All my love




<3


Beck!

Mela är hemma igen, det känns bra.. Har saknat henne lite har även saknat att få skälla på hennes boyfriend johan..
Med andra ord är allt precis som det ska här hemma, Godiset är uppraddat mer än någonsin dessutom och nu när det är folk här har jag lite lättare att låta bli det, Annat är det när jag sitter i min ensamhet....

Ni vill inte ens veta vad jag tröck i mig igår, tänker inte ens erkänna men kan väl säga som så att alla mina promenader har varit förgäves..

Ska umgås nu!


Januari 2010





Januari har varit en bra månad, Tack för det


Linda undrar..

Nu ni mina kära mammavänner, ja pappor också för den delen.. Jag har suttit och funderat på allt mellan himmel och jord näst intill hela dagen idag, Lite det jag gör när jag är hemma och är sjuk och mitt stora frågetecken idag är om just bröstmjölk..

Har ni smakat på eran egna bröstmjölk? Ja så klart eran tjejs eller liknande om ni killar hade tänkt att svara?



Alltså jag är ju inte den som är den, Men helt ärligt har jag faktiskt inte tagit det steget än och smakat själv, men efter det här kanske jag tar mig modet eller blir ennu mer avskräckt att låta bli :)



Göra om/byta blogg...

Det här med bloggen och bloggandet har lite blandade känslor må jag säga, till en början var det skoj.. Lite för att hålla koll på vad jag egentligen gjorde om dagarna då minnet gärna svek då man mest behövde det, sen övergick det till något slags tidsfördriv och det är väl lite där jag står idag, ett tidsfördriv men samtidigt ett ställe där jag kan få ur mig allt jag bär på, samt att ni som inte längre är i närheten skall kunna följa med i vår vardag...

Har dock blivit lite dåligt med det där, just vardagen på senaste inga bilder och inget direkt " vad vi gör" Ska ta mig en funderare på vad jag vill få ut av den här bloggen egentligen, Kanske borde jag byta eller lägga ner helt?
Riktigt så långt tror jag inte det kommer gå, Den här bloggen är ju trots allt en del av mitt liv nu.. Så otroligt mycket vi gått igenom tillsammans * Skrattar högt för mig själv* Det kan jag ju inte bara lägga av med, även om det är på en helt annan nivå idag..

Mitt största problem är väl att jag måste hitta den där röda tråden, Just nu finns det ingen sån och det är trist... Iallafall för mig som gärna läser min egen blogg flera gånger om dagen.. Brist på annat eller egen kär, se det som ni vill :)

Ni är hur många som hellst som läser av statistiken att tyda.. Vad är det ni vill läsa om? Verkar som ju argare jag är, ju flera läser.. Och det är ju inte så att jag berättat för någon att jag är arg, UTAN ni vet precis när jag borde vara det, Lite skojjigt.. Dock blir jag inte arg längre iallafall inte så där så det märks lika tydligt som förr, Det ger mig inget längre eller jo men har lärt mig att hantera det på lite andra sett..

Trist bara att ingen kommenterar längre, Ingen verkar stå för att dom läser... Jag är nyfiken som fan, Så jag gör ett nytt försök


VILKA LÄSER EGENTLIGEN ALLT JÄVLA SKIT MAN SKRIVER???

och för att det inte ska behöva var skit, Vad vill ni läsa om?


Jag och mina små




Jag älskar er MASSOR



Den enda bild jag har på mig och mina små syskon, Jag ser ut som sju svåra år.. Men vad kan man förvänta sig knappt tre veckor efter förlossning???

hur som hellst är den tagen på min mosters 40års fest, den var skoj

Visst söstra mi????


HAHAH


Min VÄN Sofie!

Jag har snart i en evighet suttit här och försökt tänka ut ett inlägg till min älskade vän Sofie, men gav upp. Det skulle vara alldeles för orättvist att ens försöka sätta ord på hur glad jag är att just HON är min vän, För så många ord finns nog inte..


Hur som haver, Jag älskar dig tills döden skiljer oss åt!


Lilleman sover

Lilleman somna för en stund sedan även Cleo sover, Emelie har dragit till Nicke och Maria så nu har jag lite ensamtid att tycka synd om mig själv på, Det är på både gott och ont förstår ni... Man tänker så jävla mycket när man är själv speciellt jag... Just nu tänker jag på alvedon.. Jag hatar dessa jävla tablterjust nu...

anledningen är att jag övedoserat dom idag vilket gjorde mig till hulken, nu när dom gått ur kroppen och jag faktiskt inte vill ta fler är jag mer död än någonsin och klockan är bara 8, hur ska jag klara av resten av kvällen?
Skit också, nu ska jag sitta här och sura för mig själv ett tag SÅ DESÅ!



Vem har tid att vara sjuk?

