikvälll gäller det!!
Jag vet inte hur detta kommer sluta, Men ser endå fram emot det..


:D

ölfkjlekkhjme



Jag vill  bara skrika, Skrika rakt ut men det kommer inget ljud, Bara tårar som rinner...
Jag måste vara stark, Jag måste klara av det här. Det är över snart!!!


Stallet..

Jahapp idag har aj Lollo och soffipropp agerat byggarebop. Lollos polle har inte längre en trasig box. FAN vad duktiga vi var..:D
Cleo älskade stallet har nog aldrig sett henne så glad och sprallig, Dit måste vi flera gånger och vem vet en dag kanse ajg sitter på hennes tokiga häst...
iallafall den dagen ja är redo att riskera mitt liv :D

Nee nu äre kolla en vän till Cleo som gäller morsning..



Ps ja gick upp me tuppen på min lediga dag, ÄR så stolt över mig själv :DD

Äntligen kan jag säga att jag faktiskt är stolt

Jag är stolt över mig själv,Äntligen  trivs jag med att vara Linda Stellberg!

Att jag skulle ta mig så här långt hade jag aldrig ens vågat drömma om för inte alls länge sedan, Jag och många andra hade för länge sedan gett upp hoppet.
Vänner vek av pga bristande förtroende på en mer lyckad framtid och även jag.
Skolan gick åt helvete endå fortatte jag vara full, full och full. Var det inte hemma istan var det på någon annan plats i sverige alltid hittade jag någon som kunde tillfredställa mina sjukliga behov.
Det var som om jag stände in mig själv i någon annan, Vart efter tiden gick blev jag bara ondare och ondare.
Hade jag inte förlorat så mycket som jag gjorde då hade jag nog aldrig vaknat till och insett vad fan jag egnetligen höll på med och säkert levt kvar i de där eländet jag gjorde, Men jag tog mig ur det efter mycket kämpande och femtioelva snuddar på att ge upp står jag nu här starkare än någonsin med min underbara sambo, våra djur och en välbetald fastanställning.

Jag lyckades!



Snart är det våran stora dag <3

Ha en bra dag gott folk



Jag är jätte försenad
och måste hoppa i duschen och sedan i kläderna,

Puss på er alla..


Våran underbara cleo..



Hon är typ den mest underbaraste i världen :D
OCH JO hundar med päls kan ha kläder, Speciellt om dem vägrar bli blöta eller tycker allt under 6 plus är jätte kallt.

Andra avenyn..

Det är så spännande att jag tror jag dör
Men nu är jag skit trött hopper ner i sängen, Undra om sofie kommer i morgon?..

Annars blire rulla dolmar i min ensamhet, Om inte rand vaknar i tid..
Sov gott allesammens!


Jobbet

Nu far jag iväg till jobbet,

Ha en bra dag alla!

Trött, tröttare, Tröttast

Hur ska jag orka med min utmaning och lägga upp alla bilder?

Jag ska gå och överväga på en cigg, !!


måndag igen..


Sofie kom hit strax efter tuppen stigit upp i morse UTAN att väcka mig gick hon morgon promenix med lilla Cleo, Gjorde sitt kaffe och mös i sin ensamhet, Hur underbar är hon inte?
Där kunde jag sova ut och hunden hade fått sin morgon promenix. Vart all hennes energi kom ifrån ska jag fanimej ta reda på när det finns tid över..
Nu sitter jag här som vanligt minuterna innan det är dags att gå till jobbet, Undra om Mervi kanske, Bara kanske plockar upp mig innan jobbet, Ska iallafall skicka ett mess och kolla..


Innan dess ska ja hoppa i kläderna hitta en toffs och letra rätt på nycklar och få matlådan i en påse Önska mig lycka till för om hon inte hinner förbi här ska jag vara utanför porten om 20 minuter..


ha en solig måndag allesammans.
och håll tummarna för ett mer varierande jobb förf mig i dag med tanke på syningsbrillorna har kommit och att jag klareat provet på gamla Bettan..
Det ser ljust ut..


När jag kommer hem ska jag även ta tag i min utmaning jag fick igår kväll..

Hej på en stund

Grattis Angelica 15 år

Idag fyller min kusin 15 år, Jag tror hon är glad, Glad att hon äntligen inte behöver smyga med att hon kör moppe..
åhh moppe, Kommer aldrig glömma dem tiderna.
Det var nog en av dem roligaste tiderna i mitt liv, Tror vi åkte 8-9 hundra mil på den där jävla moppen, Sjöng och skrattade..

Sådanna minnen får en verkligen att må bra.
även om jag känner mig lite gamal iallafall för gamal för att göra om det.
Så jag hoppas hon håller sin moppe gömd, Så att jag inte få för mig att ta mig ett åk för då är jag nog FAST!!!

Nehepp..
älsklingen är på väg för att hämta mig och under tiden laddar jag En annan askungs saga ( fast på engelska) en helt fantastisk film. Lite highschool musikal stil, Sådanna filmer som jag aldrig kan få nog av...

Ja okeeej.. jag kanske inte är så gamal trots allt..

Angelica HIT Med moppen så kör vi :D


Söndag!

Nu är klockan snart tre och vi har hunnit med två filmer och fått i oss både mackor och pizza :D

Jag har haft en toppen lördag och jag vet att jag snart kommer vara tillbaka.
Men då lovar jag att jag inte ska dricka något dagen innan, Det gjorde mig en aning kooko igår..
HAHA..
Har iallafall dokumenterat lite av kvällen men batterierna i kameran är slut nu, Så lägger in dem när jag kommer hem.
Hoppas lotta lagt in sina då med,så man får alla tillsammans..

Hoppas eran helg också varit toppen.

Jag är stolt, Stolt över mig själv.
Tack mina vänner för ni låter mig uppleva det här :D

RSS 2.0