Män som hatar kvinnor.

Nu har jag äntligen sett den och jag erkänner jag är djupt deprimerad...
Den var grymt bra helt i min smak, Men nej jag tror aldrig jag vill se den igen :(

Nu är jag hos Malin, Tog en promenad hit med AK ska moffa lite Anannanaaaas gottgotigottgott....

Godkväll, Nu blir det bröllopsduellen ( igen) den blir jag oxå deprimerad av :S


Verkar bli deprimerad av allt :S

Underbara söndag och kräkmorgon..

Idag är det inte bara jag som kräks, Vaknade av att min älskade Cleo kräktes, BREDVID MIG!!!.. Vet inte riktigt vad det är med henne, Men efter lite mera spanande i spyan såg jag att hon fått tag på en BIT TORKAD LEVER, Som hon hade tryckt i sig en alldeles förstor bit av, Knasboll..
Hur som haver fick det även mina kräkreflexer att komma i gång, Så har väl kramat toan den senaste halvtimmen, Tur att ja hann gå ut med Cleo emellan...


Nehepp Om man skulle ner på stan och hämta ut lite nya tabletter mina är slut och även om jag intr trodde dom hjälpte märker jag skillnaden nu när jag inte tar dom.

Heidi är vaken, NU SKA JA DRA MED HENNE TILL STAN OCH KÄKA FRUKOST!!!

pöss


ÅHHHHHHHHH

NEJ!! Nu ger jag upp orkar inte ligga på soffan längre solen skiner fortfarande och den sista stunden tänker jag fanimej  njuta av.
Ska hoppa i lite kläder och slänga på mig lite smink ( så man vågar sig ut ) sen promenera bort till Farbor och kolla hur det går för dom borta på biljarden. Där är det lungt och inga som super passar mig alldeles utmärkt..

Får se hur länge jag orkar dock, Känner mig bara as vidrig BLÄÄ


jävla skit..

Har mått bra hela dagen och NU när man bestämmer sig för att göra något kommer allt jävla illamående tillbaka, blir så jävla less och förbannad,
Vill inte ligga här på soffan när solen skiner som aldrig förr, Vill inte må så här under sommartid, VIll bara att allt ska vara över..

Men det är lång tid tills dess!!

Godmorgon

Näsan är mer täppt än vanligt men jag har fått behålla en grillad flitastek, Livet känns underbart :)
Nu har vi vaknat Teddy har precis duschat, Han ska till katrineholm och släpper nog oss hemma vilket skulle vara underbart, Är verkligen helt slut..

Inte riktigt van att vara uppe så här sent, Nu vill jag bara hem!

Hemma hos Teddy

Jahapp Malin och AK hörde aldrig av sig, Så jag tog Cleo och hängde med Heidi till tullinge hem till Teddy, här ska det grillas,
Det riktigt vattnas i munnen på mig, Hoppas bara det får stanna kvar,

Ha en toppen kväll..

PÖSS



Sommar Linda

Jag ger mig ut..

Idag ska jag ge mig ut i solen gå ner på stan och träffa Carro och Henke var verkligen sjukt länge sedan jag såg honom, Ja så länge sedan att jag inte ens kommer ihåg det.
Vi skulle käka något om jag inte minns fel, Känner redan sugen i magen nu haha..

Nee nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, Snygg och redo för en dag på staden.. Än så länge går det ju att se så där "okej" ut, Så jag tänkte passa på om man så säger.

Hoppas jag fortsätter att må så här hela dagen, Det har en tendens att gå över när jag fått något i mig, Önska mig lycka till...

Ni andra ha en superduper dag, Solen skiner Jag är lycklig.


Jag kommer klara detta, Jag vet det..



 



Fuck You!

Nya skor..

Idag har jag äntligen inföskaffat mig ett par egna gympaskor, Nu slipper jag använda heidis och klä mig i något som passar till rosa.
Nej har ingen lust med det här idag har lånat en bok av min kusin som jag tänkte lägga mig och läsa..

Ja menar man orkar ju inte så mkt annat..

Godnatt

Hela kvällen har jag datanördat det känns faktiskt skoj, Inte haft så mycket tid för det på senaste eller jo tid har jag haft men fan ingen ork.
Imorgon kommer sofie efter hon varit på komvux med Anki skönt att det inte blev så tidigt trots allt, jag känner att jag behöver sova lite haha..
Nej men mornarna är verkligen en plåga, Önskar ingen av mina fiender det här så jävla typiskt att det händer mig bara, Man får väl för sina synder är jag rädd..