Dom beundrar jag, JAG har det däremot inte!
Jag har en superhärlig son att underhålla och en sprallig hund att motionera samt ett hem som behövde ett ansiktslyft..
Allt detta är nu gjort, iallafall hemmet, hunden och ungen har jag inte riktigt gjort klart för idag om ma så säger..

Har även funderat lite på det här med alvedon då det är en sak som jag näst intill överdoserat idag för att ens kunna hålla mig på benen, Hjälper det verkligen? ahh tydligen men alltså på riktrigt? Eller sitter det i huvudet?
Jag tror iallafall det, samt att det blir värre när den väl går ur kroppen.. Jag menar ja är helt död orkar inte ens ta mig ur soffan, sväljer två alvedon och en stund efter orkar jag gå ut me hundne leka med min son samt stor städa hela lägenheten ( med hjälp av Sofie) .. Nu börjar den gå ur kroppen och ja känner hur jag blir mer å mera seg, Kommer jag vara segare nu än innan eftersom jag gjort av med mer energi än jag egentligen haft?

Kan ni förklara det här för mig?


Föbannade förkylning..

Det här suger, vaknat till å från hela natten och då inte för Elias väckt mig utan för att jag knappt fått någon luft eller hållt på frysa ihjäl.. Det här suger :(

Hunden måste ut, ungen ska underhållas.. Ge mig lite energi TACK!


Nää godnatt..

Egentligen vill jag inte skriva det här efter att ha läst min systers blogg där hon skriver hur hon riktigt njuter av att höra/läsa om att folk är sjuka..
Men jag kan inte låta bli, sjukdommen har även nått mig..

Näsan rinner febern är HÖG och huvudet sprängs snart, Stoppa tiden! jag har inte lust med allt vad livet innebär samt att vara sjuk samtidigt, Skit också..

Emelie är här, det tackar vi gudarna för!
GODNATT


Rubrik


Mitt 2009

  • Gjorde du ngt i år du aldrig gjort förut? - Var gravid och fick Elias <3 
  • Höll du något av dina nyårslöften? - Minns inte ens om ja hade något... 
  • Blev någon/några av dina vänner föräldrar ´09? -Dom flesta faktiskt, GRATTIS 
  • Dog någon som stod dig nära?a alldeles för nära,:(
  • Vilka länder besökte du? - Inga, har bara varit hemma i Sverige
  • Är det någonting du sakna '09 som du vill ha '10? - Njaee inte så där på rak arm..
  • Vilket datum kommer du alltid att minnas '09? - 22 december
  • Vad var din största framgång '09? -PASS
  • Största misstaget? - Oj.. många
  • Har du varit sjuk eller skadat dig '09? - Nej, gravid är visst ingen sjukdom
  • Bästa köpet? - Mitt nya hem, allt till Elias jaa listan är lång 
  • Vad spenderade du mest pengar på? - Mig själv!
  • Gjorde något dig riktigt glad? - Elias
  • Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om '09? - Jag fick låna en ängel
  • Var du gladare eller ledsnare '09 jämfört med '08? - Gladare
  • Vad önskar du att du gjorde mer? - Visade känslor 
  • Vad önskar du att du gjorde mindre? - Var på dåligt humör 
  • Hur tillbringade du julen? - Hemma hos mamma och Hasse, med syskon och några till
  • Blev du kär iår? nej..
  • Favoritpogram på tv? - one tree hill
  • Bästa boken du läste '09? - inte läst någon faktiskt,
  • Största musikaliska upptäckten? - Mela, helt klart.. 
  • Något du önskade dig o fick när du fyllde? - Ja det tror jag..
  • Något du önskade dig men inte fick? - NEJ!
  • Vad gjorde du på din födelsedag år '09? - Drack öl med goa vänner
  • Finns det något som skulle ha gjort ditt år bättre? - OJA!!
  • Hur skulle du beskriva din stil '09? - Jävlig het,
  • Vad fick dig att må bra? - mina vänner
  • Vilken kändis var du sugen på? - Ingen.
  • Vem saknade du? - MORFAR
  • Nya människor du träffade? - Oj,,, många lite för många


  • Hade inte Elias kommit i december 2009 hade hela det jävla året bara varit skit, Vilket det var men det fick ju iallafall ett bra avslut..
    och som jag sagt förr, mitt 2010 började BÄST :D:D 


    Tjockholmen...

    Fyfan hela denna vecka har jag varit super duktig och promenrad flera timmar per dag, Imorse när jag vaknade var näsan täppt och jag mådde sisådär må jag säga, Vilket resulterade i att det blev bussen ner på stan och till BVC..
    Lilleman växer så det knakar, Han har gått upp ifrån 3580 till 4260 och så är han nu HELA 53 cm lång...

    Mötte upp Emelie igen när bvc var klart, köpte formar och lite skit på ica.. idag skall det bakas...
    Vet inte om jag vill erkänna, men åt nyss NÄSTAN två semlor HAHA..


    Sur tisdag

    Telefonen hade ringt sisådär en miljon ggr men till min förvåning hade jag inte ens vaknat lite, HUR skönt som hellst kan ni tycka, Men den värk ja hade i halsen var tio ggr värre än att vakna av telefonen femtioelva ggr per morgon..
    Aldrig blir man nöjd, aldrig någonsin.. Men det är väl den förmågan vi tjejer hade turen att födas med är jag är jag rädd,

    Hur som haver inget idag går på speciellt många knop, har verken kommit in i duschen eller slängt på den maskin tvätt jag tänkt på ett par dagar nu....
    Disken är diskad iallafall, så det är väl bara fortsätta,








    Tiden rusar i väg..

    Allt känns som en kamp emot klockan, Vad håller jag på med egentligen? Jag ska vara hemma i över ett år till.. Jag har ingen stress inte till något...

    Men samtidigt känner jag mig så otillräcklig, Jag har inte tid, lust och ork till alla varje dag ibland vill jag bara vara för mig själv lika väl som jag ibland bara vill HA alla mina nära och kära runt mig..

    Har börjat promenera mycket nu den senaste veckan och det känns verkligen bra att kunna gå och lägga sig med ett gott samvete, Man skulle ju kunna säga att det snart är 10 månder sedan jag gjorde det sist.. Hoppas motivationen håller i sig, Jag menar vem vill inte vara vacker på sitt bröllops foto?





    Missförstå mig rätt!


    Vi emot världen =)


    Jag ser rätt skrämd ut, var inte beredd på att det var blixt på Sofies Cam
    Hur som, Vi älskar iallafall varandra...


    Från och med nu

    21 år, trodde det betydde mera.. ville bara hjälpa till men fick kniven i ryggen igen...

    förlåt, förlåt för jag bara försökte vara din vän!


    Hemma mys

    Jag ringde och väckte Emelie i morse så hon kom hit för att umgås tanken var att vi skulle gå en promenad men neej vi blev kvar hemma, gjorde lite och stoppa i magen och prata om ALLT emellan himmel och jord..

    Det var skönt, jag behövde det.. hon med,..

    Nu ska jag återgå på återseeende..


    Strålande humör!

    Idag vaknade jag på strålande humör, Elias har varit världens snällaste unge hela natten så i natt har det verkligen varit super mys att vara mamma..Även om jag sov på soffan... Min säng ligger upp å ner där inne i sovrummet...

    för igår förstår ni skulle ja flytta på den, då gick benet av..
    ja ställde den på högkant sen när ja å lilleman kom in med hunden hade den vält åt fel håll.,..

    snart kommer emelie, då blire promenad

    pöss

    Stolt, Stolt över mig själv..


    Jag har fått bestiga många berg
    Jag har fått kravla mig ur många hättande eldar
    Jag har fått simma över enorma hav 

    Det var aldrig speciellt lätt och gjorde många gånger väldigt ont och jag var flera gånger nära på att både trilla ner, drunkna och brinna upp men jag överlevde.
    Det tog mig år av dumheter för att inse vart jag egentligen var på väg, åt helt fel håll vilket idag inte gör något nu när jag vet bättre!

    Har även insett att även jag är mänsklig, vi människor gör FEL tusentals gånger i livet det är därför jag äntligen helhjärtat kan svälja min stolthet och på RIKTIGT be om ursäkt till alla er som under resans gång råkat ut för mina många och ibland rätt onödiga övertrampt, Även om jag i stundens hetta menat vart enda ord och varje handling är det så här i efterhand inget jag är speciellt stolt över...

    Under min resa har jag nämligen sårat många, otroligt många.. Folk jag faktiskt älskar och folk som jag faktiskt skiter i, ursäkten är dock till er alla!

    Dock har jag ju så klart en baktanke med det här det förstod nu väl? Eller baktanke och baktanke jag har en önskan...
    Ni alla ifrån förr, som valt att lämna pga av olika saker fortsätt gärna hålla er på avstånd även om jag ibland saknar er har jag garanterat gjort mig förtjänt av era undvikelser men undvik mig gärna helt då, Även när jag inte är där... Prata inte om allt som för länge sedan hänt och sedan länge borde varit historia... Det är onödigt och tar inte bara på min energi vilket ni vill åt utan det tar även på eran...

    Så för allas vinning, Lämna allt bakom er... För hur många misstag jag än gjort och erkännt vet jag med gott samvete att rent mjöl i påsen äger inte många i dagens läge!

    PS: Ni ifrån förr, ja begär inte att vi ska bli bästisar allt ja begär är att ni ska låta bli... Låta bli att prata om mig som den person jag en gång var...




    Som folk så fint brukar säga, Låt dom döda vila i frid........