Har snackat nån timme med Jennie nyss, Skönt som fan att få klaga ur mig lite Sofie och dom har ju tröttnat för hästlängder sedan på mitt gnäll och tyvärr tror jag fanimej att det blir värre med tiden haha.

Nej nu ska jag nog krypa ner i sängen så jag verkligen får sova ut,  Måste ju faktiskt besöka morfar i morgon igen, Hur jag än mår för han behöver oss alla mer än någonsin..



Morfar, Jag älskar dig över allt <3

Måndag

Idag har jag varit hos min älskade morfar fyfan vad jobbigt det var, Vi satt där och grinade tillsammans i timmar sedan somnade jag i hans säng. Gick och käkade lite lunch med jenny i Brunnsäng sedan drog ner på stan och shoppade lite saker, apoteket mm..

Nu ska jag lägga mig och vila, Är verkligen sjukt trött och mår så jävla kasst :(

:(

Just nu är jag så jävla ledsen och tankspridd,
Jag vet ingenting längre känner ingen ork till något vill knappt ta nästa andetag, Att det här skulle bli jobbigt var jag medveten om men att det skulle ta så jävla mycket på mitt psyke hade hag aldrig vågat drömma om.
Jag vet att beslutet inte går att ändra därför gör jag allt som står i min makt för att det ska bli så bra det bara kan bli, Tyvärr är jag inte ensam men det är lätt att glömma bort det speciellt med dom här omständigheterna.


Jag måste sluta tänka och bara ta en dag i taget, Jag vet att det kommer ordna sig och framför allt att jag abslut inte är beroende av någon till jag kan helt själv...

Söndag

ursch mår inte alls bra, Tror nästan jag börjar få feber....
Men godis har jag fått i mig iallafall


Livet ger än inte alltid fler chanser

Jag vet itne riktigt vad det är med folk så länge man visar sig nere och deppig är dom så puttinuttiga, Men när man för en gångskull är glad och stolt över något får man inte annat än skit,
Dom är inte mogna nog att ge "skiten" öga emot öga utan man ska få höra den på omvägar också ytterst moget eller hur?
Men med tanke på allt som hänt dom senaste veckorna har jag fakiskt med handen på hjärtat lovat mig själv att bara strunta i allt det här runt om kring nu, Jag är inte på den nivån och kommer aldrig vilja hamna eller beblanda mig med dom igen.
Jag är inne på ett nytt liv nu, Ett liv jag faktiskt ser fram emot ett vuxen liv med både ansvar och kärlek....

Plötsligt vänder det och hur olägligt allt än är så är jag så sjukt ´jävla lycklig <3


En trasig dator..

Sofieo och fabian ja behöver er, mest fabian dåra min dator har lagt av och det är verkligen katastorf..
Vet inte vad som har hänt men jag är övertygad om att han kan fixa det eller jag hoppas deet i allafall...

Nej nu ska jag vara social med Malin och AK dom är här på Kaffe och lite så, Benjamin skriker men gud så söööt :D hahhaah....


Lite deppig men håller tummarna..

Ja hoppas min älskade Viktor går vidare i talang, Jag är verkligen kär i han!

Lugn hemma kväll..

Så där ja nu har folket åkt Sofie och Fabian snart drar även heidi hon ska ner på stan och dricka vin med någon polare,
Ursch jag är inte ens sugen på vin inte alkohol alls faktiskt,  Men endå vill jag göra något dock vet jag inte vad.
Louisa ligger och sover nu, Så funderar på att sitta här framför datan och häcka lite innan talang börjar, Det är väl typ min höjdpunkt för ikväll. :)

Ja vet inte men jag känner mig sugen på något, Vad vet jag inte och det spelar väl egentligen ingen roll eftersom jag inte har något sådant man kan bli sugen på här hemma och långt till affären är det också, Lite jordgubbsaft och några torra kex får duga, Kanske lite glass om jag orkar gå till frysen..

Har inte hört något ifrån dom på jobbet dom borde vara hemma ifrån kryssningen nu, Hoppas dom hade en super trevlig kväll även om jag inte var med. Varför hör ingen av sig me allt skvaller?  Har dom glömt bort mig kankse?


Nee om man skulle ta och se över internetvärlden och kanske hitta sig en bra film Talang håller ju som sagt inte på i en evighet.

hej på en stund.