    Elias 1 månad

    Idag blir lilleman en månad, GUD vad tiden har gått snabbt helt otroligt.. Tänk om den hade gått så snabbt när man låg i magen då hade jag knappast hunnit klaga så mycket som jag gjorde..

    Idag har jag varit på stan, Jennie och Amber kom hit i morse så det var bara kliva upp göra sig i ordning och gå ut med hunden för att sedan promenera till stan.. Sofie följde också med mycket trevligt.

    Hittade inget på stan, var iofs inte ute efter något heller.. Käkade lite på kringlan och så.. lax faktiskt det händer inte allt för ofta om man så säger, Fisk är bra.. Fisk gör mig smart!

    Hur som, är hemma nu ALONE eller Elias är ju så klart hemma men han sover, mest hela tiden faktiskt.. Vet inte om jag trivs i den här ensamheten eller om jag saknar allt folk som brukar befinna sig i min närhet.. Mela tex, hon har åkt till sin karl i nyköping och kommer tydligen inte hem förrän på torsdag vilket nästan är en vecka.. Kul för henne liksom, mindre kul för mig dock..

    Kanske behöver det här, ensamheten alltså.. Ärsch...


    Laptop

    Det bästa med min laptop är att jag kan ha med mig den precis överallt, till och med inne på kontoret... Det går liksom så mkt snabbare då...

    Jag gillar´t...

    Bilder







    Förlossningen

    Bättre sent än aldrig kan jag tro...

    Nåväl gott folk nu är det dags för mig att ÄNTLIGEN berätta om den hemskaste fast samtidigt underbaraste dagen i mitt liv.

    Det är den 21 december 2009
    Jag har suttit inne hela dagen precis som jag nästan alltid gjorde på slutet, allt var hemskt och jag var SÅ trött på magen att jag vill varje pris ville bli av med den, mina förlossnings rädslor var helt borta...
    Jag sitter i luren med Malin väldigt länge och vi pratar om allt mellan himmel å jord efter vi lagt på känner jag mig konstig, vet inte om det var av ensamhet eller något annat.. Jag har ont men endå inte... Och har jag " endå inte" ont så gör det på en vanligt dödlig inte ont alls för jag är typ jordens känsligaste människa grinar typ över ett myggbett utan att övertdriva, åter till ämnet!
    Jag ringer min syster gråter nästan.. Det hörs knappt.
    Omtänksam som hon är ringer hon in till förlossningen ifrån roberts mobil samtidigt som hon har mig i andra örat... Klockan har nu passerat midnatt. 22 december klockan är strax innan ett förlossningen var tom och det var helt okej för mig att komma in, Även om jag inte hade ont.. Eller det visste dom inte jag sa att jag hade ondare än jag hade...
    Marie väcker Robert som kommer och hämtar mig mer död än levande ( jag minns det knappt men kom på det idag när han berätta hur trött han var) i bilen grips jag nästan av panik samtidigt som jag nästan skämdes lite, Hade jag väckt honom mitt i natten för att åka in utan att ha ont.. Vad fan vare frågan om?

    Klockan är snart halv 2 och vi är på plats jag och min pyamasklädda syster befinner oss på förlossningen och jag är räddare än någonsin när dom kopplar CTG kurvan på magen..
    Marie sitter och berättar hur hjärtljuden slår och hur kraftiga sammandragnigarna är... Hon ser på skärmen när jag har ont och inte, lagom skoj...
    Minns att jag säger " Såg du nu hur ont de där gjorde" Även om smärtan fortfarande var uthärdlig...
    Plötsligt piper maskinen och nån kärring kommer in och ber mig lägga mig på sidan, ahh visst tänkte jag, hon går igen.. Vet inte hur många minuter som hinner gå inte många iallafall innan dom kommer in igen och ber mig byta rum, jag ska lägga mig i en förlossnings säng.. URSÄKTA?? Jag var inne utan att ha haft ont på riktigt, jag var inne tio dagar för tidigt och dessutom skiträdd men visst gör jag som jag blivit tillsagd..

    Lustgasen var på sög i mig den där som aldrig förr bara för att dom skulle få undersöka mig, gyn är inte direkt min starka sida.. Jag känner hur jag mer och mer försvinner minns inte vad dom säger mer än att dom ofta tappar kontakt med lillemans hjärta,
    Klockan är lite efter 2, halv 3 kanske och dom bestämmer sig för att ta hål på mitt vatten för att skynda på det hela lite, jag var visst bara öppen knappt 2 cm..
    Att det skulle bli en lång natt visste jag men att min son snart skulle vara ute hade jag aldrig vågat drömma om..

    Jag fortsätter med lustgasen, ringer mamma och gråter sa säkert något jag inte borde sagt inget elakt bara mest idiotiskt.. Hör hur någon sköterska säger till min syster att det är lustgasen som pratar inte jag, så här i efterhand hade jag nog kunnat ge mkt för att fått se mig själv i det läget..

    Vattnet har gått och vad klockan är har jag inte en aning om jag är liksom inte närvarande, inte alls!!!
    ONT börjar det göra och på riktigt den här gången... Tårarna sprutar och jag ville verkligen inte mera ångrade mig, ville inte alls föda ville bara somna för att vakna när allt var över...

    Äntligen har dom lyckats sätta sån där grejj på hans huvud som tydligen skulle ge bättre kontakt men även det misslyckades, nu var värkarna i gång och helt ärligt när den ena tog slut var jag helt säker på att skulle det komma en till skulle jag dö på plats ( säger ju att jag är känslig)
    I varje värk går tydligen hans hjärtljud kraftigt inget jag har så mkt vetskap om när jag väl låg där, allt snurrade och jag ser bara hur läkare, barnmorskor och undersköterskor springer runt mig som yra höns.. Nån läkare med halvdan svensk frågar mig om jag funderat på något annat sätt att föda på än vaginalt, Så ont som jag hade då hade dom fått göra vad som hellst bara det snart var över...

    klockan är väl runt halv 4 någongång, Jag har inget val längre bara öppen 3 cm och den lilla pojken klarar inte mina värkar vilket jag verkligen inte heller gjorde.. Det beslutas om akut kejsarsnitt och innan jag hinner förstå så mycket är jag på väg till operation med min grönklädda syster vid min sida..
    Jag är nu rädd på riktigt, inte nog med att det är akut och mitt barn inte mår bra dom ska skära upp min mage under tiden jag är vaken.. ALLT var bara så hemskt allt jag såg var vitklädda då mycket hemska människor överallt..

    ALLA inne på operationen bröt på antingen finska,kinesiska eller arabiska vilket gjorde en lagom hög Linda rätt frågvis, Förstod knappt ett enda svar och låg och skrek VAAAAA hela tiden.. till slut tröttna dom nog rätt rejält för dom sa ingenting till mig på jätte, jätte länge..
    Minns att jag säger att jag fortfarande kan röra mina ben, att min rumpa INTE alls kändes tung och att bommulls tussen var lika kall överallt, VAR helt säker på att bedövningen inte alls tagit så mycket som den skulle göra för att kunna sprätta uppp min mage.
    Jag säger att det gör skit ont hela tiden och att dom ska säga till när dom börjar, jag ville ha kontroll på vad som hände.. Men ahh dom hade börjat för länge, länge sen..

    04: 13 hörde jag hans ljuvliga skrik tårarna rann och jag började skratta samtidigt som jag hörde hur skriket åkte längre och längre bort, Marie var en duktig moster och foljde med dom ut och klippte navelsträngen medans jag låg där fastbunden och med öppen buk,

    Det gjorde inget, han var ute och jag var hur lyklig som hellst... Dom kör mig till uppvaket även fast jag var vaken, det gjorde mig lite putt jag ville ju till mitt barn.. På uppvaket möts jag av en kompis mamma lagom pinsamt må jag säga då det var dags för blöjbyte, jag visste inte ens om att jag hade blöja på mig gud så utlämnade jag kände mig, blod precis överallt.. Vad fan hade dom gjort egentligen? hur såg såret ut? ahh frågorna snurrade som attans när ja låg där oh lyssna på folk som snarka i takt..

    halv sju var jag nog uppe på rummet igen, där stod min älskade syster med Elias i famnen och sjöng ja må han leva, Jag var lycklig oerhört lycklig även om det där ett tag kunde gått riktigt illa..

    Det vart inte så mycket bilder, kameran hade vi inte ens med oss då jag var helt säker på att bli hemskickad för att invänta värkar på riktigt, så fel man kunde ha! Gör aldrig om mitt misstag lova mig det..



    Taklampa

    Taklampor är väl kanske inte något jag äger speciellt många av, Mig gör det inget jag trivs i mörkret det är till o med så att jag får gå och släcka dom få lampor som finns efter Mela varit där, hon verkar vara lite mer av den mörkrädda typen..

    Ska alldeles snart sätta upp lampan i hallen som jag fik av min UNDERBARA vän sofie, Ska se om J märker något nästa gång det är dags att sätta på sig skorna.. Han lär ju bli lite chockad om det är innan fredag...


    Det här ska bli skoj :D


    Bilder











    Passar på lägga upp lite superheta bilder, HÄR där det funkar felfritt..


    Im back...

    Det verkar som att jag behöver vara hos sofie för att få lite bloggro eller så ligger det hela i att jag äntligen sitter vid en dator som inte tar en halv evighet att ladda en sida, Man kan ju se det lite som man vill..