När dubbelhakan äntligen försvunnit är det dags för en ny att blomma upp.
Men lycklig är jag endå :D

Fredag

Var hos läkaren idag fick ett besked som fick mig att tänka till både en och två ggr, Det var inte riktigt som jag tänkt mig om man så säger.
Vet inte riktigt hur jag ska förkara det här eller när jag bör göra det.  Är rätt vilsen just nu om man så säger..
Det enda jag kan göra är att vänta tills nästa gång och se om svaret blir samma då, Innan jag gör misstaget att öppna käften för tidigt även om man bör kunna lita på läkarnas uttalanden.

Nu är jag iallafall hos min syster, fick lite frukost vilket var behövligt.
Nu är hon i duschen och jag ska lägga mig på soffan och vila lite innan jag och Sofie ska ner på stan,  Hon ska hämta ut pengar på avi och sen ska vi möta Jenny och William och luncha :) GUD han är så sööt william vill typ bara äta upp han, GOSGOS.

På återseende!


Jag blir så jävla förbannad..

Fick nyss ett besked vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta, Kanske bara tycka synd om personen ifråga.
Jag menar hur är man egentlígen funtad om man får för sig något sådant?
Jag Kär? Ah det händer väl sisådär en gång på tusen och inte fan skulle jag gå och bli kär i någon som han? Någon som  inte har ett skit, Någon som bott på "polares" soffa det senaste två åren?..
Någon som bara är skyllidg folk en massa pengar? ALDRIG I LIVET!..

Ursch nu är jag så jävla arg att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, Jävla skillnad på att vara snäll och bjuda stackarn på mat och tak över huvudet, Ja menar alla andra verkar ju tröttnat för länge sen och nu även jag!

Fyfan vad äckligt!


Mina älsklingar



Även om jag ibland faktiskt flera gånger om dagen bara vill strypa dom eller ge till bättrebehövande har jag kommit fram till hur mycket jag faktiskt älskar mina små äckeln.
Nikki är mer än normal gör allt man inte får och hellst hela tiden, Cleo skäller på ALLT och alla som rör sig i våran trapp och hatet till brevbäraren ska vi inte prata om..
Och trots att jag inte är speciellt omtyckt bland grannarna pga av mina små älsklingar
älskar jag faktiskt dom mest.

Hur jobbigt det än kommer bli nu med allt, Ska jag kämpa in i det sista..


Torsdag

Ursch vad hemskt det kännns nu sitter alla på jobbet och njuter av en härlig buffe JAG VILL OCKSÅ :(
Men det här blir bäst för alla. Plus att jag inte alls mår något vidare.
Fick läkartid i morgon kvart över 8. Det blir en tidig morgon för mig eftersom jag ska lämna Lovisa på dagis Innan...

Nej nu ska jag återgå till min film som blir rädda Willy GUD vad jag älskar dom filmderna.
På återseende..

Det blir ingen kryssning för mig idag

Fan det känns tungt alltså,
Jag som verkligen sett fram emot denna avslutande kryssning.
Jag hoppas verkligen dom har det riktigt trist utan mig, Vilket dom garanterat kommer ha,.
hade verkligen sett fram emot att se Mikko och Gisela sjunga karoke, Att se Anders och Toni dansa...
 Ja allt...

Men nu blir det att gå till dalparken och leka lite, Det kan också bli skoj..

23 timmar sömn

Och jag är fortfarande helt utmattad,¨
Har fått i mig lite köttisar och makkisar nu, Känns som att jag faktiskt kommer få behålla det,
Fick tid hos läkaren på fredag kvart över 8,.  Hoppas på det bästa,


Jag går och lägger mig

Jag är så sjukt trött och mår bara mer och mer illa för var minut som går, Jag ligger nu på soffan och kan knappt röra mig.
Jag står fan inte ut, Även om jag måste..
Så jag lägger mig och vilar ett tag, Att äta känns ju rätt meningslöst när jag endå inte får behålla maten...



Godnatt så länge

Hemma på lunch

så typiskt mig att glömma matlådan, Fast ibland lämnar jag den n´ästan hemma med flit, Tycker inte alls om det där med matlåda.
Folk liksom glor ner i maten och frågar vad det är, Typ som om man inte borde se att det var spagetti och köttfärs sås om nu så var fallet?.

Hur som haver har jag ätit lite soppa, Det verkar vara det enda jag får behålla nú för tiden,
Ska strax återgå. Ska bara äta lite till :D




This summer



Kommer verkligen bli något utöver det vanliga.