    Fabio håller iallafall på med min dator nu, fixar sånt där som jag inte har nån jävla aning om men det brukar bli bra så även den här gången litar jag på han..
    Städningen gick så där, jag fixade lite i köket..torkade och så medans dom var på visningen som för övrigt verkade gått bra, Håller tummarna även om jag så klart vill ni ska bo kvar här i fittsaltskog.

    Jag ligger på sofies säng, utslagen och jävligt tankspridd hon viker kläder... Så något har jag iallafall åstakommit idag igenom att bara vara, för tro mig hade jag inte legat här hade kläderna inte kommit till graderoben eller blivit vikta idag, det ska gudarna veta haha..

    nu depp musik och ahh.. ni vet!!


    Funderare...

    Sofie och Fabio åkte iväg och kolla på en lägenhet på dalgatan jag började lite smått plocka här i köket, Det var ju lite det jag kom hit för.. För att hjälpa min vän att hitta hemmet igen.. Det försvinner lätt när man har tusen andra saker som snurrar i luften, Fråga mig jag vet precis!
    Är otroligt tacksam att jag har Mela hemma hos mig som hjälper mig med det just nu, Har alldeles för myket för att ens orka tänka på det, Även om jag i dags läget är lyckligare än någonsin kommer jag aldrig ifrån det gammla som bara ligger där och trycker.

    Mitt val absolut, klandrar absolut ingen annan.. Men har heller aldrig sagt att jag hela tiden är så klok som jag borde...

    Hur som hellst, ångrar ingenting det är huvudsaken...




    Det bästa som hänt, Oavsett!

    Hos Sofie..

    Jag tog min unge, hund och begav mig till sofie efter en strålande morgon.. Nu är jag här hade tänkt hjälpa henne att städa lite men hon ska iväg på visning men jag stannar kvar så länge jag kan. Väntar nämligen besök... fin främmande närmare bestämt.

    hur som haver, Dags för date på ballen innan hon drar..

    Pöss

    Godmorgon onsdag

    Idag steg vi upp med tuppen allihoppa... Malin och Benjamin sov över vilket var mysigt även om jag inte riktigt förstår hur hon kan vakna på ett gott humör efter att ha sovit på den LILLA soffan.. Mela har ju tagit över den stora och sängen var mer än upptagen...  Jag mår BÄST!!!!!



    Det tar sig..


    Starten på 2010



    * Elias är idag fyra veckor
    * Jag har fått en underbar sambo
    * Jag börjar sakta men säkert komma i form igen
    * Jag har fått känna att jag inte är gjord av sten
    * Jag har lärt mig att uppskatta dom korta stunderna.
    * Jag har... Ahh det har jag.. UNDERBART






    Även om jag inte vet hur morgondagen blir vet jag att det HÄR är mitt år, Jag förtjänar ALLT det här som jag hittills fått, Jag är glad OTROLIGT glad...


    Jag gör så gott jag kan..

    Ibland tar det emot och det är ofta som jag får blunda och räkna till tio för att inte säga saker som jag inte menar, temperamentet är på topp precis som vanligt..
    Jag vill det här mer än någonsin och jag har ifrån början lagt alla kort på bordet...

    Vet idag inte så mkt mer än att jag gör så gott jag kan.. Även om det kan vara förgäves. Jag menar i så fall är det nog min tur att få smaka på min egen medicin...

    Håller endå tummarna..

    Elias <3



    All my love.


    Bra start..

    Jag tackar åren som varit, Nu äntligen vet jag hur jag vill leva mitt liv..


    Mina favorit grabbar






    Min älskade Elias och hans beskyddare Jacop

    ALL MY LOVE


    Hemma igen..

    Målarna hade gjort ett super jobb och jag är tacksam att det gick snabbare än planerat för nu är vi hemma igen jag och lilleman samt att min soffa är fullsatt av mina kära brudar, Känner på mig att denna fredag kommer bli supermysig.. Vi liksom firar en vän som plussa idag ÄR så glad för din skull... =)

    Nehepp, nu ska ja ta mitt stora ass och tränga ner mig i soffan hos dom andra det är ju lets dance på tv...


    Puss dah!!!


    Tankar...

    Jag avvaktar tills i morgon


    Underbara målare..

    Strax efter jag skrivit klart förra inlägget ringde min underbara målare till mig för att berätta att han/ dom blir klara I MORGON ALLTSÅ fyra dagar tidigare än planerat med tanke på helgen och så..
    Han sa att han tagit in lite hjälp så jag skulle kunna komma hem tidigare med tanke på att jag har små barn hemma.. GUD Så snällt och jag är verkligen super nervös på hur det kommer se ut där hemma.. Minns knappt vilka tapeter vi valde när vi satt och höll på..'

    Hur som, Carro och vi sitter här och "hänger" Mela åkte tillbaka till nyköping med Johan.. Det verkar gå bra det där, känns skönt att hon verken blivit strypt eller spräckt därbak om man så säger..

    Vi ska väl laga lite middag, HÖÖÖRS DÅ!

    Det där med bloggen..

    Det här med bloggandet går så där må jag säga, ALL tid i världen har jag men lusten är nere på noll just nu..
    Att jag inte har något att skriva skulle man kunna tro dock är inte fallet så, har mer än någonsin men gör nog bäst i att låta bli....

    Lilleman och jag ska gå upp till Blommbacka och hämta hem Cleo som varit hos Pernilla i två dagar nu...  Sen ska vi hem till Carro och Kim ( skrev fel för något inlägg sen) har inte varit där så som det var sagt men i natt blir det så...

    Nåväl, vi är vakna nu.. samtidigt jag och lilleman.. I natt var det värre på den fronten, han ville vara vaken och jag ville sova.. Sen tvärt om..

    nee vi hörs då!


    Hos kim å Carro

    Tack för maten, Vi har nyss ätit kyckling å ris samt glass till efterrätt dock för mig ich carro var det ANDRA gången idag det blev glass..

    Nu sitter vi och diggar till Erik, Jag är nog lite kär i han trots allt.. Men bara lite och i smyg!

    Dagen innan målaren kommer..

    I morgon kommer målaren hit och ska börja göra om min lägenhet, gissa om jag längtat!???

    Är helt död idag fast på ett bra sätt, haft en otroligt härlig dag inte ett dugg att klaga på.. Var även på BVC med Elias som hade gått upp 250 gram sedan förra veckan, Så han väger nu 3580 och är 51,5 cm lång... =) Med mig på BVC var Malin, Benjamin och Emelie... Sen drog vi till kringlan och fick i oss lite :D Mycket trevligt att träffa er och det var ju första gången malin fick träffa Elias, Vi har typ inte sets på  över en månad av olika anledningar hoppas verkligen det löser sig nu..

    Som ni förstår rullar livet på bättre än någonsin, Jag vet inte så mycket men jag trivs =)

    Nej, nu ska ja utfodra lilleman och sedan sätta igång för att göra i ordning inför målarn i morgon dvs ställa alla möbler i mitten, ta bort alla små saker och lite så där..

    Vi hörs då!

    PS, ja å lilleman flyttar hem till Carro och Elias ett par dagar i morgon... Tills målaren är klar bara :D


    MIN SYSTER

    HAHAHAHAAH.... Jag vet inte riktigt hur jag ska sätta ord på min kära syster idag.. Hon var iallafall kvällens höjdpunkt, Så där lagom rund under fötterna.. Supe charmig med andra ord..

    Hur som haver, trevligt hos min moster som fyllde år.. massa folk och jag har nog ätit smörgåstårta för ett helt fotbollslag.. Jag gillar´t :)

    Berättar mer i morrn.. Mela är hemma.. VI har mkt att prata om..


    Snart klara..

    Jag och Elias somnade tidigt igår det behövde vi.. GUD så pigga vi känner oss idag ni anar inte :D
    Hasse kommer snart och hämtar oss, Han ska bara klippa kaluffsen lite, Sen bär vi av till Gnesta för min moster Bella fyller 40...

    Ska bli trevligt, och jag ser fram emot allt gott hon alltid brukar bjuda på haha..

    Hoppas ni andra får en superlördag, För det hade vi tänkt att ha..

    Förbannade hund jäkel..

    Ja ibland får man faktiskt säga så, Speciellt när hon INTE lyssnar på vad jag säger.. Springer fram till ALLT och precis ALLA hundar som kommer i hennes väg.. Lite får jag väl skylla mig själv som inte har koppel på henne.. Men det som alltid gick så bra förut.. Förstår inte vad som har hänt.. ALLT är sen hon var så länge hemma hos mamma på landet.. Jävla skit alltså..


    Nej, det är inte så allvarligt som det låter vart mest förbannad för det är förbannat pinsamt när personen som äger dom andra hundarna håller på och skita på sig och dessutom inte är så där skitful som alla andra hundägare ja brukar stöta på så här dags på dygnet..
    Hur som hellst, Cleo har fått gå ut för kvällen nu.. ikväll blir det sängen TIDIGT ska vara i gnesta kl 14 i morgon hos min moster som fyller 40.. så blir väl hämtad på förmiddagen nån gång av Hasse när han endå åker in och klipper sig..

    För övrigt har dagen varit toppen ja och lilleman åkte med bussen strax innan tolv hemifrån för att bege oss hem till familjen Anna ute i nykvar å titta på Lilljenna och umgås lite, supertrevligt och mat fick jag dessutom superduper gott, TACK för det..
    Sen gick ja förbi Jenny och hämtade en hemlis, det var superskoj.. eller ahh kallt men rätt trevligt att få träffa en vän till samt se deras nya lya... dom dessutom var skit fin.. Inte illa pinkat hörrnii..