Ett grattis till SoFie

Jag är kär i en elva årig viktor



Om ja vara varit 10 år yngre, Jag hade friat direkt.
Fyfan gåshuden var verkligen över hela kroppen.

All kärlek till dig viktor.,

Måndag

Fyfan vilken morgon trodde verkligen inte att jag skulle stå ut, men stark som jag är gjorde jag det utan att gnälla en endaste gång :D
Nu är jag iallafall hemma och har fått lite loka smultron och glass i magen, Var egentligen mätt men det gick ju så klart ner,
Funderar lite på vad jag ska göra idag, Kanske bara vara hemma och vila, Känner mig faktiskt helt utmattad, Det är ju faktiskt talang i dag kl 20 såg jag i LT det vill jag inte missa, :D

Hur som haver är jag glad just nu :)

Tidigare än vanligt..

Idag försov jag mig lite ifrån ett kliva upp MYCKET tidigare än vanligt, Så det fick bara bli LITE tidigare.. Men det är bäst jag vänjer mig.
Nu mera ska jag äta frukost hemma innan jag går till jobbet :)


Hos mammi..

Nu har jag precis kommit hem efter ett dygn på landet, Fyfanken vad jag älskar att vara där ute och Cleo också, Vi har grillat och bara myst, Självklart kollade vi på meldoifestivalen och man är ju riktigt stolt att vara norsk ;)
Även om hela startfältet var det bästa någonsin iallafall enligt min mening.

Neej nu ska jag vila lite, Är hur trött som hellst,
Vid Fem kommer Anneli och hämtar Nikki,

ALLT kommer bli hur bra som hellst :D

LÖÖÖRDAG!

Igår kväll vart jag väckt av en klapp på kinden, AK hade följt med hit och sov så sött bredvid mig, Kl nio steg vi upp jag tog en dusch och vi begav oss ner till stan, ( tidermans uteservering) käka lite frulle och gosa med hundarna som faktiskt fick följa med idag, :D

Sen började hon jobba och jag begav mig hem igen mätt och belåten.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Har messat malin lite men ennu inte fått nå svar, Tänker ju iallfall itne sitta inne i detta underbara väder..


Fredag

Idag ska jag och mina älsklingar ligga hemma på soffan och kolla klart på skärgårdsdoktorn är inne på sesång3 och har bara tre avsnitt kvar, Lär nog skumma igenom det i kväll.. Är faktiskt inte ett dugg trött även om jag vaknade av mig själv kl nio i morse.

Fick även mina sängkläder tvättade, Vilket känns som skit samma då jag antagligen kommer sova på soffan i natt.
( Det finns ju inget bättre än att somna till en svensk film;)

Hur som haver, BÖR jag skaffa mig en digitalkamera, Det känns som rätt läge nu faktiskt.. :)


Nee nu ska jag väl säga farväl till alla alkoliserade vänner som ska till krogen, Fy så trist..



Jag är väldigt lycklig!

Första dagen

Jag mår bra det gör jag. Sofie och Jenny kommer över på fika snart och det känns skönt och snacka lite, Känns som om jag behöver det just nu..

Ha en bra dag gott folk

Man kan väl säga som så att ehh..

Jag är en aningen förvirrad just nu..

Kissa på stickan..

Jag försöker för kung och fosterland få tag i min mor, Men det går så där må jag säga...
Jag har gett upp nu, Tänker ta mig ur soffan och själv promenera till apoteket och köpa det förbannade testet så att jag en gång för alla kan fortsätta vara magsjuk och slippa känna mig gravid.



Ärligt stulen

Utmanad!!



1. Ta fram din mobil. 2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana ett par personer som du vet läser detta: Sofe, Petra. Jenny M

Lets start!


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?

Ta en dusch och gå och sov, Det är en ny dag i morgon.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

somnade du eller?

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?

Det här är mitt nya nr.

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?

låg och sov

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?

Nehe och hur tycker du svaret "m" känns som`?
7. Vad vill du höra mest av allt?

Men seriöst Linda

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?

Skyll dig själv

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?

Mår du så dåligt?

10. Vad gör du om 10 år?

Jag håller på han är hitler.




HAHAHAHA, JÄTTE KUL!


Godmorgon världen...

Jahapp då är man vaken, För en gångs skull när heidi börjar tidigt och jag sent tänkte man ta sig en liten sov morgon men det gick väl sisådär, Eller alltså det gick toppen förutom att jag hade en miljon missade samtal. HAHA..
Hur som hellst vaknade jag till slut det måste varit vibbratíonerna ;)

Sofie och Anki kommer snart och lämnar Nikki och jag måste gå med henne till vetrinären i morgon, Eller Ska höra med mamma om hon kan lösa det där, Jag jobbar ju..
Det verkar som hon fått urinvägsinfektion min lilla stackare och ni som haft det vet ju vilken plåga det är, Själv har jag faktiskt aldrig haft det, Som tur är kanske man ska säga..

Hur som haver, Är jag endå rätt glad att jag vaknade nu.. För nu hinner jag fortfarande göra matlåda med tanke på hur jävla rik jag är just nu har jag inte direkt råd att äta på jobbet haha..
Fyfan vad jag hatar sånt här, Tur att jag ska vara barnvakt nästa helg, Så jag iallafall kan åka med jobbet på kryssningen,
Den ser jagverkligen fram emot även om jag är en aningen nervös. Man vet ju hur villt det brukar gå till när vi bara är ute på en liten "jobb öl"

Nu är det dags att gå ut med Cleo tänkte tajma det till Sofie och dom kommer, Ja menar vem orkar ta hissen ner två ggr? haha..

Tisdag

Idag har jag gjort ett nytt leg, DET ser verkligen förjävligt ut så risken att jag tappar bort det igen är ju jävligt liten med tanke på att jag hellst aldrig ens tar ut det.

Bokade även tid på körskola 2juni var tidigaste datumet för dubbellektion, Känns väl lite att det börjar bli dags att ta tag i saken, Jag som är så duktig på att köra bil borde väl kunna växla också?..

Nåväl, Nu ska jag ta en ciggarett, Har inte gjort det sedan jag kom hem och då har jag liksom ätit också, Lite energi TACK!

Påtal om det borde jag krypa ner i sängen nu, Carro kommer tidigt i morgon om allt går som det ska, Vore jui härligt att vara utvilad då, Med tanke på att jag ska jobba kväll sen.

PS JAG ÄR SKIT FATTIG!


ehum?..

Hon borde vara här nu? jag har messat och messat men inget svar KUL

Springer väl in i sovrummet och hoppar lite på christoffer dåra :)

surtisdag

Nu sitter jag här en aningen försenad men endå klar och väntar på mammi..
Hon skrev för evigheter sedan att hon snart åkte hemifrån, Med tanke på att hälften av hushållet ligger och sover var det bara för mig att hoppa i kläderna och slänga på mig lite mascara..
Hur jobbigt som hellst att komma till jobbet med smink, Men vill ju heller inte vara utan på mitt leg?..

Nu ska jag sluta klaga och fortsätta se fram emot kinalunch buffen jag har att se fram emot med min mamma :)

PUSS PUSS



Det här är min dag :)

Vad är latjolajban?

Dr albans lillebror HAHAHAHAHAHAHAH


Nåväl nu kryper jag i säng, Ska som sagt upp tidigt i morgon..
Håll nu tummarna för att mitt leg hinner komma innan kryssningen, Vet inte riktigt vad jag gör annars!

Sweet dreams!


Home

Nu är jag hemma en aningen irriterad men det går nog över snart!


Blöööta kläder it sucks..

Idag har man sovit så det hetteduga även om jag fortfarande är trött känner jag mig en aningen utvilad
Idag står kvällspass på shemat och jag känner mig motiverad till tusen, Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här med jobbet mina glasögon pajjade visst igår. Dét känns sisådär må jag säga. skuven bara låssna när jag böjde mig frammåt..

Måste ner till optikern men först och främst måste jag till polisen och göra nytt leg, Fan ja skämms vet inte hur många jag gjort.. Är faktikst lite pinsamt haha..

Nee nu ska jag rasta mina hundar innan det är dags att gå till jobbet
Ha en toppen dag..

möglig kaffebryggare!

Jag har en till övers om någon kanske saknar..

Fanshelveteskukfitta!