    Neheee om ja skulle fortsätta utfodra mitt matvrak till son nu innan det är dags för sängen även för mig...
    GODNATT gott folk, pöss å såå

    Äventyr..

    Nu drar jag och lilleman på äventyr till nykvarn vi ska hälsa på Anna och gänget lilla Jenna som föddes bara några dagar efter Elias, =)

    Hoppas ni alla får en toppen dag, är verkligen på super humör idag fick ett sms som gjorde mig GLAD, tihihi ja bara njuter av tillvaron..

    PUSS

    ....

    Kan för tillfället inte riktigt sätta ord på tillvaron, Jag vet ju liksom inte vad som skall sägas och vad som skall förbli osagt.
    Jag gillar´t även om jag inte känner igen mig själv, Vart tog stenen vägen.. Ja fattar inte..


    Mycket förändras, men så här?
    Nåväl, vi får väl se...

    disken avklarad

    Disken avklarad!
    Det känns toppen att gå in i "köket" nu igen.. Samt att sitta i soffan utan att ha ett berg att störa sig på, Mamma och Hasse ska komma på en bit mat snart.. Ska bli trevligt =)

    Nu skriker lilleman för fulla muggar, Bäst ja avslutar!

    PÖSS¨'


    Godmorgon onsdag

    Vaknade av ett sms av Sini strax efter halv tio, Lilleman sov fortfarande så det var bara att väcka liv i han och utfodra han innan det var dags att kliva upp.

    Mela satte på kaffe vilket var behövligt men inget jag som sagt skulle få för mig att göra till mig själv...
    Sen kom Jospehine som jag var nere och öppnade till så Cleo fick kissa lite också Se där ja.. Ja uppskattar faktiskt allt sällskap just nu när det är så här kallt och jag slipper klä på lilleman för att gå ut me henne,
    TACK!!!!

    Nu kom Sini och Alicia, Vi hörs då!


    Hedlandet

    Tog en liten sväng till hedlandet idag, hitta inget så klart men skoj var det väl endå...
    Vi gjorde flygande jacob sen hur gott som hellst och hur mycket som hellst finns det kvar också, Får väl ta och frysa in eller något.. Hur skönt vore det inte att kunna äta god mat om ett par dagar igen utan att behöva laga?
    Som ni ser, är inte så bra på de där med maten just nu.. Men snart så..

    Mela bor hos mig nu, äntligen lite sällskap på heltid.. det känns toppen...

    Lilleman sover, som vanligt!


    All kärlek till mina vänner och lilleman!

    Jag är en tönt...

    Just nu känner jag mig som en tönt, så där myspysig så att jag inte ens känner igen mig själv men just nu gör det inget, Inte så här i min ensamhet iallafall och jag kommer nog aldrig riktigt erkänna det en gång till..

    Nåväl Rolandz på tv, så jävla tråkigt att jag nästan kissar på mig...

    Elias fick jätte fina pressenter idag av Kjelle och Mirna, TACK så mkt =)

    Nehepp, raka bena kanske? Dock känns det så där med tanke på hur förbannat kallt det är ute och man går ju endå bara i långkallingar nu för tiden, MOGET va?


    Jag kan inte riktigt

    Sätta rätt ord på dagen.. Men en sak är säker veckan kunde inte börjat bättre!

    Linda tackar nej till bloggande...

    Nej inte riktigt, Så kul ska vi inte ha det.. Men har inte riktigt haft samma glöd till det på senare tid har liksom uppstår lite andra saker så här rätt nyligen, Det känns toppen men inget jag kan berätta om!

    Elias är hur snäll som hellst, Mela sov här i natt ( och ska göra ett tag) och hon hade inte ens hört honom när han var uppe och käka i natt, duktiga pojke <3

    nej nu ska jag ut med Cleo, Sen dra ner på stan med Mela och Sofie,. MYS!!!! Sen ska jag iväg <3 gosgosgos..

    Familjen komplett..

    Igår kom min mamma och Hasse hem med Cleo igen så nu är familjen äntligen komplett det känns hur bra som hellst även om jag inte kan sticka under stolen med att det är JÄVLIGT jobbigt med en nyfödd och en hund som ska ut vart annat, Men det här är lika bra.. jag har saknat henne samt att jag har en anledning att ta mig ut..
    Måste hjälpa naturen lite på traven, magen och alla andra extra kilon ska bort, så är det bara.. Kommer innom en snar framtid vara så jävla snygg att ni anar inte ;)
    Vilket inte kunde komma mer passande, nu när det är som det är... Spännande är det enda rätta ordet.


    Åhhh äntligen är det jag som har hemligheter YES!!!

    Nio månder senare....





    • Ett nytt år och nya möjligheter...



      Och FRAMFÖR ALLT...
      Jag har blivit MAMMA vill världens underbaraste lilla pojke

      Elias 2009-12-22



    RSS 2.0