Jag måste införskaffa mig så otroligt mycket saker..speciellt en digitalkamera!
Jag har verkligen inga roliga bilder längre och blir bara besatt av andras kameror ( ja för att ta bilder på mig själv så klart) andra får absolut inte göra det, DOM VET JU INTE HUR MAN GÖR ;) haha

Skare vara klubb, Skare vara RIKTIG KLUBB



HAHHAHA jag älskar att ha fått tillbaka mina bilder, fyfan så många minnen som poppar upp i mitt lilla huvud just nu, Jag vet inte om jag riktigt vill berätta det här men jag gör det endå...
VI är ju på klubben där vi alltid brukade hamna på den här "tiden" NEJ inte raggarklubben utan klubben med våra underbara Finnar Svenskajani och finskajani.. Jenny deckar på soffan PUNKT  och petra deckar på golvet inne på  kontoret med den finskajani på soffan ovanför.. Ja å alla andra får till slut "liv" i dom och ja får hem jenny och petra försvann till fossi..
VI möts ju så klar dagen efter och berättar om våra bravader, Eller ja berättar om deras!
Vi far till järna ( hem till jenny ) dit kommer finnarna senare och då får petra veta vad som hänt, JANI den finska så klart har spytt henne i ansiktet och pauli har torkat bort det med en SKURMOPP!! och det får hon veta 48 festtimmar senare, Och så vill jag tillägga att hon inte duschat emellan HAHAHAHA.. hon är så jävla älskvärd den där jävla fittpetra...
NU är sommaren till vårat förfogande och MINST En kväll ska vi allt parta låss med våra finska vänner, Kanske inte riktigt lika hårt som innan, VI kanske bara får nöjja oss med en grillkväll på janis sättt?..


HAHA.. Sommaren kom nu, Jag bara älskar det som komma skall!

HAHAHAHAHAHAHAHA,...

Jag har väl typ mest hår över hela mig PLUS mitt köksgolv men både Cleo och Christoffer är utan..
Har nämligen lånat trimmern av Carro så dom båd kunde "sommarfrisera sig" Gud så snäll jag är, Nee om man kanske skulle dra en sväng med snabeldraken NEEE JUSTE den funkar ju inte, Fyfan vad arg jag blev när jag skulle anvnända den igår..
Sofie dammsög och skrubba köket här om dagen då gick den galant, Vet inte riktigt vad som hänt men en ny måste införskaffas och det är SNART.. Med tanke på mina underbara djur. :)
¨
Hur som hellst är jag inte rikast just nu, Har ju shoppat soffor som jag verkligen älskar och en massa köks-saker.
Nu återstår bara gardiner och mattor av alladesslag. Vet inte riktigt vad och hur jag vill ha det bara, Känns som jag behöver ta till Sofies hjälp. Säg något den människan inte kan?

Återigen tänkte jag även passa på att beklaga mig över mina alla kanaler 1an2an och fyran söndagar känns underbart!!!
Varför kommer dom inte? Gjorde jag något fel eller vad fan äre frågan om?.Bor ju fan i TB det borde väl ingå i hyran?`Speciellt när hyran typ är en halv lön..
Nåväl nu får det räcka, Jag ska kolla nyheterna nu WHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..

Pusselipusspusss


Min älskling är hemma...

Var i väg och flängde lite med mamma idag, Fick en del saker gjorda och även om det är en del kvar känns det endå som det börjar ta sig, Jag liksom ser ljuset på ett klart godkänt resultat och det känns toppen.
Utöver allt flängade och bärande har vi även fått diverse kläder tvättade vilket absolut känns toppen, Nu äntligen slipper man knata runt i mjukisar ( vilket ja iofs tycker om) Men nu mera känns det inte alls behövligt, ..

Gick igenom en kartong idag, SHIT haha den kan ja inte kollat i på evigheter, Den måste varit nerpackad sedan tiden i hovsjö en massa gammla bilder, brev och dagböcker, Konstigt att man inte ens känner igen sig själv i det man skrivit? När det väl händer, går det snabbt!

Nee nu tänkte jag ta och hoppa lite på christoffer han ser ut att ligga rätt skönt i soffan och det känns inte okej när jag sitter här as vidrig efter promenixen till djuraffären med Carro ;)

Tjillevippen!..


Härliga söndag och jag får skriva precis vad jag vill..

Det känns helt underbart att jag äntligen kan skriva vad jag vill i min egen blogg utan att familjen fräken lägger sin prickiga näsa i blöt.


Just nu är jag så jävla förbannad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, Ni alla har väl bara suttit och väntat på några rader ifrån festen på SS sist,Jag har försökt låta bli men nu kan jag inte längre hålla mig.

Att folk tror att jag kommer till klubben för att jävlas och bråka vet jag inte riktigt vad dom fått ifrån, Med tanke på att jag hängde där innan jag och han träffades PLUS att det var DÄR vi träffades. Även om jag mer och mer börjar ogilla vissa folk som hänger där så tänker jag inte sluta med det för det här har hänt.
Det här rör mig inte i ryggen, Det är det bästa jag gjort i mitt liv att lämnat alltså...

Men sen att folk inte kan låta mig vara i fred, dom medvetet går och glor för att provisera, Att ja behärskar mitt humör är inte vanligt, Men jag gjorde det tamigfan hela kvällen. Men det snackar folk inte om när man sköter sig, ¨

Hoppas mamma mår bättre idag, Så vi kan hämta dom sista sakerna innan dom är totalt förgiftade..
Ska bli så jävla skönt att ha ALLT det här ur världen,

för just nu kräks ja bara!


Härliga lördag..

Vet inte riktigt vad det är med mig idag, Eller denna helg är verkligen sjukt trött har ingen ork eller lust med någonting..
Män som hatar kvinnor, alla verkar ha sett den.´JAG VILL OCKSÅ!!! Någon som vill gå med mig? vore ju kul att hinna se den på bio innan den kom ut, och ladda ner känns ju typ så där....

Nu ringde carro måste ta det..


Jag har typ slagit mig..

Just nu vet jag inte vad jag vill göra, FESTA slår ju aldrig fel men nee för tillfället och just i denna minut känner jag faktiskt inte för det, Vill just nu bara ligga hemma i sängen och inte göra ett skit,
Vet att det kommer ändras och att jag säkert kommer ligga med jordens baksmälla i morgon, Men att det känns som jag inte vill det just nu är ju iallafall bra f ör det är inte ofta.

Heidi kommer hem snart ifrån jobbet för ovanlighetens skull ska jag faktiskt gå och möta henne, Mest för att hundara ska gå ut och för att jag slipper gå hem själv sen,  man får ju inte vara dum

Nu kom ja genast på andra tankar igen, Har ju messat med Cilla och hon var sugen på CP jag är ju inte det egentligen,  men skulle nog kunna bli, om ´bara ett par minuter, haha..
Ursch vad jag är vidrig, jag är verkligen BARA vidrig haha..

Nee nu ska jag, inte göra ett skit.. gå på toa kanske..

köss

Jag är ju endå lyckligast en fredag,.

Trots mitt lyckorus är jag sjukt trött började jobba klockan sex i morse vilket inte är helt uppetsande sen vart vi inte klara förrän senare än vi velat meen mina underbara kollegor lät mig gå strax efter fyra endå, För dom vet att jag har en del att fixa med..
Släkten kommer ju i helgen, har dock inte bestämt mig om det ska bli i morgon eller på söndag.

Vet inte alls hur min helg ser ut, Vet inte va jag vill eller vad jag känner för ALLT tror jag..
Heidi håller på med maten nu, Är typ utsvulten åt nån jävla mögelostpasta på jobbet som mest smakade pyton..  Så nu blir det till att fylla magen med riktig husmanskost som min mormor skulle sagt.

Återkommer väl senare med lite mer detaljerad info.


ska vi alla skratta ltie åt sofie som föll i golvet i onsdags, på tre ETT TVÅ TRE HAHAHAHAHAHAHAH

Torsdag och min första dag som 21

Jag har fakiskt inte gjort ett skit idag har bara legat på soffan och fikat lite Jenny och Wille kom förbi och det var väldigt uppskattat, Skönt att prata av sig lite...

Sen när hon gick somnade jag och vakna av att heidi stod utanför och ropa, släppte in henne vi käka lite pyttipanna sen somnade jag om igen.. Nu har jag hur mkt som hellst att göra, Ska ut me hundarna duscha och fixa matlådan sen kypa ner i sängen igen så jag orkar upp i morgon. jobbar ifrån sex till fyra de suger!!
Fan vad jag längtar till min semester, Dock tog jag bara tre veckor ska spara dom andra två till senare tillfälle, då man kanske har nått planerat i framtiden..

Jag borde ha dåligt samvete.




Men det har jag inte,  Dock tror jag att det kommer dröjja ett bra tag till innan jag låssas vara kär iallafall tänker jag inte säga upp min lägenheten på kuppen, Det var ju jävligt onödigt.
Dock är allt uppklarat nu, Jag har en ny nära stan och lever äntligen mitt liv precis så som jag vill ha det...


Yesss...

Jag fick ledigt i morgon, så ikväll ska vi fira födelsedag :) '



Björnbröder

Jag och Leia har kollat björnbröder dag, Eller tanken var så men vi båda somnade!
Inget bak har det blivit heller ingen matlagning, Får styra upp något direkt efter jobbet i morgon även om det nog inte är speciellt många som kommer i morgon, Till helgen blir det nog desto flera!..

Dock har jag ingen lust att fira min födelsedag, Har ju inte fått ordning här kul att ta hit släkten till ett ekande hem?
Hur som det är mitt och jag trivs och pressenter är ju alltid trevligt..

Nehepp, Nu ska ja ta en dusch sen blir det film och kanske lte varma mackor och så där, mysmys...


Min sista dag som 20 år..

Att ligga på sin nya soffa och känna att "det är sista kvällen i mitt liv som jag ligger här som 20 år" Det känns fanimej jag börjar inse att jag håller på att bli äldre och att det börjar bli dags att samla vuxen poäng. Menvafan.. Jag är inte redo för det där livet, Det som vuxna lever ( dom flesta iallafall)
Jag har provat på sambolivet och det visade sig rätt snart att det inte var något för mig, Speciellt inte med någon med barn, Iallafall inte när det inte var Grönt ifrån andra hållet, Fyfan så patetiskt det var. Ursch!..
Nu är jag ur det och vuxenpoängen sjönk igen, Känns faktiskt inte som det gör något om ja väl tänker efter, Är så jävla trött på killar med barn, Även om jag av någon konstig anledning drar mig till dom, Dom tre senaste åren har typ ALLA haft barn och som ni vet enligt rykten så är det ju ett par st, ;) .
Vet inte varför jag dras till dom, Söker väl kanske ett lugn trots allt, Eller gjorde menar jag.. För efter mycekt övervägande har jag kommit fram till att jag ska vara ung och galen ett bra tag till, Iallafall två år.. Det har jag bestämt..

Som det är nu är det bra, Jag får det jag behöver oftare än vanligt finns inget att klaga på.

Trots att jag inte vill vara vuxen riktigt än är det dags för mig att dra upp min matlagning igen, Vet inte vad som hänt med den Jag som alltid varit så duktig. Ibörjan av mitt och sofies förhållande kunde hon inte koka makaroner och jag gjorde mat ofta och supergod..
Idag är det hon som gör den perfekta maten, på väldigt komplicerade sätt. Det här kan jag bara inte gå med på...
hon ligger långt före och ja kommer få kämpa för att komma i kapp. HAHA..

Jag menar jag som alltid fått beröm för min korvstroganoff *( sofie som inte ens tycker om det, har alltid gillat den) kör nu mera på påse, HAHAH.. Hur illla är det inte?
Nej nu jävlar ska jag bege mig ut i köket och ta tag i min kariär igen,



Tröttmössa..

Idag har jag faktiskt fått en del gjort. Heidi och sofie var ju jätte duktiga dom hade fixat det äckliga köket när jag kom hem ifrån jobbet, vilket vart senare än vanigt eftersm det andra skiftet inte behagade komma i tid...

Hur som är min säng bäddad med mina nya lakan, båda täckena dessutom,duktiga jag!
Sen har jag pblockat upp alla kläder jag haft överallt, bara det gjorde mig imponerad. Sen har jag gjort mat, handlat mat..

Kort sagt, vuxenpoäng till mig!

Nee nu ska jag hoppa in i duschen, Känns som jag börjar få vinterpäls igen inte så bra, Speciellt inte ikväll. *HAHAHAA



nu är det blogg dags..

Ja har inte bloggat på jätte länge, har verken haft ork tid, lust eller någon dator ingen vidare kombination direkt haha..
Men nu är jag bosatt på dalgatan i min trerummare och jag trivs som fisken i vattnet :)
Dock ekar det väl en aning här och där men har lyckats köpa en soffa som jag trivs med, Den är till och med mera perfekt än den vi köpte..

nu är det gardiner ( eftersom jag inte fick med mig mina) sen mattor överallt som ska införskaffas sedan ett köksbord, Dcok har jag inte bestämt mig än vilket jag vill ha och något halvdant vill jag hellst låta bli,..

Har storhandlat idag med, Jenny min älskade vän hjälpte mig tack så hemskt mycket..
På onsdag fyller jag år också, Så måste väl baka något tills dess antar jag, Men mamma och släkten skulle komma till helgen, Då dom har småbarn och jobbar och så, Men får se....

Hur som hellst livet leker...

RSS 2.0